Атакист от нахлуването в НАТФИЗ стана областен управител

Правителството назначи Илиан Тодоров за областен управител на Софийска област и освободи досега заемалата длъжността София Торолова.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рублите правят чудеса. Докато свършат.

Е какво да сложат турчин или циганин за областен ли? Не забелязвате ли че всеки един издигнат от патриотите на някаква позиция е подложен на унищожителни компромати и критики. Щото досега всички позиции са били заемани от чисти като сълза кандидати, така ли? Много бързо забравихте Бат Сали , Мат Сали и други такива недоразумения от парламента за които се мълчеше!

и те закони ще ми коват. ужас.

Добър избор, Илиян Тодоров е свестен човек!

Смирно! Ти, плажен гларус, държиш Тиквата за...шлифера и му въртиш яки свирки, нали! Сега си още по-доволен да можеш да ближеш задниците на патриотарчетата и атакистите и да слушкаш, че ако не слушкаш няма на аванта трапезата на ГЕРБ!

По български земи балъци е така - мутра ''премиер'' ксенофоб'' , фашистки поздрав ''зам министър'',председател по етнически въпроси'' хулиган след като има пробация ''областен'' крадец от напоителни'' десен анализатор и журналист дето ни учи на морал'' и т.н... В България всяко твое престъпление към държавата се ''наказва'' с пост във властта а пък вие балъци ходете учете, спавайте аконите пък после се косете че не сте във властта..Понеже вече реално сме накаква измислена ''държава'' зяма защо да се учудваме на властовите назначения дето са си чиста проба договорки за да се задържат повечко на държавната ясла..

Лошо, много лошо. Управляват ни само негодници. Колко още ще търпим?

По-добре питай Тиквата, той гушна атакистите под...шлифера си да му духат! Преди лумпените герберчета бяха готови да колят и бесят атакистите, начело с Перхидрола, а сега им лижат задниците, по заповед на Мутрата! И все пак по-добре атакист да те управлява, отколкото продажен мутро-милиционер! Бъчво, Бъчво, pourquoi tu ne mourir pas dans NATFIS?

Аааааа, драги съграждани, наместо да се радвате, че едни ХУЛИГАНИ са превъзпитани, и то от другаря ББ, вие нещо не сте доволни!!! Драгия народ да си припомни хулите срещу Волен Сидеров, когато поне се опитваше да назовава кражбите и извършваните престъпление срещу НАРОДА. Най-после им дойде акъла и престанаха да хулиганстват! Сега нека добрите студенти и дечица да си купуват на воля наркотиците ...

Е той затова сега е областен управител.

Атакист от нахлуването в НАТФИЗ стана областен управител Е, че това го писахте още преди 20 дни.Не е небходимо да ни напомняте , че в България и магаре може да стане не само областен управител, ами и президент.

Магарето ще е по-успешен управител от тия отрепки.

талибанин

Ако човек наистина е с всичкия си акъл, би трябвало да напусне тази територия веднага. не за нещо друго ами заради войствената простотия, която явно се разпрострянява като зараза. Хора, на които никой нормален човек няма да остави да му направят дневния бюджет ги оставят да си играят с цялата държава...

Хахах пародия на държава сме ние, тотални загубеняци, прости сме до мозъка на костите си...

И да семрънка все тая.....

Аа, никакви оплаквания. Вие си ги избрахте! То, като гледам, май няма и много недоволни. Като е така...да не ревете за далавери със заменки, че не можете да си платите тока...че било презастроено в София и т.н. и т.н. Искахте "псевдопатриоти", получихте си ги.

НАТФИЗ да се готвят да излизат на палатки, че новия областен управител на София току-виж им продал сградата по почина на царските конюшни.

Боко Тиква се разплати с Обеднелите Патриоти . Пито - платено , сега очакваме счупено -купено..............

Е това е.Такива хора ни трябват.Изглежда повечето хора просто не разбират какво става в България ;)

Още едно доказателство, че Българската Поликолигарска Мафия има абсолютна власт и прави каквото си поиска и както си поиска.

Тоя май е от филма,,Бягство от затвора".Вижте му мутрата.Всичко е ясно!

"Патриотете"правят невероятен ПР на Премиера.Ако хората си мислели,че по-лошо не може да има,сега се вижда,че не само може,а е факт.

Ей сега като ви залее една " компетентност " от атакистите да си му мислите. Такова падение не е било в последните 25 години.

не 25. според мен НИКОГА не е имало такова чудо!

Аз може да съм "шебек" ,но имам мозък и достойнство , а ти си жалко нищожество - издава го начинът по който реагираш.

Ало Протесна мрежа къде се крихте,също така умните и красивите,защо не стачкувате или вече сте на хранилката с обеднелите мафиоти и мълчите-Продажници.

Какво се пениш,бе!Нали ти и Копейкин сменихте 4-четири хранилки,в това число и Сидеров,ама като ви отряза рублите, скочихте срещу него!Сега мяташ кал-както винаги!!!

А ти му лижеш задника, който токущо беше срал на кака ти Бъчвовица в краката! Плюхте го, ритахте го, сега си лижете осраното и оплютото, "красиви и умни", ръкоблудни гейчета (вурстчета)!

А пък в Монтана за заместник областен -крадец на луканка- бит и публично изхвърлен!!!

В БАНДИТСКА СТРАНА ТОВА Е НЕЩО НОРМАЛНО!БРАВО НА ГЕРБ!!!

Поредният патриотичен миндил с излъчване на селски олигофрен.И това ни е политическият елит, драги братя и сестри!Какъв срам!!!

Още може да продължава гаврата явно. Мислех, че има критична граница, но не - у народа тя е много далече ако я има изобщо. Тои досега що бяха бунтове, всичко беше пак режисирано. Предните мандати на Боце той поне викаше - ще направя едикаква си простотия, надигне се някой и друг гласец и той се отметне, временно. Сега и това няма да го видите, така наглост ще гледате оттук нататък, че няма да повярвате, че е възможно, то и затова се прави така - безогледно, нагло, за да се респектира с власт и сила мизерния народец. Отделно с манталитета на неподправен индивидуалист, няма как да има организация, обединение и реална промяна към по-добро. И така - след 10-тина години и Боце 5 цялото население от 5 милиона мангала и 500 000 бяла държавна администрация ще разпределя пак чуждите пари без да работи и произвежда и ще настъпи комунизъм.

:(

Този много страшно гледа

Стига вече , господа управляващи ,защото мозъците ни не могат да понесат толкова унижение и подигравка. Та вие съвсем изнагляхте и се самозабравихте. Управлявате уж държава , а не бърдак..!

"Патриот,душа дава, за наука, за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа"

и го избира. А не помните ли как стана Първанов президент? Излезе с Волен на балотаж и по примера на Костов, който гласува с ОТВРАЩЕНИЕ Първанов стана президент-ловец и рибар и кур...р.

Боже, пази България.

Господи, помилуй! Вече ми се плаче, дори не ми се повдига, не се гневя, а просто ми се плаче.

ОЩЕ ЕДИН КУКУ ВЪВ ВЛАСТА. БРАВО БОКО.........

Не това не са дамски размери. Това е изследване, проведено в САЩ за хомосексуализъм, дори и латентен или само сънуван всред мъже и жени от различни обществени прослойки. Та всред работниците той е 30%, всред интелигенцията 60%, а всред художествено-творческата интелигенция, артисти, композитори, писатели , певци е 90%. Илиан е сгрешил с много , цели 30 %.

Айдеееее, глупостите на Климов, поднесени като научно изследване....ама каквито избирателите, такива и управниците - те просто са квинтесенцията на своите избиратели...

А пък в Монтана за заместник областен крадец на луканка- бит и публично изхвърлен!!!

хахахаха ненене, не може да е вярно, това вече минава всякакви нормални граници!

Защо да не е истина - напротив, съвсем естествен ход и резултат от гласуването на така наречения "народ". или както са казали древните - подобното привлича подобно. Да не би да очаквате от премиер, чел само Винету да назначи някой, който е прочел и нещо друго?

Този грозен ограничен мургав тип ли е радетел за чиста раса?

на юмруците,ако се наложи оближи и нечий задник,но ще те възнаградят със сладка служба и много привилегии.Така ще можеш да се издигнеш над простолюдието. Ето това е житейският мироглед на отрепките,докопали се до властта.

цяла статия за този станал областен управител. Голям праз, а за баш атакистът усрал се и по международни летища, който стана зам.председател на Народното събрание що не пишете?

Коментирай.... Как да се коментира подобно"патриотично"безобразие!? А и поредно такова.

наречена правителство не просто ще падне, тя ще се сгромоляса:) тази уйдурмъ е много по- гнила от "кой":)

Толкова много боклуци изринаха от така наречените,,патриоти" и ги набутаха във властта!Положението става вече нетърпимо!

Колкото по-нагъл и прост си, толкова по-висок политически пост получаваш. 1-ви постулат на организиранта престъпност наречена партийна система.

и този е от ДС , стига вече тъпи военни и полицай стига

хулигани, педали и всякаква друга подобна измет в държавното управление! Стига вече!

ужас, до кога!!!

Толкова много дегенерати във властта :))) Представяте ли си как ни се присмиват западняците?!