Напрежение в Разлог след масовия бой в заведение

Полиция и жандармерия предотвратиха сблъсъци в ромския квартал "Нов път"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги пратят в Индия.Това им стига на нашенските роми-цигани!

защото видяхче, че никой не ще спечелилите избори - тогава защо са им циганските гласове ????

Решението се казва Адолф! Той идва и сапун ще има достатъчно.

нашата родна полиция ги пази а ние им даваме заплатите

Не им дреме, докато не бъдат опожарени две-три гета, после изведнъж ще се осъзнаят къде са. Пробвано е вече. В края на 80-те в Хаджи Асан махала в центъра на Пловдив убиват синя на известни партиец. И след това ги почват - прибиране в районното и бой. Вечер след мръкване милицията срещне ли мъж в махалата бой. И така три години. И в следващите десет години не е имало никакви проблеми повече. И до днес ги е страх от полицията.

Това са на бате ви Бойко сол-ташак. Никой няма да ги пипне. Те управляват. Знаят го и не им дреме. Ама от фейса и форумите не става. Трябва да бъдат ............ до крак.

Отдавна няма сапун. Никаде няма сапун!

Разстояние от 6-7 км дели Разлог от Банско, но там такова нещо няма как да се случи. Щото ромите в Банско много добре си знаят мястото и не смеят да скачат на бой. Ще им пламне махалата и от четирите страни. А, има и още нещо, не са така многобройни както в Разлог.

Така е, но банскалии са по-особени хора. В Разлог и Добринище си наричат "албанци". Истина е, че по времето на войните (1-ва световна, балканска, междусъюзническа) точно до Банско е имало албанско военно поделение. Нормално е да са оставили генетичния си материал в най-близкото селище. Та лютите албанци са се разправили добре с циганята. Банските цигани (доколкото ги има) са добре възпитани и интегрирани т тамошното общество.

Дали не им стана много на ромите? Убийства,кражби,изнасилвания! Това колко може да се търпи? Или такива са разпорежданията във връзка с евроатлантическите ценности? Нека оня малоумник евроатлантик Даниел Митов да обясни! А въпросните ценности да си ги сложи, знае къде!

На български думата е ЦИГАНИН.

Добре ще е да сменят името на квартала.

Българи от Разлог не очаквайте решение от съда ами се оправяйте сами.Всички сме с вас.

сега веке не са таквия и нема нищо да сторат!

Били са когато е имало кой да им вярва в кръчмата.

Абе хора миналата година колко пъти биха жандармеристи и полицаи и останаха ненаказани а вие за един младеж правите национален проблем

Разложени, ще ги оправят. Виждал съм как целия град е мачкал роми. И те там проблеми нямат. През няколко години, винаги напомнят на мангалите, къде им е мястото.

Пуша и си мисля: Днес полицията и Джандармерията ПАК пазят "ромите" от българите. А къде бяха оня ден ,та не пазиха българите от "ромите"? Е те ! Само така си мисля де.

Веднага циганите, пардон ромите, да се обърнат към Амнести Интернешанъл, ЕК за правата на човека, Д Байдън, Б Джонсън или поне към посланичката на САЩ, защото се поставя под съмнение едно тяхно основно ромско право - да се събират на тумби и да бият когото си искат.

Оръжие за всеки, пистолет в свободна продажба, вадиш и гърмиш. Това е решението.

Хобаво, обаче след 1 година в България ще има не повече 1 млн. живите.

Ами така ще, докато българите се правим на мъже по форумите, а не вземем най-накрая да изметем тази паплач и да им покажем, че немогат да си правят каквото искат. То вече не е веднъж, не два пъти, а постоянно.

как да ги изметеш, то полицията ги пази. Те извършват престъпление след престъпление и полицията ги пази, съда ги пуска със 7,8 присъди. Време е за смяна на текущия режим, този тип демокрация не работи при нас, трябва ни друг тип демокрация с повече задължения отколкото права за разни такива утрепки.

Тъй ще е то. Докато тея безчинстват ние сме се хванали за гушите и се караме кой бил за Русия и кой за САЩ. Къщата гори, ние се присмиваме на другото село.

Какво е е дин цианин на Луната? - Проблем! - А, всичките циани на Луната? - Проблвмът е решен!

Валери Симеонов не го харесвам ,но добре определи циганите. С инстинкти на улични псета

Какво ще стане:съда ще осъди ромите, вероятно и на парично обезщетение, което ромите няма да изплатят. аз циг. да го осъдят и да му удържат пари не съм видял а се занимавам с длъжници10г. Ще му остане боя на момчето.

който е писал новината явно не е гледал видеото със "боя", ние навремето в училище по-яко се биехме в междучасието

Евророма е електорат и коалиционен партньор на БСП!

И на ГЕРБ и ДПС

Нах-вече!

Живеем по новите толерантни правила на ЕС и САЩ. Или забравяте как евро-дипломати, редовно са загрижени за правата на малцинствата. По-горе изброените имат, на пръв поглед глупава политика за емигрантите, но за не разбралите, добре е измислена и се прилага! И "Кой не скача е червен....!"

Какво направи ти, освен да ревеш по Бай Тошо правешкия ром, некадърнико?

Написах истината, да я четат , "кадърните", като теб. За другите неща не се говори, опасно е. Обикновено не отговарям, на простаци като теб, чувствай се поласкан .

Омръзна ми орките да са закриляни постоянно! Господа политици,осъзнайте се! Това не са редки птици ,който са пред изчезване.Това са чакали! Поведението им е чакалско.Има ли някъде град само с мангусти.?Краткия отговор е не!Те трябва да има от кого да крадат,убиват,изнасилват.Във всеки град имат незаконни гета,който се толерират! Просто трябва закона да важи и за тях!

И да ми спрат помощити, имам 7 чавенца. За крадене бол. Целата държава ще я нарежем за скрап, бате! Работети и плащайти данъци и трайти! Фейсбук гирои! Нии крадем, вии хейтити по феиса! Нии ядем, вии обеднявати! Благодарско

Да не би да е гласуван някой закон за циганета до 12 години да си взимат каквото си харесат от фризери и магазини.Това са едни кърлежи които испиват жизнените сокове от всички ннас.

Проблема не е в етническата група. Но когато няма съд и полиция така става. Еххх защо поне веднъж не се появят нормални политици?

Същата етническа група създава същите проблеми и в държави със съд , полиция и прокоратура :)

Я иди в Чехия и виж дали така вилнеят тамошните цигани. И в Унгария здраво ги мачкат. Само тук са меки китки.

Колкото и много да работим, каквато и икономика да развиваме, никога няма да станем богата държава и да живеем като щастливи хора ,докато на социалната ни система висят всички тези неграмотни и мълзеливи същества.Социалното подпомагане в България трябва да се промени коренно.

Трябва правораздаване, друтото е по-лесно.

А къде беше полицията като циганите биеха ?

Това са гласоподавателите на гробарската измет. Свикнали са да не ги пипат.

Ти си само тъп и още нещо.Циганите са тук и от преди !

Не знам тоя тъп народ до кога ще се връзва на тези предплатени предизборни постановки? Дебили, онези които поръчват паленето на български знамена в Македония и хомофобските интриги по гей парадите, сега ви въртят на оная си работа с третата им любима тема - малцинствата. Не се ли научихте да разпознавате активните мероприятия на ДС/КГБ?

Дебил или от ДБ ?

това няма нищо общо с партиите и политиката,циганския проблем ще виси като воденичен камък на българите деситилетия напред..това племе си върви по тчхния си манталитет и правила и не се съобразяват с никой,нито пък се ограмотчват..

Били Сме смели когато сме били по 50-100?!?! АМИ РАЗМНОЖАВАЙТЕ СЕ ДРАГИ БЪЛГАРЧЕТА! Що се не плодите? Хахаха Семе нямате. Размножете се и идвайте по 200! Вече сте малцинство!!!!

Хаха мангале ние турците сме малцинство ша ва смажем мангале ела с 50-100 мангала грозни да видиш турчин как бие грозен мангале

Мисълта че е.беш гнусната, тъмна, миризлива мангалка, ме кара да настръхвам от отвращение! А ти се хвалиш с това... Пфу...

Лесно е да правиш деца. Трудно е да ги възпиташ.

Нашите "роми" ги екстрадират от Франция - най демократичната страна в ЕС. У нас тия се събират на тумба и нанасят побой на бял (истински българин) за забележка. Това става 2021 година. Вярно ли бе? Тая имет трябва да се кастрира веднъж за винаги и до 50 години ще се реши проблема.

Избирателите на герб от нов път явно не знаят че техният човек не е вече на власт...

Всичките тези нагли охраненк мангали взимат помощи, живеят на нашата земя, която са заграбили, не плащат ток, вода, данъци. Време е да им спрем нашите пари!

В индия щели да ме гонят? В Разлог сме болшинство! Имам 5 деца! 3 момчета! Айде идвайте!!!

Няма значение бройката деца, плак ще мизерствате защото сте мързеливи и отмъстителни и не можете да подсигурите нормален живот за деца си, а моето дете ще живее в хубав свят.

Хаджигенов се сбил с Христо Иванов, за това кой да защитава циганите ...

Спрете им помощите! Ще клекнат и ще циврят като жени. Разследване на всеки един от тях от къде са му доходите и защо има пари а никога не е работил..

Павката и другите евро-атлантици нещо ги няма. Сигурно помагат на мангалите?

Ела бе! Пишещия! Ела с бръсното Д! Идвай чакаме те

“Чакаме те” Абе вие манглите сте смели само когато сте по 50-100. Иначе циврите като момиченца и се молите. “Бате не ме бий, бате не ме еби много аз нема да праим повече така”

На ГЕРБ пак набили българите. От миналото лято е така. Никой не казва нищо защото Гешев ги пази . Нали са застъпници за него

Другари и другарки, идват избори. Вероятно другарят Каракачанов ще се опита да превърне Разлог във Войводиново 2. Проблемът е, че има и други питекантропи освен него, които имат същите мераци. Поздрави!

И с избори и без избори циганскта сган е нагла до безобразие . А ти специлано си дебил

Какво ги пазите и ги галите тези нагли цигани бе?!? Електората на мутрите от ДПС и ГЕРб!!!! Те ще ви бият и псуват “мръсни българи” а вие ще ги пазите!!! Нагла паплач!

Ела бе големия бУгарин! Ела и обръсни д-то да ми е по ресно! Ела да те видим къде сте!

Ела бе черньо, чернокож циганин! Ела бе къде се криеш, дебел педал с изскубани вежди! Ела да ни убиваш и да режеш глави на български деца бе, боклук!

Много пискате срещу ромите бе! Елате ни изгонете бе! Нали сте ербаб! Елате да видим дали вече не сме повече от вас! Идвайте да ви преброим Бе българчета!

Ела бе гей мангалски! Ела избий българите, македонците, сърбите, гърците бе азиатски грозник! Ще те смажем като чернокожа хлебарка бе, гнидо расистка циганска!

Няма да ви убивам! Правя секс и се множа!! 5 имам! Ти! Сухи са ти топчетата и си страхливец! След 5 години ще сме повече от вас! Лениви са ви пишоците и модерни женорята! ЕЛАТЕ ДЕ! Да ви преброим!

Само с гонене не става. Ще ви изгорим къщите, ще ядете бой до посиняване и ще си вървите в Индия.

Полиция и жандармерия предотвратиха сблъсъци в ромския квартал "Нов EUROпът" щерев майра и павел ще лапат еУромангалските черни хуйляци. ббаахаха

Хитлер беше прав за всичко. -За цинагите. -За евреите ( съсипаха целия свят и икономиката) -За Европа. -За чиста европа без мюсулмани. -За пропагандирането на хомосексуалността. Демокрациите какво направиха? Нямаме никакви ценности, порнография по телевизора по обед, гей паради по площадите и политика да се опазват крадците...

Руското посолство в София има 46 дипломати. Българското посолство в Москва има 14 дипломати. Москва разполага с над три пъти повече дипломати в София, отколкото България в Москва! Каква е причината за този дисбаланс? Руското посолство действа като вражеска централа в България! Затова призоваваме българските институции за реакция и адекватен отговор. Във връзка с установените от прокуратурата и специалните служби на България множество вражески действия на руски дипломати в страната ни и по повод провокативното участие на руския посланик Митрофанова и представители на руското посолство в демонстративни проруски политически акции в цялата страна на 9 май 2021 г., настояваме: - Да се намали съставът на българската дипломатическа мисия в Русия до средните нива на мисиите ни в страните от ЕС; - Да се изисква от Руската федерация да намали броя на своите дипломатическите представители до нивата на българските в Русия; - Да се усили наблюдението върху дейността на руските дипломати и незабавно да бъдат изгонени онези от тях, за които има обосновани предположения, че се занимават с шпионаж или диверсия на територията на страната ни; - Да се засили контролът върху дейността на Руския културно-информационен център в София, „Домът на Москва“, както и на руските юридически и физически лица, извършващи търговска дейност на територията на България.

И кво прави само 12 годишно цигане в заведение през нощта???

Българското бощество вече достигнало на такъв етап във взаимотношенията си организираните орки-скакалци, че нищо друго няма да помогне освен куршум! Един в главата, на земята и другите няма да се появят в центъра поне 1 година! До там сме стигнали... Факт! Какво като осъдят 10 орки и ги вкарат в затвора?! Какво? Ще излязат след 1година максимум и през това време пак ще трябва да ги храним с нашите данъци!? Един в земята, за ада се затвърди в стадния им геном, че за посягане към други неромоподобни стрелят на месо!

Скапана държава! Бой в некое мазе да им дойде акъла, тридневен бой! Само така се възпитава циганин!

Това е то, евроатлантическа ориентация. А до 1989-та беше друго.