Нападнаха с нож и отвертка известен композитор в Западен парк

Росалин Наков е писал песни за Лили Иванова, Йорданка Христова и Васил Петров, в момента готви парче с Данчо Караджов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

!

Отверка или отвертка? За един преАтел питам.

Докато не се изчисти този парк от тълпите тъмнолилави събратя, няма да стане нормално място. Прекрасно е, с гори, поляни, голям, но масовата сеч и глутниците цигани го съсипват.

Щом не пише нищо, значи са циганета.

известен композитор в България да има само 10 лева! Крадци, мислете малко!

Да сте забелязали, че след последните избори в София отново плъзнаха каруците с ц-гани? А на кръстовищата отново се появиха просещи или "миещи прозорци" ц-ганета. Защо отново? Отговорът е прост. Боко купи ц-ганите на последните избори без пари. Като им обеща да не закачат каруците и просията, да не плащат ток, вода и т.н. Хитро а? Купува избори за сметка на спокойствието на гражданите, а селската даскалица се прави че не забелязва.

Това Т е толкова скрито че от Дир.бг не могат да го намерят. :)

отверТка

Честита ви толерсастия.

Наркомани, сър

че той западния е обсаден отвсекъде. филиповци, гетата към люлин..... учат се на занаят в парка. продажби, кражби такиви неща. днеска там, утре по жълтите павета. да живей.

А когато неизвестните некомпозитори ги нападнат, само ги включват към статистиката-анонимно, на бройка и на конвейр. западен парк отдавна е една обсадена, унищожавана и разрушавана от гетото територия

Гошо, отвертка мойто момче! Това, че перете банове наред няма да ви направи по - грамотни. Гледам и трафика ви се увеличава, честито!

Това каза човека. Такава наглост вече се минаха всички граници. Първо изсякоха вандалски сума ти дървета,след това прогонват и хората от парка. Да живееш в близост до такъв хубав парк и в горещините да не смееш да го ползваш. Каквото и да говорят управляващите,този парк се ползваше преди от цели семейства. В дивата част се постилаха одеала ...връзваха се люлки...... Сега се разхождат съмнителни персони и малцина смеят да го ползват. Престъпници завладяват града.

Другия път и ти с нож и отвертка!!!

До като има безработица и ниско заплащане, няма да спрат нападението.

вместо да му изпеят нещо...

Докато държавата не започне да гони онези, които разпространяват наркотиците, все ще е така, но пък и едва ли се знае къде точно е ролята на властите в този бизнес.

как започна всичко: СДС ,СДС, КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН! Сега почва да ни присяда ,но народа е мъдър: Кой каквото си е надробил!

Ще му ги вземат и няма да се наложи да използват техните...

Гласувайте за ГЕРБ и Бойко, само те са нашето светло бъдеще и спасение!

Такава е политиката на управляващите (не че на опозицията е по-различна, де, ама те поне могат да лаят докато не дойдат на власт)

Този бизнес НЕ може да съществува без покровителство от най-високо. Даже семки да продаваш незконно е възможно само ако полицията нарочно гледа настрани.

Баш цигани.

В този парк преди 20 години СМЕЕХ да се разхождам самичка без страх. Сега с мъжа се страхуваме да се разхождаме,въпреки че е под носа ни!

Хем зад него, хем видял какво държи.. никой не напада с две оръжия, по едно във всяка ръка, защото всеки има силна и слаба ръка и разчита на първата. Нещо ми куца цялата история..

А ти понеже беше там и знаеш! Аман от професори!

Стига сте намесвали пак ГЕРБ и политика.. Този "известен" композитор защо не спомена за какво е отишъл в този парк? На всички е ясно, че там обикалят обратни с цел задоволяване на нужди. Следващият път като му се прииска, да си помисли пак..

Циганите са твърдия електорат на БСП и ДПС

По парковете ходя с нож, боен пистолет и два резервни пълнителя. Няма да ги бавя тези...

баш са си електората на сегашното БКП.. т.е. ГРОБ и за новия тато... т.е. боце.

Най-много обикаля родната ти майчица

Уж композитор, пък "готвел парче".

Аз пък и викам отврътка.

Циганите вече и по парковете ли ни плашат с ножове и отверки, и то насред София?!?

Трябват повече камери и полиция.

И вече си представяш единия като те заговори как до третата дума вече си извадил патлака като Джон Уй-к и си го направил на решето. После ефектно претъркаляне и пръсваш черепа на другия. Всъщност това, което ще се случи е, че като усетиш отвертката опряна в гърба ти ще напълниш гащите.

Български Еритрейци ?

Да бе, а после ще го отлежава за човек...

И без отвертка може да ги разглоби от бой стига да се е подготвил предварително !

Родната полюция ни пази, начело с Баце.

Вече интегрирането го минахме не помниш ли ?

Подкрепям! Истински грозно е работата по създаване на песен да бъде наречена "подготовка на парче". Бих казал дори отвратително е да наречеш песен с думата "парче". За съжаление "парче" се използва повсеместно от артистите - музиканти и певци. Жалко за хубавия български език!!!

пращат ги по програмат аран ът да ни избиват един по един къде с нож куде инфразвук

Верно си малоумен ако мислиш, че по парковете обикалят само обратни.

ужас, идиоти бееееее...........

Спрей , ел шокова палка и бокс са задължителни пособия , които всеки гражданин трябва да носи в себе си независимо дали отива до магазина или на разходка в парка. Като незадължителни , но желателни са също газов пистолет и сгъваема палка. Никога не се знае кога ще се наложи да се ползват. Спрея в ръка винаги , а ел шоковата палкана стенд бай в джоба.

Колега, хайде държават да си свръши работата и да живеем спокойно, а не да не смеем да се покажем навън, щото може някой да ни нападне.

Ти ако разчиташ на държавата ....

Ne boi se ,ako bqha cigani chteha da izpichat s golemi bukvi.Tova sa si 4isti ciganski bulgari.