Нападнаха с нож и отвертка известен композитор в Западен парк

Росалин Наков е писал песни за Лили Иванова, Йорданка Христова и Васил Петров, в момента готви парче с Данчо Караджов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЯ СИ Е ЗА УБИВАНЕ............

Какъв парк бе? Това е свърталище на идиоти! С кварталите около това свърталище са пълни с мангали и неандерталци

и скоро ще ги задминем

Спрей , ел шокова палка и бокс са задължителни пособия , които всеки гражданин трябва да носи в себе си независимо дали отива до магазина или на разходка в парка. Като незадължителни , но желателни са също газов пистолет и сгъваема палка. Никога не се знае кога ще се наложи да се ползват. Спрея в ръка винаги , а ел шоковата палкана стенд бай в джоба.

Колега, хайде държават да си свръши работата и да живеем спокойно, а не да не смеем да се покажем навън, щото може някой да ни нападне.

Ти ако разчиташ на държавата ....

Като има много полицаи по улиците и парковете почват оплакванията, че сме полицейска и тоталирна държава, като ги няма - къде е полицията и държавата. Угодия нема :))

доказаха, че е най-добре да си ходиш с пистолет. Или с карабина, ама лятото е малко неудобно да се разхождаш в парка с нея.

ужас, идиоти бееееее...........

пращат ги по програмат аран ът да ни избиват един по един къде с нож куде инфразвук

Родната полюция ни пази, начело с Баце.

Циганите вече и по парковете ли ни плашат с ножове и отверки, и то насред София?!?

Трябват повече камери и полиция.

Български Еритрейци ?

Ne boi se ,ako bqha cigani chteha da izpichat s golemi bukvi.Tova sa si 4isti ciganski bulgari.

Уж композитор, пък "готвел парче".

Подкрепям! Истински грозно е работата по създаване на песен да бъде наречена "подготовка на парче". Бих казал дори отвратително е да наречеш песен с думата "парче". За съжаление "парче" се използва повсеместно от артистите - музиканти и певци. Жалко за хубавия български език!!!

По парковете ходя с нож, боен пистолет и два резервни пълнителя. Няма да ги бавя тези...

И вече си представяш единия като те заговори как до третата дума вече си извадил патлака като Джон Уй-к и си го направил на решето. После ефектно претъркаляне и пръсваш черепа на другия. Всъщност това, което ще се случи е, че като усетиш отвертката опряна в гърба ти ще напълниш гащите.

Циганите са твърдия електорат на БСП и ДПС

баш са си електората на сегашното БКП.. т.е. ГРОБ и за новия тато... т.е. боце.

Стига сте намесвали пак ГЕРБ и политика.. Този "известен" композитор защо не спомена за какво е отишъл в този парк? На всички е ясно, че там обикалят обратни с цел задоволяване на нужди. Следващият път като му се прииска, да си помисли пак..

Най-много обикаля родната ти майчица

Верно си малоумен ако мислиш, че по парковете обикалят само обратни.

Хем зад него, хем видял какво държи.. никой не напада с две оръжия, по едно във всяка ръка, защото всеки има силна и слаба ръка и разчита на първата. Нещо ми куца цялата история..

А ти понеже беше там и знаеш! Аман от професори!

Гласувайте за ГЕРБ и Бойко, само те са нашето светло бъдеще и спасение!

как започна всичко: СДС ,СДС, КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН! Сега почва да ни присяда ,но народа е мъдър: Кой каквото си е надробил!

Докато държавата не започне да гони онези, които разпространяват наркотиците, все ще е така, но пък и едва ли се знае къде точно е ролята на властите в този бизнес.

Този бизнес НЕ може да съществува без покровителство от най-високо. Даже семки да продаваш незконно е възможно само ако полицията нарочно гледа настрани.

вместо да му изпеят нещо...

До като има безработица и ниско заплащане, няма да спрат нападението.

Другия път и ти с нож и отвертка!!!

Ще му ги вземат и няма да се наложи да използват техните...

Да бе, а после ще го отлежава за човек...

И без отвертка може да ги разглоби от бой стига да се е подготвил предварително !

Това каза човека. Такава наглост вече се минаха всички граници. Първо изсякоха вандалски сума ти дървета,след това прогонват и хората от парка. Да живееш в близост до такъв хубав парк и в горещините да не смееш да го ползваш. Каквото и да говорят управляващите,този парк се ползваше преди от цели семейства. В дивата част се постилаха одеала ...връзваха се люлки...... Сега се разхождат съмнителни персони и малцина смеят да го ползват. Престъпници завладяват града.

Такава е политиката на управляващите (не че на опозицията е по-различна, де, ама те поне могат да лаят докато не дойдат на власт)

Гошо, отвертка мойто момче! Това, че перете банове наред няма да ви направи по - грамотни. Гледам и трафика ви се увеличава, честито!

А когато неизвестните некомпозитори ги нападнат, само ги включват към статистиката-анонимно, на бройка и на конвейр. западен парк отдавна е една обсадена, унищожавана и разрушавана от гетото територия

че той западния е обсаден отвсекъде. филиповци, гетата към люлин..... учат се на занаят в парка. продажби, кражби такиви неща. днеска там, утре по жълтите павета. да живей.

Наркомани, сър

Баш цигани.

Честита ви толерсастия.

отверТка

Аз пък и викам отврътка.

Да сте забелязали, че след последните избори в София отново плъзнаха каруците с ц-гани? А на кръстовищата отново се появиха просещи или "миещи прозорци" ц-ганета. Защо отново? Отговорът е прост. Боко купи ц-ганите на последните избори без пари. Като им обеща да не закачат каруците и просията, да не плащат ток, вода и т.н. Хитро а? Купува избори за сметка на спокойствието на гражданите, а селската даскалица се прави че не забелязва.

известен композитор в България да има само 10 лева! Крадци, мислете малко!

Щом не пише нищо, значи са циганета.

Докато не се изчисти този парк от тълпите тъмнолилави събратя, няма да стане нормално място. Прекрасно е, с гори, поляни, голям, но масовата сеч и глутниците цигани го съсипват.

Отверка или отвертка? За един преАтел питам.

Това Т е толкова скрито че от Дир.бг не могат да го намерят. :)

!

Вече интегрирането го минахме не помниш ли ?