Нанков обеща АМ "Струма" до 2023 г. и "Хемус" на следващата

През октомври тази година, осем месеца предсрочно, ще бъде пуснат и Лот 3.3 на АМ "Струма" от Сандански до Кресна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после някакви конкретни крайни дати за завършването на магистралите. Сега остава и подробностите от плана за всяка година да кажат, че да знаем какво трябва да направят до края на мандата си поне...

stankow

За една година 9 км, а за 6 години - 200. Брех тази аритметика ...

аз като не съм от герб-жени - на мен за кога ще ми обещае?

Абе, как изобщо му разбрахте какво е казал, нежели за автомагистралите (или както е правилно АМ).

До като се правите на последна инстанция Дирове ще тънем в дупки и лошо качество на пътищата ! Какво не е по темата, че пътищата които обещава Нанков да се построят с нашите пари са дялкани с тесла и са на ниво два века назад като качество и функционалност. да не говори че приличат наглед като гробищни паркове.

2024... я камилата я камиларя

Поне са последователни, И на 10 Август, 2012 имахме обещания, цитирам "Правителството се е прицелило в задачата магистрала „Хемус” да бъде цялостно изградена до 2017 година, съобщи ресорният министър Лиляна Павлова, която откри рехабилитирана пътна отсечка във Варненска област. 1 милиард евро е прогнозната цена на трасето, като е важно отсечката Ябланица – Шумен да бъде построена наведнъж, информира още Павлова, цитирана от бТВ. До 2014 година трябва да е готов проектът за аутобана и да е ясно точно откъде ще минава. Тогава ще стартират и тръжните процедури ..." . А то какво излезе "В процес на изграждане са 9,3 км от "Хемус" от Ябланица до Боаза..." .

когато дойде Орешарски първата му работа беше да спре каквото и да е строителство на пътища. колко години минавахме през центъра на Петрич, а? какъвто и път да има направен в последните 20 години е направен от бат, Бойко. нали не ядяхте асфалт?, а сега искате пътища.

Абе умнико. От кога управлява Борисов, че ми пишеш тези глупости. Помоли да ти напишат други опорни точки.

проблема е, че ги прави бавнооооо

Никой не може да обещае повече от нас! Вервайте ни!

Ако БСП вземе властта може и да не се спазят сроковете до 2040. Веднага ще започне източване на страната и финансиране на руските проекти Белене и Южен поток. Милиарди ще потънат както винаги е било досега. Защо когато се спомене думата Русия, комунягите се сещат за майка си. Страшна работа.

Можеш ли да дадеш примери къде са "потъвали милиарди както винаги е било досега", че нещо не се сещам. Кои са преавителствата според теб които са шампиони по вземане на заеми, от които няма "ни вест, ни кост".

А Шефа Шиши ми обеща 2025 година да стане 75 килограма заедно с Боко и Цацата - и аз му вервам... Ма на мен поне ми плащат за това де...

министер ли е бе? Па и Я сигурно че можем да съм таков? Да но он е бе.

А трябваше да е готова за олимпиадата в Атина

Тогава ще има магистрала до панделата!

Дреме му на Нанков. 2024 г. няма и да се помни крадливата ГЕРБ, сега може да си говори каквото си иска.

А насраната Тракия кога ще си я оправят??

Няма смисъл ;)

Къде ще бъде Нанков през 2023година? За какъв път говори м/у Русе и В.Търново. Някакъв мошенически замисъл за трасе западно от Велико Търново. Трасето трябва да е успоредно и източно от сега съществуваващия път, близо до летище Горна Оряховица. Нужен е тунел под Арбанаси и през Малък Чифлик да се свърже с разклоните за Дебелец и Килифарева, а да не се унищожават земеделски земи и други. Но Нанков няма да го има през 2024година и може да си говори, каквото иска.

Вероятно при петия половин мандат, евентуално може и да стане.

тази година завод за полупроводници, догодина за цели проводници....

...осем месеца предсрочно заради 10-я конгрес на БКП... Бойковата Корумпирана Партия