Коментари - Над 5 милиона души са напуснали Ухан по време на епидемията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5 милиона са разнесли вируса. Най ме шашна факта, че има болен в Непал!

"Провинция Хубей се нуждае от 100 000 комплекта медицински защитни костюми на ден. Това са около 3 милиона на месец." Плюс 5 милиона напуснали града!!! Хайде да ни е "честито"!!! При тези така изброени цифри няма нужда и от една дума за коментар!!!

5 милиона офейкали от града. А пост фактум го сложили под карантина...

Болни от коронавирус има в тези държави, в които могат и правят на всеки болен изследвания и установяват от какъв вирус е заразен. В България казват само "вирусно заболяване" и ...толкова и не се знае от какво умира човек. Възхищавам се на китайците. Очевидно и в многомилионните им градове се установява за всеки болен точно от какъв вирус е заразен и така са открили непозната болест. Не е възможно такава болест да не е съществувала до сега никъде по света, но другаде не са я идентифицирали.

може. ако тя си е била нормална за животни някъде в дивото. примери колкото искап - еболата е тръгнала от прилепи, които негрите в африка ловяли за храна. атипичната пневмония от преди 15 години - от някакви животинки, дето китайците ловяли за ядене. и сега пак същото - започнала е от рибен пазар. явно са намерили някъде нова популация, изолирана до сега от света....

знаят ли кога ще хвърлят бомбата???

нищо повече, нищо по-малко!

Абе нали бяха 11 милиона от къде се пръкнаха още три милиона отгоре или трябва да се писателства нещо.... Та Ухан е два пъти по голям от България дето ако стане такова нещо петорно повече ще да са измрели от ''незабавните'' действия на властващите..Интересно как се пръкна всичко това след като се подписа някакво търговско със сащ...

Пръкна се щото тия мизерници ядат кучета, котки, плъхове, змии, буболечки и всякакви гадости. Една пандемия може да унищожи тоя свят и никой не може да контролира последствията.

вирусите винаги се разпространяват за сметка на човешката глупост...

глупост, по-скоро е традиция да ядат змии, гущери хлебарки и ред други. Е, когато спрат с деликатесите може и да не дойде вирус от там.

живи и здрави да са!!