Над 220 млн. души са заразените с коронавирус по света, починалите са над 4,5 млн.

Страната с най-голям брой смъртни случаи спрямо населението си е Перу, следвана от Унгария, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Чехия и Черна гора

Обратно в новината

Коментари - Над 220 млн. души са заразените с коронавирус по света, починалите са над 4,5 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА ПРИ ВАКСИНАЦИЯ СЪС СМЪРТОНОСНИ “ВАКСИНИ”? ТОВА НЕ Е БЕДСТВИЕ, А МЪДРОСТ. Смъртността от Ковид днес по света е 1%, а смъртността от рак …да си кажем честно, почти 100%. Обаче, да сте видяли някой да ходи на химиотерапия превантивно? Няма такъв глупак, нали? И ТЪЙ, дори 100% гарантирана смъртност не са достатъчно основание за превантивна терапия, но 1% е. Нещо повече - терапия за всички. Няма значение, че смъртността за средна възраст е 1/1000, а за деца по-малко от 1/10,000. Нещо още вповече - няма значение от изходното състояние, млад/стар, болен/здрав, жена/мъж, бременна или не, болен - но с каква диагноза. Няма значение и на кого, колко милиграма(?!) И НЯКОИ ИМАТ НАХАЛСТВОТО ДА НАРИЧАТ ТОВА НАУКА И ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕКА? Когато фашистите разстрелваха мъже, жени и деца - куршумите също бяха еднакви…

IVERMECTIN - КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ПРИ КОВИД? Изтекоха 20 месеца от началото на SARS-Cov-2 корона вирусната епидемия. Правителство и медии ви манипулират, когато казват, че ваксинацията е единственото спасение. През тия месеци, учени и лекари от всички страни по света тестваха реално на практика повече от 2,500 съществуващи медиканента. Някои от тях показаха изключителна ефективност от 91% при тежко болни. СТАТИСТИКА. 99% от младите и здравите прекарват Ковид от леко до средно тежко(като грип). Проблемът е в тоя 1% за тая група и за съжаление многобройната група на много възрастните и хронично болните. Ковид не е респираторно заболяване, само симптомите са такива. Ковид е опасно кръвоносно-съдово заболяване и обща токсикация на организма, каквото всъщност е ваксинация с Pfizer и останалите. Затова трябва да се спре максимално бързо. Вие не знаете кога вирусът е влязъл във вас, но съвършено точно знаете кой е ДЕН ПЪРВИ. Това е денят, в който вирусът се спуска в дробовете ви. Ще почувствате драматична промяна. Ако имате съмнения за корона вирусна инфекция или резултат от бърз тест - ДЕЙСТВАЙТЕ НЕЗАБАВНО! Ивермектин се взема два пъти, в първият и третият ден, по 200 МИКРОГРАМА НА КИЛОГРАМ ТЕГЛО. Т.е. една таблетка от 3 МИЛИГРАМА Е ЗА 15КГ. Опаковките ивермектин са х4, х8 и по х12. Няма опасност 60кг здрав човек да вземе на веднъж 12, но никой не в правил експерименти с хора от рисковата група. Така че - внимавайте. Ивермектина няма странични ефекти, но със свръх доза, за скарани с мерките дебили, се влиза в интензивното. В първите 3 дни ивермектинът работи практически на 100%, дори за рисковата група. На по-късен етап, ефективността му пада на 71%. Препоръчва се в комбинация с Цинк, Витамини С и Д. Ивермектин 3mg се изписва с рецепта. За домашно лечение без рецепта е напълно подходяща и доказано безопасна американската ябълкова паста за коне DURVET (Amazon). Американците изядоха ивермектина на конете:) И ТЪЙ, БЕЗ ПАНИКА СРЕЩУ КОВИД! С ивермектин ще бъдете здрави на 4-ят ден, а без него чак след две седмици. Само натурално придобитият имунитет осигурява колективен имунитет!

За ония със сметките.0,005% умрели това просто казано е 5 човека на 100 000 или 1 човек на 20 000.Ако напишеш едно произволно число от 1 до 20 000 на една бележка и поискаш някой да го познае от първият път,то това е рискът да умреш от Коронаки вирус,наричам го като гърците щото мирише на фалит.

сметнеш 30000 какъв процент са у нас за година? Понеже за нас е важно какво става в нашето дворче. Оставете го международното положение. За добро или лошо нито ни питат, нито очакват от нас да го оправим.

ако са верни тия гръмки цифри, милони заразени, умрели и т.н. призвани единствено да уплашат хората та белким се ваксинират сами преди да почнат бият, като се позамислим 200 милиона от 8 милиарда са 4%, от тези 4% нама 8% са починалите; горе долу като при свинския или испанския грип. Не казвам че не може да го пипнеш, не казвам че неможе да те тръшне, но в световен мащаб тия цифри не оправдават действията и щетите нанесени с тъпите и безполезни мерки които (незнайно защо) даже не забавиха разпространението на заразата докато бяха в ход

Сметките не ги умееш. 8млрд.×4%=320млн. А 8млрд.×0,005%= 4 млн.умрели.

Е в края на краищата колко са 4,5 милиона? Колкото един малък провинциален град в Китай.

Толкова хора, ама на година, умират от хепатит б. Да сте забелязали нещо да се прави? Някаква здравна просвета? Не. Всеки ден, няколко човека умират в катастрофа. Да сте забелязали да се взимат някакви мерки за да се намалят? Не. Всеки ден, в България, около 100 бебета не се раждат заради аборт по желание - да виждате някаква кампания "запази детето" ? Не. България ще бъде 4млн население след 50 години, никой ли не вижда проблем в това? А от тези 4млн половината ще са роми? И това ли не е проблем? Обаче за журналистите - само вируса е важен.

Поправка: Общо от хепатит (всичките подвидове) на година умират около един мимлион души. Пак не е малко.

такива са нарежданията....

Искате да направят 20 лв бензина ли?

Лъжливото овчарче- лъжливата мисирка

По колко статии на ден трябва да пускате за вирусчето? И има ли някакво официално финансиране към вас за предоставянето на тази "информация" - нямам предвид нелегално, а законно и официално - напр. грантче от някое общество, НПО и тн? Бъдете честни и споделете с нас? На мен ми е интересно.

Няма как Русия да е на второ място!

Това по данни на Бил и Мелинда Гейтс фондацията ли е? :)

Здравния МИНИСТЪР нека си сложи ПРОТИВОГАЗ на главата, за да НЕ се заразява с вируси и да НЕ ни занимават повече с тоя вирус.... Чакаме да МАХНАТ маските като влезеш в МАГАЗИН... Маските НЕ пазят от НИЩО.. Дори се РАЗБОЛЯВАШ от мръсния парцал- маска, като го сложиш на устата или на носа. Все едно да носиш мръсни гащи на устата и носа. Маски носят АРАБСКИТЕ жени, щото арабите са изнасилвачи... Дори и ШАЛА през зимата НЕ се носи залепен за устата и носа, щото и от него може да се разболееш.

Някой дооооста лъже в тази публикация: за момента активните случаи са около 19 милиона. Нека да направим една проста сметка (активните случаи е най-важният параметър за оценка): - население на планетата около 8 милиарда - активни случаи в момента (текущо заразени) - 20 милиона (за по-лесни сметки) - тоест, 20 заразени на 8000 население средно, което прави 2.5 % - сериозните случаи са около 100000, т.е. около 0.6 % от текущо заразените - дори ако предположим, че всички сериозни случаи ще са смъртни, това предполага 0.6% от 2.5% заразени от цялото население на планетата, т.е. смъртността излиза 15 на 1 милион, в най-лошия случай. - данните по-горе са от worldometers . info - не от някакъв конспирационен сайт - за сравнение - средната детска смъртност по света (до навършване на 1 месец) е 30 на 1 милион (други сайтове - можете да намерите и сами) За каква 'пандемия' говорим тогава? Ако се съберат боледувалите от грип за последните 5 години, със сигурност ще се получи число, по-голямо от населението на планетата. Мислете, преди да паникьосвате хората.

А България не е включена в класацията, защото не се знае, че има такава страна…

Нищо не е в сравнение с испанския грип. Коронавируса го представяха като по-опасен от грип. Лъжите лъсват лека по лека. За това е тоя зор по-бързо да ни ваксинират.

Испанският грип е бил по едно друго време, в което нито лекарствата, нито медицината е била на сегашното ниво и навсякъде е царяла цензура заради войната.

Тва са сосороидни лъжи, лъжин на еврогейове, Бил Гейове, ЕЛън Къскове и тям подобни капиталисти, които искат да ни чипират и да ни продаат тяхната продукция за да станат богати, а ний да сме бедни. Затуй не вярвайте на таз статистика. Истинската казва, че няма такъв вирус, всичко е грипче и няма нужда да се лекува с чипиране и ваксини, достатъчно е аспичринче и чайче.

За Афганистан нищо не казахте.

С тези темпове 4.6 милиона на 7.5 милиарда след 100 години пандемия ще се доближим до цели 0.05% смъртни случая. Ужас,ужас,ужас.

За дебилите, тези 4 и половина милиона хора са статистика. За семействата им е трагедия.

ТОВА ЗА ДЕН ЛИ Е ИЛИ ЗА ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ ? А КОЛКО УМРЯХА ОТ МЕРКИТЕ И ВАКЦИНИТЕ ВИ ?

Да благодарим на мъдрото ръководсто на правителството на Герб, което взе своевременни и адекватни мерки, осигори ефикасна болнична помощ и ни спаси от тази коварна болест

Ами то на Земята всеки ден умират и се раждат хора.Всички ще пукнем,няма вечни.Ако не от ковид от други болести.Забравих,то сега май само от ковид се умира.

На баба ви хвърчилото! От 7,9 млрд. са умрели 4,5 млн. и то за 2 години! Голяма пЛандемия нямо-що! ? Като умрат 750 млн елате се обадете! Малоумници!

Как пък не ви писна да обяснявате колко е страшно? Ние да лягаме и да мрем ли? Че ако ни стигне... какво?