17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.

НЯКОЙ ЕЛЕКТРОННО, ТА ДА МИРЯСАШ, КУЧКА ТАКАВА?! КОГО СИ ПИТАЛА ТИ, ДА ПРАВИШ ТЕЗИ НОВОВЪВЕДЕНИЯ?! СЗО?! ЗАЩОТО НИ БУТАТЕ КЪМ ЕЛЕКТРОНИЗАЦИЯ И ЦИФРОВИЗАЦИЯ?! А ТВОЙТЕ МУРВЕНСКИ ДАННИ КЪДЕ ЩЕ СЕ СЪХРАНЯВАТ?!

На 01.06.,когато стартираха е-направленията за специалист,хаосът беше тотал фул на макс. Извън волята на изпращащите лекари или проблемите на пациентите,всички е-направления,ги пращаха единствено и само към гинеколог.Ама няма деца,мъже,жени-наред.Сега тренирали усърдно.Ще видим.

Г-жо, електронните документи не са за Бг!

на това войнишко кепе.

Съдейки по опита с направления за специалист... да очакваме ли, че пациент от мъжки пол с направление за операция на носна преграда ще излезе от родилното отделение с близнаци?

Тая проскубаната само поразии може да прави

дигитализация добре, ама да си синхронизират системите, щото половината болници не могат да ги разчетат тия направления, и хората ще припадат пред кабинетите...

И ако хакнат компютрите на аптеките или болниците какво става? Или ако спре токът? Няма по -сигурно и трайно нещо от хартията! Даже ти остава за справка след години.

И всъщност пациентите изобщо не виждат какво пише нито на направлението, нито какво е било лечението, нито епикризата. Разни чиновници си менкат електронни невидими документи.

Да попаднеш на читав лекар е като да играеш на Руска рулетка в България ?! хммм тогава електронизацията за чий ... ни е ?

ЗАТОВА! В КОЙТО ЩЕ СМЕ НАБУТАНИ В ЦИФРОВ И ЕЛЕКТРОНЕН КОНЦЛАГЕР! ВСЕКИ ЩЕ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ТЕБ!

Защо не издадеш заповед, за цялата страна, да не се храчи и плюе на открито; да не се секнат сополи: да не се сере и пикае кой къде го хване/тоалетни госпожа/: кучкарите да си събират лайната на кучетата......ами от това повече болести се разнасят!

Колкото въведохте електронните рецепти...

И който не е набоден с "ваксина"... а познайте

Електронното здравепогубване е още една стъпка кън електронния концлагер !!! Колкото до Сербезова...тя доказа колко струва по време КоВид измамата !!! Много боклук за чистене има !!!

Фирмичката на Божанов ли ще поеме обществента поръчка, фирмичката, която е едноличен собственик на себе си и капитала от 903 хил. лв?

Какъв е смисъла от електронните направления, като пак трябва да чакаш пред кабинета на личния лекар, за да си платиш потребителската такса?

Браво, браво, това е защото работят супер електронните направления. Лично мога да разкажа каква мъка е! Няма нужда някой да ви бута, вие сами сте поели свободно падане... КАЛИНКИ

Пфайзърската чалгаджийка да се качва на Ролса и дим да я няма. Щото вече не свири в хора, ма хич.

"Направо не мога да повявам"! Чичо Чарли Понеже въведохте успешно рецептата, та хората не могат хапчетата да си купят - сега въведети и това - да не могат в болница за влязат.... Направо давайте парцел за гробищата и да се знае...

Всеми месец трябва с часове да вися пред кабинета на джипито за да ме запише в компютъра за ел. рецепта. И трябва да ги взема от аптеката след 30 дни откакто съм ги взел предния месец. На всичкото отгоре някои хапреча са по 28 в опаковка. Е ел. рецепта трябва да се изпълни до 3 дена, че после - делете... Направо човек да не попада в ръцете на Менгеле-мафията!

И аз пия тамайра/ 28 / таблетки и това дава право на моята лекарка да ги изписва на 28 дена заедно с другите. Не ходя до кабинета и а се обаждам по телефона и след малко си ги купувам някъде в България.

Това за броя хапчета -питайте Фарма производителите-:)Добър търговски трик. И спрете да плюете-системата си работи нормално.

Всичко имунизации са вече въведени от 01 юни, а тези за Ковид - от миналата година. Но няма лощо да ги отчетете още един път ... през септември, ако има изабори.

Всичко = Всички