МЗ пуска голям брой безплатни антигенни тестове за Covid-19

Корекциите в заповедите за COVID мерките ще се нанасят ежеседмично, съобщи служебният здравен министър

Обратно в новината

Коментари - МЗ пуска голям брой безплатни антигенни тестове за Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли да взема голям брой от голямия брой "безплатни" тестове и просто да ги изхвърля на сметището? Що не се наредим на опашка за тях една камара хора, да си вземем и просто да ги унищожим или изхвърлим.

Безплатни? ... Пак ли сте ми бръкнали в джоба без да ме питате, да ви ЕПМ проста?

политическата мафия в ЕС и САЩ продължава да харчи нашите пари за БИГ ФАРМА. Истерията с тази корона е ужасно тъпа и служа само за да се крадат пари и да се дават за стотици милиони ненужни тестове и ваксини.

А резултатите от тестовете ясни ли са вече или ще ги публикувате на по-късен етап, към средата на септември - началото на октомври ? Тука има - тука нема ?

Като няма такова чудо. Платени са от хазната за сметка на данъкоплатец ето така е редно да се напише.

точно така. Същите соросоиди, които ни обясняваха разпалено че при соца е нямало безплатна медицина, сега ще си счупят езиците да говорят, че ваксини и тестове били безплатни. Безплатен е само въздуха и слънчевата светлина. Всичко останало е платено от някого - най-често от нас!

Ваксината от какво предпазваше, че вече се обърках! Преболедувах Делта, 2 ваксини, преболедувах Омникрон, трета ваксина, сега пак нещо влача... нито е по-леко, нито е по-кратко! Ваксините НЕ работят! Долни измамници. Но виж туморът в гърдата ми е много истински. И да, преди ваксинитие не беше там. Всеки има глава на раменете и може да си вземе решение сам. После всеки си носи кръста.

жена на 86 г. със сърдечно заболяване; жена на 87 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 90 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 89 г. с хронично неврологично заболяване; мъж на 96 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 91 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 93 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; Еййй какво доживяхме - 90+ годишни хора да умират, забележете "с установен ковид". Отдавна пишат не от ковид, а с установен ковид - да не може да ги съдите после. Вероятно Всичките тия са ходили чинно с маски (някои с по 2-3) в кауфланд при 40 градуса да се бият за олио.

Освен, че ковид няма и е световна конспирация, освен маските и ваксините, сега и тестовете ви пречат. Май проблема си е във вас, че все сте недоволни и недоклатени

Бий дозите и се скрий у вас.

Какво значи безплатни? Фабриката работи за лудо, а ги доставят до България за без пари, понеже са ни мили очите? Корупцията доведе здравеопазването ни до тоя хал. Поредното превъртане на едни комисионни на гърба на данъкоплатеца.

"Силно се надявам следващата седмица още по-силно да разхлабим мерките и да дадем на хората възможност да живеят нормално и да упражняват професиите си, заяви Асен Меджидиев". Значи,тоз шндивид и останалите здравни терористи решават дали да "живеят нормално" тези,които им изкарват заплатата на тези ковидидиоти. Тоест,утре министърО се събужда напреко на кревата си и решава че стадото може и да не "живее нормално". И хоп катинара.

"Силно се надявам следващата седмица още по-силно да разхлабим мерките и да дадем на хората възможност да живеят нормално и да упражняват професиите си, заяви Асен Меджидиев". Значи,тоз шндивид и останалите здравни терористи решават дали да "живеят нормално" тези,които им изкарват заплатата на тези ковидидиоти. Тоест,утре министърО се събужда напреко на кревата си и решава че стадото може и да не "живее нормално". И хоп катинара.

"Силно се надявам следващата седмица още по-силно да разхлабим мерките и да дадем на хората възможност да живеят нормално и да упражняват професиите си, заяви Асен Меджидиев". Значи,тоз шндивид и останалите здравни терористи решават дали да "живеят нормално" тези,които им изкарват заплатата на тези ковидидиоти. Тоест,утре министърО се събужда напреко на кревата си и решава че стадото може и да не "живее нормално". И хоп катинара.

Може би за циганите са наистина безплатни - те не работят и не плащат данъци, така че..

С парите от данъците ни... Ай сиктир бе, парцали!

Кога си плащал данъци бе пишлеме? Още си в училище.

Господа ковидари - като отворите портала coronavirus.bg там пише, че 100 процента от починалите и за вчера и за предния и по-предния ден са били НЕВАКСИНИРАНИ - щом вярвате на това твърдение, от какво се страхувате? Нали сте ваксинирани, а според стъкмистиката умират само неваксинирани - би трябвало да спите спокойноа, а не да врещите тук от сутрин до вечер и да ходите маскирани посред лято - или може би не вярвате на стъкмистиката на Кунчо?

Ето статистиката за деня - аз тук умрели от ковид не виждам, виждам умрели стари хора от различните им болести и набедени с фалшиви тестове за болни от ковид. 16 нови случая са регистрирани през последното денонощие. 100 % от починалите лица не са били ваксинирани. Починали са: жена на 86 г. със сърдечно заболяване; жена на 78 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване; мъж на 75 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 67 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 87 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 90 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 76 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 69 г. със сърдечно заболяване; жена на 80 г. със сърдечно заболяване; жена на 80 г. със сърдечно заболяване; жена на 78 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 89 г. с хронично неврологично заболяване; мъж на 96 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 91 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 93 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 80 г. с диабет.

под 70 години - само двама, и то със сериозни заболявания...

Г-н до мушму, троле наш, А има ли значение, че средната продължителност на живота в България за периода 2019-2021 е с 1 година по-малка, отколкото за предходния? Или викаш щом са стари хора, нека измират?

Ало, троловете, Днес пак има 88.9% поичнали неваксинирани. Искате ли да ви кажа защо? Това е защото неваксинираните масово не ходят на тест. Готови са на какви ли не саможертви, само и само да има възможно най-голям процент положителни ваксинирани. И когато разберат за болестта, вече имат поражения, които биха били предотвратени с профилектичен прием на 1-2 лекарства.

Само завършени олигофрени вярват на стъкмистиката на Сербезева, Кунчев и компания. Статистиката от Англия показва 95 процента от умрелите са напълно ваксинирани и повечето бустерирани. Само 5 процента от умрелите са напълно неваксинирани

3евзек

Ало, kdkd, троле наш, В Англия 95 % от умрелите са напълно ваксинирани, защото 98% от рисковите групи са напълно ваксинирани, което общо взето е същото, освен ако не влдееш донбре математиката от 6-и клас, каквато се преподава в човешките училища. За да умре неваксиниран, първо трябва да има такъв, а те са рядкост. А ти си трол.

Виж тъпак ли си трол ли си - това, което казваш щеше да е вярно, ако сравнявахме нещо друго, а не ефективност от ваксини. Тук сравняваме умрелите от ковид - схващаш ли или не още? Та от умрелите от ковид 95 процента са ваксинирани и само 5 процента са неваксинирани, ако ваксината действаше - в тая група не трябваше почти да попадат ваксинирани, а не почти всички да са там и обратно - би трябвало умрелите да са неваксинираните, а то е точно обратно, което означава, че ваксината УБИВА - статистиката ти показва ясно, че ваксината не само не помага - тя убива и причината за това е известна отдавна - и антиваксърите предупреждаваха за това Antibody-Dependent Enhancement .

3евзек

Ало, kdkd, тролице неграмотна, Марш обратно в 6-и клас да учиш за пропорциите!

Виж тъпако - такива като теб преди месеци предсказваха как сега ще мрем хиляди неваксинирани на ден - нищо такова не се случи. Но пък не знаем броя на умрелите от съсиреци от уаксата - кардиолозите казват, че били се увеличили.

3евзек

Ало, до мушму, троле прост, Защо пак лъжеш бе? Никога не съм си позволявал да ви обещавал да мрете с хиляди. Просто ви обещавах, че ще мрете с около тройно по-голяма вероятност. И точно това се сбъдва сега. Обещах, че ще си трол и това също се сбъдна.

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Ало, Кунчев с Кожух, троле наш, Пробваха такава заповед, обаче по процедура тя трябваше да се съгласува с главния държавен инспектор, който отказа. Процедурата е такава, точно за да няма идиотии като твоята. Ало, дир-а, защо триете бе? Да не би г-н Кунчев с Кожух да се е оплакал от нарушавана на авторските права върху всички глупости тук?

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

Еми... Щом искаш да продава чорапи, ще ходиш с чорап на главата.

“Безплатни” с парите на данъкоплатеца, демек ние си ги плащаме. На кой ги плещите тия елементарности? Тва да не са простите западни говеда да ви се връзват на маймунщините?

Та така и не разбрах колко е големият брой 100? За мен и такава сума от богаташ е безумна? Или са с безплатните най после да намерим заразени (не болни) че след тези 100 държавата да си купи от 3М 10 000 000. платени..... Или май си въобразявам как се крадът държави пари (мойте и вашите)... Простете аз съм русороб (според доста хора с това изказване)

Хахаха! Веднага ще се тествам. Ама някой друг път.

Ало, Маркото, троле възраждански, Няма да се тестваш, само и само да има по-голям процент ваксинирнаи с положителен тест. Би дал живота си за каузата. И не на последно място - защото си социопат, разбира се.

Представи си, че наистина съм социопат. Защо бъркаш в торбата с пепелянките тогава? Ако наистина съм социопат, не ти ли хрумва, че мога да тръгна след теб?

3евзек

Ало, Маркото, троле наш, По интернет ли бе, пиленце? Давай смело. Тъкмо си търся последователи.

Ти мислиш, че интернет те пази и не може човек да те намери ли? По-глупав си, отколкото те мислех. Никой не може да се скрие в инетрнет пространството.

Добър вечер, антиваксъри-идиоти, Новите тестове били под формата на дилдо у насраните ви гъзове. Белким геберясате наевани

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините? Но ковид ваксина няма, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец.

3евзек

Ало, ма хого говорите, троле наш, Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш човек, който не яде охлюви, но преди 30 години е ял пържоли и суджуци - вегетарианец. Ти колко ваксини си сложи в последените две години? Ако не беше слагал и преди 30, щеше да си не просто антиваксър, ами пълен антиваксър.

Точно заради такива хора, като повечето тука се разпространява тоя вирус. Бъдете здрави. Само без да мрънкате после!

И къде в света с други хора не се разпространява? Аман от вашите манипулации и лъжи.

Знам, че те е страх и предпочиташ да не вяреаш! Ама даже не разбрах къде се заразих. Вервайми не е приятно. Ако не вярваш мога да ти помогна да повярваш.

В наукате не се вярва, тя се базира на факти и доказателства. Щом желаеш, да ми "помогнеш" да повярвам значи, че ми пробутваш някаква сектанска религия на "новото" нормално, свидетели на ковид от последния ден, апокалипсис в медиите сега, чиито последователи се наричат ковидари.

да плащам здравни осигуровки.

Супер, таман като се разболееш ще си стоиш у вас и нема да пълниш болниците!

с тези осигуровки не можеш да си платиш даже прегледа.

Безплатен обяд няма! Кой ще ги плати тези тестове?

ㅤ

Не е престъпление или грях да си здрав. Да се тестват хипохондриците и онези с по 5 маски на рилските езера (О-о-о да, имаше и такъв екземпляр там).

Тестват се болни! Не е лошо малко да се смирите!

от какво. Куп странични заболявания и преклонна възраст.

Къде да дойда кажи, от 2 дена съм с ковид. Айде докажи че си смел!

от два дена явно си пропуснал няколко бустера.

Е айде де докажи че си смел и няма такова нещо. Имаш прекрасния шан да го докажеш не само да бълваш глуппсти. Кажи къде си палим колата и идвам!

ясно от къде си. Стой си там лекувай се и не се напиняй.

Седмица по патка.Другата с предпазен костюм

В това поне има здравно-епидемиологична логика. Независимо дали вирусът е тежък или не. В момента искат да носим парцали на лицето на 40 градуса, но ако случайно си болен си плащаш теста. Личните нямат направления и всичко е пунт и пластика.

Защото знаете, че са длъжни да ви лекуват затова сте толкова отворени.

Нали вече ти обясних тоно на тебе, че съм болен и ако си герой кажи къде да дойда.

По мое време , безплатна беше медицината въобще. После твърдяха , че не можело така. Странни неща, но щом по "телевизора" са казали .....

сме болни до доказване на противното с безплатни тестове.

Само с тест можем да разберем дали сме болни........

2019 как разбираше че си болен?

Виждам че сарказъм не много пополярен тук :)

3евзек

Ало, 56, троле наш, Не само пополярен, ами найполярен не е. Сигурно си се родил преди няколко месеца, защото не си спомняш преди 2019 колко болести се октриват с кръвен тест, понякога съвсем случайно.

от толкова идиотизъм започнах да губя чувството си за хумор.

Няма нищо безплатно това са нашите данъци, дадени вместо за здравеопазване, в съмнителни ковид практики с цел редуциране на населението! Какво повече искате, бедна България остана без българи вече, нямат наяждане тия! Всяка седмица да треперим какви мерки, застрашаващи здравето и възможността да заработим прехрана ще сложат тези? Здравен министър е да помага за здравето, не да бъде диктатор и проводник на евроатлантическите диктаторски незаконни и неморални режими!

Защо продължава целият този цирк?!?! Ковид, та ковид! Много страшен, тестове, карантини....!!! Защо за други болести не се говори изобщо, не се тестват хората?!?! Хепатитът, старлатината, заушката са все опасни и заразни болести..... обаче само ковид има вече - каквото и да те заболи, значи е ковид!!!

Безплатни тестове, страхотно! Да разбирам ли, че министъра и останалите ковидари са платили за тях от собствения си джоб? Щото някой е платил за тях на доставчика. Откъде са дошли парите? А, сетих се - от мен са ги взели. И от всички около мен и от тези, които не познавам и още други. Заробили са ме с дългове за години напред и са дали обещания, за които никой от нас не ги е опълномощавал. Ама иначе са безплатни. Ликуй народе, безплатни тестове има за всички!

Пак ще има милиарди заеми, понеже тестовете безплатни, и като са 2-3% фалшиви - хоп при 100 000 теста извадихме нужната бройка за постоянна параноя и всяка настинка ковид! Тези от диктатурата реално убиха десетки хиляди българи с мерките!

3евзек

Ало, да, троле наш, Защо пак лъжеш бе? Защо десетките хиляди убити са изцяло съсредоточени в епидемичните вълни. Преди, между и след тях мерки нямаше ли?

Значи може, всичко може, има ли политическа воля и когато на власт са хора, разбиращи от работата си, а не предишните и по-предишните недоразумения, нанесли щети на нацията, за чието поправяне са нужни много години. Нашенецът да си опича акъла, защото животът ни мина в безумие след безумие. Това не касае Бойковите баби и селските даскалици, синоним на оскъдност откъм мозъчни клетки.

Ммдаа! Има там едни тестове на които... ще им изтече срока на годност ако не се използват и... тогава к'о п'айм?! А? ТОВАРИЩИ?!

Измънка един Ганю, недоверчив по принцип, защото добре знае колко струва.

Тия изроди няма да се откажат. Тия тестове са само за да вдигнат бройките. Има видео в интернет как такива излизат положителни със сок от портокал. В Танзания получиха ковид положителен тест със сок от папая.

Юли миналата година гейтс и сорос купиха, компанията Mologic Ltd., която прави ковид тестове за 41 милиона долара.

с цел осигуряване голяма бройка позитивни.

И представяш ли имаме МВР, прокуратура, съд дето нищо не могат да направят за борба с диктатурата, а и те взимат заплати...

Чудят се отъде да изпишат болни. Това са от останалите само положителни тетове.

За сопол безплатни тестве, за търсене на бъгове на здрави деца - 13 млн. лева! А за болни деца събираме от гражданите кой колтото може да даде. Алчи античовеци в бели престилки!!!!!

"безплатни" значи?!? с нашите данъци купени и с тлъсти комисионни!

Безплатно е само сиренцето в капана за мишки.

Има ли още идиоти дето да вярват на "вирОс" дето спира да е заразен в момента в който започне някоя война? Или който да се дпира с 15 дена носене на маски???? Има ли?????.....

Значи виш сега ... маските помагат, посред лято като казахме носете маски и те носили, неносили случаите спаднаха. Сега като им казахме по-свободно ще се качат пак, при условия че разпространихме тестове. Ако се наложи, хващаме 200 000 човека администрация, тестваме ги и хоп 2000-3000 положителни излизат веднага.

Никой да не си прави тестове. Правите ли си тестове,наливате вода в мелницата на Изродите от СЗО и стоящите зад тях тайни организации . Целта е да ви затворят,маркират като животни,увредят,подчинят и смачкат. Участвате ли във схемата им,нищо добро не ви чака вас и близките ви. Откажете и бъдете свободни.

+++++

Като кажат по зомбивизора - що да не си направи зомбито? Често ходя из града пеш. Поне 80% са с намордници в жегата. Като ги питам: Що? И те не знаят. Така им казал някой...Сто процентови зомбита. Добре обработени...

В кой град ходиш пеш ве алонкоолу. И аз съм виждал ненормалници с намордници но те са единици на хиляда, 80%?????, смешник!

Але, като са безплатни се пак кой ги плаща?? Ние всички ги плащаме Искаш неискаш плащаш

защо бавно артикулиращия ни президент избра ковид идиот за здравен. Може би работи за Възраждане.

Ами след като ни натресе хардвардските измамници и удвои русофилията, сега може да работи и за Израждане...

Питанката е мнооого трудна: За да има някакви мерки (независимо кой еничар ги издава), трябва да има обявено "извънредно положение" от главните еничари. А такова няма. От там нататък каква е процедурата? (за съдилища не ми се мисли. И те са в играта - правят каквото им се каже на масонските сбирки!)

Трябва да се влиза в забранените за без намордници зони на тумби. Като циганите. И когато милиционера на входа реши да спре някого от тумбата - всички да крещят. (майките с деца да носят децата в ръце и да ги щипят, че да е голям рева...).. Да ама римляните ги защитава чичко Шорош, нали? А ние сме послушно стадо!

Това от известно време не е вярно. Вече няма нужда от извънредно положение.

Време е за Възраждане!Стоп на ковид истерията+няма да стоим на студено зимата и да плащаме чужда цена

Май е време за калашника...До стената и куршума! (само малко по-далече от стената , че да не я изцапат с синята си кръв)

3евзек

Каква стена бе? Имам танк, той носи на цапане. И на калашници носи, особено по интернет.

За една година и половина ковид циркове и умствено изостанал ще се сети за манипулацията.Но не-има дебили,които гледат тв, нахлупили маските и навели глави-от страх ли,от подчинение ли.Стадо смотано,заслужаващо само презрение

Тези безплатни тестове да ги разпределят по всички КПП-та и да тестват всички влизащи. Последната вълна я докараха от Гърция, където имаше по 25 хил. случая на ден, а тук беше спокойно.

Антигенните тестове засичат само преболедувалите и ваксинираните. Тъй че за границата са безполезни

Между антигенни и тестове за антитела правиш ли разлика, неграмотник?