МЗ пуска голям брой безплатни антигенни тестове за Covid-19

Корекциите в заповедите за COVID мерките ще се нанасят ежеседмично, съобщи служебният здравен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще играем на " тука има- тука нема" ..... само че безплатно....ковидарите ще се тестват през 3 минути

Ковидарите ги е страх от народната любов и от това, че Възраждане ще бъде много по-силна

Една колежка редовно ходеше с мъжа си до София, понеже им казали, че там тестовете са най-достоверни.

Само Слви и Тошко трябва да носят маски да не ги познаят хората че ще ги бият

С тия тестове от снимката освен да напълните всеки контейнер и кошче за боклук с кръвни отпадъци и зарази на сред лято друго няма да постигнете. Като гледам как се търкалят фасове по земята и плажове картинката ще е същата.

Една колежка редовно идваше до Перник да я тестваме през карантината, щото тестовете в Перник били най-корави.. всеки с грижите и удоволствията си

Няма как,бройки трябват за да се налагат рестрикции.Скоро няма да има спасение от ковид идиотите

Т.е. отново наливаме едни пари във фармамафията, но този път косвено през държавата. Чии насран гъз точно спасяваме този път?

Да се задавите с тия тестове

Ало, САНИТАР, троле наш, Защо все най-големите "смелчаци" казвате на информацията "страх"?

Реших да събирам екипа от специалисти лично в моя кабинет... Две години и половина се чудят какво да правят. Некадърници от класа. И новия министър тъпчото и той заеква неадекватно

това, което Русия говори, и това, което върши, са две различни неща

Повече направени тестове, означава повече на брой "положителни" случаи. Пускат плувките с надеждата шараните и хипохондриците сами да клъвнат и да стане така, че ненормалните ковид зомбита да повлекат нормалните към дъното, за пореден път.

Ето с какво ще се отопляваме през зимата - с десетки милиони кромид тестове.

Ковид-мастиите пак почват да лаят

Всички собственици на медии, журналисти, лекари, математици и други, които си продадоха душите на глобалистите - сатанисти, рекламирайки и разпространявайки измамата КОВИД, да им умрат децата. Това заслужават предателите ! Те и техните семейства ще горят в Ада, ще се пържат в казана с катрана. Амин !

Тези резултати пред кого ще важат ? Тестовете съдържат убити миши гени? За какво ми е да се докосвам до такова нещо?

Не изпълнявайте никви нареждания, защото отново ще ви смачкат както преди с локдауни и отровни ваксини. Легнете ли пак, отново ще ви еват както си искат. Този път не се предавайте, бъдете хора с чест и достойнство, а не овце. Помните ли ония у.роди от "НОЩ" дето ви правиха денонощно на маймуни? Това е геноцид, не се давайте, а се борете са своето право на живот. Тяхната цел е да стопят населението на земята, тоест да го избиват методично и контролирано. Не си давайте живота, той си е ваш и не им позволявайте да ви го отнемат разни политици продали си душите на Сатаните.

АЛо, Санди, тролице проста, Засега по коивд темата в ада прибират само за умишлена небрежност с последвало заразяване на други хора, не заради сините ти очи или заради чудесните пожелания.

По добре да не ходят да тестват и ваксинират по труднодостъпните места да не се харчат пари на вятъра . Какви тестове по планините с по 2 къщи с хора останали, без транспорт и магазин и т.н Къде ще се заразят? В градината ? В гората ? От козите ?

мамицата ви шибана кромид фашисти - оставете хората на мира - наврете си маските у задника!

нема резултати ... викат си ей дано да вземат баламите да се тестват, че да вкараме малко пландемия мерки... че си ба майката

Ма какви направления пак, бе ? Аман от ваште усложнения и пречки... В Германия, само в радиус от 1 км от дома ми, има поне 3-4 палатки, където те тестват безплатно и поне 2-3 аптеки, в които също тестват. Има големи табели на входа и става за секунди...Няма нужда от никакви направления, нито от специално ходене и висене пред РЗИ и тем подобни тъпотии. Както си ходиш по улицата, минаваш покрай тези 6-7 пункта за безплатни тестове.

Всичко идва от щата Кравария, затва евете ги в маата и не им вярвайте за нищо. Те съсипаха живота на хората по света с тяхната глобалистка - сатанистка идеология. Американската мечта за много българи е човек да живее там, децата и внуците му да учат там, ако може да се устроят, задомят и заживеят там. Доходите са високи, макар и разходите огромни, американските мъже трудно взимат българки за жени, а жените им не искат и да си помислят за мъж българин, но все пак мечта, нали.. и то американска. Десетки години наред, заради крадливите ни политици народа ни живееше живот като в третият свят, затова мечтата на българина е била един ден да заживее в тази демокрация, ако не той, поне неговите деца. Е, не малко българи постигнаха това. Една от тези млади българки реализирала свята мечта дошла с детето си на гости при своите родители сподели това: Живеем в Бостън, синът ми е 11 годишен. Един ден се връща от училище и ми вика: Детето - Мамо, какво е това оргазъм?.. Трябва да ми покажете с татко как се прави секс, за да знам, аз вече съм голям. Майката - Кой ти го каза това? Детето - В училище ни преподават тези неща. Учителката каза, че ни предстои всеки от нас да си има интимна приятелка и трябва да е запознат. Тя каза, че не всяко момче ще има интерес към момиче, но това няма да е проблем, ще си намери момче.

По вероятно самите екипи да им занесат по някой вирус на труднодостъпните места

е капанът. Когато е безплатно българина ще се юрне при всеки сопол да тества. И после идва нареждане за месечно коригиране на ковид мерките. А някой спомена че здравния бил нормален. Никога няма да се отървем от ковид репресиите. Хора просто не се тествайте официално.

Път ще ядете бой боклуци... Къв си ти че ще ми кажеш не лайнар... Я ми ела и ми обясни кога и къде да излизам... Кво да нося ... Ти някъде уклон в живота ли ще ми даваш... Много си повярвахте. .. последно като проверих не съм в детската градина....

Безплатни ли? Платени с парите от нашите данъци, а бялата мафия си пълни гушата с комисионни. НЕ СЕ ТЕСТВАЙТЕ!

безплатно е само сиренцето в капана за мишки.

Хубаво ли ти е като те тестват? Стигаш ли до оргазъм? Явно в Германия тестовете ги правят на друго място, а не в носа.

Не е някой пасивен гей мазохист... Търси си явно приключение...

България е пълна с гора с пет думи речнил

Помнете ли едно време когато докторите пишеха диагнози за вирусни заболявания по симптоми и не бяха чували за тестове? Липсва ми това време!

Какъв ковид ви гони... и защо в цял ЕС няма маски и мерки?! Аман от политически игрички

Радев, принуждавате ни да гласуваме за Възраждане. Просто не ни оставяте избор!

безплатните фалшиви тестове е да вдигнат бройката на уж заразените. Следва месечна корекция на ковид мерките към затягане и така до безкрай. Най уплашените вероятно ще отидат да си набият химическите бълвочи. Не го правете хора.

Никакво тестване!

Благодарение на корумпираният ни омбудсман

Така , браво, идиотите ще хукнат да си бъркат в носа и пандемията ще набере сила. Да пукнете дано изроди мръсни.

Не ви искам тестовете! Аз често пътувам и след всеки тест ми се надуваше лимфен възел на врата. Представям си какво има в тях

ГЕРБ искаш да кажеш

Миналата седмица на плажа на Приморско две дами българки бяха с маска на плажа, дори в морето бяха с маска, как не се задушиха още се чудя

Не се подвеждайте по Израждане... Ще налеете гласове за ДС мафията лижеща гъза на путлерофашизма... Те нищо няма да направят по този въпрос... Само ловят шарани...

но подлежащи на официална регистрация в ковид регистрите. Сещайте се каква е целта.

Просто да са грозни... Не просто прости...

Да си ги заврат отзад!

Бойкот на тестове и маски!Въртят ни в омагьосан кръг,от което някои спечелиха милиарди,а ковидидиотите се набодоха с по 3 дози и сега имунната им система си скапа

Не ми трябва !!!! Боли ме фара за ковида

Безплатен обяд няма.

може и всеки ден направо, даже защо не на 2 часа промяна в мерките, а после да се очаква хората да ги спазват. Сами разбирате че българският гражданин е много свободен, работи като шведите по 5-6 часа на ден и се чуди какво да прави в свободното си време и естествено ще следи днес къде трябва маска и утре къде няма да трябва !!!