Двама са били нападателите на инкасо автомобила в София

Двама, а не четирима мъже, са нападнали и обрали инкасо автомобила в мола на "Цариградско шосе" в София, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Двама са били нападателите на инкасо автомобила в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре вдругиден и такова нападение ''няма '' да има:(((( Това ако не е поредната партенка мутренска здраве му кажи защото от толкоз дни търсят четерима днеска се оказаха двама а утре и извънземните ще са виновни

В момента се изяснява кой е последният собственик . . .

Добави за по-сигурно още една нула към милионите. А после, като мине патардията, ще ги преперат и узаконят и така статистиката ще отчете, че ние с теб ядем снинско със зеле, а не жабета.

А колко са обрали КТБ?

Тези май са същите от Люлин 7 маала. Станаха милионери

Парите са застраховани на 100% така, че освен застрахователите друг няма кой да притиска да се разкрият извършителите. Всички знаят, че застрахователния бизнес е законен рекет.

Бравус, бре, то разследването бая напред тръгнало, нещастни рантутници, ей там по стария път Севлиево-Ловеч пак ги фанахте за мукаря, ачкулсун!!!

Има напредък в разследването. За три дена успяха да разберат, че двама са били грабителите. Браво, маладци!

Като разберат и кой е последния собственик на МПС-то ще ги предложим за държавна награда!

Това са били пари за обществена поръчка, която Мутрата отмени. Те са си ги прибрали направо, да не се мъчат.

това е работа на андонов и куката

ПОЛИЦАИТЕ , КОГАТО ЗАЩИТАВАХА ЗАПЛАТИ И ПРИВИЛЕГИИ БЯХА МНОГО АКТИВНИ. ТРЯБВА ДА ДОКАЖАТ , ЧЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ. САМО ДА СЕ ВОЗЯТ В КОЛИТЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. КЪДЕ СА ДЕЛАТА, А НЕ ДА СЕ КРИЯТ КАТО МИШОЦИ.

Ей дядка, едно време, когато инкасото се извършваше само от полиция, нападения нямаше. Защо ли?

Аз съм им фен на тия, за вас не знам!

DIDA

През 1984 г. двама обират инкасо автомобил в Ямбол. За разследване на случая там са командировани 77 (?!) разузнавачи. След месец и половина обирджиите са заловени и осъдени на по 20 год. затвор, Върховният съд отменя присъдата защото е "законна, но не е възпитателна" и ги осъжда на СМЪРТ ЧРЕЗ РАЗСТРЕЛ! Присъдата е изпълнена след няколко дена...

И оттогава, след тази смъртна присъда, повече в България не имало грабежи! Просто всички потенциални обирджии са умрели от страх.

DIDA

Ами със сигурност подобни грабежи в такива размери до 1989 г. - НЕ!!! Само за сведение: за кражба (присвояване) на суми над 20 000 лева присъдите бяха смърт чрез разстрел!!!

ДА , САМО ЧЕ ТРЯБВА БРЮКСЕЛ ДА РАЗРЕШИ.

77 заплати по 1,5 плюс командировъчни, плюс съдебни разноски - дали са се изплатили?

На Орешарската разсипия 8 месеца по 1500 полицая извънредни са се изплатили, нали. Все пак 4 милиарда опазиха да се разпределят както си требе.

Ако всичко това е вярно, излиза, че нападателите са се изнесли от МОЛ-а на Цариградско, минали са с бясна скорост и спукана гума покрай спирката на Окръжна болница, след това са обиколили колелото на 4-ти км, за да се скрият в началото на Младост-1. Това е пълен абсурд, ако не са сменили колата веднага след екшъна и са я оставили на някой да я закара до там, с цел отвличане на вниманието. Ако това не са установили гората от камери, тогава защо са ги накичили?

Минали са през тунела, които излиза точно до SHELL-a. Младост 1 е там, на 50 метра, можели са и пеша да стигнат

И колата ли е минала през пешеходния тунел, за да се озове отсреща незабелязано? И става въпрос, че колата е била открита там, а не обирджиите!

Били са механици - във Ферари, от формула 1.. И са си сменили гумата в ДВИЖЕНИЕ! Още докат излезат от гаража на МОЛ-а..

Извършителите са били 1,5 човека от които единия куц паднал от индиански кон (може би винету) а другия с усмихвал на камерите като прецедента. Според експерта Ботьо, извършителите няма да стигнат далеч с тези дефекти.

Честито на момчетата, ще живеят като европейци най-накрая вместо да живеят като роби на ГЕРБ или други политически олигарси.

Да бе, след като вие комунистите обирахте 45 г. България и то без да бягате, сега поддържате колегите си.

това с комунистите ве4е не работи

Искам да ми обясниш, като как 400 000 лева двама души ще живеят европейски. И най-вече за колко дълго. Щото: Имаме 400 000 лева. Двама крадци. Всеки получава по 200 000 лева. това е по-малко от 5-годишната заплата на средно-статистически европеец. Само да реши да си купи среден клас кола - нова, в брой - и между 1/4 и 1/3 от 200-те бона са дали фира. Винаги съм се чудел, що никой не прави прости и елементарни сметки за проверка. А т'ва се учеше в началното училище. т.е. Ако имам заплата от 2000 лева и работя нон-стоп от 20-годишна възраст до пенсия само с тази заплата ще се окаже, че съм милионер: 12 х 2000 х 45 = 1 080 000 лева. Ама никой няма да оживее 45 години, ако му изсипеш наведнъж 1 млн. на двадесетия му рожден ден.

Забравихте да споменете че са били нагли:)

А кои са ? Да ви имам пресслужбата

Мъча се да се сетя знаково убийство от последните месеци и години, което е разкрито и не мога. Ако някой се сети за такова нека го напише като коментар. После ще ги преброим.

DIDA

Същото се отнася и за десетина големи обира!!!Иначе според Румито Бъчварова и Б. Б. полицията добре си върши работата....

Ясно е като бял ден ,че няма да ги заловят,защото не ги търсят.това първия грабеж ли е?Не.Грабителите са наши момчета от бсп,гроб,дпс,нфсб,атака...наредено ни е да не ги закачаме.МАФИЯ не Държава.

ОГРОМЕН НАПРЕДЪК. ЧЕТЕРИМА ,СЕГА ДВАМА. ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ НАКРАЯ ,ЧЕ СА ИЗВЪНЗЕМНИ.

В бързината си да са на гребена на вълната, псевдомедиите често допускат значителни грешки.

Значителни или умишленни.Значи да очакваме че са извънземните.

Не си играйте , когато нещо е реално..И принципно...не приемам игрички!!!

Двама са били нападателите на инкасо автомобила в София На четвъртия ден, следствието разбра че нападателите са били двама , а не 4-ма. Предполагам, че на 104 ден ще разберем че въоръжения грабеж е извършен от двама неизвестни нападатели.

Това твойто не е новина отдавна, нито пророчество. Иначе си ПРАВ на 100%. В територията на която всичко е тайна, докато не се разбере чии интереси са засегнати, а интересите на народа са винаги последни, тази случка вече не е новина

Е как може,тези двамата да не са предупредили Борисов,и Бъчварова,че се гласят да ограбят инкасото бре,как може само Борисов да го предупреждават,когато искат да го ликвидират със писмо и вътре патрон,как???Как и тези не са действали така??МИ НАПРАВО СА ГО ОБРАЛИ,БЕЗ НИКОЙ ДА ЗНАЕ,ЯВНО СА РИСКУВАЛИ,:)

Най-накрая ще се окаже че автомобилът -робот се е самоограбил....

Кражбата е дребна и незначителна в сръвнение с КТБ.Сега румито статистката търси Кой е изпратил един куршум за нейния патрон.Е това вече се казва работа.

За 72 часа МВР не може да установи последния собственик на колата с която е извършин обира??????????????? Вие сте гении...

ми ако бяха дали 20 лева на който и да е сержант работещ в КАТ, щеше да им направи една справка на кой е колата, ЕГН, къде живее, къде работи, GSM, майка/баща/роднини - ама се стискат..

Едно е препродаването,друго е пререгистрирането на колата. Колко народ кара със старите документиии...

време само преброиха нападателите.. Ти и собственика на автомобила искаш да са открили.. Ма те хората требе да стигнат не само до Македония.. А по-далечко за да си похарчат паричките, докат обмислят чие инкасо да ударят следващия път..

В тая държава, В КАТ всичко е в едни кашони, прашни папки тип 'ДЕЛО' с оръфани краища, по едни лавици в скада. Търсенето на последният собсвеник е яко ровене в стари прашни папки, какво се изненадваш....

уж бяха 6, па 4, па 2- ма...

Е, МВР се оневини...Двама обирджии по-трудно се разкриват от четирима...

MВР - министерство на статистиката. Много е важно на оперативката да ти излиза статистиката, затова и неразкритите престъпления рязко се разкриват, като се препишат на някой ням клошар нямащ пари за адвокат ;))

Какво друго би се случило в Бе-ГЕТО-то ? УБИЙСТВА ,ГРАБЕЖИ,ДРОГА ЧАЛГА ,АЛКОХОЛ... А ПЪК ''СОЦА'' БИЛ ,МНОООооОООГО ''ЛОШ"? Не ви искам ,.....нито НАТО,нито ЕС ,нито Шенген ,нито САЩ.....

Сам знаеш, че не е въпроса какво искаме, а какво ще ни дадът.

Да, но сегашните отворковци веднага ще ти опонират жестоко, като ти кажат, че тогава нямаше банани! Това, че имаше много по-вкусни плодове и зеленчуци "не е вярно".

Ами то и соца много хора не го искаха, но беше наложен със сила и бой. Теб засега никой не те бие, нали?

САМО КЪДЕТО ,....НА ВСЕКИ ЪГЪЛ ,...ОБИРДЖИИ,ОТКАЧАЛКИ.