Коментари - Телефонни измамници включиха и КТБ в схемата си | Днес.dir.bg

Телефонни измамници включиха и КТБ в схемата си

Възрастна русенка е дала 920 лева на телефонни измамници, които са използвали в схемата и проблемите около Корпоративна търговска банка, съобщиха от МВР-Русе.

Обратно в новината

Коментари - Телефонни измамници включиха и КТБ в схемата си | Днес.dir.bg

Коментари

Ами като се е хвалила, че има толкова пари в къщи и внук в Испания така ще е. Моята майка на 85г. разчиташе само на пенсийката от 180лв. и никой не и звънеше да и иска пари.

в софя 3 пати изкараха ангелите сащо на свекарва ми.ужким катастрофирали ту сина,ту внуците и бабата с ревове ни е званяла,поне това си е сетила.

Лакомията е най-лесно манипулиращия се грях. А българите са лакомо племе.

Тъпа овца за стригане

Не винете възрастните хора, те имат силна привързаност към децата си. Преди години, бяха направили опит да измамят баща ми (на 76), напълно адекватен. Казали му, че съм катастрофирал на морето, убил съм дете, трябвали пари за гаранция. Човечецът ми се обадил от БТК на мобилния, нищо не е предприел преди да ме чуе, видях пропуснато повикване, след плажа, звъннах му, с разтреперен глас ме попита, "мойто момче, здрав ли си?" Години по-късно (на 82) на улицата някакъв му поискал 142лв за лечение, татко ми го завел в дома си, дал му 150лв, онзи му откраднал около 500лв, отишъл уж до тоалетната, до входната врата е и изчезнал... Не винете възрастните хора, те имат силна привързаност към децата си, ПОМАГАЙТЕ ИМ!!! Правете ВСИЧКО, което е по силите Ви за родителите си. P.S. Измамниците са НЕВЕРОЯТНО изобретателни.

Търсете гадовете, ако ми падне такъв ще го валча със 150 км около народно събрание и МС. Докато всички телевизии не се съберът да ме снимат. Не ми пука,имам пари после да се оправия, няма и една нощ да лежа в МВР. Пробвал съм го.

Щом си пробвал за една нощ в районното и не ти пука, що не пробваш и за 10 годинки, като си такъв голям майстор? да видим тогава, дали ще ти стигнат въшливите пари по съдилищата.

И ти го мислиш за адекватен? Да заведе непознат в къщи да му даде 150 лв. за лечение не говори за адекватност, а за безхаберие от твоя страна, трябвало е да му прибереш парите на влог, да му обясниш как работят мошенниците и т.н.т.

Деменцията е неврологично заболяване, което се отличава с влошаване на умствените способности, нарушена концентрация и др. Деменцията обикновено е "болест на старостта". Въпреки големият напредък на неврологията в последните години в областта на деменциите все още не е открито дефинитивно лечение на по-голямата част от дегенеративните заболявания, протичащи с дементен синдром.

Прав си, прочети моя коментар, точно над твоя, преживял съм го, тъжна работа, това се случва с нашите родители, ние сме следващите...

Нямам роднини душевно болни. Но тази баба не е душевно болна.Искала да спаси парите на внука си. И толкова се разбързала, че забравила да му се обади по телефона.Но може би да и е било жалко за телефонната такса.Най-вероятно.

Откъде тези мръсници знаят, че внука й е в Испания?

Налучкват гадовете!

Очевидно изтича информация от полицията.

не трябва да се мамят и крадат хората не трябва

Тук е виновен и измамника, но и бабата-плаща подкупи, за да мине по втория начин. И за сведение-14 000 са гарантирани, няма нужда да плаща подкупи, и без подкупи ще си получи подобна сума

Докато има Тарикати,ще има и Балъци.но във повечето случай,се оказва че Балъците са със пари.

Спестени с много лишения за черни дни, най-вероятно за погребение, да не натоварват децата си ;-(((

Интересно,защо във София не ги лъжат?

Това е в пряка връзка с това, че в София комунягите са зле. Тук хората просто не се лъжат лесно. Тук са умните, красивите и богатите, знаеш как е.

Е как защо? Просто в София са свръхинтелигентни ! Елементарно е за твоите способности, а се чудиш ?!?

Aаа - лъжат, лъжат, ама където мине.

мисля,че не става въпрос,че хората над 80 години стават глупави. Някои - да. Някои са и в Карлуково, но повечето както и повечето българи са алчни, мислят се за хитри и искат да минат по най-тънката нишка. Хак й е на тази старица. Ама много сме тъпи и алчни. Не можа ли преди да даде парите да се обади на внука си.Не става въпрос за живот и смърт.Но за нея парите са като живот и смърт.Хак й е.Съжалявам, че не се е минала с повече пари.

олигофрен

От все сърце ти пожелавам да ти се случи и на твой роднина. Тогава друга песничка ще пееш :). А иначе съм съгласен е с репликата, че ти си олигофрен !

Баба ми докато беше жива я пробваха поне 4-5 пъти, ама язък, тя все не се хваща. Та в тоя ред на мисли, който се е подвел - минал се е. Измамниците и те са хора и те семейства хранят...

ОЧАКВАХ ОТГОВОР , НО УВИ....

Над 80 години хората масово изкуфяват и вярват на глупости. Вижте близките си. За това става въпрос.

1. Измамниците са имали много точна информация относно семейството на старицата; 2. Имали са и добра информация относно "умствения багаж" и психическото състояние на женицата; 3. Докато има балъци, ще има и измамници.

Друг е въпросът, че измамниците би трябвало да черпят информация от някъде... Имена на потенциалните жертви * възрастни и повечето самотни) Роднини в чужбина и техните имена ... Общо взето имаме един профил и въпросът е как изманиците се снабдяват с информация...

старите телефонни указатели! Там има огромен брой от номера възрастни хора, които ги ползват от 30-40 години

Например публикувана снимка във фейсбук, на която е тагнато цялото семейство ?! Това едва ли е направено от 88 годишна старица...

като звъниш на не-мобилен номер в провинцията вероятността да попаднеш на пенсионер с деца в чужбина е около 80-90 %. Чужбината най-вероятно е Испания или Италия и .. те така. Пък и да се завъртиш из кръчмите и магазините на малък град все ще попаднеш на баби дето се хвалят с внуците дето живеят в чужбина.

информацията идва от хвалбите във фейсбук-къде почиваме, какво сме си купили, какво и къде сме похапнали. Тези мангали не са толкова умни, за да влизат в такива схеми, явно имат умни помощници.

ИмАла бол парЕ - дала! М/у другото това е голяма част от БСП електората! И тези дето мамят, и тези които са измамените! Да живей социализма и БКП-ту!

На 88 години... Повечето от съзнателния живот е прекарала под повелите на БКП... ето на какво се е научила - да дава за да се потули нещо...

BaiK

Глупак, ако беше американска дърта капиталистки, като е на 80 дали пак нямаше да ги даде?

Естествено, че щеше да ги даде. Те между другото огромен процент от амеркианските дърти капиталисти треперят дали внуците им от Испания, Гърция и Италия ще им пратят достатачно пари та да могат да си платят парното и да си купят лекарства. И в този смисъл 9К е една огромна сума, за която биха били готови на всичко. Тъпак.

mISHO

Как един път някой не се опита да измами и мен. Да се срещна с посредника и да му разглобя камбанарията от бой...

По принцип, посредните са бакшиши и даже идея нямат в какво участват... И да го пребиеш, няма да е този който е извършил измамата...

бакшиш-небакшиш, много добре знае че участва в измама, така както всеки от нас би се усетил като му предложат да отиде за "едни документи" срещу 200-300-400лв

Само се пънеш по форумите с гръмки думи... Просто се пробвай, да видим няма ли за половин минута да изкочат поне още 10-на бабаита и да те насмелят! А ако са много ядосани и агресивни - чувалът на главата, после в багажника на някой таралясник със задно предаване и никой повече няма да чуе за теб! Ще си изгниеш залудо в горите тилилейски на Стара планина, Средна Гора или Странджа, най-много някой археолог или антрополог да те открие след векове.

те онея рядко са толкоз прости, че да се оставят да ги хванат.

Не, не, не... Никак не ми е жал за тази жена... Писнало ми е от статии дето някой възрстен плаща за да се покрие вината на внучката му при катастрофа или за да се направи някоя незаконност... Какво да очакваме от държава дето възрастните се опитват да излъжат, замажат и врътнат някоя далавера... Такива за дядовците и бабите а какво очакваме от синове и внуци ? Винаги хитреем и сме много Гяволи... Това сеем, това жънем, няма друг изход... Да не говорим, че и хората са се изоставили и след определена доста ранна възраст се изоставят, не се борят, не се оптват да направят нищо със себе си, не четат, не мислят, не се движат... седят и седят и седят... Борбата е всеки ден, всяка минута и докато се може... няма друг начин да се живее

Има друг начин да се живее,ама това не може да го разбере промития ти мозък! аман от умници като тебе

И сега след като нападна и обиди съвсем непозната персона, вероятно се чувстваш по/добре и по умен и успял тип... И след това вероятно ще ми обясниш и ще извадиш някакви доводи... абе нещо такова... Ама и само с обидите също става, какво ли не бих направил за да се чувства добре един непознат

Тук във тази новина във форума е пълен със Селяндури.останете си със здраве боклуци.нека ви лъжат щом толкова ви е акъла.

Докато има телета ще има и касапи!

кви телета бе пич, жената е на 88... мислиш ли че разсуждава трезво. просто е искала да помогне на внука си.

Александър

Има ли право да гласува? Има. Да се оправя, тогава. Що не му каза, "Мишо, не бива така, не е правилно". Или щом е ние да минем метър става, иначе сме срещу корупцията и другите ги искаме много примерни.

Измамниците няма да видят бял ден с чуждите пари!!!

Ходи в Горна Оряховица да видиш измамниците какви палати са си построили с тези пари.

Ако 70% от народа работеше така усърдно като измамниците, щяхме да сме по-добре и от Швейцария! Докъде се докарахме - най-работливи, "полезни" на себе си, с непрекъснато нарастващ стандарт и ефективност се оказват онези, които се занимават с измами и кражби.

Но трябва да се работи и за да ни оставят да работим усърдно ! А това често се нарича революция. Подготовката минава и през форуми :-)

Еми класика, ако не беше ЦКБ, можеше да е подкуп за потулване на удар с юмрук над главния прокурор... ... Оп, не че призовавам към насилие, ...хихи...

Не се впрягайте толкова много! Нали и ние хляб трябва да ядем. Балъци винаги е имало и ще има, както и кой да ги дои. Ама вие не искате да видите как чрез тая банка милиарди лапват от балъците и се кахърите за има-няма 1000 лева. Срамота!

Който навърши над 60г роднините да им спират домашните телефони,биха си спестили доста пари.

Умен, си умееен!

А бе, ти си само за законотворец ! Вчера искаше на 50 години да се отнема шофьорската книжка, днес - на 60 без телефон.. Току виж утре си решил, че на 40 трябва да се кастрираме, а на 70 - всеки задължително с изкопан гроб .

васко

Няма да се оплаквате тогава Ганьовци.

на 70 задължително в гроба, а да го изкопае сам на докато е на работа, та да е подготвен като стане пенсионер бързо да се премести.

Баба ми на 93 г. можеше да те купи и продаде барабар с тъпия ти стил! Разберете, че тези измамници, докато не се вкарат за дълги години в затвора няма да се стреснат! Те нямат съвест, нямат срам, нямат страх от Бога! Поне законът да ги респектираше, а то...нищо!...

Няма да ни стигнат затворите, толкова са много и постоянно растат нови в гетата.

Докога ще искаме да си оправяме проблемите по втория начин!!!

Тези хора така и не се научиха,че пари на непознати хора и без документ не се дават!Непркъснато ги дават по телевизията такива опарили се и пак се лъжат хората!Прост народ!)

Като станеш на 88 години ще си говорим къде ти е акъла! Решението е зловещи присъди и никой и да не си помисля за измами!

Ужасно наивна женица. На другия ден се е сетила, че няма внук, а внучка и не е в чужбина, а в България.

А междувременно всички ние продължаваме да си плащаме данъците за всички неработещи институции и да мълчим, виновни с бездействието си.

Ами в случая институцийте не са виновни. Виновоно е мълчанието. А ако искаш да се чува нормалният ни човешки глас трябва да се види кой и за защо ( не само у нас) поддържа толкова много медийни бълвочи. Новините са по злае от турски сапунки. КОЙ ИМА ИНТЕРЕС и КАКЪВ, защото е ясно че не е финансов? Те само като платчт на всичките 'звезди ' хонорарите, разходите по снимки и прищевки и ще се разорят. Рекламите кой ги гледа, та да се повлияе от тях , че и да може да си купи? Това е само оправдание, за да се каже , че от това се издържат. А хората от забавни предавания накрая минахме на забавено развити на всички нива.Мъжете по- зле от алкохолици, жените по- зле от , урви, възрастните по- зле от умиращи , а деца - няма. С подобни медии всичко се размива и заглушава. От небето да дойде герой няма как да организира хората , ако не го чуят. И как да го чуят с подобни медийни крясъци с простотии и ненужни информации от всички страни.

Абе не е така, много грешно мислене имаш !!! Ако институциите бяха на място ще ше да сме като по белия свят.. Тоя измамник щеше да лежи 10 години защото рано или късно те хващат и нямаше да има такива случаи защото ще знаят че присъдата е тежка... Тук в германия жална ти майка ако си мислиш дори за такива неща...

няма институция дето да пази пенсионерите от подобни измами. Не ни и трябва подобна бездънна каца!

Не е ли време Законът на Линч да се върне по нашите земи ???

Никой на никого не пречи да се прилага този закон.

Ти искаш тълпа съставена от българи да решава, кой е крив и кой прав? Наистина ли???? Същите тия, дето не могат един пирон да заковат без да се ударят по пръста и все международното положение им е виновно. Не, благодаря.

Защо е чакала толкова дни да му се обади?Вече не е жалко, а смешно.

Мошениците стават все по изобретателни,вървят в крак с модата,но и по безстрашни,защото знаят,че и да ги хванат,най много да ги осъдят условно или на подписка! С продажната съдебна система българския престъпник е над всичко,особено,ако пък и направи по голямо престъпление и открадне по голяма сума пари,тогава и прокуратура,МВР и съд му стават съучастници!!!

простотията не ме учудва, дивя се на този уж гладен и изстрадал (?!) народец, че винаги има по някаква сума в дюшека и вечно се оплаква. Жал ми е за жената, знам, че цял живот е бъхтала, но лично аз например нямам такива пари подръка - ни вкъщи, ни в банка...

е гениален....

Искаш да кажеш циганският...

Така даваха веднъж, как един бе нацелил телефон в полицията и се опитваше да убеди един от тях. На късметлията едва ли му се е разминало. ;)

простотията и слабата информираност не носят печалба само на параелементарните клоуни в народното събрание, печелят и освободените мургави избиратели

АМАН ОТ ЛАПНИШАРАНИ !

АМАН ОТ БЕЗНАКАЗАНОСТ !!!

Класика.

Коментари - Телефонни измамници включиха и КТБ в схемата си | Днес.dir.bg

Телефонни измамници включиха и КТБ в схемата си

Възрастна русенка е дала 920 лева на телефонни измамници, които са използвали в схемата и проблемите около Корпоративна търговска банка, съобщиха от МВР-Русе.

Обратно в новината

Коментари - Телефонни измамници включиха и КТБ в схемата си | Днес.dir.bg

Коментари

Ами като се е хвалила, че има толкова пари в къщи и внук в Испания така ще е. Моята майка на 85г. разчиташе само на пенсийката от 180лв. и никой не и звънеше да и иска пари.

в софя 3 пати изкараха ангелите сащо на свекарва ми.ужким катастрофирали ту сина,ту внуците и бабата с ревове ни е званяла,поне това си е сетила.

Лакомията е най-лесно манипулиращия се грях. А българите са лакомо племе.

Тъпа овца за стригане

Не винете възрастните хора, те имат силна привързаност към децата си. Преди години, бяха направили опит да измамят баща ми (на 76), напълно адекватен. Казали му, че съм катастрофирал на морето, убил съм дете, трябвали пари за гаранция. Човечецът ми се обадил от БТК на мобилния, нищо не е предприел преди да ме чуе, видях пропуснато повикване, след плажа, звъннах му, с разтреперен глас ме попита, "мойто момче, здрав ли си?" Години по-късно (на 82) на улицата някакъв му поискал 142лв за лечение, татко ми го завел в дома си, дал му 150лв, онзи му откраднал около 500лв, отишъл уж до тоалетната, до входната врата е и изчезнал... Не винете възрастните хора, те имат силна привързаност към децата си, ПОМАГАЙТЕ ИМ!!! Правете ВСИЧКО, което е по силите Ви за родителите си. P.S. Измамниците са НЕВЕРОЯТНО изобретателни.

Търсете гадовете, ако ми падне такъв ще го валча със 150 км около народно събрание и МС. Докато всички телевизии не се съберът да ме снимат. Не ми пука,имам пари после да се оправия, няма и една нощ да лежа в МВР. Пробвал съм го.

Щом си пробвал за една нощ в районното и не ти пука, що не пробваш и за 10 годинки, като си такъв голям майстор? да видим тогава, дали ще ти стигнат въшливите пари по съдилищата.

И ти го мислиш за адекватен? Да заведе непознат в къщи да му даде 150 лв. за лечение не говори за адекватност, а за безхаберие от твоя страна, трябвало е да му прибереш парите на влог, да му обясниш как работят мошенниците и т.н.т.

Деменцията е неврологично заболяване, което се отличава с влошаване на умствените способности, нарушена концентрация и др. Деменцията обикновено е "болест на старостта". Въпреки големият напредък на неврологията в последните години в областта на деменциите все още не е открито дефинитивно лечение на по-голямата част от дегенеративните заболявания, протичащи с дементен синдром.

Прав си, прочети моя коментар, точно над твоя, преживял съм го, тъжна работа, това се случва с нашите родители, ние сме следващите...

Нямам роднини душевно болни. Но тази баба не е душевно болна.Искала да спаси парите на внука си. И толкова се разбързала, че забравила да му се обади по телефона.Но може би да и е било жалко за телефонната такса.Най-вероятно.

Откъде тези мръсници знаят, че внука й е в Испания?

Налучкват гадовете!

Очевидно изтича информация от полицията.

не трябва да се мамят и крадат хората не трябва

Тук е виновен и измамника, но и бабата-плаща подкупи, за да мине по втория начин. И за сведение-14 000 са гарантирани, няма нужда да плаща подкупи, и без подкупи ще си получи подобна сума

Докато има Тарикати,ще има и Балъци.но във повечето случай,се оказва че Балъците са със пари.

Спестени с много лишения за черни дни, най-вероятно за погребение, да не натоварват децата си ;-(((

Интересно,защо във София не ги лъжат?

Това е в пряка връзка с това, че в София комунягите са зле. Тук хората просто не се лъжат лесно. Тук са умните, красивите и богатите, знаеш как е.

Е как защо? Просто в София са свръхинтелигентни ! Елементарно е за твоите способности, а се чудиш ?!?

Aаа - лъжат, лъжат, ама където мине.

мисля,че не става въпрос,че хората над 80 години стават глупави. Някои - да. Някои са и в Карлуково, но повечето както и повечето българи са алчни, мислят се за хитри и искат да минат по най-тънката нишка. Хак й е на тази старица. Ама много сме тъпи и алчни. Не можа ли преди да даде парите да се обади на внука си.Не става въпрос за живот и смърт.Но за нея парите са като живот и смърт.Хак й е.Съжалявам, че не се е минала с повече пари.

олигофрен

От все сърце ти пожелавам да ти се случи и на твой роднина. Тогава друга песничка ще пееш :). А иначе съм съгласен е с репликата, че ти си олигофрен !

Баба ми докато беше жива я пробваха поне 4-5 пъти, ама язък, тя все не се хваща. Та в тоя ред на мисли, който се е подвел - минал се е. Измамниците и те са хора и те семейства хранят...

ОЧАКВАХ ОТГОВОР , НО УВИ....

Над 80 години хората масово изкуфяват и вярват на глупости. Вижте близките си. За това става въпрос.

1. Измамниците са имали много точна информация относно семейството на старицата; 2. Имали са и добра информация относно "умствения багаж" и психическото състояние на женицата; 3. Докато има балъци, ще има и измамници.

Друг е въпросът, че измамниците би трябвало да черпят информация от някъде... Имена на потенциалните жертви * възрастни и повечето самотни) Роднини в чужбина и техните имена ... Общо взето имаме един профил и въпросът е как изманиците се снабдяват с информация...

старите телефонни указатели! Там има огромен брой от номера възрастни хора, които ги ползват от 30-40 години

Например публикувана снимка във фейсбук, на която е тагнато цялото семейство ?! Това едва ли е направено от 88 годишна старица...

като звъниш на не-мобилен номер в провинцията вероятността да попаднеш на пенсионер с деца в чужбина е около 80-90 %. Чужбината най-вероятно е Испания или Италия и .. те така. Пък и да се завъртиш из кръчмите и магазините на малък град все ще попаднеш на баби дето се хвалят с внуците дето живеят в чужбина.

информацията идва от хвалбите във фейсбук-къде почиваме, какво сме си купили, какво и къде сме похапнали. Тези мангали не са толкова умни, за да влизат в такива схеми, явно имат умни помощници.

ИмАла бол парЕ - дала! М/у другото това е голяма част от БСП електората! И тези дето мамят, и тези които са измамените! Да живей социализма и БКП-ту!

На 88 години... Повечето от съзнателния живот е прекарала под повелите на БКП... ето на какво се е научила - да дава за да се потули нещо...

BaiK

Глупак, ако беше американска дърта капиталистки, като е на 80 дали пак нямаше да ги даде?

Естествено, че щеше да ги даде. Те между другото огромен процент от амеркианските дърти капиталисти треперят дали внуците им от Испания, Гърция и Италия ще им пратят достатачно пари та да могат да си платят парното и да си купят лекарства. И в този смисъл 9К е една огромна сума, за която биха били готови на всичко. Тъпак.

mISHO

Как един път някой не се опита да измами и мен. Да се срещна с посредника и да му разглобя камбанарията от бой...

По принцип, посредните са бакшиши и даже идея нямат в какво участват... И да го пребиеш, няма да е този който е извършил измамата...

бакшиш-небакшиш, много добре знае че участва в измама, така както всеки от нас би се усетил като му предложат да отиде за "едни документи" срещу 200-300-400лв

Само се пънеш по форумите с гръмки думи... Просто се пробвай, да видим няма ли за половин минута да изкочат поне още 10-на бабаита и да те насмелят! А ако са много ядосани и агресивни - чувалът на главата, после в багажника на някой таралясник със задно предаване и никой повече няма да чуе за теб! Ще си изгниеш залудо в горите тилилейски на Стара планина, Средна Гора или Странджа, най-много някой археолог или антрополог да те открие след векове.

те онея рядко са толкоз прости, че да се оставят да ги хванат.

Не, не, не... Никак не ми е жал за тази жена... Писнало ми е от статии дето някой възрстен плаща за да се покрие вината на внучката му при катастрофа или за да се направи някоя незаконност... Какво да очакваме от държава дето възрастните се опитват да излъжат, замажат и врътнат някоя далавера... Такива за дядовците и бабите а какво очакваме от синове и внуци ? Винаги хитреем и сме много Гяволи... Това сеем, това жънем, няма друг изход... Да не говорим, че и хората са се изоставили и след определена доста ранна възраст се изоставят, не се борят, не се оптват да направят нищо със себе си, не четат, не мислят, не се движат... седят и седят и седят... Борбата е всеки ден, всяка минута и докато се може... няма друг начин да се живее

Има друг начин да се живее,ама това не може да го разбере промития ти мозък! аман от умници като тебе

И сега след като нападна и обиди съвсем непозната персона, вероятно се чувстваш по/добре и по умен и успял тип... И след това вероятно ще ми обясниш и ще извадиш някакви доводи... абе нещо такова... Ама и само с обидите също става, какво ли не бих направил за да се чувства добре един непознат

Тук във тази новина във форума е пълен със Селяндури.останете си със здраве боклуци.нека ви лъжат щом толкова ви е акъла.

Докато има телета ще има и касапи!

кви телета бе пич, жената е на 88... мислиш ли че разсуждава трезво. просто е искала да помогне на внука си.

Александър

Има ли право да гласува? Има. Да се оправя, тогава. Що не му каза, "Мишо, не бива така, не е правилно". Или щом е ние да минем метър става, иначе сме срещу корупцията и другите ги искаме много примерни.

Измамниците няма да видят бял ден с чуждите пари!!!

Ходи в Горна Оряховица да видиш измамниците какви палати са си построили с тези пари.

Ако 70% от народа работеше така усърдно като измамниците, щяхме да сме по-добре и от Швейцария! Докъде се докарахме - най-работливи, "полезни" на себе си, с непрекъснато нарастващ стандарт и ефективност се оказват онези, които се занимават с измами и кражби.

Но трябва да се работи и за да ни оставят да работим усърдно ! А това често се нарича революция. Подготовката минава и през форуми :-)

Еми класика, ако не беше ЦКБ, можеше да е подкуп за потулване на удар с юмрук над главния прокурор... ... Оп, не че призовавам към насилие, ...хихи...

Не се впрягайте толкова много! Нали и ние хляб трябва да ядем. Балъци винаги е имало и ще има, както и кой да ги дои. Ама вие не искате да видите как чрез тая банка милиарди лапват от балъците и се кахърите за има-няма 1000 лева. Срамота!

Който навърши над 60г роднините да им спират домашните телефони,биха си спестили доста пари.

Умен, си умееен!

А бе, ти си само за законотворец ! Вчера искаше на 50 години да се отнема шофьорската книжка, днес - на 60 без телефон.. Току виж утре си решил, че на 40 трябва да се кастрираме, а на 70 - всеки задължително с изкопан гроб .

васко

Няма да се оплаквате тогава Ганьовци.

на 70 задължително в гроба, а да го изкопае сам на докато е на работа, та да е подготвен като стане пенсионер бързо да се премести.

Баба ми на 93 г. можеше да те купи и продаде барабар с тъпия ти стил! Разберете, че тези измамници, докато не се вкарат за дълги години в затвора няма да се стреснат! Те нямат съвест, нямат срам, нямат страх от Бога! Поне законът да ги респектираше, а то...нищо!...

Няма да ни стигнат затворите, толкова са много и постоянно растат нови в гетата.

Докога ще искаме да си оправяме проблемите по втория начин!!!

Тези хора така и не се научиха,че пари на непознати хора и без документ не се дават!Непркъснато ги дават по телевизията такива опарили се и пак се лъжат хората!Прост народ!)

Като станеш на 88 години ще си говорим къде ти е акъла! Решението е зловещи присъди и никой и да не си помисля за измами!

Ужасно наивна женица. На другия ден се е сетила, че няма внук, а внучка и не е в чужбина, а в България.

А междувременно всички ние продължаваме да си плащаме данъците за всички неработещи институции и да мълчим, виновни с бездействието си.

Ами в случая институцийте не са виновни. Виновоно е мълчанието. А ако искаш да се чува нормалният ни човешки глас трябва да се види кой и за защо ( не само у нас) поддържа толкова много медийни бълвочи. Новините са по злае от турски сапунки. КОЙ ИМА ИНТЕРЕС и КАКЪВ, защото е ясно че не е финансов? Те само като платчт на всичките 'звезди ' хонорарите, разходите по снимки и прищевки и ще се разорят. Рекламите кой ги гледа, та да се повлияе от тях , че и да може да си купи? Това е само оправдание, за да се каже , че от това се издържат. А хората от забавни предавания накрая минахме на забавено развити на всички нива.Мъжете по- зле от алкохолици, жените по- зле от , урви, възрастните по- зле от умиращи , а деца - няма. С подобни медии всичко се размива и заглушава. От небето да дойде герой няма как да организира хората , ако не го чуят. И как да го чуят с подобни медийни крясъци с простотии и ненужни информации от всички страни.

Абе не е така, много грешно мислене имаш !!! Ако институциите бяха на място ще ше да сме като по белия свят.. Тоя измамник щеше да лежи 10 години защото рано или късно те хващат и нямаше да има такива случаи защото ще знаят че присъдата е тежка... Тук в германия жална ти майка ако си мислиш дори за такива неща...

няма институция дето да пази пенсионерите от подобни измами. Не ни и трябва подобна бездънна каца!

Не е ли време Законът на Линч да се върне по нашите земи ???

Никой на никого не пречи да се прилага този закон.

Ти искаш тълпа съставена от българи да решава, кой е крив и кой прав? Наистина ли???? Същите тия, дето не могат един пирон да заковат без да се ударят по пръста и все международното положение им е виновно. Не, благодаря.

Защо е чакала толкова дни да му се обади?Вече не е жалко, а смешно.

Мошениците стават все по изобретателни,вървят в крак с модата,но и по безстрашни,защото знаят,че и да ги хванат,най много да ги осъдят условно или на подписка! С продажната съдебна система българския престъпник е над всичко,особено,ако пък и направи по голямо престъпление и открадне по голяма сума пари,тогава и прокуратура,МВР и съд му стават съучастници!!!

простотията не ме учудва, дивя се на този уж гладен и изстрадал (?!) народец, че винаги има по някаква сума в дюшека и вечно се оплаква. Жал ми е за жената, знам, че цял живот е бъхтала, но лично аз например нямам такива пари подръка - ни вкъщи, ни в банка...

е гениален....

Искаш да кажеш циганският...

Така даваха веднъж, как един бе нацелил телефон в полицията и се опитваше да убеди един от тях. На късметлията едва ли му се е разминало. ;)

простотията и слабата информираност не носят печалба само на параелементарните клоуни в народното събрание, печелят и освободените мургави избиратели

АМАН ОТ ЛАПНИШАРАНИ !

АМАН ОТ БЕЗНАКАЗАНОСТ !!!

Класика.