Двама полицаи са арестувани за жесток побой над мъж

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи пред БНТ, че тази нощ са арестувани двама полицаи, които са пребили мъж заради лични отношения.

Обратно в новината

Коментари - Двама полицаи са арестувани за жесток побой над мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРАХА ГО НЯМА ВЕЧЕ - КАЗА СТАНИШЕВ.

"Превишили са си правата по време на работа", заключи Лазаров. Ако на това му се казва вършене на работа?

Ма къде по-яко е 17-те месингови грифона на паметника на Левски, който между другото също е в района на 1РПУ

На старата дирекция на Лъвов мост, докато още беше там откраднаха опашката на единия лъв

Каде е Мая Лапацалото, да се възмути шумно от полицейщината на Борисов и Цветанов???!!! Къде е борецът за справедливост и чисти ръце дудуков да обяви, че това е диктатура и той ще падне нейна жертва всеки момент?!! Защо хленчещият Серж не се ожали в Европа??? А, и няма ли да си подаде оставката вътрешният министър - на Цветанов все още му искат оставката, нищо че е бивш, а настоящият какво прави???

Ама Вие въобще давате ли си сметка, че кв. Свобода е на територията на 2-ро РПУ,. По закона на пагона те са дезертирали от 1 РПУ, откраднали са материална вещ- патрулка, и са извършили престъпление от общ характрер - с неизяснена телесна повреда

От както Йовчев отпусна края на полицаите и ги насърчи да бият протестиращите, вече полицаите започнаха да си "уреждат" с бой и личните си взаимоотношения. Сега има СТРАХ, при това правителство и мисля, че всеки би го потвърдил.

Въобще не ме е страх. Стоя си с плаката и не ги предизвиквам. Протестирам не срещу полицията. Те са служители и трябва да си вършат работата.

КС аха, значи си от контрапротеста,м? Така си кажи. Там полицаите пазят протестиращите, не ги бият! А мерси за инфото, ти си един от шпионите на Посрано 20 и вероятно ти слагаш и минусите?

Цветанов трябва да си подаде оставката "след изявлението му в Брюксел, че полицията у нас си служи с репресивни методи"

Българите защо обичаме да се плюем???

Ами да, те просто са го стимулирали мануално да не провокира словесно родителските тела на блюстителите на закона!

Униформата често превръща хората в маймуни но никога обратното.

аха значи този му е е..л майката мехехехее

Г-н Лазаров, от където и да го погледнеш това е чисто престъпление.

Педерас, педерас, но облечен във власт. Устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба,

"...пребили мъж заради лични отношения"? В работно време се оправят лични отношения? Браво, думи нямам.И както другите са писали ако ги извикаш за наркодилъри, няма да дойдат, но личните отношения все пак са много важни.

Най-после някой си свършил работата и го арестуват.Перверзия.

МВР ООД работи безотказно!

Двама души с ниско образование облечени в униформи,пребиха гражданин които им е ел майките особенно на единия.

За сведение на другарите основната версия е самонараняване на пострадалия при рутинна проверка на документите.

Не се казва "версия", а опорна точка, толкова си тъп че още не можеш да го разбереш!

Може да съм тъп, но на Позитано съм най-умния. Затова и съм там. При другарите. Ние знаем че сме тъпи, но се чудим как може да има толкова много тъпи да гласуват за нас.

Правителството и говорителя му Станишев ни убеждават ежедневно,че няма полицейщина и вече българина няма страх.Такава полицейщина имаше по Татово време и синовете на престъпната комунистическа групировка я продължават.Какъв 21-ви век,каква Европа.Всичко е старо и непроменено.

Цецо, върна ли се вече от Брюксел?

Ма като съм прозд и не стаам за другу...само у милициата

комунистическата полиция не само бие, но може и да убива, както техните ментори - шумкарите. около 9ти септември червените разбоиници са избили няколко хиляди българи по лични причини.

тия полицай стават като борческите групи през 90 те нещо си вярват много

"Нападнатото лице не е в добро състояние"-само за това изказване,заслужаваш да ти изтръгне матката,човек.Май-а ти да е-а олигофренска.

Полюцайчетата, дали така както сте с униформите, ще се отклоните от маршрута, ако ви съобщя за наркодилърите пред еди кое си училище? Няма да се отклоните, нали, щото наркодилърите ви снасят %, пък и не спят с майките ви ( последното не е сигурно)!

Значи по-леките травми влизат в служебните им задължения, а сега само са ги превишили, а? Ами ако ние си превишим гражданските задължения спряма тях?

ЧАКАМЕ ОСТАВКА! ЩЕ ИМА ЛИ

Ще има - на лекаря от Пирогов, щото не е написал че травмите са от подхлъзване на леда и не могат да съдят Фандъкова за непочистени улици!

Ще има да чакаш и може да не я дочакаш

Пълна липса на въображение. Просто трябваше да го закарат пред народното събрание и там да си го пребият съвсем законно.

Дай му на малкия човек власт и му гледай сеира! Тези арогантни, нахакани, всезнаещи полицаи се пръвращат в едни хрисми посредствени "човечета", само като си свалят униформичките!

на това му се вика :МИЛИЦИОНЕРОСОЦИАЛИЗЪМ

Леле, леле, тия ще ни изпотрепат! Не стига, че ги хрантутим, ами са се взели нещо насериозно. И това ще ти защитава живота, здравето, имота и правата! Ужас! Незабавно емигриране му е майката.

Предлагам да закрием МВР.

"Превишаване на правата" означава несъобразена реакция на слкужител/и на МВР при изпълнение на служебни задължения. Например, употреба на "помощни средства" (палка, белезници и пр.) при непълнолетно момиче, което не "изпълнява разпореждане на полицейски орган" и не оказва "съпротива при арест"... Преитият от полицаите човечец явно е бил причакан от бабаитите в униформи. Характерът на случая ОЧЕВИДНО го отличава от евентуална полицейска операция или друга рутинна дейност на органите на МВР. Чисто и просто (като къпан полуцай ;), тук е налице дръзко хулиганство, съчетано с нанасяне на тежка телесна повреда, при силно утежняващо вината обстоятелство - извършено е от УНИФОРМЕНИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР... Алооооооо, глевсека... кой ти се изсра в шапката, че забрави и малкото от сферата на правото, което е имало в кухото милиционерско канче?

Псувал го е на майка и същевременно го е правил.

родната полиция ни пази . това не е хулиганска проява , организирана престъпна група организирала опит за убииство , предварително уговаряне и използване на спецялни знаци и униформи . въпрос 2 - къде са били началниците и защто не са предотвратили отклонението от преките служебни задължения, ели е това система за контрол , кои следи спазването на писаните процедури. 3. кои носи отговорност за контрол на пътрулите ? 4. защо з-тият не е докладвал за отклонението или просто е изпълнявал перде на колегите .

За какво превишаване на правата говорят? То си е престъпление.

Върнахме държавата на народа. Това са просто междуличностни спорове на свободни хора.

не са го били, са го респектирали. Нали помните онези респектирани вече гадняри, които си биеха главата в асфалта по 7-8 пъти, само и само да набедят полиците-милиционери

Да ги съдят за участие в организирана престъпна група за мокри поръчки.

Първоначално 3-ма, по-късно 2-ма, утре - 0.

нали знаем"гарван -гарвано око не вади" как, кой да съди колегите си? аз лично няма да се учудя ако накрая осъдят пребития че е имал нерегламентиран контак с..

Превишаване на правата-значи имал право да го набие,но не и да го пребие,Веско МАРИНОВ да го изпее за по-ясно

АЛОУУУ ЦВЕТАНОВ...СИ ПОДАВАШ ЛИ ОСТАВКАТА ЗА ТАЗИ ПОЛИЦЕЙЩИНА

зБЪРКАЛИ сте заглавието ! В Бг няма полицаи ,...все още са ---милиционери !

Мдааа, пострадалия направо е е*ал мамата на единия от полицаите :-)

Да разбираме ли, че въпросният милиционер е ревнив и искал само той да върши това?

Опитайте се да си редставите за какво ниво на тъпотия става въпрос - всеки униформен копелдак дефакто разполага с всички необходими му законово приемливи средства за да си разчисти сметките с който и да било цивилен (не им давам идеи, но които са по-окомуш се сещат как се прави), но нашите герои са толкова тъпи, че не са в състояние дори да организират побой/инцидент от който да излязат чисти. Е няма място за такива тъпаци в редовете на родната милиция, да ги уволнят за несправяне със служебните задължения, и да ги пратят за по 6 месеца в пазарджишкия пандиз, там ще им се изяснят доста неща.

Точно така и ще стане, дисциплинарно уволнение и затвор, защо хабите излишни нерви.

Ти пък, в коя държава живееш? Тея не стига, че НЯМА да помиришат килия, ми има верояност след като отшуми всичко пак да си ги назначат на работа, понеже само шуробаджанащината в системата на МВР работи безотказно.

Пребитият човечец спи с майката на единият полицай. Явно на полицаят му е трудно да го нарича " татко" :-))

Той му и ибал майката

Ми дрогираха полицаите за отпор на студентите и сега няма къде да си изкарат енергията...

Какво "превишаване на права"?! Първо РПУ е при зала Универсиада, ж.к. Свобода е на другия край на София. Това е организирана хайка за хора от организирана престъпна група в униформи.

Големи мъжаги са полицаите като са с униформи. Да заповядат извън работно време в залата 1:1.

Шах ли ще играете :-)

Евала пич, голям мъжкар си.

Бе не знам дали е мъжкар, но аз през 1991 година /далеч ти е сигурно/ счупих челюста на едно такова прасе в младежкия парк в Русе. Вече е минала давност, все ми е тая тая дали ще ме търсят. Ако си ченге, питай дали има такъв случай. Счупена челюст на полицай с нунжако. Тогава бях хлапе. Но и сега бих пребил ушевото прасе. Пикая до дърво /това е парк/ и мърльото щял да ми прави акт. Около 23 вечерта. След 1 секунда виеше като коьот от болка на земята. Имаше и колега до него, който просто не догоних. Бързо ченге беше.

Цветанов ги е изпратил тези

"Униформените са били на работа, но са се отклонили от маршрута. След което са пребили мъжа" В нормална държава за това отношение на полицаи по време на работа към гражданин-данъкоплатец, най-малкото шефа им ще си подаде оставката!

От зала Универсиада в Изток до Свобода?!! Добро отклонение!