17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е въпросът да затворите фирмата... те ще отворят друга. Затворете където трябва лицата отговорни да съществуват такива фирми. Е тогава ще ви призная ,че започвате някаква промяна.

Те и други охранителни фирми са за затваряне. Каква работа вършат. Назначават пенсионери, дето едва кретат или други, които ги мързи да гледат. Чакай да опазят нещо.

Тази фирма послушно изпълняваше заповедите на корумпето "Ало, Ваньо" и биеше протестиращите срещу него. Криеха се зад гърба на полицаите, но вършеха мръсната работа. Който не вярва - нека да намери техния фирмен знак и след това да потърси снимките от протестите, например срещу техния партиен конгрес, където дори бе нападната от техните хора журналистка от западна медия. Има ги на снимките и по време на други протести срещу герберастите. Ще ги различите бързо по брадите, татуировките и т.н. Но не е само тази фирма на охранителни мутри, която помагаше на герберастите.

ico_all

Не беше толкова лоша фирмата за нашите условия. Сега кой ще пази северозападналата България от циганските набези не знам.

Браво...