3565 лв. откраднати при обира на автомобилен шоурум в София

3565 лева са задигнали четиримата обирджии миналата нощ от автомобилен шоурум в София, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - 3565 лв. откраднати при обира на автомобилен шоурум в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много огладняха- вече цели роти нападат за "жълти стотинки". По рано така се организираха поне за милион или за 50 кг.злато. МНОГО ОГЛАДНЯХА

който не си чисти и смазва редовно оръжието... ето какво се получава

"Не е ясно как номерата на свалената от отчет кола са попаднали в обирджиите, каза директорът на СДВР Младен Маринов."Младенчо,цялата ми открадната кола я харизахте на крадците, със официална регистрация в софийският КАТ, ти за номера говориш. Взимайте се в ръце,че за смях на гаргите станахте.

деер

Ха-ха-ха, гърмене за 30 000 лв и прострелян за заплата от 600лв. Аз като ви говоря, че циганите са 7 млн в България, вие цъкате минуси, нали? И се научете да си поддържате оръжията или си пийте киселото мляко от палмово масло всеки ден и не се занимавайте с неща, които не са ви акъла.

Правилно. Крадете колкото можете. Винаги ще има някой като Цветан Василев който е откраднал повече от вас.

Тия са се объркали много, ако са атакували наистина шоурум на BMW , просто са пътници!! Ще бъдат намерени след известно време без уши и пръсти на ръцете!

Kогато кражбата е издигната в ранг на висша политика какво следва ??? Aми простичко е !!! Kражбата се разпространява в аритметична прогресuя !!! Zатова младите добре образовани балгари тихомbлком се изнизват през терминал 2 !!! живота е кратbк !!! Mладuя човек няма време да се занимава с престbпниците на всички нива в дарJaвата !!! Zатова има всички видове полицuя ! Hо нали си крадат сите заедно ! Yправляват си заедно !!! пеи сарце !!!

Аз пък не виждам нищо "интересно" в тома,как номерата са попаднали в обирджиите. От край време си знаем,че полицаи и крадци си действат заедно

Цветан Василев открадна четири милиарда ( 4 000 000 000) лева, вие сте седнали да пишете и да занимавате простия български скот с разни кокошкари с кражба за три хиляди лева... Защо не пишете за Цветан Василе и за това, че тези гарантираните влогове се изплащат от гаранционния фонд на БНБ, демек от джоба на бедния български скот , бачкащ на мутри като Цветан Василев и на робовладелеца Боко Банкянина за по триста кинта на месец? А? Не ви изнася коментара ли?

Ако си охранител и някой те гръмне, жена ти и децата ти няма да мислят колко е откраднал Ц. В., а ще псуват тъпите депутати, които измислиха, че трябва да гърмиш във въздуха, докато престъпниците стрелят в теб.В това е проблема. Охранителите нямат право да застрелят престъпник, гражданите - също, за полицаите - да не говорим. Най-тъпото е,че поне половината депутати са запасали някакво железо. Ама то ще им послужи само да се гръмнат!

Васко-о-о,ако мустакатият беше задигнал тия 4-5 млрд, сега нямаше да е в Белград, а някъде по LA, америчко искама да кажа.

Доживот за обирджиите!

Доживот за Боко Банкянина, Делян Пеевски, Цветан Василев...

Интересно ако охраната ги бе ранила как щяха да я оплюят!

Те крадците от ГЕРБ, СДС, БСП, ДПС, ОДС, ДСБ, БЗНС, НДСВ- държавата окрадоха и сравниха със земята, вие за 3 хиляди тъпан бите... Не 3 хиляди, 3 пъти по 30 милиарда откраднаха посткомунистическите боклуци от народа... Калашник, калашник му е майката... Тррррр- та-та-та-трррррр-та-та--та... Свободата не ще избори, иска калашник.

? Охранителите са чули, чак при задигането на втората каса. Те тия каси на витрината ли стоят? Интересно наистина как номера на отпаднала от отчет кола са се озовали в крадците, имайки предвид, че всеки, като си отписва колата си връща и номерата. Пак опираме да "честната" ни полиция, която ни "пази".

"Интересно наистина как номера на отпаднала от отчет кола са се озовали в крадците, имайки предвид, че всеки, като си отписва колата си връща и номерата." Че какво ми е интересното! Казват, полицаите са си част от една (от не една) престъпна структура.

Вие в КАТ-София не сте ли ходили?! На 2 метра от гишетата, точно срещу каналите за преглед има една купчина с регистрационни табели, свалени след пререгистрация - я от друг град, я заради нещо друго.