Подозират участие на бивш полицай в обира на куриерската фирма

Бивш полицай може би е участвал в бандата, ограбила куриерската фирма в столичния кв. "Горубляне". По тази версия работят разследващите, заради добрата организация на грабежа. Обирджиите са откраднали парите за 4 минути и 8 секунди, показват кадри от охранителна камера.

Обратно в новината

Коментари - Подозират участие на бивш полицай в обира на куриерската фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За полицай не знам. На Тиквата му свършват паричките за протестите, ваче никой не му се връзва, рекета не върви, щото не е на власт и пусна шпиц командите да грабят. Полицията да работи по тая версия. Може пък и Станишев да е виновен, знам ли.

4 минути и 8 секунди Пак под световните стандарти .... Едни юнаци от Канада които гастролираха и при нас отваряха банкомите с оксижен-резак за 60 секунди .....

Спиди са мошеници. Изчезват пратки, повреждат ги и...нищо

Съгласна съм. Родителите ми получиха макароните, които им изпратих от Италия във Варна в разкъсан кашон и изтърбушени пакети, изсипани макарони, които падали по стапалата и с липсващи бурканчета аншоа. Пълни мизерници са.

"стъпалата"

макарони от италия?...аншоа?...във Варна нямате ли магазини? Бай-Ганьовски работи. Бас държа че вашите са ти пращали луканка

Ама върнали са 9000 лева ресто

полицая и кучето са пенсионери от една година вече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И сега Станишев ще каже, че Йовчев трябва да си продаде апартаментите и да върне парите!

Или ,че Доган трябва да си подаде сарайте и да възстанови парите за огромния хонорар!

деер

Къде са били охранителите?! - Ами на работа, както нашите национали на мач - като на махленски мач - играе ми се, не ми се играе, ще направя магария и ще се сбия - разбирай - червен картон, няма да се върна или да догоня противников играч, за да се види ясно, че без него не може и т.н. Никъде в България не се работи професионално, защото парите се печелят мошенически и това разваля моралът в ръководството и служителите, тийм билдинга - си е робовладелчески прийом към служителите в дадена фирма.

Много ясно. Дори е възможно и да са си действащи ГДБОП-аджии. Се пак мутрите си върнаха държавата! Това няма да е последният обир. Следват други по-крупни и убийства и отвличания а от полицията ще си остава не известен извършител...

Няма действащи ГДБОП-аджии, защото Станишко ги направи действащи ДАНС-аджии!!!!

Еми това е ясно още от самото начало.

Нормално мислещ, интелигентен, умен, грамотен, образован човек полицай Не може да стане, защото има конкурс. Понеже психолозите са много добри, избират ги такива....

Където има по-голямо престъпление, винаги има замесен полицай. Било то действаш или бивш. Това си е по закон.

бивши хяма - оставаш такъв завинаги .

Ако не бяха пострадали хора от персонала всичко е ОК. Собствениците на Спиди са пълна измет! В началото на "бизнеса си" събираха от всеки куриер по 200 лв. "гаранция", които щели да върнат при напускане, ако не ги е ощетил с действията си. Познавам няколко души, напуснали нормално, след изтичане на срочния им договор и изритани като парцал в момента, в който намекват да им бъдат върнати въпросните 200 лв. Ей така двамата юнаци-чорбаджии си осигуриха голям оборотен, безлихвен и в крайна сметка невърнат кредит!

Аз съм биш служител във фирмата и това което казахте са си свободни ваши интерпретации да не кажа по-лоша дума.

До 2005 тая схема се прилагаше със сигурност. Така тия юнаци натрупаха първоначален капитал. Ясно е, че това не може да се прави дълго време.

Не лъжи!!!

Къде са охранителите, нямат ли паник-бутон и защо държат толкова пари налични, без да ги внасят вечер в банката? Има нещо, което собствениците крият и не отчитат и вътрешен човек е подшушнал на обирджийте, че се държат необявени пари...

както гласи една мъдрост от наше село "НЯма бивш полицай,бивш черен и бивш хомо." А че има полицай е сигурно.Даже не един. Както казах и вчера ,униформите на ГДБОП си ги имат хората законно.Раздадени са им като униформи и са платени с нашите пари.

Щото е трудно да сложиш 2-ма охранителя с по един калашник да ти пазят парите. Ей това е българският бизнесмен - шматка и скръндза. Направо си представям изненадата на шефовете в Спиди като разберат, че вярната им лелка са я обезвредили някакви си бандити с някаква си бухалка, а псевдо-охраната от настоящи пенсионери на по 180 години е спала в бутката на паркинга. Заслужават си го такива малоумници!

Както винаги ,замесен бивш ,или действащ полицай ,....а дали е само един ?

Минах миналия ден през женския пазар ами полицейски иниформи без пагони на всяка сергия .Учудването ми бе огромно

Кучета, мучета, голямо разследване пада явно. Ами нали пари са изчезнали, ако беше убийство нямаше да си дават толкова зор. Ако ги хванат сигурно ще получат присъда по-голяма и от на убиец, както се е случвало вече. Скапана държава в която парите имат по-голяма стойност от човешкия живот.

А бе хора вие не разбрахте ли, че полицаите пак ще се пенсионират по рано. Вие не разбрахте ли, че и заплатите ще им вдигат. Всичко ще е в полза на полицаите. Както искайте го разбирайте и не се нервирайте.

Нямам нищо против полицаите да взимат по-голяма заплата. Нямам нищо против да се пенсионират по-рано. Обаче срещу съответните привилегии, които получават трябва да си вършат грамотно работата. На мен ми бяха разбили колата преди известно време. Явно беше някой аматьор, защото много се беше измъчил, другарите полицаи обаче защо да си правят труда да вземат отпечатъци или да гледат камери или каквото и да е... отиваш попълваш едни документи, води се уж че са свършили някаква работа, ама така и не намериха извършителя... Ще кажете че това е нещо дребно. Да, така е... ама те процедират по същия начин и за по-сериозни неща... Няма правителство, няма правосъдие... няма независими медии, няма президент... има само мутри, пардон - бизнесмени и бизнес интереси...

Още вчера предположих и за вътрешния човек и за евентуалното полицейско участие а някои ми слагаха минуси...нали повечето такива престъпления в крайна сметка се извършват по тази схема .Не е трудно да предвиди човек ако не дреме в нета само за да пише глупости.

Кой ми открадна дрогата ???? П.С. кучетата душат по следи от дрога :))))

Интересен факт- фирмата защо съхранява такава голяма сума в каси.Парите се съхранявят в банки и всички разплащания трябва да бъдат по банков път.Има нещо гнило в цялата работа.

За наложен платеж да си чувал?! Иначе такива суми наистина не трябва да се съхраняват в офис - има си инкасо за тази работа, но затова си имат управители и др. умни глави.

Интересен, интересен, колко да е интересен??? Бе прочетете малко за разните разплащания при доставки, па после изпадайте в интересни разсъждения! Абсолютно нормално е да има такива суми в брой. То и затова са си направили толкова КАСИ!

Ха , издаде са, нашия Звездаров ! Той е касиер, с черни мустаци и протрити ръкавели ? Истинска Мижатурка !!

Разплащания за дрога - да не искаш да ги правят по банков път - как ще плащат ДДС-то на дрогата ???? :))))

Обирът е станал половин час преди да мине инкасото. Възможно е да е човек от инкасото. Те знаят колко пари носят и кога.

А- ххаа..., Ето го значи Кучето което Срещу три тележки пржолки Ще залови Крадеца- полиай? Къчи-къчи, къчи...на, на, яшш!

Бабче, сложи си ченето, че нищо не ти се разбира!

Ми що бе, гусин Звездаров! Кучуто ма разбра, пък ти...? Не та знам къф си, амаа...??

поуицай с интеуект Бивш полицай може би е участвал в бандата, ограбила куриерската фирма в столичния кв. "Горубляне". По тази версия работят разследващите, заради добрата организация на грабежа. Обирджиите са откраднали парите за 4 минути и 8 секунди, показват кадри от охранителна камера.

Бивш полицай до толкова че да е правил инкасо и да знае размера и локацията на сумите минаващи през този офис . Ако си мислите че бивш , настоящ или бъдещ полицаи може да организира и изпълни този удар , а именно пет каси за четири минути просто явно прекалява с презокеанските екшани .

милите бивши държавни служители. наистина трябва да се пенсионират рано, за да имат време и за странична работа.

А някой знае ли изобщо за престъпление, в което не е участвал полицай-бивш, настоящ..а даже и бъдещ?! Важното е да ги пенсионираме възможно най-рано за могат активно да се влеят в редиците на престъпниците! Даже предлагам на всеки престъпник директно да му се изплаща щом навърши 30 години...Тежък труд е това, не е шега работа! А щатът на МВР вместо 60 хиляди да стане поне 300хиляди! нЕма такава държава, НЕ!

Нещп зачестиха напоследък "участията" на бивши полицаи в "противообществени прояви"?! Не мога да си го обясня - бързо им свършват 20-те заплати при пенсиониране, малки са им пенсиите или пък са толкова жизнени и енергични, поради ранното си пенсиониране, че се чудят къде да разходват енергията си?! Я на тръстиката до 60 години, че да не им остава време за простотии!

"Бивш полицай може би е участвал ....". Нищо ли не Ви говори "може би"? Или по презумпция си пишете? А, къде прочетохте, че полицаят (полицаите) са пенсионери?!? Или, важно е да се оплюва, независимо дали има връзка с публикацията. Приятен ден на всички!

Я направи една справчица за извършените напоследък обири и виж как стоят нещата с "може би"-то! И после ела пак да пишеш "ей така"! Ако не се справиш сама - аз ще ти я извадя! Приятно търсене!

Само ми е любопитно какво прави такава сума в куриерска фирма? От кога толкова пари се изпращат с куриер?...може би нещо свързано с произхода на парите :)

Много си прост Саше.....

Много си ограничен ,щом не можеш да се сетиш.че това са пари от таксите за превоза на стоките,писма и др ,извършени от фирмата ,Спиди и Еконт са от най -ползваните куриерски фирми !

Голямо кешово разплащане, брех. Тези хора икономии от банкови такси ли са правили или за инкасо не са чували? Някой шеф от фирмата явно яко е закъсал на друг фронт и си е натрупал паричките за да може лесно да си ги "прибере"

Не си вярваш, нали? Или очакваш, че на тази фирма клиентите с наложени платежи са 10-15 и сумите са до 5 лева? Цитат: мноо си прост, Саше!

В комунистически Булгаристан полицаите(бивши и настоящи) вършат най-големите престъпления.

От горе-написаното излиза,че с парите от нашите данъци си ХРАНТУТИМ бъдещи престъпници.Е ХАЙДЕ СТИГА.Явно редиците в МВР,трябва по-най бързия начин да бъдат ПРОЧИСТЕНИ от ПОДАТЛИВИ СЛУЖИТЕЛИ.

sawo

Как точно ще ги прочистиш така, че да не станат престъпници - ще ги разстреляш ли?

Чак пък разстрел - не! Но могат да работят по-дългичко в полза на обществото, което ги храни, вместо да се пенсионират рано и да минават от дригата страна;о)51

Не е лошо като идея.

Няма грабеж без участието на полицай.Всистемата на МВР трябва пълна чистка,защото всичко що е полицай е връзкар,неграмотник ,тюфлек и бандит.А привелегии бол-служебен автомобил,безплатна униформа,безплатно пътуване на всякъде,не плащане на осигоровки,ранно пенсиониране и всичко това без грам свършена работа,след това пак държавна службичка

Зад всяко едно престъпление стои пряко или косвено полицай ! Това от полицай го знам.

Тази новина изненада ли е за някого?!

Другари и другарки от МВР, От написаното по-горе се вижда, че нищо не се е променило в гнилата ви структура, а напротив - кражбите, извършени от вас стават все по-нагли и безцеремонни! Разпускайте се и ОСТАВКА КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО!!!! ЧИСТКА В МВР! ОСТАВКА!!!!!

"Бивш полицай" = сегашен бандит! няма бивши полицаи и бивши чернокожи!

Както и бивши бандити.