Има заподозрян за нападенията със спринцовки

Вече има заподозрян за извършването на поредицата нападения в София, при които деца на възраст между 5 и 10 години бяха прободени със спринцовка и инжектирани с неизвестна течност.

Обратно в новината

Коментари - Има заподозрян за нападенията със спринцовки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До ХА! КОИ СА ТЕЗИ ПРИЧИНИ??? все повече и повече хора, които си губят акъла поради всякакви причини и най- вече поради срахотния начин на живот в бг.й

zatvora za tozi izverg!!!!

Тоя само да го мернат очите ми, че се кани да прави нещо... Ще го пратя на Мелмак... е..ал съм закон и ред.. А на тея тук дето плямпат.. дето изказват менния и го удрят на та..ак, ще им кажа, че когато си имат детенце, когато не са спали, за да е то добре.. И когато някой олигофрен се появи така и го стисне за вратлето.. Ще ги попитам тогава дали ще им е до същото веселяшко поведение, както сега.. Скапаняци... Ай ся плямпайте, на воля.. И се хихикайте... А тоя боклук.. само да го докопам..

бъркаш се. Кондю има алиби- тогаз е лежал в панделата.

Вярно е, че прилича на Кондю.

защо не качвате всички коментари

дано да го хванат този изверг и да го тикнат в затвора

вчера когато пуснаха тук фоторобота,някой каза че му прилича на негов съсед и се чудеше къде да съобщи, вярвам че е уцелил,щом днес вече е хванат заподозрения :) сега на кола и със спинцовка с неясна субстанция през половин час и те така.......

Не си прав. Можеш да защитиш дете. Прочети чл. 12 от НК. Има и практика по въпроса. Пък може да превишиш малко пределите на неизбежната отбрана и да му завреш спринцовката отзад, съдът ще се отнесе с разбиране.

Защо в днешния брой на 24 часа фотороботът е поместен до снимката на ББ. И това ако не е работа на тройната коалиция?

абе някой беше писал че бил от нашия град ,ако го хванете пратете го тук и ние да го боднем м....... му

Утре този същия може и на вас да ви забие по една игла в задниците,на улицата, в магазина.Мислете преди да критикувате родителите и да бълвате глупости

Всички тези дето си мислят,че само родителите са виновни да се замислят.То и да не си дете пак може някой да ти набие адна инжекция отзад.Проблема е в бездействието толкова време на МВР

А вие какво разбирате под родителски грижи?! Защото е много лесно тук всеки да се изказва срещу родителите......... защото наистина в днешно време е приоритет да си изхраниш децата и да им дадеш добро образование. Опитваме се да им обясним нещата от живота, говорим за наркотици, говорим за насилие, отговаряме на неудобните им въпроси след като са чули поредната топ новина за убити, изнасилени и т.н. Но друг е въпроса доколко децата могат да го възприемат и разберат....нека уточним че тук става въпрос за 8-10 годишни. И ми отговорете на един въпрос: Къде е детството на нашите деца, ако трябва да ги държим по цял ден затворени в къщи, докато ние сме на работа, и да се самовъзпитават пред компютъра или телевизора?!

ne me interesuvat zakoni, ako niakoia maika vidi, che i bode deteto niakoi takuv kreten da ne bi da go cherpi s bonboni- trepia go s podruchni materiali i za vecheria na pomiarite! Kraino vreme e da stanem grajdansko obshtestvo i da si izvadim glavite ot zadnicite- policaia ni e dlujen, durjavata ili Gospod, ili drugia variant- dobre, che na mene ne mi se sluchi! V takiva sluchai vsichki triabva da go tursiat- ot puberteta do pensionera! V Ispania taka hvanali edin da krade i edva li ne sa go linchuvali 100 choveka! A tuka mnogo puti sum bila svidetel- v reisa cigani obirat pensioner, choveka vika i vseki visi kato sopol po drujkite i gleda navunka! Egati plemeto prokajeno! Posle po forumite i na masata - nai- golemite babaiti, nali??

дам тва е Кондьо... бие инжекции против свински грип

Като го хванат на кол да го набият този плешивец.

И как , по дяволите, родителите да не оставят децата си без надзор ... Може ли едно 10 годишно дете например да излезе да играе пред блока между 11:00 и 16:00 (когато са случаите на убождания) и ти през цялото това време да стоиш на 2 метра от него и да го наблюдаваш ... нямам как ... да не говорим , че родителите и на работа ходят - и какво да заключим децата вкъщи през деня , докато сме на работа ?!! Надзорът не може да е непрекъснат - да се слагат граници , да ! Но не може да не пуснеш детето си да играе пред блока ... Аз не искам да критикувам нито МВР , нито родители ... това което си мисля е в друга насока , а именно , че се ядосвам как , когато има някакъв неизвестен извършител , как като се случи нещо неизвестно какво и т.н и т.н много се шуми по новини и вестници , но накрая всичко утихва , сякаш не се е случило и в крайна сметка не се разбира какво е станало ... Статия Отровни дюнери в Пазарджик - не се знаело още каква е причината и толкова ... повече не се повдигна въпроса да се каже установиха ли каква е причината и т.н .. И сега ще бъде така - четем статия , че веществото , с което инжектира тоя е неизвестно , но никога няма да видим статия, в която се казва веществото беше установено, маниакът е намерен, осъден и т.н Както и да е ...

Не ми е много ясно как е вдигната на крак полицията? Полицаят по начало си кюта, скатава се, гледа да му мине смяната и толкоз. Или може би трябва да възприемем буквално това вдигане на крак - а именно, че полицаите вече не са в легнало положение?

Ха какъв интелект какви 5 лева. Те по на 13-15 години вече стават родители?! Вие нормални ли сте.Но тук това не е основната тема. Основното е, че има все повече и повече хора, които си губят акъла поради всякакви причини и най- вече поради срахотния начин на живот в бг. Надявам се децата да са добре и тоя изрод да го хванат бързо.

Ей това българина е голям плужек. Забърква каши и оставя на някой друг да му оправя нещата. Същото е и с децата ни. Дано все пак се намери тоя идиот и всички като него и пострадалите децата да са добре.

Добре бе родители я като сте толкова умни и загрижени някой от вас да напише как точно полага грижи за детето си и въобще какво разбира под грижи.Само не ми пишете отговори от ранга на грижа го да е нахранено, облечено и подобни, защото направо ще ви призная за елементарни създания с една най-много клетка интелект. Горките ви деца, наистина. Съжалявам ги.

Този на фоторобота прилича да е 35 годишен, с висше образование, ерген. Това фоторобот ли е или обява за брак?

Не нямам, но ако имам и съм родител като повечето във форума, въобще да не ставам.

Ами щом се е стигнало по форуми да се задават въпроси от типа на тези от дете на 13 мисля и съм убедена че е така. Колкото по -бързо си отворят очите такива като тебе толкова по-бързо подобни въпроси ще намалеят. Съгласна съм със Гражданин.Напълно!

Roditelite deistvitelno trqbva da sa po-vnimatelni i da ne ostavqt decata si bes prizor dori i pred bloka zashtoto opasnostite debnat ot vsqkude. Spored men roditelite trqbva poveche da razgovarqt s decata si za bezopsnostta im kato cqlo. Neka ima dialog i Bog pazi decata.

аз пък го виждам другояче. Толкова естествено стана извратените неща да ги правят мангалите, че вече е нужно изрично да се казва ако е някой бял.

Ние сме си виновни. Защото, ако погледнете внимателно, почти цялата тази дискусия тук е противозаконна. Законите са такива. Нямаш право да го барнеш, ако го видиш да е направил нещо на детето ти. Ако го барнеш, докато се кани да го прави - ще трябва да доказваш, че е искал да го прави, ако го барнеш в движение - същото, ако е постфактум - нямаш право да се месиш в работата на полицията. Законъ ни лиши от възможност да защитаваме себе си, имуществото си и близките си. ФАКТ. айде, сега се сетете при кого беше прието това, и при кого не е било отменявано....

Да си опазиш децата имаш ли деца? Или си баровец и можеш да работиш и да ги гледаш едновеременно!

Такъв е живота миличък! Ужасен е, хората са ужасни. Това звучи грозно, но е самата истина. Съжалявам.

ей бунак , не аз , не полицаите и не учитеите са виновни за обождането на сина ми. виновен е убождащия. той е нападател. бунак , ти ли си виновен че джебчия ти е задигнал пари. малоумник.

Защо чак сега се разгласява и защо чак сега му се прави портрет, като случаите са от началото на годината?

Добре че не са пуснали фоторобота с убиеца на Луканов, че до сега само него пускаха за всяко престъпление!

Причината да се споменава етническата му принадлежност е защото колкото повече информация има за неговият вид толкова по-лесно ще бъде разпознат и да се надяваме по-бързо заловен. А на ромите етноса обикновено не се споменава, когато се касае за вече заловен престъпник.

публичен разтрел за тоя

Да го затворят и всеки ден да го боцкат. Сигурно това иска.

Точно така. Който има деца да си носи и отговорността за тях. Що за нахалство.

za6to tezi hora ot bolnicite ne iskat da napraviat pulno isledvane na decata,za6to tezi hora koito imat deca ne se zainteresuvat,za6to ne se vzemat merki v sofia i izob6to v cqla bulgaria,za6to se nalaga decata da se napla6vat za6to se nalaga horata da stavat i dori i za nai malkia 6um e za6to mi kajete

ДА ГО НАБИЕМ НА КОЛ!

Абе умник, все някой друг ви е виновен!! Щом не можете да си опазите децата, проблемът си е Ваш!! Щом полицаите и учителите са виновни за всички проблеми на децата ви, каква е тогава вашата роля като родители!

Аз го разпознах бе хора тва е Кондю. Кога излезна от кауша кога пак ше влиза !!!

Интересно ми е как съответните служби свършиха работата за три дни след последния случай. А тези инциденти са от началото на годината. Всъщност аз чух за последните два случая, а следя новините редовно. Това е по-смущаващо отколкото поредния дал на късо мозък.

Пак ли ние трябва да си пазим децата бе МВР - нещастници?? Като е така дайте да се въоръжим и да се защитаваме сами!!! Това явно ни насочвете - боклуци разпасани....

ДО Mr. Golden Nugget (14.08.2009 г. 10:11ч.) Какви са тези ромляни за които пишете? Ако имате впредвид цигани, напишете си ги цигани, стига измислени понятия, моля!

И какво означава неизвестна течност? Не са ли им направили пълни изследвания на тези деца? Медицината е твърде напреднала вече, за да не може да се установи инжектираната течност. Но в България всичко е възможно.

Хайде бе софианци, никой ли не може да го разпознае. Надали никой не го е забелязвал като се усуйва около децата...Смърт за такива психопати!!!

Хуманна инжекция за този, както е в повечето щати на Големия брат. Но се съмнявам - дори да го открият, ще го обявят за невменяем и ще го върнат на родителите му и обществото за превъзпитание. На свобода, разбира се.

Какви времена дойдоха! Когато ромляни извършват престъпления не им се пише етническата принадлежност, а на българинът му я пишат. Каква е точно причината? Туй че всеки знае, че по правило ромляните извършват престъпленията и затова има смисъл да се съобщава, какъв е престъпникът само, ако не принадлежи към етническото мнозинство?

писах 6/шест/коментара и нито един не виждам да публикувате!!!!! то го виждам често на пазар красна поляна