17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направи се поне пред жените на мъж, преди мъжете да размахнем гоУемия пръст....

Вече започвам да подозирам медиите, и тези над тях, че чрез преекспониране на този смешен случай със г-н Симеонов цели да скрият нещо важно. Например повишаване на данък, цени или нещо друго! Защо иначе нещо толкова лесно за решение ще бъде толкова дълго дебатирано? Валери Симеонов подава оставка и въпросът е решен както подобава!

Е да, но не подава. Простака се е вкопчил като репей във властта и не показва грам разкаяние за просташкото си изказване. И извинението му не е като хората. А и да си припомним, че това не е първата изцепка на бияча на бабички.

не оправдавам постъпката на Симеонов, НО, ако стане това, което искат майките, автоматично всички циганки, дето се водят самотни майки и всяко цигане е с телк, ще се облагодетелстват, нали се сещате, че тези майки воюват за кого ... и за себе си, разбира се, НО да видяхте циганка на протестите, тоест пак тези мургавите ще намажат от цялата работа, някой помисли ли за това!!!!

bobios@

Ама разбира се, че помислихме, това и беше първата ми мисъл. В чия полза са тези протести - ами най-вече в полза на тези мугавите "кресливи жени с уж болни деца". Е, сега разбрахте ли, какво е искал да каже Валерката? Пък и друго помислете - кой плаща масрафа на тез протестърки? Сорос и приближените му НПО -та, а знаем кого защитават те. Сега стана ли ясно защо искат да катурнат Валерката?

Всичко ще направят, само не и да се махнат от властта. Здраво са се окопали.

Не е ли по-лесно Борисов да го освободи от поста който заема?

Валерката е заел поза...,,Тия в Булгаристаня са все тарикати!,,

представяте ли си 240 човека и цяло НС щ се занимава с закон за да ограничи т.е. да намали работата на един глупак но пък да му увеличи заплатата с 10% на наш гръб............... стига вече с тази наша българска простотия.Достатъчно търпяме достатъчно ни лъгаха и се правихме че ни вали дъжд време е да падне малко градушка и да йм намести чивиите на тези наглеци. Дошло е време за нов 10 ноември............и токива като Бойко Цветановци и симеоновци та ако щете и каракачановци да забравят властта.....Да попитам Воленчо абе пич ти като искаше Генка Шекерова да си смени името да стане захарова не ти ли дойде на ум да смениш името ина каракачанов бе ????и то звучи с превод???? Ега ти патриотите е га ти герберите е гати боклуците

И той взема 990 лева за детето си.

Това означава ли фронтовака Симеонов да се чувства вече свободен ?

Бойко, ако правителството ти зависи от този човешки боклук Валери Симеонов ,мога да напиша само едно ,е..ти правителство си имаме на Бойко 3.

Валери е прав в много случаи,даже има смелост да казва нещата такива каквит са,даже е едеинственият,който се бори с лицемерието,лъжата и лошотията в тази страна - него ли искаш да махнеш,може би предпочиташ Сидеров ?!....Нали получиха това,което искаха МАЙКИТЕ, това вече не е техния глас Калинке,тука играта е друга,тука са червените и ония продали си вярата-по скоро техните пра-родители,защото етнически турци в Българско няма-не са останали,били са предимно аскер и чиновници и са си заминали с войната,тези покръстени ( от страх,зая власт,да с е възползват навремето) и сегс нещо ги гложди....Валерката остава -това иска България!

Оххх за кое е прав един вицепримиер да прибира лаптопа на един DJ или да влиза като мутра в заведението и да казва кое да работи и кое не, като толкова се е загрижил за циганските майки защо не спря циганските сватби, или това е отминало вече сега ще говорим за майките докато не сътвори друг скандал.

Вън шайката барабар с премиера

mathur

Вместо да променят закона, не е ли по-лесно да го разкарат тоя Лумпен????

Майките имат нужда най-вече от мъже, които да ги шамарят от време на време, за да си знаят мястото!

Как да шамарят, като са се у кръчмата?

Теб малко те е шамарила майка ти. Да беше ти "наляла" малко възпитание.

Този е тъп и народа не го иска. Не би ли трябвало по механизма за демокрация да го няма от властта? Да го наемат от заведеният като експерт-шумомер!

Не говори от името на Народа! Аз например го искам, защото няма кой друг да укроти тези озверели "убити" жени!

чепика на псевдомайките...

Т.е. вместо да махнат това недоразумение ВС, ще променят закона заради него?

Управлението /всъщност падението му/ на Б.Борисов добива все повече нелепо изражение. В някои отношения то надминава дори управлението на Орешарски и Тройната коалиция. А евентуалното оглавяване на Симеонов Съвета на хората с увреждания вече си е направо виц !

Шайката да си ходи

Аааааа,защо ще променяте закон?!?!?! Тоя "вице".....не е ли вече пътник?!?!?!? Не се хабете

Какво работи този "Националния съвет за интеграция на хората с увреждания"???

Задкулисието не е променено.Партньор във властта не са националистите ,а задкулисната конструкция около ДПС.Тя кадрува и дава облика на управлението чрез депутатите на "Обединените патриоти" и част от тези на ГЕРБ.Комисията по социалните въпроси,по транспорта е пак от ДПС.Резултатите са видни.Така ,че стара песен на нов глас.А закони не могат да се пишат от хора на които им липсва морал,защото законите ще приличат на тяхната същност.

Без да коментирам скандала с приказките на Симеонов за децата с увреждания, живо ме интересува защо ресорът на Валери Симеонов е демографска политика, при условие, че той е човека, който докара по морето на работа пакистанци? Той е и човека, който заедно с работодателските организации иска да се вземе отпуската на жените в майчинство, респективно да ощети не просто майките, но и техните деца. Очевидно е, че този човек не води демографска политика в полза на българския народ, защо това продължава да му е ресор.

Класика в жанра - вместо да търсим подходящ човек за работата, нагаждаме работата към възможностите на конкретния връзкар!

Абе този КОМПИР не може ли сам да се откаже, като знае че нито му е там мястото нито го искат .... ???!! ако заради всеки калъф тръгнем да променяме законите до къде ще го докараме ?

явно на въпроса "аз виновна ли съм" че не съм майка , а педалка. Но не ми пишат каква е моята вина - че работя и плащам данъци и съм изгледала детето си, без мъж който почина когато беше на 10 години. Неговата пенсия беше 40 лв. И да ви светна мъжът ми почина от левкимия 5 години след Чернобил.

а аз да се правя на ДЕБИЛ и явно сме такива всичко като онзи ни нарече така, ама той бил ПРОФЕСОР, ТОЙ ВСИЧКО ЗНАЕ ЧЕ СМЕ ДЕБИЛИ. яВНО СМЕ ТАКИВА СЛЕДА КАТО СЕ ВРЪЗВАМЕ НА ОБИДНИТЕ МАЙКИ. хЕМ ОБИДЕНИ, ХЕМ СИ ВЗЕМАТ ПАРИЧКИТЕ Мили майки вас ГОСПОД ви е накзазал, . А ние с болните и стари родители кво да правим - - никой не ни дава по 1000 лв. и отделно за придружител.Ако ги пратим в старчески дом по хиляда лв.месечно и то са там по-3-4 в стая.И кво правим - сваляме правителството и викаме Радев да им даде по един мерцедес на старите.Тезинаши баки и бащи по над 80 години ако не ги убият циганите ние трябва да ги гледаме, но са с малки пенсии въпреки че са работили по30-40 г.

Обективно погледнато ти имаш същия проблем като майките на децата с увреждания. Вместо да те е яд на тяях, излез и протестрай заедно с тях и изложи своите искания! Ако си мислиш, че в Парламента или в Министерския съвет ще тръгне да реши някакъв проблем добросъвестно се лъжеш. Те работят сам в два случая - яки протести и обществен натиск или рушвети.

не може да бъде повече вицепремир! Каква комисия какъв закон...какви 5 лева????? Опитват се да заглавичкат хората...ето на променяме закона какво искате???? Искаме да се маха от правителството!

На крив Премиер законите му пречат.

Това с Валерко става малко като когато Воленчо беше шеф на комисията по етика. Порно сериала продължава.

че има недъгави деца. Може би повече съм внимавала - докато съм била бременна не съм пушила и пила дори и кафе. Ходила съм на прегледи по време на бремеността, родила съм нормално и сега синът ми вече е голям. Добре де - да има за вас - правилно вие сте обречени да сте денонощно с тези деца които и да станат големи - все тая. Малко ли ви са хиляда лева - но повече няма. Аз ползвам телефон от 2004 г. купила съм го за 9 лв. - върши ми работа само дето не е като компютъри не прави снимки. А майките с цигари в уста - колко струват - не мога да си позволя 5 лв.дневно самоза цигари, а кафена, а скъпи телефни. Защо аз да бъда с телефон за 9 лв., а вие за стотици. Колко сте виемайките - 10 000 - 100 хиляди, защо обърквате живота на милиони?Да ви дадат по 2-3 хиляд - белким се приберете при не бих казала "уж", а "хем" болни деца хем ги измъчвате по протести. Те не искат ли да си легнат на тихо и уютно. Абе кой знае и как се отнасяте с тези ваши "касички".

То можело да се живее не с една глава и една задница. Явно главата е свободнозаменяема.

До аз виновна ли съм със сигурност не си майка , а обикновен педа..л

Не знам колко сте виновна, но по този път майка ви също е виновна - родила ви е с по-малко мозък и затова сега сте неспособна един телефон да си купите. Проблемите на тези хора не са само парите, но с това мозъче няма смисъл да ви се обеснява даже..

Има ли герберски закон, който не е променян поне 36 пъти.

Естествено не си прав. Има закони, за които не са имали време да ги променят и 3 пъти. Това, не значи, че се са в плана за по-нататък.

"Това е решение, което е взето много преди да избухне този скандал. Винаги има обществен натиск, когато се върши нещо. Само човек, който не работи, не греши. Когато лежиш на леглото, само тогава не можеш да паднеш", коментира междувременно Йордан Апостолов от партията на Симеонов - НФСБ. Значи признават , че има скандал. А щом има скандал се подават оставки.Иначе цялото ви управление до сега е на принципа проба-грешка-ако мине.Ама на народа му писна и вече не минава.

За жалост не си прав. За повечето си прав де, но за това, че вече не минава - справка - правителствата на ББ.

Ама сте лоши хора. Той Валерката иска само да при своява, а някакви си "кресливи жени" с "уж болни деца" (тук е цитат - да не изляза погрешно разбран) му присвояват 150 милиона от догодина. Е, че те, парите, ако са в кресливите, то за него няма да остане бре. П.П. За минусовците - коментара е саркастичен.

Каквото и лавиране и суетни да се демонстрират вече е все по-късно. Доверие няма, и няма и да има. Единствено ги крепи печалния факт, че няма сериозна алтернатива. Доверието в БСП е на същото ниво. И въпреки това, все-повече хора започват да виждат в БСП по-малката злина. Ако обаче сега се намери някаква група от личности, които да намерят начин да получат гласност, и които да имат добри идеи и акъл в главата... Сега е момента. На все-повече хора са им писнали и опротивели старите мутри. Не може от цял народ да няма поне няколко достойни и умни хора.

Хора има, но пък ако не си корумпиран, предател, или най-малкото носа ти не покафенява от седалището на някой, тези хора нямат нито парите, нито разпознаваемостта за да направят нещо такова. Защото, ако отидат примерно 10 такива в НС, те ще бъдат претопени и/или изгонени от там. Сещам се за един виц: Звъни някакъв в НС. Вдига служител. Нашия пита: - Какво трябва да направя за да стана депутат? - Ама вие луд ли сте? - пита служителя. - Да! Други условия?

Оставка за шайката

Да промениш закон само заради един човек и то основно заради липсата на първите му 7 години и наличието на някои особености в характера, които са противопоказни за политик, ще бъде глупост на глупостите. Вместо това не е ли по-лесно и справедливо на този човек да му бъде посикана оставката!?

де да бяха само първите седем години

Искам Пиночет

Абе махнете се всички писна ни от вас. Да се въведе военно положение да се изтребят политици цигани и псевдо бизнесмени и да се диша спокойно

А къде виждаш военни ?

Валери Симеонов да си подаде оставката и нещата ще се успокоят. Ако ли пък не,масовите протести ще се засилят и ще бъде блокиран парламентарният живот в страната поради липса на кворум. Колко време трябва тези жени да са на улицата за да се реши техният проблем? А когато ставаше въпрос за онзи зализаният папагал Домусчиев,веднага тихомълком приехте поправки в закона, с която му опростихте 50 млн. неустойки към държавата,за неизпълнение на приватизационния договор отнасящ се за БМФ. Разобличителя

Да но той е ДОМУС Нали управляват трите ПРАСЕНЦА

Истина е че като сменят Симеонов, на другия ден започва протест против новоизбрания. Протестите ще спрат когато изберат Нинова да оглави съвета за хората с увреждане. Тя е много вътре в проблема който е неин.

Описвайки държавата си, датчаните казват, че имат социална система, която е до теб, когато се нуждаеш от нея, отбелязва английската журналистика Хелън Ръсел в книгата си “Така го правят датчаните”. Ако се наложи българи да опишат социалната система в своята държава, може би трябва да кажат, че тя липсва точно когато им е най-необходима. ГЕРБЕРИ и ЕВРОПА Нещо като камилар ескимос

е изпълнявал тази длъжност. Защо социалният министър бяга сега? Не му се занимава с проблемите ли?

Др МЕНГЕЛЕ на неговото МЯСТО Ще бори НЕДЪЗИТЕ За ЧИСТА РАСА ромьонска

Безглавният да ОГЛАВЯВА При някои политици ТЯ главата е само ОРГАН за ХРАНЕНЕ

Ааааа, не е само за хранене - пази и равновесие с нея

АМИ СЯ КОЙ ШЪ МЪ ХАПИ ??? - ИЗВОДЪТ СЕ НАЛАГА САМ : НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЪРЖАВА ОТ ИЗПУСНАТИ КОКАЛИ !!! ТОНА Е !

Гавра

Това е проблема на Б-я. Законите се правят според човека, което налага тяхното променяне. Не беше ли по-просто да му бият шута на Симеонов. Ама правителството. Да му пикам на правителството щом се крепи на хора като Валери Симеонов.

Пеефски като го сложиха на КАНТАРА в чудо се видяха за ПРОМЕНИТЕ ДЕБЕЛИ ПРОМЕНИ

След такава гавра с цялото общество, единственият вариант е ОСТАВКА! Ако Винкела не я даде, трябва Тиквата да подава оставка и цялата Шайка отива на кино!

За тях цинизмът не е ГАВРА а ПОЛИТИКА НАГЛИТЕ

Хоризонталните политики, вертикалните политики, ресори, консултации... Абе кво се прайте на умни, ясно е че и г.з давате само да останете още малко на власт и да покрадете...

Може да направят всичко , само и само да е на Бойковия акъл !А то акъла му е само във властта!

Когато някой не пасва на закона, най-логичното нещо е не да смениш въпросния някой, а да промениш закона. Характерно за олигархично - мафиотските територии. Боже, какво овчо племе сме и ги търпим! Едни жени излязоха и вече половин година мъжки си търсят правата, а мъжете са се изпокрили като мишки!

Дано протестите не спират