Може да има още "горещи точки" с "Новичок"

Руският химик, разкрил съществуването на "Новичок", смята, че отравянето на двамата британци в Еймсбъри е за да да отклони вниманието от разследването на отравянето на двамата Скрипал в Солсбъри.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бобитата да се разберат за приказката , която ни разказват. Хем се разпада от влагата/ а тъпия Путин го използва в Англия?/, хем седи и чака жертви прикрит и невидим четири месеца. Да си направят разследване, без предварително посочен враг ченгетата , а не ПР-ките на Мей и може да намерят кой трови хората в района.

Англичаните са хора с висок стандарт. Дилърите им са пуснали нова дизайнерска дрога

Правят си отрови в лаборатория и ги експериментират върху добитък. Първия случай с търсене на двоен ефект върху двоен агент, втория върху отпадък. И в двата случая качеството е под всяка критика. За всеки случай използват и изкукал старец антипутинист за реклама.

Може и да се разпада в досег с вода, ама онзи "Новичок", който им е продал г-н Мирзиянов. А какво са направили те от него, сигурно си няма и представа. Но пък да се изявава в ролята на сочещ с пръст е типично за такива като него и като Родченков. Странно защо англичаните не разследват онзи, който на тяхна територия действително има достъп до такива вещества. Като се замисли човек - Солсбъри е на около 13 км от "Портън даун", Еймсбъри е на 10 км. Един случай на отравяне (4 март), втори случай на отравяне (4 юли). И все около тази лаборатория. Трябва ли да си непременно Шерлок Холмс, за да направиш връзката.

които са си сложили да изхранват прескъпо някаква тумба шарлатани-мимове, които не могат да говорят от тъпота, а само жестикулират , задължително снимани от 1560 фотоапарата...сега се размножиха като хлебарки и се мразят кой да грабне и тури короната

Руснаците едно БОВ немогат да направят като хората.Четирима човека немогат да отровят , толкова време.

Нямат край и стават все по-тъпи!

Който вече десетки години живее в САЩ, е толкова " руски", колкото аз съм "китайски"

През 1994 година под контрола на американски специалисти било напълно унищожено химическото оръжие. То за тоа и Тръмп презира Тереза Мей, защото е измислила толкова тъпа интрига против Русия. Защо не пишите, какви са тези отровени британци? Той е наркоман със стаж, а тя е алкохоличка, която живее в приюта за алкохолици. Демек правят опити от военната химическа лаборатория над хората, които не са важни за Англия.

Някой да обясни на англичаните, че нервно-паралитичния газ действа мигновено, а не "вечерта се разходили, а на другия ден им станало лошо".

са както английските вицове - разказват се в петък а им се смеят в понеделник....когато им загрее реотана потопен в Темза.

Английските криминалета всъщност са класика и се гледат по цял свят, освен може би в България където се предпочитат турски сапунени сериали.

Ей това английско племе съвсем е деградирало. Вече няколко месеца не получаваме отговор на въпроса, за какъв чеп е потрябвало на русия да трови бивш агент, съден и осъден и вече безполезен и предаден на Англия. Има ли са си достатъчно възможности да го убият, но не им е било нужно. И сега, изведнъж решават да си направят имиджово харакири. И с печалба нищо. Ей така, за спорта. А черния английски пиар е видим и разбираем. Особено като не допуснаха никой друг го разследването и взеха да утвърждават някакви фантасмагории за реалност. Които дори нямат нищо общо с химията като наука. Чиста гавра с публиката. А просто не е истина що е изтъпяла и оформена като стадо английската публика. Не мисля, че нормален човек има какво да търси в тази държава.

Е, това вече е краят! Нито може човек да е сигурен в някаква информация идваща от Англия, нито да прочете интелигентен коментар в някой британски вестник! Как тази страна се превърна така бързо в нещо като европейско информационно Зимбабве, просто не можах да разбера!

Значи от една страна новичока дори да стои месеци наред на открито, ще си запази свойствата, а от друга, при допир с вода се разпада. Хайде малко си синхронизирайте версиите.

Е, ся - на кои твърдения на британското правителство да вярваме? На сегашните, че Новичок се е задържял повече от 3 месеца, независимо от многото дъждове, и горещини? На по-старите - че провсловутата британска мъгла го е направила за "нула време" неефективен? На това, че точно защото много бързо губи отровните си свйства са оцелели двамата Скрипал и британския полицай, а и котката? Да не би пък британското правителство масово да е поразено от още по-страшното руско химическо оръжие "Дурачок" и за това непрекъснато произвеждат тъпотии?! Пък аз си мисля, че точно "дамите и господата" от Порт Даун си правят незаконни експерименти върху невинни граждаи - на случаен принцип и за това отровените са все някъде наблизо до лабораторията.

Не "Може", ами със сигурност "има още "горещи точки" с "Новичок"! В главите на западните откачалки и зомбита!

- Драги Холмс, не намирате ли че в Лондон има мъгла подозрително често? - Елементарно, Уотсън! ФСБ и ГРУ си тровят предателите. Не знам дали ФСБ и ГРУ са тровили някого зад граница, но създателят на Новичок, тази поамериканчена подметка Мирзаянов не е лошо да бъде подканен с добра дума и насочен пистолет да опита 1-2 водни чаши от собствения си елексир. Не по малко, защото явно творението му е калпаво като него и в малки количества не действа.

Аха, да очакваме нови серии от сагата и нови "заразени" в нови градове, докато не остане град "незаразен' в Англия, а как ще ги обеззаразяват, ще ги разрушават ли. Аферата с украинския пишман журналист не успя, затова английският сериал продължава.

Може да е дело на някой фанатици нямащи нищо общо с никоя страна

Правят ни на глупаци -- не че не сме -- щом се връзваме и коментираме

Мирязов -- УЧЕНИЯ -- ХУМАНИСТА отвори КУТИЯТА НА ПАНДОРА

видях как изкуфелият хими Мирзаянов продължава да мята лайна по Русия и по Путин ... И то без никакви доказателства а чрез свободни съчинения ! Този човечец май съвсем основателно е бил издухан от родината си - и сега се пука от яд, че ще умре далеч от там!Макар и в Принстън !

къф нови чок прая кат ям кисело зели с боб малиии и го събирам в буркани. Тия дето консумират чаени бисквити с чай ряпа да ядат! А кат казах ряпа ооооо ряпа с боб малииии друга партида ЦРУ-то да гу духат,

,,...Фентанил аналози могат да бъдат стотици пъти по-мощен от хероин и са склонни да произвежда значително по- респираторна депресия [ редактиране ] , което го прави много по-опасно от хероин на потребителите. Фентанил се използва перорално, пуше се, изсушава се или се инжектира. Фентанил понякога се продава като хероин или оксикодон , което често води до свръхдози. Много свръхдози на фентанил първоначално се класифицират като свръхдози на хероин. [86] Използването за развлечение не е особено широко разпространено в ЕС, с изключение на Талин, Естония, където до голяма степен е заменял хероина. Естония има най-висок процент смъртни случаи на свръхдоза от 3-метилфентанил в ЕС поради високото си използване на развлекателни средства.[87] Фентанил понякога се продава на черния пазар под формата на трансдермални пластири на фентанил като Duragesic , отклонени от законните медицински материали. Гелът от вътрешната страна на пластирите може да бъде погълнат или инжектиран. [..,,???

Според Диляна Гайтанджиева, отровното вещество е било Fentanyl (dilyana.bg). Обаче според швейцарска лаборатория цитирана от Лавров, в изследваните проби е имало следи от агента BZ. Но нека да си спомним, че само на 10 км от Amesbury е Porton Down - няколко километра по-близо отколкото Salisbury, където се случи инцидента с отровените Скрипал. Има ли нещо чудно, химическите лаборатории в Porton Down за бойни отровни вещества съществуват на това място повече от век и са най-старите в света (преди две години на 28 юни празнуваха 100 год, там работят 3000 човека и имат бюджет 500млн годишно) и там са разработени и изпитвани различни бойни отровни вещества, включително на хора. Между 1945 и 1989 в Porton Down са ползвани като морски свинчета повече от 3400 човека... според други данни общо около 20000 човека са били използвани при тестовете на отровни вещества в Porton Down, дори полицаи, които не са били информирани, че ги използват за тестове. Споменава се, че има полигони и подземни тунели, а на полигоните през годините са били изпитвани много бойни отровни вещества и по полигоните може да има изстреляни контейнери с химикали, които не са освободили химикалите си.

Тереза мей успя да скара целия свят с РУСИЯ Новичок се получава много лесно от старичок МИРЯЗОВ В книгата си в САЩ където избяга от Путин е посочил достъпно за всеки формулата на НОВИЧОК Този новичок много лесно може да се синтезира в коя да е хим лаборатория като тази на 20 км от Солсбъри

да почерпим и наште зеленяци...

Половинка гроздова със шопска салата и луканка -- англичок

за какво отклоняване на вниманието от разследването на отравянето на Скрипал говориш, бе, човек ! Разследването отдавна (още на втория ден от отравянето им) приключи ! Категорично беше обвинен Путин ! Какво не си разбрал ? Даже разследването приключи със заключение още преди да е започнало...! Какви са сега тези фантасмагории, дето ни ги сервираш? Ще започнем да се съмняваме, дали изобщо знаеш какво е това "Новичок" и дали теб въобще някой някога те е гонил или ти сам си се криеш?!

Великата Британия, която осигурява работа на целия свят, а там - двама кротки и безгрижни безработни ...??!!

не съм длъжен да вярвам на МиРИЗлиянов...!

Ей до къде се сринаха англииските джендъри , а беше време когато Слънцето не залязваше над империята им!? Така е като започнаха да избират травестити и клоуни да ги управляват! Иначе целта на поредната им простотия поръчана от неолибералните кръгове във фашистка Америка е да се компрометира по всякакъв начин , даже с подобна идиотска провокация срещата между Тръмп и Путин !

спри се бе човек. Не останаха хора в дребнобритания.

интересно тоя път какви ще са подробностите. като няма хляб - пасти...

Следва ядрен взрив , целта е възрастна гей двойка.... саботаж западните на ценности :) !

Ще гледаме сеир :)

SU-152

Айде пак Новичок, айде пак Солсбър, айде пак мъж и жена в безсъзнание. Да се уволни директора на филма..

SU-152

Има ли изненадани?

Може да има още "горещи точки" с "Новичок" около ракиените казани на тъпите британци!!!

Как да не е извършител Русия, та тя и Китай са врагове номер 1 на България, а пък тя европредседателствува вкл. и Брекзит, няма само Зап. Балкани я ?

В Скотланд Ярдняма заведено следствено дело няма, следователно няма достатъчни основания за завеждането му. Всичко останало е британско квичене преди срещата Тръмп-Путин

Според Бойд новичокът деградирал мноооого бавно. Според Мирзиянов новичокът се разпада за часове, когато е изложен на влажен въздух. Значи: Или в Солсбъри не е капнала капка дъжд от март месец до сега, а влажността на въздуха е била около 8%. Или Бойд лъже. Или Мирзиянов лъже. Поглеждаме на сайта на кралскота метеорологична общност и разбираме, че или Бойд или юмирзиянов лъжат.

Избягалата котка на Скрипал, разпространява заразата. Виж и до двореца стигнала.

Вари го, печи го - подлецът си остава подлец. Този набеден химик се чуди как да угоди на новите си чорбаджии, за да тури пачка в джоба. Нали същата гадина твърдеше, че всеки, който е имал досег с новичока, ще умре, което не се случи. Това показва, че той лъже, щом си отвори устата. Надали е химик, надали е имал нещо общо със създаването на новичока.

Kenn1111

Горещите точки са сътрудниците на британските служби които подхвърлиха веществото зада обвинят руснаците.Скоро и други техни сътрудтици ще дадът фира.

По норв. радио днес казаха, че по време на първенството англичани и руснаци са се побратимявали и са си припомнили за времената през ВСВ когато са били в съюз против Хитлер. Явно на някого това не му харесва. Руснаците са казали, че могат да помогнат при разследването но Тереза- разбирай американците имала някакви условия. Дали руснаците ще приемат тези условия не се знае. Например в Норвегия, норвежците които живеят при руската граница имат добри отношения с руснаците, но това вбесява политиците в Осло. Така върви световният цирк.

Ми тя Столичная е собственост на англичани, та нищо чудно. Етанола е побратимил не един и двама заклети врагове.

"отровените" наркомани живеят на 500 метра от секретна база, където не е ясно какво се разработва; нервнопаралитичните вещества УБИВАТ НА МЯСТО, а това е някаква психотропна субстанция, тествана от производителя в региона на случайно подбрани опитни зайчета

Вече става ясно че британските служби са усвоили производството на Новичок и сега провеждат полеви изпитания.

Дори и да са руснаци, досега няма солидно доказателство за това. За двама човека кой идиот ще използва вещество за масово поразяване. Просто цялата история е някаква трагикомедия.

се е обадила на братовчедка си да й крещи ден преди новия случай за някакви битовизми, като й обяснява да ги забравят, да вървятна майната си. момичето забогатя и двмата си оправиха тотото в англия. добре платен спектакъл.

що така? при това се брише информация, излязла първоначално по случая. когато, включително в англия, имаше друга версия за натравянето. жалкари.

Едва ли има на Света по- олигофренна нация от нагличаните. То не бяха сачми с рицин, чай с полоний, супа, гел, все в Нагличания ги трепят шпионите, а в останалите страни никой не ги трови. Ментално увредени човекоподобни, обаче с огромни претенции.

Наистина няма начин това да е от същият "новичок" на Скрипал, защото тогава казаха, че е оцелял заради въздействието на влагата върху отровното вещество, няма как да е изкарало толкова дълго. Това че е замесен Скрипал или даже използвани невинни хора за отвличане на вниманието прави нещата доста комплесни и несигурни. И в този завод, без да съобщават англичаните, няма как да не е направен сега и преди пълен одит.

Отделно основните съставки за "новичока" са различни видове изкуствена тор, която е направена лесно да се разтваря във вода.

„Колкото е по-голяма една лъжа, толкова повече хора вярват в нея“. Паул Йозеф Гьобелс- министър на пропагандата и просвещението на нацистка Германия.

Най- сетне ти ми обясни защо хората повярваха и на ЕС и на НАТО.

Кои хора? Жалките кукли на международните олигарси. Които се наричат "лидери на свободния свят"? Боже, събери си вересиите!

Дори не се струва да бъде коментирано! Жалки смешни глинени човечета! Англичани=Боклуци!

За това което се случва в други времена можеше да започне война, англичаните напълно вярват че руснаците мажат с БОВ къде си искат по техните градове. Нещата са далече от смешни.