Москва запази мълчание след отказаната от София виза на военния аташе

В дипломацията действа принципът на взаимност, заяви говорителката на руското МВнР Мария Захарова

Обратно в новината

Коментари - Москва запази мълчание след отказаната от София виза на военния аташе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футболните и какви ли не други лобита по света се възмущават от нашата страна, а ние сме недоволни че някой си премълчал и преглътнал обидата, което го поставя на по добрата страна.

Много ясно че няма да реагира, те са най голямата територия в света и значително по голяма по население от нас страна, ми за тях ние сме незначителни и то това си е така, освен че сме неблагодарни и вече нямаме нито един истински приятел поне за хората е така.

Русия не коментира защото просто не обръща внимание на българиските тъпотии. Бг за тях е една плюнка. Лошото е ,че ние ще страдаме заради нашите управители.

Вън от България руски шпиони и убийци начело с Путин ! Путин - Убиеца на Литвиненко и опит за убийство на сем.Скрипал ! Всички заповеди идват от него , когато трябва да се ликвидира неудобен за Путин и КГБ !

не може в едина малка столица като София, тъпкана с ЦРУ и НСА шпиони да идват още пък и разведчици от ГРУ...

Конкуренция бате.

а пък аз чакам доказателствата дет Ленчето помадата рече, че ще събираме, за да изобличим шпионина. И Москва ги чака, сега американците ги фабрикуват, ама се бавят, щото е трудно......

ББ много се заигра с Русия и указанията не закъсняха. Най-вероятно ще има поне още един изгонен руски дипломат. По интересното е, че Москва странно мълчи и не реагира - темата е табу за техните най-популярни телевизионни предавания, където редовно ни обявяват за неблагодарници. Което показва, че или наистина са се издънили, или че е имало договорка с ГЕРБ все пак да се пропусне самолетите с С-400 да отидат в Сърбия, а после нашите да се правят на евроатлантици. Прокуратурата също е притихнала - обвинени българи за измяна и шпионаж в полза на чужда държава няма.

Както рекох, Москва и помаците ѝ у нас да го духат. Яко.

По заповед на Вицекраля на България, посланика на САЩ, двама руски дипломата ще бъдат изгонени от България. Очаквайте в следващата серия, вдигане на цените на горивата.

Москва да го духа, че ще ѝ се наложи още яко духане в следващите години, като заиграе американската тояга. Тая хазарска кочина ще разбере по трудния начин, така ѝ е писано.

убии глупака с мълчание!

Но това работи до едно време и след това не работи защото глепаците привикват и стават още по агресивни.

Явно гру толкова се е отпуснало, че вече там работят ,мкакто те му викат сътрудници, които дори и ние залавяме!

Нашите мутри съвсем изнагляха. Но скоро Сорос ще гушне букета и хранилката ще се разтури.

Ами малко е тъпо точно на руснаците да показваме мускули и да се правим на мъже, като си знаем историята. То пък и едни натовски тайни под 9 ключа пазим, то пък и една армия си имаме, солдат до солдата, мила моя майно ле.

Хубаво е да можеш да виждаш по-далеч от навирения си нос, пък и да почетеш малко история, та да разбереш какво става с вас, когато идвате неканени. В Добруджа сме ви били без почивка, докато сме ви изритали чак до Исакча. А в Брест-Литовския договор през 1918 официално сте се признали за победени от България. Ако не бяха американците и ленд-лиза (ако знаеш какво е това), щяхте да биете Хитлер на кукво лято.

Абе то ако не бяха двете руски ескадри дето Спасяват Севера или пък Сталин дето вдигна американската икономика на крака дали пък днес щеше да има САЩ-)

Даже Царска България не се е репчила така на Русия. Защото цар Борис III имаше мозък, за разлика от недоразуменията, които управляват сега.

И какво получи неутралната Царска България? Окупация и червен терор.

Всички Рашки са шпиони! И са за гонене

Каза прост Ганьо, оригна се и се изпърдя за повече убедителност. Чукундур с чукундур!

оригна, де. За Урод мислех и така.

“ Москва запази мълчание след отказаната от София виза на военния аташе” ==== Естествено, че ще запази мълчание, защото всичко е постановка между Москва и мекеретата й във властта в България! И това и врабчетата вече го знаят!

Москва знае, че сме прогнили от плазмодии и измекяри и сами не можем да се почистим. И че ако поиска, няма да са нужни никакви визи не само за руски дипломати. Добре са дошли винаги.

И от чие име точно говориш, бе путинофил?

Па не от твоето бе, дришляк.

Руският дипломат е изгонен по американска заповед. Следователно нашите, дето се върнаха от САЩ са американски шпиони, защото изпълняват техни заповеди.

Аа, не са "американски шпиони" - за шпионин трябва мозък! Те са най-обикновени, треторазрядни, краварски подлоги.

Ква стана тя? Турция купува от Русия, ние от САЩ...

Многозначително мълчание което говори че следващия път няма та им трябва виза за влизане не само на военното аташе, но и на други подразделения.

Що не си стоите на насрания задник драги гладни Пияндетата взели се за велики?

Ко каза, клоун?

Хубаво е да можеш да виждаш по-далеч от навирения си нос, пък и да почетеш малко история, та да разбереш какво става с вас, когато идвате неканени. В Добруджа сме ви били без почивка, докато сме ви изритали чак до Исакча. А в Брест-Литовския договор през 1918 официално сте се признали за победени от България. Ако не бяха американците и ленд-лиза (ако знаеш какво е това), щяхте да биете Хитлер на кукво лято.

kakво да кажат Гузните Руснаци . Мълчат като агне пред касапин .

Да питам само. Някой да не би да смята, че т.нар. "дипломати" в чуждите посолства у нас НЕ ШПИОНИРАТ? Освен, разбира се, щатските и британските, където нашите управници ходят сами да рапортуват? Да вземат да изгонят всичките, а? Най-вече китайски, турски, близкоизточни. Каквото ни правителството, такава ни е и дипломацията. Като слон в стъкларски магазин. А после се чудим защо ни заобикалят потоци, пътища на коприна и други финансови благини.

Много ясно че ще запази мълчание но ние да му мислим, защото никой никъде по света не обича предателите.

Да бе! У нас маса народ обича поддръжниците на руски агенти. Например теб те обичат.

Чемадан, вокзал, мАсква, русоробе.

Предател е този който предава собствената си страна. Значи и ти си такъв.Защо не си вземеш парцалите и не отидеш на изток?

Има да чакаме евтини газ и нефт

Нефтът и газът от десетилетия са борсови стоки. От нас зависи дали ще ги купуваме евтино или от Русия.

баце, баце, Идиотино?

Тази госпожа Мустафа, дето Тръмп я изпрати за посланник, от какъв етнос е ?

Кюрд...

Голяма българска излагация ... Одобрява се се само от американското посолство. Брюксел, Патиж, Берлин ... дипломатично мълчат. Само украинските глупаци правят идиотски изявления

Подобен дипломатически гаф е нормално да се посрещне с мълчание. Интересно какви причини за отказа са изтъкнали от пръчовската амбасада и в частност гусин мустафа . Щото България няма нищо общо с казуса ...

Нямаме нужда от руско посолство у нас. Ако и те така си мислят за нашето в Москва, това ще бъде чудесно.

Няма нужда от американско посолство в българия с посланник Мустафа. Вън американските бази от България

3евзек

Защо се месите във вътрешните работи на суверенна държава? Американските бази са по покана на българското правителство. Или викаш само в Сирия е позволено да се кани чужда армия?

В България няма нужда от американско посолство. А руското трябва да увеличи персонала си

Абе селчо, ти от нищо нямаш нужда.

3евзек

Остави го тоя. Ние гражданите имаме нужа от поне шест руски посолства.

Ние, българите, сме на страната на Русия

Само предателите може да сте на чужда страна. НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, СМЕ НА СТРАНАТА НА БЪЛГАРИЯ.

И ББ пази мълчание, ЕЗ - също. Но над България прелитат руски военни самолети в посока Сърбия и кацат край Ниш, на 120 км от София. Освен това ББ усилено строи Турски поток в България. За какво да говорят ????

яжте боб

Време е руснаците да разберат, че България е държава, а българите са народ. А не сме Джар-Джар Бингс и вечна тяхна собственост. И че народите понякога имат свой път, виждания и стремежи. Когато и само тогава когато руснаците и тукашните им ибрици схванат това, ще станем наистина близки народи.

виждане е само да се докопаш до помията ли,е мерси за това виждане

3евзек

Няма нужда да благодариш, пак заповядай!

3евзек

Г-н а бе таласъмчо, Изядох пелмените, а налъмчо е още в банята и те чака за вечеря непокътнат.

задунайските безродници винаги са готови да се обърнат срещу мащехата си България. прочетете им коментарите. Едва ли има други такива предатели в света. ако руснаците изгонят чужд шпионин едва ли ще има някой, който да не застане на страната на собствената си държава.

никъде не е доказано че тоя е шпионин,докато за вашия цецко се знае и то публично се пише от всички медии как той ни предава на краварите за една закуска

че от гнус фана слуз по мундзата си

Смърт на руските шпиони и на руските агресори окупатори на чужди земи.

ли си окупиран от руснаците бе,44 беше отдавна,сега сме 21 век и сме свободни с изключение на вас останките на бкп,а понастоящем сороси

"Принципът на взаимност не е отменен от никого"

Това не е за кухи глави, пълни с опорки! НАПЪНИ СЕ ДА РАЗБЕРЕШ, КАКВО ОЗНАЧАВА ИЗРЕЧЕНИЕТО!

тази гад, руския шпион се ровил тук там из договореностите ни със НАТО и се добрал до свръхсекретната информация, че ще купуваме 8 ефки, за да сме "Барабар Петко с мъжете" т.е. пълноправни членове на нападателния, пардон, отбранителноя съюз НАТО !

Таз информация я имаще по сергиите за вестници.. Друга по-важна новина е снесъл "държавния ръководител с допуск до класифицирана информация на НАТО" и УЖ нацсигурността ни.. Че ша закупуваме балони.. Да дигат по ъглите на България чертежите на Ф-ките.. И с тях ний ша пазим границите си.. Докат ни ги произведат авиончетата... Апропо за тоз АГЕНТ на руското разузнаване с допуск до секретите на НАТО.. Да прочете нейде, че е окаушен.. Щото ЛЕНЧЕТО ПОМАДАТА сабахлем изплю камичето - Да почваме сега да търсим доказателства..

Трети закон на Нютон Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

Т.е. ако ми дадеш 1000 лева, тогава и аз ще ти дам 1000 лева като противодействие.

в главата тъпа и ти паднеш,как ще ми дадеш ритник след като си паднал

мислиш, че Цвъцко си купи асансьорчето.. Даде апартаменти дет тъщата с пенскийки сколаса да му купи и си купи си апартамент с асансьор..

3евзек

Г-н ами ако те ритна, Нима оспорвате закона на Нютон? За жалост тъпа глава нямам, но можете да направите експеримента върху майка си.

3евзек

Г-н МИ ТИ КАК, Със сигурност апартаментчето на Цвъчко е резултат от някакво противодействие. Не може да се пръкне току тъй.

Вероятно мълчаливи са пренасочили още няколко ракети в нашата посока ! Единствената ни надежда е, руснаците да са достатъчно умни и да разберат, че народа ни като цяяло е проруски настроен, освен няколко плевели, плевнали....да де, мекерета някакви !

Надеждите ти са напразни. Умни пълнолетни хора не пренасочват така ракети. Ако са още в детската градина, тогава може.

Естествено, че народа изпитва симпатия към руснаците. Въпроса е какво правим с кремълските чиновници и тукашните им кресливи мекерета?

ъ

Жалки напъни на слугинажа на новия Гоолям брат...толкова нищожни и самовъзхищаващи се...дори не си заслужава да ги забележиш...камо ли да ги коментираш....и ще бъдат само едно срамуващо се изречение в българската история...

Всичко руско и русофилско - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

да не опущиш у килотите

а кой те освободи от турско .....руското или русофилското , или и двете ? Или на теб по ти харесваше да не си освобождаван ? На прародителите ти , де , дето сигурно се въртят в гробовете си като те слушат какви ги бълваш! И сигурно си мислят, че по-добре е било да им изсъхнат яйчниците та да не се пръкнеш!

3евзек

От турско ни освободи руският цар. После болшевиките му видяха сметката. Ако беше жив, щях да му благодаря.

Като напишете, че с първия ни секлецар в София са прибира и военното ни аташе.. Ша са чуй кво казват..

замълчава от нашата външна врява

Тя Москва запазва мълчание, ама не забравя и на сълзи не вярва