Москва: Обвинената в шпионаж рускиня е политическа затворничка

Според САЩ, Мария Бутина се опитала да проникне в американската Асоциация на притежателите на огнестрелно оръжие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имала е късмет. Повечето противници на американския режим потъват в тайните затвори на ЦРУ пръснати по цял свят и никой повече не чува за тях.

Как само се е опитала?Има нейни снимки и видео със шефовете на NRA .Организацията е основен поддръжник на оранжевото ,и похарчи милиони в негова полза.Горепосочената лично е дала руски пари като дарение на NRA за да ги похарчат в полза на измамника! Но ето сега е мъченица.Смешен плач!

Нямам думи...Каква наглост.Във руските затвори а и гробища има много опоненти на Путин.Точно те ще говорят за политически затворници.А щом му е мерак темата ей го ердоган къде е:Там политическите затворници са хиляди.

Не знам как е в Русия, но в повечето страни, след като не е осъдене, тя е все-още просто обвиняема.

Руснаците освен да шпионират, могат ли да правят нещо друго?

Прахосмукачки, ютии, клещи и био-роботи :)

Самогон,там са най добри.

КАТО ИСКАМ ДА НАКАРАМ НЯКОЙ АМЕРИКАНЕЦ ДА ОТКАЧИ ПОЧВАМ ДА ПРАСКАМ АМЕРИКАНСКИЯ С РУСКИ АКЦЕНТ ... ГОЛЯМА ГАВРА Е ДА ГИ ГЛЕДАШ КАК СЕ ДРАЗНЯТ - ОСОБЕННО НЕГРИТЕ РАСИСТИ ...

ЗАЩО СЪМ ПИСАЛ АМЕРИКАНСКИ А НЕ АНГЛИЙСКИ ? .... ЗАЩОТО ОПРОСТЕНАТА ФОРМА НА АНГЛИСКИЯ , СПАНГЛИША , НЕГРИША И УЛИЧНИЯ ЕЗИК ГОВОРЕН ОТ МАЙМУНИТЕ В КРАВАРИСТАНА , НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕЗИКА НА ШЕКСПИР :))

Предполагам знаеш, че не си добре, но явно не си чак толкова луд/а, за да се преселиш при руснаците, ами стоиш при гадните американци.

Нямат никакви доказателства. Точно както беше с руската намеса в тяхните избори.

Да бе ...разбира се . Всеки шпйонин е политичски затворник ако се замислиш . само дето в самата русия половината затворници са политически. Путин отдавна е решил въпроса с опозицията по Сталински.

И типично руско да обвиняват своите противници във всичко онова, което вършат. В случая обаче има проблем...няма държава с мащаба на САЩ, в която да има един полит затворник, просто защото има ли един, те са повече. Та добре е да посочат и останалите полит затворници за да им повярва някой...поне отчасти да им повярва.

В Кочината има ЦЯЛА ОРГАНИЗАЦИЯ - амнести интернешънъл - зароди МНОГОТО СЛУЧАИ НА НЕСПРАВЕДЛИВО ОСЪДЕНИ ГОВЕДА.

Но е добре да научиш основно правило в комуникацията брато, а то е когато правиш реплика добре е да бъдеш ясен и конкретен. В претивнн случай звучиш като ЕЖПК ..една жена на пазара

Не мога да изброя ХИЛЯДИ случаи на несправедливо осъдени, но в Кочината има НАД 10 организации срещу това!!!

Така става, когато УБИТИТЕ ОТ БОЙ ГОВЕДА неистово търсят реванш. Страдат невинни хора.

Иди в сащ да видиш как братушките са навсякъде и чистят кенефите на тези убити от бой говеда, според теб...апропо има чума по дребния рогат добитък, ваксинирай се значи.

Няма какво да ходя. 11% от ИНЖЕНЕРНИЯ състав на Интел е от РУСНАЦИ. Добре, че са братчетата, иначе говедата и гугъл нямаше да имат!!

Няма какво да ходя. 11% от ИНЖЕНЕРНИЯ състав на Интел е от РУСНАЦИ. Добре, че са братчетата, иначе говедата и гугъл нямаше да имат!!

От къде ги извади тези 11 % руснаци в Интел . В офиса ни в Орегон има 10 Руснака но те се представят за Украийнци ( не разбирам защо) . Има и доста Индийци и китайци но в Р§Д са предимно второ поколени емигранти или Американци защото се изисква clearance.

Все се приказваше, че била Мария Бутина е била студентка, а се оказа, че е имала издадена американска работна виза и просто е започнала работа! Имала е руска университетска диплома и защитена дисертация в Русия, както и титла Магистър по международно право на Вашингтонския университет. Спокойно е можела да си търски дипломатическа работа в руското посолство (срещала се е с бившия руски посланик), но за съжаление е търсила работа в САЩ, мисия невъзможна за руски гражданин... за това в САЩ те вкарват в затвора...

NRA била политическа организация!???

Толкова руски бандити има в американските затвори а Тъжната Кобила цвили точно за тази шутка Да не би да е руски агент ?

Всъщност е руска гражданка! Нормално е Русия да се интересува от нея. Всяка страна трябва да го прави! Помниш ле българите дето ги бяхо обвинили в САЩ? Тогава си пляскал от радост, че България не ги предаде ама сега понеже е Русия плюеш и заработваш!