17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият свят затваря, тия тръгнали преди Коледа да пущат децата да мрат! Идиоти!

Да събираме волни пожертвувания ли сега

С други думи кой не си е свършил работата, ами МОН много ясно! И кой трябва да понесе отговорността - ами Денков много ясно!

И ако сега не си направят извод управляващите и законодателите, че законът за обществените поръчки е пречка да си свършиш работата, но не е пречка да НЕ я свършиш, нито пък е пречка пред мафията за поръчки, то значи са глухи и слепи или просто заинтересовани да продължава всичко това. ---------------------- Ако не можете да го оправите този законн, така че да не е врата в полето, го разкарайте и контролирайте резултатите от всеки похарчен бюджетен лев! Явно тестове има, но тестове от които не може да се открадне - няма!

Учениците от 7 до 12 клас пътуват почти всички с градския транспорт. Заразените ще се увеличат. И учители и ученици се справят с дистанционното обучение. Който иска учи който не иска се оправдава.

или директивата се е сменила от вчера или тия дето пишат за дирника съвсем ковидясаха; нали тъкмо преди 3 дена зеха да надуват свирката че омикрото лазело и по децата и било още по по най вирус и маса държави си затворили границите.... ся кво, кое е верно, че микрона е толкоз опасен или че всичко е само парлама? ако е толкоз опасен що връщате децата в училище? да го разпространят по ефективно ли?

Ами просто не ги тествайте! Елементарно!!! Училищата не носят зараза!!!!

600-700 милиона за избори, а ни управляват хора които не са избрани с избори и удариха де що може келипир

Ами в аптечната мрежа със сигурност има толкова, колкото не достигат, да ги изискат от там.

целите могат да се постигнат по различни начини, първо отричахте същестуването на ковид и че е опасен за да се разрази в по голяма сила,а България беше с най нисък процент на заболели, което означаваше малък борй тестове, с лъжите че вирус няма, или че е безопасен развихрихте епидемията в България броя на тестващите се учвеличи, сега 6 месеца спахте, отново развихрихте пнадемията при поне 4 милиона преболедували и около милион ваксинирани в началото на ноември, което ни нареждаше до народите с най-висок процент на имунизация, но умишленно не взехте мерки и сега отново ей така за има няма тестове, за ресторант бърз тест, и за какво тест за да си сред ваксинирани които се оказва,че се зарзяват наравно с останлите, от 20% ваксинирани от цялото насление имаме 15% ваксинирани с вируса от 100% болни

Ей, кухи лейки, защо тормозите децата бе, безродници?

За кво да се харчат още грешни пари за безмислени тестове? А и некай не иска да се изследва всяка седмица. Пълна глупост

Абе тия нормални ли са?! При задаващ се омикрон, който най-вероятно скоро ще дойде и в БГ, да пускат присъствено учениците?! Най-правилно би било за момента да се въведе един локдаун, за поне 2-3 месеца!

с тая мека пишка се вижда какви ти ги ражда тъпата главица. да те затворят за 1000 години дано.

незабавно и безусловно връщане на децата в училище! БЕЗ тестове! Стига подигравки с децата! Стига далавери! Боклуци!

БАТАК ПО РАДЕВСКИ 02.12. 2021 до обяд заповед на министър Кацаров-От понеделник всички ученици на училище,има тестове за всички! 02.12 2021 след обяд заповед на министър Денков- Отменя се ходенето на училище ,няма тестове за всички деца! ТАКА ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ШАЙКАТА ОТ СЕГА НАТАТЪК ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ДЪРЖАВАТА А БОЙКОВИЯ РЕД СЪС СВЕЩ ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ!

Леко да не вдигнеш кръвно :) Носи си го на рамо разбойника от Банкя. При него заповедите от ден до пладне бяха ежедневие.

Ох,ох, уж министерство на образованието, а не могат да смятат! Ама хайде, веднъж се подгответе, пък после говорете! За смях и на децата станахте вече....!

Дам, определено някой не може да смята. Но дали са тия в МОН или е някой форумен трол?

Е де, могат да смятат естествено, иначе как ще прекарат бюджета към джобовете си.