17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох,ох, уж министерство на образованието, а не могат да смятат! Ама хайде, веднъж се подгответе, пък после говорете! За смях и на децата станахте вече....!

БАТАК ПО РАДЕВСКИ 02.12. 2021 до обяд заповед на министър Кацаров-От понеделник всички ученици на училище,има тестове за всички! 02.12 2021 след обяд заповед на министър Денков- Отменя се ходенето на училище ,няма тестове за всички деца! ТАКА ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ШАЙКАТА ОТ СЕГА НАТАТЪК ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ДЪРЖАВАТА А БОЙКОВИЯ РЕД СЪС СВЕЩ ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ!

незабавно и безусловно връщане на децата в училище! БЕЗ тестове! Стига подигравки с децата! Стига далавери! Боклуци!

Абе тия нормални ли са?! При задаващ се омикрон, който най-вероятно скоро ще дойде и в БГ, да пускат присъствено учениците?! Най-правилно би било за момента да се въведе един локдаун, за поне 2-3 месеца!

с тая мека пишка се вижда какви ти ги ражда тъпата главица. да те затворят за 1000 години дано.

Леко да не вдигнеш кръвно :) Носи си го на рамо разбойника от Банкя. При него заповедите от ден до пладне бяха ежедневие.

За кво да се харчат още грешни пари за безмислени тестове? А и некай не иска да се изследва всяка седмица. Пълна глупост

Ей, кухи лейки, защо тормозите децата бе, безродници?

целите могат да се постигнат по различни начини, първо отричахте същестуването на ковид и че е опасен за да се разрази в по голяма сила,а България беше с най нисък процент на заболели, което означаваше малък борй тестове, с лъжите че вирус няма, или че е безопасен развихрихте епидемията в България броя на тестващите се учвеличи, сега 6 месеца спахте, отново развихрихте пнадемията при поне 4 милиона преболедували и около милион ваксинирани в началото на ноември, което ни нареждаше до народите с най-висок процент на имунизация, но умишленно не взехте мерки и сега отново ей така за има няма тестове, за ресторант бърз тест, и за какво тест за да си сред ваксинирани които се оказва,че се зарзяват наравно с останлите, от 20% ваксинирани от цялото насление имаме 15% ваксинирани с вируса от 100% болни

Ами в аптечната мрежа със сигурност има толкова, колкото не достигат, да ги изискат от там.

600-700 милиона за избори, а ни управляват хора които не са избрани с избори и удариха де що може келипир

Ами просто не ги тествайте! Елементарно!!! Училищата не носят зараза!!!!

Дам, определено някой не може да смята. Но дали са тия в МОН или е някой форумен трол?

или директивата се е сменила от вчера или тия дето пишат за дирника съвсем ковидясаха; нали тъкмо преди 3 дена зеха да надуват свирката че омикрото лазело и по децата и било още по по най вирус и маса държави си затворили границите.... ся кво, кое е верно, че микрона е толкоз опасен или че всичко е само парлама? ако е толкоз опасен що връщате децата в училище? да го разпространят по ефективно ли?

Учениците от 7 до 12 клас пътуват почти всички с градския транспорт. Заразените ще се увеличат. И учители и ученици се справят с дистанционното обучение. Който иска учи който не иска се оправдава.

И ако сега не си направят извод управляващите и законодателите, че законът за обществените поръчки е пречка да си свършиш работата, но не е пречка да НЕ я свършиш, нито пък е пречка пред мафията за поръчки, то значи са глухи и слепи или просто заинтересовани да продължава всичко това. ---------------------- Ако не можете да го оправите този законн, така че да не е врата в полето, го разкарайте и контролирайте резултатите от всеки похарчен бюджетен лев! Явно тестове има, но тестове от които не може да се открадне - няма!

Е де, могат да смятат естествено, иначе как ще прекарат бюджета към джобовете си.

С други думи кой не си е свършил работата, ами МОН много ясно! И кой трябва да понесе отговорността - ами Денков много ясно!

Да събираме волни пожертвувания ли сега

Целият свят затваря, тия тръгнали преди Коледа да пущат децата да мрат! Идиоти!