Момче е в болница, съученик му заби химикалка в лицето

Сигналът за инцидента в столично училище е подаден малко пред 10 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова в Сащ стават масови убийства защото някой който е обиждат и тормозен от съучениците ти му пада пердето и им вижда сметката напълно заслужено за тях.

Учениците от гимназията в сградата на 142 те са от типа мутри групи нарочат един нормален учащ и го обиждат и се опитват да са агресивни с него хвърлят му чантата през прозореца опитват се да го удрят унижават но нормалните там са по-силни характери от тях и сега.Някой са успели в живота а другите са си същите отрепки каквито са били тогава.

Училището е 142 ро там са едни .... мръсници преди години учех там опитваха се даме обиждат да са агресивни не позволих да ме мачкат явно тоя който е забил химикалката е от тия които искат да смачкат мълчаливите си по-умни от тях съученици

Темерути,келеши,силиконови цици за баловете,комплексари-това е,кое не ви харесва?????

Не СМЕ стигнали ПАРАМЕТРИТЕ Б Б На НОЖЪТъ

браво!!! тва с химикалката съм го гледал в един шпионски филм.... с Брус Ли

Ако бяхме ЦИФРОВИЗИРАЛИ УЧИЛИЩАТА ЛАПТОП в главата

Агресията, профанизирането и опростачването на българите придоби невиждани размери. Но пък правителствените телевизии ни облъчват непрекъснато КОЛКО сме стабилни!

Да не му се е подигравал, че не е спал с жени, вместо да си споделят някоя мацка. Простотията страшно се вихри в Чалгаристан.

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд не прощават не никого ...

"Националните" ни телевизии всяка вечер правят обучение чрез разни екшъни, как можеш да убиеш човек за нула време ..

Това демокрация ли е?

Аре стига сте се впрягали - радвайте се на днес, щото утре ще е по-зле! Скийте, ся... В началото на 80те се родиха едни деца, които израстнаха през 90те. Родителите им през 90те не знаеха на кой свят се намират - това, за което се бяха готвили умря, а новото така и не се появи - безработица, безпаричие, глад. На родтелите през 90те им се налагаше да се грижат за базовите нужди на децата си - да имат какво да ядат и да са горе-долу на топло. Така че на децата на 90те им се налагаше да се самовъзпитават като в джунглата - с гледане и с примери. През 90те имаше едно нещо за гледане - чалгата, и един пример за подражание - тъпата мутра. И това бяха нещата, които децата на 90те възприеха като възпитание. Днес вече растат децата на децата на 90те. Както каза Джим Джефрис, ако ти си тъпа п...а, и жена ти/мъжът ти е тъпа п...а, а познай децата ви какви ще бъдат! Ами... ей такива, на. След 5-6 годинки тези деца ще пораснат и ще имат техни си деца. И айде да не се заблуждаваме - следващото поколение ще е по-зле и от днешното. Аз знам, че всички дъртаци от всички поколения ги дрънкат тез глупости и че по древноегипетските дувари пенсиите оставяли графити, че младото поколение и за чеп за зеле не става... Помня, също така, че и ние правехме какви ли не глупости и се биехме като животни и пушехме и се клецахме по кенефите... Ама не се избивахме, бе. И никой в класа не слушаше Сашо Роман - 80% се слушаше само рок, и тук-там - малко диско с цици. Сега питаш за билети за концерта на Sade, те те питат "Ма как се пише?"... Та, да повторя - радвайте се на днес! Утре ще е по-зле. Толкова по-зле, че дори и днешните ще се питат "Откъде се взеха такива изродчета?! Ние поне само се избивахме, ама не се и ядяхме, баси..."

Да обобщя.... чалга не е когато слушаш Попа или Роман, а когато гласуваш за Фандъкова!

На 16 години забива химикалки. На 18 - ножове или направо ще стреля, щото се бил ядосал. Баси и малоумните, агресивни дебили растат.

Днес уби другарче, а утре може и да пропуши!

Те всички са така, въпросът е кой кога ще попадне на по големия бабаит.

Те всички са така, въпросът е кой кога ще попадне на по големия бабаит.

Скарли са се за задачата по Физика.

Преди за такова нещо всеки знаеше ,че заминава директно в ТВУ и не смееше да си и помисли да си показва ''домашното възпитание''. Знаеше се ,че наказанието не е символични и имаше респект. Днес МОН наема високоплатени експерти ,които измислят ,разписват и публикуват точни дефиниции ,на всяка конкретна форма на агресия и....до там. Агресорите знаят ,че действията им са напълно безнаказани и с годините агресията им ескалира, но … поне жертвите имат точна дефиниция...Какво облекчение!

Така е,телевизии и интернет се напълниха с насилие и децата гледат и копират,тези с по слаби нерви докарват нещата до тук! Новините бълват от насилие,хиляди сайтове в интернет са пълни с бруталии,порнографии и насилие,филмите също са изпълнени с всякакво насилие,какво да научат от тези неща нашите деца?!?!?!? Сами сме си виновни за всичко,което се случва и се е случвало досега!

Верно ли в Библията го пише? На коя страница?

Прав си,няма го в Библията,но е самата истина! Написаното под заглавието е вярно!

нас все някои ни провокира -на улицата, по магистралите, в училищата. А ние подобаващо отвръщаме на удара. А дали не се е целил в окото и да не е уцелил. Нямам идея как да се постъпи в случая - да се изключи - ами и на него трябва после да даваме помощи - като на невежа и неук. Родителите са виновни за агресията на децата си - тях трябва да наказване и то с какво - ами с солени глоби които веднага да се касират. За съжаление така не може да постъпваме с циганите щото те не плащат глоби - за тях арес - .

Като гледам форума, все ми се струва, че доста учители по това време са в интернета.

софиянци - това не е баща ти и майката да са дошли преди 10-тина години в столицата и си вече софиянец. Софиянец е друго общество - ген, обноски, дори начин на хранене, но за съжаление почти всички напуснаха пределите на България. Казват - тук да са стояли и да са помогнали на родината. А как - като надойдоха всякакви и станаха политици - един бил барман, друг стругар, трети свинар - добре - били много креативни, умни и постигнали много, но още по-много изпапали и унищожили. Не говоря за каймака на БСП - само у нас нямаше лустрация и те ни яхнаха и се изнесоха. А Корнелия Нинова - нея Иван Костов я създаде и научи да краде и тя разбра , че всичко е безнаказано, а има и давност.

То добре, че в София се домъкна прованса, че да им донесе малко култура. Иначе Нане и Вуте и досега щяха да си препикават дуварете...

Софиянци, ставате смешни! Какъв ген, какви обноски... Преди сто години София е била с 11 хиляди жители, 2 училища, няколко хан, кални и криви улички. В това време в България е имало градове с гимназии, театри, улично осветление и тротоари.

Първия трамвай тръгва в София точно преди 110 години.А ти си вярвай че твойто село е най велико и селския гьол е по голем от окена.Вие имбецилите сте мнозинство.Та можете да си пишете и вярвате в каквото ви изнася

А преди това да стане в София ето неща, които са се случили в Русе, например: Първата съвременна печатница.; Прокарана е първата телеграфна линия между Русе и Варна; Прокарана е първата ЖП линия ;Има градоустройствен план с тротоари и улични фенери; Построен е първият метален кораб в България. Първата българска частна банка; Първата метеорологична станция; Първото не само в България, но и на Балканите, немско училище; Първото аптекарско дружество; Първа българска търговска камара; Състои се първата кинопрожекция; Първите автомобили

Не бъдете комплексари. ;)

Все някои вие виновен за собствената ви тъпотия. Не очаквайте от учителите да ви възпитават децата, след като вие сами не си ги възпитавате. Учителите не са от друга планета - те са същите невъзпитани чалгаджии като вас. А децата ви са ултра по-невъзпитани, агресивни и чалгари. Те копират поведението на родителите, това което виждат, също и простотията от филмите Оставени на самотек от родители и учители развиват до крайност т.нар синдром на наглостта.

На 16 забива химикалка, на 26 прострелва някого. Жалко за децата ни и за всички нас. Не виждам път за оправяне, наистина...

Нали, а на 36 става джихадист! Я ходи се гръмни бе! Все едно на времето ние не сме вършили глупости и сега всички сме убийци! Болни мозъци!

Абе вършили сме глупости, но такава агресия нямаше. И не сме си забивали нито химикалки, нито други остри предмети. Най-много да се сбиеш с някого, но по правило никой не удряше другия в лицето. Просто и боят ни си беше по правила.

Голяма работа, ще му остана белег за урок и следващия път няма да се закача с другите ученици!

Перото е по-силно от меча, мбухаха... И химикалката - от юмруците...

Учителите да ги възпитавали, не вярвам да ги учат на лоши обноски. А ние родителите - по кафенетата, бистрим политика, бистрим вип Брадър и всичко, но само не си възпитаваме децата.

В академичните среди дуелите се водят с химикалки.

Добре, че напуснах тази професия. Сега колегите ще отнесат калая заради простотиите на питомците си.

Току що минах покрай училището в гр. Елин Пелин. Ужасно лошо впечатление ми направи, че на 10 крачки от училището - в парка, се събрали ученици, явно от горните класове и момичета и момчета пушат цигари и плюят по алеите. Няма учители, няма отговорност за възпитанието на тези деца. А заплатите са им ниски, малко им е отпуската, малко...… Искаше ми се да направя видеоклип и да го изпратя на Янка Такева, но нямах време. Е, като ми пееш Пенке ле......Ето и резултата. Химикалка в лицето?????

могат да направят учителите, най-много да отнесат и те някоя "химикалка"

Е ти къде искаш да пушат, плюят и ... таквос... - в час ли?!

че те такива като янка такева са част от проблема!

Няма учители в парковете, прав си. Единственото верно нещо, от това което си сътворил всъщност. Само си забравил да напишеш "оставка за учителите!".

доста странно, това момче заслужава награда, ако е било с химикалка на училище

Хубаво е да се има предвид, че има такива долни копеленца дето са способни да те провокират да направиш много по-сериозни неща, така че този хлапак може да си го е заслужил ;)

Това е резултатът от липсата на домашно възпитание, "положителните" примери от филми, новини и медии, сриването авторитета на учителите и училището, безнаказаността

При население от 80% идиоти и дебили- какво да очакваш...великият Буда беше прав- такъв е матриалът

идеи да се заменят учебниците с таблети и прочее високотехнологични щуротии! Ето го идеалният повод тази "брилянтна" идея да се осъществи. Ако нямат химикалки, няма да си ги забиват в лицата, но пък ще могат да строшат таблета в нечия глава! И така и в агресията ще бъдат модерни и високотехнологични!

Пуснаха на сайта на МОН "електронно" читаеми учебници, ама в училище казаха, че е забранено учениците да носят таблети! Не знам защо. Така, че всичко е мижи, Пено, да те лажем.

Да може учителите да бият родителите... :)))

голям Прованс,бе? В последно време все тежки престъпления в големите градове -София,Пловдив,Русе,Бургас,Варна.Народът е озверял и психясъл,правителствата,всички до сега си имат вината,но главните виновници са в съдебната система,най-корумпираната "власт" в България.Има ли справедливост,има и респект.Има ли здрава ръка,с нужните закони,ще има по-малко тежки семейни,битови,мафиотски,криминални престъпления.Трябват извънредни закони и пълно единодушие на политическите партии да ги приемат.А не да яхват всяко едно престъпление за политическите си интереси.Сега ако Курнито яхне труповете и от тази семейна драма,по хубаво другарите им най-после да я отстрелят,щото и тя е психясала...за власт.

Ми то целия Прованс се пресели в София и донесе навиците си...

бе не е така - от родените в София има и по-големи боклуци мисля си за теб дори

от Париж ли сте,или от Лондон.? Цвета на псевдо интелигенцията,придобита от светлия социализъм.

София ли беше или от "Прованса"? Ами идиотските агитки на "Левски" и ЦСКА,

Хахаха, а "кореняците" софиянци са дървени шопи, не аристократи, нали?!

При Соца подобна агресия бе почти немислима . Най много среща след училище и малко бой лице в лице ..по мъжки. Днес след многобройните Западни ценностни Филми на ужасите, екшъни..игри.. наркотици ..и нашият народ се Изроди в копие на Запад-налите ни собственици ЕС-Сащ-Нато ... а ГЕРБ са тяхното куче пазач...добре охранени ,лакомо и верно.

Нещо мнооо си се объркал. По време на соца просто имаше огромна медийна ЦЕНЗУРА. Боеве между различни училища и в градинки имаше бол, а и да не би да мислиш, че великите комунисти не са се друсали с най-добрата дрогичка ли???

в борбата с престъпленията вече могат да се видят в разкритите документи,седмични,месечни,годишни сводки,доклади рапорти на висши служители на МВР до министъра и отговарящите от ЦК на БКПТогава ще се видят в пълна сила "социалистическите ценности" в борбата с престъпността.Данните не са по-малко на брой от сега и не са по-малко фрапиращи.

Айде, стига глупости! В един неголям град каквото и да се случи, всички го научават за часове. По времето на соца категорично нямаше такава престъпност, това е ясно, затова хората не си слагаха решетки на домовете и децата играеха по улиците до среднощ, без мобилни тел. На ужаса, който е по селата СЕГА въобще да не говорим.

Ах каква журналистическа драма.....!!!

Агресивни дечица, агресивни родители, агресивно бг общество. :(((