Момче е в болница, съученик му заби химикалка в лицето

Сигналът за инцидента в столично училище е подаден малко пред 10 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агресивни дечица, агресивни родители, агресивно бг общество. :(((

Ах каква журналистическа драма.....!!!

При Соца подобна агресия бе почти немислима . Най много среща след училище и малко бой лице в лице ..по мъжки. Днес след многобройните Западни ценностни Филми на ужасите, екшъни..игри.. наркотици ..и нашият народ се Изроди в копие на Запад-налите ни собственици ЕС-Сащ-Нато ... а ГЕРБ са тяхното куче пазач...добре охранени ,лакомо и верно.

голям Прованс,бе? В последно време все тежки престъпления в големите градове -София,Пловдив,Русе,Бургас,Варна.Народът е озверял и психясъл,правителствата,всички до сега си имат вината,но главните виновници са в съдебната система,най-корумпираната "власт" в България.Има ли справедливост,има и респект.Има ли здрава ръка,с нужните закони,ще има по-малко тежки семейни,битови,мафиотски,криминални престъпления.Трябват извънредни закони и пълно единодушие на политическите партии да ги приемат.А не да яхват всяко едно престъпление за политическите си интереси.Сега ако Курнито яхне труповете и от тази семейна драма,по хубаво другарите им най-после да я отстрелят,щото и тя е психясала...за власт.

Да може учителите да бият родителите... :)))

Ми то целия Прованс се пресели в София и донесе навиците си...

Нещо мнооо си се объркал. По време на соца просто имаше огромна медийна ЦЕНЗУРА. Боеве между различни училища и в градинки имаше бол, а и да не би да мислиш, че великите комунисти не са се друсали с най-добрата дрогичка ли???

идеи да се заменят учебниците с таблети и прочее високотехнологични щуротии! Ето го идеалният повод тази "брилянтна" идея да се осъществи. Ако нямат химикалки, няма да си ги забиват в лицата, но пък ще могат да строшат таблета в нечия глава! И така и в агресията ще бъдат модерни и високотехнологични!

При население от 80% идиоти и дебили- какво да очакваш...великият Буда беше прав- такъв е матриалът

в борбата с престъпленията вече могат да се видят в разкритите документи,седмични,месечни,годишни сводки,доклади рапорти на висши служители на МВР до министъра и отговарящите от ЦК на БКПТогава ще се видят в пълна сила "социалистическите ценности" в борбата с престъпността.Данните не са по-малко на брой от сега и не са по-малко фрапиращи.

Това е резултатът от липсата на домашно възпитание, "положителните" примери от филми, новини и медии, сриването авторитета на учителите и училището, безнаказаността

бе не е така - от родените в София има и по-големи боклуци мисля си за теб дори

Хубаво е да се има предвид, че има такива долни копеленца дето са способни да те провокират да направиш много по-сериозни неща, така че този хлапак може да си го е заслужил ;)

от Париж ли сте,или от Лондон.? Цвета на псевдо интелигенцията,придобита от светлия социализъм.

доста странно, това момче заслужава награда, ако е било с химикалка на училище

Току що минах покрай училището в гр. Елин Пелин. Ужасно лошо впечатление ми направи, че на 10 крачки от училището - в парка, се събрали ученици, явно от горните класове и момичета и момчета пушат цигари и плюят по алеите. Няма учители, няма отговорност за възпитанието на тези деца. А заплатите са им ниски, малко им е отпуската, малко...… Искаше ми се да направя видеоклип и да го изпратя на Янка Такева, но нямах време. Е, като ми пееш Пенке ле......Ето и резултата. Химикалка в лицето?????

Добре, че напуснах тази професия. Сега колегите ще отнесат калая заради простотиите на питомците си.

София ли беше или от "Прованса"? Ами идиотските агитки на "Левски" и ЦСКА,

Хахаха, а "кореняците" софиянци са дървени шопи, не аристократи, нали?!

могат да направят учителите, най-много да отнесат и те някоя "химикалка"

В академичните среди дуелите се водят с химикалки.

Аз

Е ти къде искаш да пушат, плюят и ... таквос... - в час ли?!

Учителите да ги възпитавали, не вярвам да ги учат на лоши обноски. А ние родителите - по кафенетата, бистрим политика, бистрим вип Брадър и всичко, но само не си възпитаваме децата.

Аз

Перото е по-силно от меча, мбухаха... И химикалката - от юмруците...

Айде, стига глупости! В един неголям град каквото и да се случи, всички го научават за часове. По времето на соца категорично нямаше такава престъпност, това е ясно, затова хората не си слагаха решетки на домовете и децата играеха по улиците до среднощ, без мобилни тел. На ужаса, който е по селата СЕГА въобще да не говорим.

Голяма работа, ще му остана белег за урок и следващия път няма да се закача с другите ученици!

На 16 забива химикалка, на 26 прострелва някого. Жалко за децата ни и за всички нас. Не виждам път за оправяне, наистина...

Все някои вие виновен за собствената ви тъпотия. Не очаквайте от учителите да ви възпитават децата, след като вие сами не си ги възпитавате. Учителите не са от друга планета - те са същите невъзпитани чалгаджии като вас. А децата ви са ултра по-невъзпитани, агресивни и чалгари. Те копират поведението на родителите, това което виждат, също и простотията от филмите Оставени на самотек от родители и учители развиват до крайност т.нар синдром на наглостта.

Нали, а на 36 става джихадист! Я ходи се гръмни бе! Все едно на времето ние не сме вършили глупости и сега всички сме убийци! Болни мозъци!

софиянци - това не е баща ти и майката да са дошли преди 10-тина години в столицата и си вече софиянец. Софиянец е друго общество - ген, обноски, дори начин на хранене, но за съжаление почти всички напуснаха пределите на България. Казват - тук да са стояли и да са помогнали на родината. А как - като надойдоха всякакви и станаха политици - един бил барман, друг стругар, трети свинар - добре - били много креативни, умни и постигнали много, но още по-много изпапали и унищожили. Не говоря за каймака на БСП - само у нас нямаше лустрация и те ни яхнаха и се изнесоха. А Корнелия Нинова - нея Иван Костов я създаде и научи да краде и тя разбра , че всичко е безнаказано, а има и давност.

че те такива като янка такева са част от проблема!

Пуснаха на сайта на МОН "електронно" читаеми учебници, ама в училище казаха, че е забранено учениците да носят таблети! Не знам защо. Така, че всичко е мижи, Пено, да те лажем.

Като гледам форума, все ми се струва, че доста учители по това време са в интернета.

нас все някои ни провокира -на улицата, по магистралите, в училищата. А ние подобаващо отвръщаме на удара. А дали не се е целил в окото и да не е уцелил. Нямам идея как да се постъпи в случая - да се изключи - ами и на него трябва после да даваме помощи - като на невежа и неук. Родителите са виновни за агресията на децата си - тях трябва да наказване и то с какво - ами с солени глоби които веднага да се касират. За съжаление така не може да постъпваме с циганите щото те не плащат глоби - за тях арес - .

Аз

То добре, че в София се домъкна прованса, че да им донесе малко култура. Иначе Нане и Вуте и досега щяха да си препикават дуварете...

Така е,телевизии и интернет се напълниха с насилие и децата гледат и копират,тези с по слаби нерви докарват нещата до тук! Новините бълват от насилие,хиляди сайтове в интернет са пълни с бруталии,порнографии и насилие,филмите също са изпълнени с всякакво насилие,какво да научат от тези неща нашите деца?!?!?!? Сами сме си виновни за всичко,което се случва и се е случвало досега!

Абе вършили сме глупости, но такава агресия нямаше. И не сме си забивали нито химикалки, нито други остри предмети. Най-много да се сбиеш с някого, но по правило никой не удряше другия в лицето. Просто и боят ни си беше по правила.

Софиянци, ставате смешни! Какъв ген, какви обноски... Преди сто години София е била с 11 хиляди жители, 2 училища, няколко хан, кални и криви улички. В това време в България е имало градове с гимназии, театри, улично осветление и тротоари.

Преди за такова нещо всеки знаеше ,че заминава директно в ТВУ и не смееше да си и помисли да си показва ''домашното възпитание''. Знаеше се ,че наказанието не е символични и имаше респект. Днес МОН наема високоплатени експерти ,които измислят ,разписват и публикуват точни дефиниции ,на всяка конкретна форма на агресия и....до там. Агресорите знаят ,че действията им са напълно безнаказани и с годините агресията им ескалира, но … поне жертвите имат точна дефиниция...Какво облекчение!

Скарли са се за задачата по Физика.

Няма учители в парковете, прав си. Единственото верно нещо, от това което си сътворил всъщност. Само си забравил да напишеш "оставка за учителите!".

На 16 години забива химикалки. На 18 - ножове или направо ще стреля, щото се бил ядосал. Баси и малоумните, агресивни дебили растат.

Днес уби другарче, а утре може и да пропуши!

Верно ли в Библията го пише? На коя страница?

Аз

Аре стига сте се впрягали - радвайте се на днес, щото утре ще е по-зле! Скийте, ся... В началото на 80те се родиха едни деца, които израстнаха през 90те. Родителите им през 90те не знаеха на кой свят се намират - това, за което се бяха готвили умря, а новото така и не се появи - безработица, безпаричие, глад. На родтелите през 90те им се налагаше да се грижат за базовите нужди на децата си - да имат какво да ядат и да са горе-долу на топло. Така че на децата на 90те им се налагаше да се самовъзпитават като в джунглата - с гледане и с примери. През 90те имаше едно нещо за гледане - чалгата, и един пример за подражание - тъпата мутра. И това бяха нещата, които децата на 90те възприеха като възпитание. Днес вече растат децата на децата на 90те. Както каза Джим Джефрис, ако ти си тъпа п...а, и жена ти/мъжът ти е тъпа п...а, а познай децата ви какви ще бъдат! Ами... ей такива, на. След 5-6 годинки тези деца ще пораснат и ще имат техни си деца. И айде да не се заблуждаваме - следващото поколение ще е по-зле и от днешното. Аз знам, че всички дъртаци от всички поколения ги дрънкат тез глупости и че по древноегипетските дувари пенсиите оставяли графити, че младото поколение и за чеп за зеле не става... Помня, също така, че и ние правехме какви ли не глупости и се биехме като животни и пушехме и се клецахме по кенефите... Ама не се избивахме, бе. И никой в класа не слушаше Сашо Роман - 80% се слушаше само рок, и тук-там - малко диско с цици. Сега питаш за билети за концерта на Sade, те те питат "Ма как се пише?"... Та, да повторя - радвайте се на днес! Утре ще е по-зле. Толкова по-зле, че дори и днешните ще се питат "Откъде се взеха такива изродчета?! Ние поне само се избивахме, ама не се и ядяхме, баси..."

Да обобщя.... чалга не е когато слушаш Попа или Роман, а когато гласуваш за Фандъкова!

Те всички са така, въпросът е кой кога ще попадне на по големия бабаит.

Те всички са така, въпросът е кой кога ще попадне на по големия бабаит.

Прав си,няма го в Библията,но е самата истина! Написаното под заглавието е вярно!

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд не прощават не никого ...