Коментари - Каракачанов уволни най-висшия цивилен в МО | Днес.dir.bg

Каракачанов уволни най-висшия цивилен в МО

Военният министър Красимир Каракачанов е уволнил постоянния секретар на отбраната Румен Василев. Това е най-високият цивилен пост във ведомството с 4 г. мандат.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов уволни най-висшия цивилен в МО | Днес.dir.bg

Коментари

Аз,ако прочета поне една страница от коментариите за мен/като НАБЕДЕН министър на отбраната/най малкото бих си дал оставката,да не говорим,че бих се гръмнал/СТИГА да ЗНАМ как СТРЕЛЯ ПИСТОЛЕТА/,НО УВИ!!!!! НО това е в тон с цялата НАГЛОСТ на ГЕРБЕРСКАТА ПАСМИНА,чиито ДУПЕЛИЗЕЦ е ТЮФЛЕКА каракачанов.МРАЗ!!!!

те и норвежците почти бияха купили грипен ,но в последня момент чичо сам ги натисна и сключиха договор за фз5 ,след което столтенберг стана генерален секретар на HATO

Агент на ДС стана министър на отбраната в правителството на Борисов. Каракачанов ще задмине Ненчев по компетентност

Не, Ненчев е недостижим!

Гледам снимката - много ми "бие" на Гьоринг с това шкембе и даже по физиономия и Дебел Врат. Само дето Гьоринг е герой от Първата световна, а този е "герой" от търкане на банки в Парламента и заучени "патриотични шаблони". Каракачанов е едно "Голямо Недоразумение", но какво да се прави - нали Слънцето ще управлява и с неговата "патерица". С какъв Сурат ще се яви ВМРО на следващите избори не ми е много ясно. Но че ще остане вече Извън Парламента, това ми е напълно ясно. ---------------------- Този е Пълна Креатура ...

lu4ka

Ех, Клавдий, Клавдий, същото ле*ке беше и преди!

Ало, неграмотниците от link! ,Румен Василев е ПОСТОЯНЕН СЕКРЕТАР, А НЕ ПАРЛАМЕНТАРЕН СЕКРЕТАР! Едното няма нищо общо с другото! Парламентарният секретар осъществява връзката на дадено ведомство с Народното събрание!

Цялата ви статия и объркана с тези две длъжности. Ама и за вас май трябва уволнение.

Каракачанов, много разбира от воени тактики.

И ТИ СИ ТОРБА С ЛАЙ.НА,И ТЕЗИ КАТО ТЕБЕ-СЪЩО!ТИПИЧНО ЧЕНГЕДЖИЙСКО ПРИМИТИВНО МИСЛЕНЕ И ИЗРАЗЯВАНЕ!ЗАДАЧАТА ИЗПЪЛНЕНА ЛИ Е ЗА ДНЕСКА?!АЙДЕ СЕГА В КВАРТАЛНАТА ПИВНИЦА,ДА ИЗПИЕШ ЗАРАБОТКАТА!!!

Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. дневник; картон обр. 4; лично дело ІА-36244 КРАСИМИР,ДОНЧЕВ,КАРАКАЧАНОВ,1965-03-29,"ГР.РУСЕ, РУСЕ, РУСЕ Ти да не си му колега :)

Каракачанов да му изплати обезщетението, а не с народни пари. Това вече е ставало:Досегашният секретар по отбраната Добромир Тотев беше назначен на този пост през март 2013 г. с четиригодишен мандат. Година и три месеца по-късно тогавашният военен министър Ангел Найденов (от правителството на Орешарски) прави опит преждевременно да го отстрани чрез извънредна атестация. Тотев обаче обжалва отстраняването си пред Върховния административен съд (ВАС), който го възстанови на поста.

ТОВА В ГЛАВАТА ТИ ЛИ?! ЗАЩОТО ОЩЕ НЯМАМЕ ДЕЛО,КАМО ЛИ ПРОИЗНАСЯНЕ НА СЪД ПО ВЪПРОСА! КОМУНИСТА СИ ЛИЧИ ОТДАЛЕЧЕ-РАЗДАВА ПРИСЪДИ САМ И САМ ГИ ИЗПЪЛНЯВА!!!

Луд умора няма. От Карлуково са ги изтървали пак.

От този ояден щатен лапач не очакваме нищо друго, освен да назначава свои хора и наВинету. Цял живот търка банките и дрънка наизустени псевдопатриотични масали, а въображуението му стига до евтиния бюфет с кифтаци, много кифтаци, че това шкембе иска много грижи.

Еййй не е лесна тази работа да си министър,много зор е видял тоя бе,гледай как се е изпотил.....

АМИ Я ВИЖТЕ МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО УВОЛНЕН ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИ ОТ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ /къщи за тъщи яхти коли самолети/ Къде ти е румънския модел бе др Борисов ?

То няма отбрана , те министерство, министър, че и постоянен секретар.

МИНИСТЕРСТВОТО?! ДА МАХНЕМ И НС,МС?! АНАРХИСТ ЛИ СИ ТИ БЕ?! ЯВНО ЕВРЕ.ИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ВНЕСАТ РЕВОЛЮЦИЯ У НАС,КАКТО СА ПРАВИЛИ И ДРУГ ПЪТ!!!ЩЕ ВИ НАРИТАМЕ ЕЙ!!!

Разбирате ли сега, от една страна колко е била жалка политиката на БКП, а от друга колко гадно да имате такъв приятел във вашата компания. Агент на ДС. Как го беше реднал ВАНЧЕ Михайлов на стр. 77 от "Спомени", агентино "Иван", как - "- Сузъ бе, кенефъ-оолу!"?

При Първанов агент Иван не можа "да пробие" и да стане министър но сега при "десния"Бойко успя УЖАС

Е, гаа ти синекурата длъжност - парламентарен секретар на МО!

Само кап.у.ти се плашат от уволнение. Само к.у.р.ви (банкянски) ги е страх от сваляне.

когато герджиков го назначи как се радваше само , а?? и си мислеше аз съм човека! пък то кво стана?

На стария мандатът просто изтекъл.

изтича е едно, изтекъл е съвсем друго! явно българският ти е труден! а на тоя, герджиковия му изтече като вода през сито!

няма що ! Не може да се загащи!Егати воеводата,егати министъра... боже пази България и нас некоремлиите.

Шкембе чорба -войвода

От урва, на урва и от мутра, на мутра......

Пред думата урва да се слага едно голямо "К"!!!

Тия докато се наиграят, ще дойде време да сдават службата.

Поговорката :"Бързата кучка, слепи ги ражда" се отнася за служебния министър Стефан Янев. Същият смени секретаря от кабинета Борисов -2" Добромир Тотев с Румен Василев.Много добре знае, че постоянният секретар на отбраната трябва да бъде избран от редовния кабинет.

Най-естественият завършек на едно политическо назначение е политическото уволнение. Чудя му с ена акъла на този юнак - защо е проел назначение от служебно правителство. Или е много тъп и за нищоо не става, ил8и е мбил безработен и си е мислел че са му намерили топло местенце. След президентските избори в БСП имаше нагласи че ще управляват поне 4 години. Да, но..... греда. И сега цялата тази глутница от партийни апаратчици тип "свои хора" ще бъде разкарана от министерства и ведомства. на един прост принцип - "В служебния кабинет започнаха чистките, ние ги продължаваме". След като един служебен кабинет може да си позволи да прави масови чистки, съсем нормално е по същата логика един нормален кабинет да продължи с чистките. Още повече след омерзението ББ ще реже много яко. Още уволнения ще има - всичкото назначено от БСП ще бъде махнато.

...на цялата " глутница " държавата ,т.е.ние ще плащаме обезщетения ,ако нямат основание да ги махнат...

Румен Василев е бившия комендант на сградата на МО - това е политическа фигура под пагон. Достатъчно добре е запознат с всичко - от най-малката до най-голямата далавера. Отделно беше назначен за такъв при правителството или на Тиквун първи или на Тиквун втори, което ясно показва от къде е изпълзял... Махането на този "ценен кадър" е свързано единствено с назначаване на някой патрЕот на негово място. Все пак тези "патерици" също ядат хляб...

ЗА ПОЧЕСТ НА ТУМБАНЧО-РАВНИС!!! БЕГОМ ДО ХОРИЗОНТА И ОБРАТНО!!!

Каракачанов има визия на готвач в столовата на МО, а не на военен министър! Да не говорим, че е твърде далеч от материята, за която го назначиха да отговаря. Изобщо не може да се очаква да се случат сериозни неща в сферата на отбраната в тая страна през следващите 2-3 години............

Ааа, ще се случи, нарастване на Шкембето му.

НЕДЕЙ ТАКА-САМА ПИТАШ,САМА СИ ОТГОВАРЯШ,ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ!!! ЧУДЯ ВИ СЕ НА ТАКИВА ХОРИЦА,КАК СЕ ГЛЕДАТЕ В ОГЛЕДАЛОТО,ИЛИ НЕ СЕ ГЛЕДАТЕ?! ТО,ВЕРНО,ЧЕ НЕ СТЕ ЗА ГЛЕДАНЕ,АМА ДА ПОПИТАМ....

Точно в десятъка та.

бяха сложили тигана , преди да са хванали рибата ! Сега да" духат супата"!Ясен ли съм ?

Така ще бъде. Който повярва на Курнелийка, че ще спечели изборите и побърза да разчисти терена за нейни хора, сега ще бъде тъжен. Служебното правителство имаше за задача да подготви и проведе честни и демократични избори, а не да се занимава ударно с масови уволнения и назначения на червени протежета.

Надупвай се надупвай се на боко белким се задържите повечко нищо че излъгахте много хора за да се доберете най сетне до авантата. Ако е толкова ''логично'' да се уволнява държавен служел за какво бяха ревовете на герберасите при служебния???Подлога и измекяр нбяма как да стане читав и честен човек..

НЕЩАТА ТРЪГВАТ НА ОПРАВЯНЕ,А РЕВЯЩИТЕ ГОВЕДА ПО ФОРУМИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА!!! ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА РЕСОРА-ЕДНИ ОТБРАНАТА,ДРУГИ-ДРАСКАНЕТО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!!!

Леле как не сте казали още че тумбака и армията увеличил двукратно за седмица щом виждате ''оправяне''...Заблудените никога няма как да излезнат от тинята а ще затъват все повече точно поради заблудеността си..Като гледам и тарифата си сте написали

колко мозък е нужен, да се сетиш, че всички назначени от курнелия по време на назначения от радев служебен премиер герджиков ще си ходят веднага? това правителство е редовно, гласувано в парламент, след избори!

Ма то па каракачанов - един военен...

За Патриота най-важен е размера на рушвета, така че му е все тая какво ще купим за авиацията, може и хвърчила за 1 млд - така ще има най-много за делене!

По закона за държавния служител уволнение може да има само ако си подсъдим, осъден, получиш дисциплинарно наказание или получиш лоша оценка в края на годината. Такива неща май няма. Сега уволнения ще осъди министерството. докато тече делото, не могат да назначат човек на неговото място. Накрая ще му изплатят една купчина заплати ипак ще го върнат. Той ако иска след това може да се махне. Ако ли не - ще постои и ще се гъбарка с дебелия и явно глуповат ваевода. Пуста некадърност управленски. Може човека да е калпав ама не се маха по такъв начин. Сега за управленската некадърност на дебелия патреот, парите ще ги плащат пак данъкоплатците.

И ако си в изпитателен срок. Тогава не можеш да осъдиш никой. Четете закона драги държавни служители :)

Само дето махнатия НЕ е в изпитателен срок:(((((((Като се чете едно трябва да се види дали може да се приложи

Ефекта на доминото!

Журналистът писал статията май не прави разлика между Постоянен секретар и Парламентарен секретар!!!

Василев не е за там, НО и министеро също.

Неофициално обаче вече се твърди, че вероятно това ще е началникът на дирекция Управление на човешките ресурси Антон Ластарджиев. Той имаше търкания със Стефан Янев и Румен Василев и дори подаде молба за напускане, но тя не беше приета от министъра. Това действително е "сериозен" мотив за неговото назначаване. Абе гледам снимката, и се чудя тази пихтия Каракачанов защо не се вземе в ръце и да заприлича на човек, а не да изглежда като "домакин" на военната кухня в Министерството.

ДА ТИ ПРИПОМНЯМ ЛИ,ЧЕ КАРАКАЧАНОВЕ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА,А НЕ ФИЛМОВА ЗВЕЗДА?! ТИ ПОНЕЖЕ СИ УБАВЕЦ/ПУ,ПУ,ДА НЕ ТЕ СРЕЩАМЕ НОЩЕМ/,ПЪК СИ И УМНИК,СЪДЕЙКИ ПО"АРГУМЕНТИРАНОТО"ТИ "ИЗКАЗВАНЕ"!!! ДА МИ ПОСОЧИШ НЕКОЙ ПО ТВОИТЕ КРИТЕРИИ ЗА КРАСОТА?!ФИДОСОВА?!БОЖКЕЕЕ,КОЛКО ПРОСТ НАРОД...ТО ВСЕ ЗА"КРАСТАВИЦАТА"ДА СИ КАЖЕ!

Явно,че в главата ти е , как да избиеш някакви комплекси. Ти не четеш ли , че казвам да заприлича на човек, кой говори за красавици.

Казано кратко ,по военному.... АРТЕЛЧИК ...

ПО УРВИ,ТА РЕКОХ-ДА НЕ Е У ВАС?!ЧЕШИ СИ КОСМАТОТО ШКЕМБЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОТЕВИНИТЕ СИ!!!

Kaк е напращяла тази риза, едвам удържа воеводското му шкембе...

РАЗБРАХМЕ! ИЗТЪРКА СЕ ТАЯ! НЕЩО ЗА САМОТО СЪБИТИЕ ДА КАЖЕШ?!

ВИЕ ОТ ЖУРИТО ОТ КОНКУРСА ЗА МИСКИ ЛИ СТЕ?! ВАШИТЕ КРИТЕРИИ ВИСОКИ,ПРИЛАГАТЕ ЛИ ГИ КЪМ СЕБЕ СИ?! БАС ДЪРЖА,ЧЕ ПОВЕЧЕТО СТЕ ИЛИ СТРОЙНИ МИНЬОНИ,ИЛИ ЕДРОГАБАРИТНИ КАТО ПЕТОБОЙКИ !!! А НЕ Е ЛИ ВАЖНО,ЧЕ ЧОВЕКЪТ ИМА ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И МНОООГО ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ?!

Коментари - Каракачанов уволни най-висшия цивилен в МО | Днес.dir.bg

Каракачанов уволни най-висшия цивилен в МО

Военният министър Красимир Каракачанов е уволнил постоянния секретар на отбраната Румен Василев. Това е най-високият цивилен пост във ведомството с 4 г. мандат.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов уволни най-висшия цивилен в МО | Днес.dir.bg

Коментари

Аз,ако прочета поне една страница от коментариите за мен/като НАБЕДЕН министър на отбраната/най малкото бих си дал оставката,да не говорим,че бих се гръмнал/СТИГА да ЗНАМ как СТРЕЛЯ ПИСТОЛЕТА/,НО УВИ!!!!! НО това е в тон с цялата НАГЛОСТ на ГЕРБЕРСКАТА ПАСМИНА,чиито ДУПЕЛИЗЕЦ е ТЮФЛЕКА каракачанов.МРАЗ!!!!

те и норвежците почти бияха купили грипен ,но в последня момент чичо сам ги натисна и сключиха договор за фз5 ,след което столтенберг стана генерален секретар на HATO

Агент на ДС стана министър на отбраната в правителството на Борисов. Каракачанов ще задмине Ненчев по компетентност

Не, Ненчев е недостижим!

Гледам снимката - много ми "бие" на Гьоринг с това шкембе и даже по физиономия и Дебел Врат. Само дето Гьоринг е герой от Първата световна, а този е "герой" от търкане на банки в Парламента и заучени "патриотични шаблони". Каракачанов е едно "Голямо Недоразумение", но какво да се прави - нали Слънцето ще управлява и с неговата "патерица". С какъв Сурат ще се яви ВМРО на следващите избори не ми е много ясно. Но че ще остане вече Извън Парламента, това ми е напълно ясно. ---------------------- Този е Пълна Креатура ...

lu4ka

Ех, Клавдий, Клавдий, същото ле*ке беше и преди!

Ало, неграмотниците от link! ,Румен Василев е ПОСТОЯНЕН СЕКРЕТАР, А НЕ ПАРЛАМЕНТАРЕН СЕКРЕТАР! Едното няма нищо общо с другото! Парламентарният секретар осъществява връзката на дадено ведомство с Народното събрание!

Цялата ви статия и объркана с тези две длъжности. Ама и за вас май трябва уволнение.

Каракачанов, много разбира от воени тактики.

И ТИ СИ ТОРБА С ЛАЙ.НА,И ТЕЗИ КАТО ТЕБЕ-СЪЩО!ТИПИЧНО ЧЕНГЕДЖИЙСКО ПРИМИТИВНО МИСЛЕНЕ И ИЗРАЗЯВАНЕ!ЗАДАЧАТА ИЗПЪЛНЕНА ЛИ Е ЗА ДНЕСКА?!АЙДЕ СЕГА В КВАРТАЛНАТА ПИВНИЦА,ДА ИЗПИЕШ ЗАРАБОТКАТА!!!

Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. дневник; картон обр. 4; лично дело ІА-36244 КРАСИМИР,ДОНЧЕВ,КАРАКАЧАНОВ,1965-03-29,"ГР.РУСЕ, РУСЕ, РУСЕ Ти да не си му колега :)

Каракачанов да му изплати обезщетението, а не с народни пари. Това вече е ставало:Досегашният секретар по отбраната Добромир Тотев беше назначен на този пост през март 2013 г. с четиригодишен мандат. Година и три месеца по-късно тогавашният военен министър Ангел Найденов (от правителството на Орешарски) прави опит преждевременно да го отстрани чрез извънредна атестация. Тотев обаче обжалва отстраняването си пред Върховния административен съд (ВАС), който го възстанови на поста.

ТОВА В ГЛАВАТА ТИ ЛИ?! ЗАЩОТО ОЩЕ НЯМАМЕ ДЕЛО,КАМО ЛИ ПРОИЗНАСЯНЕ НА СЪД ПО ВЪПРОСА! КОМУНИСТА СИ ЛИЧИ ОТДАЛЕЧЕ-РАЗДАВА ПРИСЪДИ САМ И САМ ГИ ИЗПЪЛНЯВА!!!

Луд умора няма. От Карлуково са ги изтървали пак.

От този ояден щатен лапач не очакваме нищо друго, освен да назначава свои хора и наВинету. Цял живот търка банките и дрънка наизустени псевдопатриотични масали, а въображуението му стига до евтиния бюфет с кифтаци, много кифтаци, че това шкембе иска много грижи.

Еййй не е лесна тази работа да си министър,много зор е видял тоя бе,гледай как се е изпотил.....

АМИ Я ВИЖТЕ МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО УВОЛНЕН ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИ ОТ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ /къщи за тъщи яхти коли самолети/ Къде ти е румънския модел бе др Борисов ?

То няма отбрана , те министерство, министър, че и постоянен секретар.

МИНИСТЕРСТВОТО?! ДА МАХНЕМ И НС,МС?! АНАРХИСТ ЛИ СИ ТИ БЕ?! ЯВНО ЕВРЕ.ИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ВНЕСАТ РЕВОЛЮЦИЯ У НАС,КАКТО СА ПРАВИЛИ И ДРУГ ПЪТ!!!ЩЕ ВИ НАРИТАМЕ ЕЙ!!!

Разбирате ли сега, от една страна колко е била жалка политиката на БКП, а от друга колко гадно да имате такъв приятел във вашата компания. Агент на ДС. Как го беше реднал ВАНЧЕ Михайлов на стр. 77 от "Спомени", агентино "Иван", как - "- Сузъ бе, кенефъ-оолу!"?

При Първанов агент Иван не можа "да пробие" и да стане министър но сега при "десния"Бойко успя УЖАС

Е, гаа ти синекурата длъжност - парламентарен секретар на МО!

Само кап.у.ти се плашат от уволнение. Само к.у.р.ви (банкянски) ги е страх от сваляне.

когато герджиков го назначи как се радваше само , а?? и си мислеше аз съм човека! пък то кво стана?

На стария мандатът просто изтекъл.

изтича е едно, изтекъл е съвсем друго! явно българският ти е труден! а на тоя, герджиковия му изтече като вода през сито!

няма що ! Не може да се загащи!Егати воеводата,егати министъра... боже пази България и нас некоремлиите.

Шкембе чорба -войвода

От урва, на урва и от мутра, на мутра......

Пред думата урва да се слага едно голямо "К"!!!

Тия докато се наиграят, ще дойде време да сдават службата.

Поговорката :"Бързата кучка, слепи ги ражда" се отнася за служебния министър Стефан Янев. Същият смени секретаря от кабинета Борисов -2" Добромир Тотев с Румен Василев.Много добре знае, че постоянният секретар на отбраната трябва да бъде избран от редовния кабинет.

Най-естественият завършек на едно политическо назначение е политическото уволнение. Чудя му с ена акъла на този юнак - защо е проел назначение от служебно правителство. Или е много тъп и за нищоо не става, ил8и е мбил безработен и си е мислел че са му намерили топло местенце. След президентските избори в БСП имаше нагласи че ще управляват поне 4 години. Да, но..... греда. И сега цялата тази глутница от партийни апаратчици тип "свои хора" ще бъде разкарана от министерства и ведомства. на един прост принцип - "В служебния кабинет започнаха чистките, ние ги продължаваме". След като един служебен кабинет може да си позволи да прави масови чистки, съсем нормално е по същата логика един нормален кабинет да продължи с чистките. Още повече след омерзението ББ ще реже много яко. Още уволнения ще има - всичкото назначено от БСП ще бъде махнато.

...на цялата " глутница " държавата ,т.е.ние ще плащаме обезщетения ,ако нямат основание да ги махнат...

Румен Василев е бившия комендант на сградата на МО - това е политическа фигура под пагон. Достатъчно добре е запознат с всичко - от най-малката до най-голямата далавера. Отделно беше назначен за такъв при правителството или на Тиквун първи или на Тиквун втори, което ясно показва от къде е изпълзял... Махането на този "ценен кадър" е свързано единствено с назначаване на някой патрЕот на негово място. Все пак тези "патерици" също ядат хляб...

ЗА ПОЧЕСТ НА ТУМБАНЧО-РАВНИС!!! БЕГОМ ДО ХОРИЗОНТА И ОБРАТНО!!!

Каракачанов има визия на готвач в столовата на МО, а не на военен министър! Да не говорим, че е твърде далеч от материята, за която го назначиха да отговаря. Изобщо не може да се очаква да се случат сериозни неща в сферата на отбраната в тая страна през следващите 2-3 години............

Ааа, ще се случи, нарастване на Шкембето му.

НЕДЕЙ ТАКА-САМА ПИТАШ,САМА СИ ОТГОВАРЯШ,ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ!!! ЧУДЯ ВИ СЕ НА ТАКИВА ХОРИЦА,КАК СЕ ГЛЕДАТЕ В ОГЛЕДАЛОТО,ИЛИ НЕ СЕ ГЛЕДАТЕ?! ТО,ВЕРНО,ЧЕ НЕ СТЕ ЗА ГЛЕДАНЕ,АМА ДА ПОПИТАМ....

Точно в десятъка та.

бяха сложили тигана , преди да са хванали рибата ! Сега да" духат супата"!Ясен ли съм ?

Така ще бъде. Който повярва на Курнелийка, че ще спечели изборите и побърза да разчисти терена за нейни хора, сега ще бъде тъжен. Служебното правителство имаше за задача да подготви и проведе честни и демократични избори, а не да се занимава ударно с масови уволнения и назначения на червени протежета.

Надупвай се надупвай се на боко белким се задържите повечко нищо че излъгахте много хора за да се доберете най сетне до авантата. Ако е толкова ''логично'' да се уволнява държавен служел за какво бяха ревовете на герберасите при служебния???Подлога и измекяр нбяма как да стане читав и честен човек..

НЕЩАТА ТРЪГВАТ НА ОПРАВЯНЕ,А РЕВЯЩИТЕ ГОВЕДА ПО ФОРУМИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА!!! ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА РЕСОРА-ЕДНИ ОТБРАНАТА,ДРУГИ-ДРАСКАНЕТО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!!!

Леле как не сте казали още че тумбака и армията увеличил двукратно за седмица щом виждате ''оправяне''...Заблудените никога няма как да излезнат от тинята а ще затъват все повече точно поради заблудеността си..Като гледам и тарифата си сте написали

колко мозък е нужен, да се сетиш, че всички назначени от курнелия по време на назначения от радев служебен премиер герджиков ще си ходят веднага? това правителство е редовно, гласувано в парламент, след избори!

Ма то па каракачанов - един военен...

За Патриота най-важен е размера на рушвета, така че му е все тая какво ще купим за авиацията, може и хвърчила за 1 млд - така ще има най-много за делене!

По закона за държавния служител уволнение може да има само ако си подсъдим, осъден, получиш дисциплинарно наказание или получиш лоша оценка в края на годината. Такива неща май няма. Сега уволнения ще осъди министерството. докато тече делото, не могат да назначат човек на неговото място. Накрая ще му изплатят една купчина заплати ипак ще го върнат. Той ако иска след това може да се махне. Ако ли не - ще постои и ще се гъбарка с дебелия и явно глуповат ваевода. Пуста некадърност управленски. Може човека да е калпав ама не се маха по такъв начин. Сега за управленската некадърност на дебелия патреот, парите ще ги плащат пак данъкоплатците.

И ако си в изпитателен срок. Тогава не можеш да осъдиш никой. Четете закона драги държавни служители :)

Само дето махнатия НЕ е в изпитателен срок:(((((((Като се чете едно трябва да се види дали може да се приложи

Ефекта на доминото!

Журналистът писал статията май не прави разлика между Постоянен секретар и Парламентарен секретар!!!

Василев не е за там, НО и министеро също.

Неофициално обаче вече се твърди, че вероятно това ще е началникът на дирекция Управление на човешките ресурси Антон Ластарджиев. Той имаше търкания със Стефан Янев и Румен Василев и дори подаде молба за напускане, но тя не беше приета от министъра. Това действително е "сериозен" мотив за неговото назначаване. Абе гледам снимката, и се чудя тази пихтия Каракачанов защо не се вземе в ръце и да заприлича на човек, а не да изглежда като "домакин" на военната кухня в Министерството.

ДА ТИ ПРИПОМНЯМ ЛИ,ЧЕ КАРАКАЧАНОВЕ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА,А НЕ ФИЛМОВА ЗВЕЗДА?! ТИ ПОНЕЖЕ СИ УБАВЕЦ/ПУ,ПУ,ДА НЕ ТЕ СРЕЩАМЕ НОЩЕМ/,ПЪК СИ И УМНИК,СЪДЕЙКИ ПО"АРГУМЕНТИРАНОТО"ТИ "ИЗКАЗВАНЕ"!!! ДА МИ ПОСОЧИШ НЕКОЙ ПО ТВОИТЕ КРИТЕРИИ ЗА КРАСОТА?!ФИДОСОВА?!БОЖКЕЕЕ,КОЛКО ПРОСТ НАРОД...ТО ВСЕ ЗА"КРАСТАВИЦАТА"ДА СИ КАЖЕ!

Явно,че в главата ти е , как да избиеш някакви комплекси. Ти не четеш ли , че казвам да заприлича на човек, кой говори за красавици.

Казано кратко ,по военному.... АРТЕЛЧИК ...

ПО УРВИ,ТА РЕКОХ-ДА НЕ Е У ВАС?!ЧЕШИ СИ КОСМАТОТО ШКЕМБЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОТЕВИНИТЕ СИ!!!

Kaк е напращяла тази риза, едвам удържа воеводското му шкембе...

РАЗБРАХМЕ! ИЗТЪРКА СЕ ТАЯ! НЕЩО ЗА САМОТО СЪБИТИЕ ДА КАЖЕШ?!

ВИЕ ОТ ЖУРИТО ОТ КОНКУРСА ЗА МИСКИ ЛИ СТЕ?! ВАШИТЕ КРИТЕРИИ ВИСОКИ,ПРИЛАГАТЕ ЛИ ГИ КЪМ СЕБЕ СИ?! БАС ДЪРЖА,ЧЕ ПОВЕЧЕТО СТЕ ИЛИ СТРОЙНИ МИНЬОНИ,ИЛИ ЕДРОГАБАРИТНИ КАТО ПЕТОБОЙКИ !!! А НЕ Е ЛИ ВАЖНО,ЧЕ ЧОВЕКЪТ ИМА ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И МНОООГО ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ?!