Млад мъж преби тийнейджър на детска площадка, след това опита да се самоубие

Детето било транспортирано от родителите си за преглед в МБАЛ-Пазарджик и било настанено в интензивно отделение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

13,14,15 годишните са доста нагли безстрашни безнаказани и скачат непредизвикано на всеки. Особено ако са групичка. Недай си Боже да те срещнат сам през ноща! Ако видят дебелия тогава изведнъж стават малки невинни жертви със сълзи на очи и се крият в полите на майките си. А ти се превръщаш автоматично в изверг Не ви се вярва!?! Точно от това се възползват.

Единственият начин да се интегрират циганите е с бой, много бой!

Той че е педофил това е ясно. Но между него и момчето 100 % е имало нещо. Педофил не би пербил непознато момче. Нещо не са се разбрали..

Всичко е заради зеления чорап.

Педофил....на мястото на бащата щях да го довърша в интензивното с някоя свръхдоза

България щеше да е едно прекрасно място за живеене, ако нямаше цигани и мюсюлмани.

Е, пак щеше да има побои, поръчкови и битови убийства, корупция, наркомания, алкохолизъм, усвояване и източване, война по пътищата, простащина, безпардонност и шуробаджанащина. Но предполагам, че да, като цяло щеше да е едно прекрасно място за живеене.

Процентът им щеше да е значително по-малък .

България щеше да е прекрасно място за живеене ако имаше ред! 13годишния те атакува - оплакваш се на съответната институция и преценяват колко дни обществено полезен труд да извърши, колко пъти да се срещне с психолог и дали не е за ТВУ примерно...

.. кой ти каза дали е циганин, мюсюлманин или марсианец, бе, идиот?! кой ти плаща да сееш расова и религиозна омраза? Или ние българите никога не извършваме никакви престъпления, а? Я, ги виж "големите" българи Бойко Борисов, Иван Гешев, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Румен Петков, Цветан Цветанов, Васил Божков, още по-големият и по-"обемен" българин Делян Пеевски, или дребният, ама "голям" българин и още по-голям пияндурник Джамбазки... Всички онези престъпници дето години наред ни "управляваха" и ограбвахана гърба на платения от джоба ни цигански вот? Тъпанар.

В друг новинарски сайт е описано много добре как 200 роднини на "чаавето" са окупирали болницата...няма какво повече да коментираме. P.S. Ако нападателят действително е психически нестабилен, е редно да бъде лекуван.....и лично аз смятам, че знаейки всички тези факти е много вероятно да е бил нападнат или провокиран по някакъв начин.

ако не беше се олял с първото изречение щях да ти сложа "+".

най-добре щеше да е в България да живеят само млади мъже на 20 години, които се казват Иван. Щеше да е съвършено. Ай сиктир бе :)

Навсякъде е добре където няма българи и България..

България щеше да е прекрасно място за живеене ако имаш повече автомобили със задно предаване и заварени диференцияли.

От Пазардзжик съм. 30 годишният млад мъж е с психически проблеми. Казва се Венци - повечето хора из града го знаят. Не е агресивен като цяло. Освен ко не го закачат, което го правят най-често тийнеджъри от малцинството. Говорйки за малцинство, ''жертвата''се е прибрала от Германия с родителите си за лятото .

какво е дирил този безобидния на детската площадка? интересно какво е дирил и 13 годишния на детската площадка. И двамата не им е там мястото.

кВО става с тоя Пазарджик бе хора, почистете малко улиците че тая дрога сбърква хората !

Получи се пренасищане от велики хора... Вече дори малоумниците, които едва пишат, те пращат да се учиш...

Тъжно ..... но дивотията в хората стана норма.

До къде я докарахме!? И това - благодарение на служебното правителство и Радев! Ежедневни убийства, самоубийства...комунистите дойдоха!

Забрави да споменеш - "само на този човек вярвам" - демек тиквата !

Абе, аланкоолу, ГЕРБ-о умре рязко и завинаги, ти още ли не си разбрал..? Почвай да ги редуваш - два реда сълзи, два реда сополи и после - бършеш...

Последната дума да се чете: гълташ!

Подрастващите са изпуснати и си мислят, че държанието и номерата, които минават вкъщи минават и навън. Е, по трудния начин е разбрало, че реалността е друга. А този 30 годишния след афекта е разбрал каква глупост е направил, но вече е било късно. Извод - преди да си отворите устата или направите нещо, помислете добре дали си заслужава.

Да бе, понеже много зрелите, нормални и възпитани хора стигат дотам да пребият 13 годишно дете и да го вкарат в болница и дават страхотен пример за поведение!

Какво е написано?

Прочетох. Ако на 30 имаш същия (че и по-малко) самоконтрол като едно 13-годишно ДЕТЕ, не детето е проблемът тук.

Дете е до 12г оттам нататък е юноша или тинейджър! Самоконтрола е до някъде, ако те нападне имаш право на самоотбрана!

"А този 30 годишния след афекта е разбрал каква глупост е направил, но вече е било късно." Четене с разбиране се учи във втори клас.

Ами тези така наречените тинеиджари се държат толкова нагло че с удоволствие да го шляпнеш

Побоят до интензивно отделение не е "шляпване" и ако си мислиш, че е, не ти си този, който е квалицифиран да съди поведението на 13-годишните.

Абе каквото и да го дъвчем "да би мирно седяло не би чудо видяло". В конфликт винаги и двамата са виновни и всеки мисли, че е прав. Ако всеки уважаваше другите и се съобразяваше нямаше да има такива неща, ама много хора се мислят за център на вселената. Другият път малкият няма да се дърви, а ще се извини, а ако не вероятно резултатът ще е същия. И имайте предвид, че хората са масово изнервени и малко им трябва. А ако тоя беше убил детето? Е да, щяхме да го разнасяме по медиите, да затворим извършителя ама детето нямаше да се съживи. Затова стойте далеч от конфликти, ако ви се направи забележка недейте първосигнално да се зъбите, а се за мислете. Щото иначе все единият ще яде шамарите.

Трудна любов?

До Надежда Христова - госпожо редактор, в България няма "тийнейджъри", а има деца, юноши и младежи.! Престанете да заливате българския език с англосаксонските чуждици - не замърсявайте българския език!!!!! Четете всеки ден Паисий и се учете от него!!!!!!!

Махнете турцизмите и русизмите и тогава се оплаквайте от английските думи! Цял свят учи и знае английски! И това ли ти остана от тази статия - русофилската промивка?!

И за какъв Уй ми е английски в България??? Да видим логиката: 1. Идва англоговорящ човек в България. И се очаква АЗ да знам английски, за да се разбера с него. (партенката тук е: ама той човека е дошъл да си харчи парите, трябва да можем да се разберем с него); 2. Отивам аз в коя да е друга държава - там трябва АЗ да говоря местния език (немски, английски, френски, италиански), щото видиш ли - те не били длъжи да знаят български... ами и аз съм отишъл там да си харча парите :) В Гърция е съвсем различно: почти не видях ресторант без меню на български, персонала също се опитва да отговаря на български доколкото може - в този случай им говоря на английски, и ползвам малкото гръцки думи, които знам... Когато от отсрещната страна има уважение и разбиране - ще го има и от моята. Когато обаче се очаква уважение и разбиране да проявявам само аз - това вече няма как да стане.

Ние, българите, сме дали на света азбука, на която говорят и пишат милиони хора!!!! Ако не си чул нищо и не си учил за История славянобългарская и за Паисий, по-добре се върни в началните класове, да се поограмотиш!!!! Англосаксонците въобще не ме интересуват, а българската нация и народност!

ужас