17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве реплика . Ти целия си реплика жалка. Имам е 46 купе 28. Тва ми е tреtоto Бмв . Супер коли са .

Аве реплика . Ти целия си реплика жалка. Имам е 46 купе 28. Тва ми е tреtоto Бмв . Супер коли са .

Аве реплика . Ти целия си реплика жалка. Имам е 46 купе 28. Тва ми е tреtоto Бмв . Супер коли са .

Еми нормално автомобила е БМВ и човека гледа да се отърве от него преди началото на зимния сезон !

За кола в София разходите почват от1000 лв. годишно.Данък, гражданска, преглед, винетка, зона, а ако има и каско- надхвърля.Сложи и техническото обслужване - масло, филтри,ремъци, гуми..

Е и,нали все пак я подарява ,вие какво искате и да я обслужва след това ли?

Убий шофьор спаси пешеходец.

Браво на момчето за жеста, но не виждам как някой социално слаб ще поддържа този таралясник.

Страхотен жест, респект младеж. Бог вижда добрината ти.

На някой от умниците по-долу минава ли му през акъла, че човекът може да се обади на фирма, която се занимава с продажба на части и веднага ще му дадат 800 лв. без да се занимава с глупости. Ей, много завистлив народ. И непрекъснато се влошаваме.

Еииии много дребни и жалки душици с коментарите ме подарявал кочина че имала скъпа подръжка Абе гащници това БМВ гори 12 газ на сто км и не се чупи така лесно че да е трудно да се поддържа ама вие нали сте бедни и скъсани злобари едно време такива цървули като вас пишеха по вратите на градските клозети сега драскате глупости в интернет и мислите че някои ви взема на сериозно жалки сте

За твое сведение карам нова кола на бензин с почти нула вредни емисии, не като теб 15-годишна бракма, зад която се носи гъст черен пушек.

Кофти ли ви стана, 29 комплексарчета с минусите?

Бензинова кола с нула емисии? Хе хе. Мечтател. Тоест нова кола на изплащане. Още един роб. Не си интересен. Не успя да блеснеш. Не правиш впечатление на никого освен на себе си когато застанеш пред огледалото и се надуваш.

що за злаба браво за жеста..пак търсите под вола теле

си го осинови тва теле, па мирясайте, дейба и ръждивата кочина, цяла новина, че някакъв искал да се отърве от купчина ламарина.

трябва да бъде: балък, осъзнал грешката си търси по-голям от него балък, да го отърве от безкрайните разходи под формата на "дарение"....

Най-точния коментар според мен....

Голяма част от хората искат да си продадат боклуците в олх, но видиш ли този младеж подарява....

На запад такива автомобили масово се подаряват. Но не и в безупречно състояние, както казва момчето. Поздравления! Не всеки би се навил. Абе, хора, всеки си има глава на раменете. Всеки си знае бюджета. Ако на някой със сравнително скромен бюджет му трябва голям автомобил - нека. Гледа марката, модела, цени за консумативи - накладки, дискове, гуми и т.н. както и за начална смяна на ремъци и ролки и преценява. Плюс момчето ПОЕМА разходите в КАТ. Колко от вас, дребни душици, които ми говорят за някакви баснословни суми от 3000 лева биха подарили автомобил и биха поели прехвърлянето? Отговорете си сами! Постъпката е похвална! Хайде със здраве!

понеже сме баровци, една "седмѝца" наборка на кочината по-горе гние от 2 години и пречи на улицата, щото "гордия" собственик очавидно няма пари да я кара, няма и гараж да я прибере, а пък провинциално управляваната столична община не си е на мястото, да я разкара... Та така, уважаеми горди вехрошари, пардон мизерници!

която ще приключи като недвижима собственост на някой тротоар, поради невъзможност на новия собственик да я поддържа... Но така е, вехтошарството е пряк път към мизерията...

Ти кат караш некоя тартайка за 15 к да не се мислиш за гъзар бе хахахахахах

Тук не говорим кой какво кара и кара ли нещо или него го карат.... защо с тая комплексарщина е заразен народа....

карам квото ми е по джоба, и квото мога да поддържам, не са се правя на баровец с дарения на морално остаряла, смазана от каране кочина за 1000лв., чиято поддръжка на година струва 6000лв...

Душички ..... идете и набийте човека, защото иска да зароби някой с тази кола....

Нали това ти обясявам бе , ти също караш морално остаряла кола , гаранция купена на старо

ма не гледам да набутам някой да се оправя с нея под предлог, че му я подавярам, щот внезапно съм осъзнал, че съм си купил бездънна каца...

Чета коментарите тук и съм изумен.... човека иска да я дари и толкива... има изисквания - да.... а тук масово се пише как това било стара кола с куп други тъпотии.... голям смях!

Доколкото разбирам, човека ПОДАРЯВА шибаната кола без допълнителни условия за това как ще бъде поддържана или въобще дали ще има поддръжка! Ако този, който я вземе не може да се справя с поддръжката и, просто да я даде за скрап.

сам да я върне на вторичните и да спести излишните разходи на социално слабия, който до броени месеци, след второто влизане в сервиза ще направи същото, като ни спести PR перченето си?!

Нема такава тъпотия. Подарявал 20 годишно бмв... ГО, данък, скъпи части, разтропано окачване, мотор кой знае в какво състояние, газова уредба, т.е. още една горивна система за поддръжка. Пусни го там за 1000 лв в мобилето и се отървавай.

Не е лесно да си ти...

Вие не четете ли поне заглавието - той не иска да я продава, а да я подарява.

Браво! А нашите депутати,кога ще подарят лимузините си и ще започнат да ходят на работа с градския транспорт,както и президента,те не са с нищо повече от другите,а по конституция дори се водят слуги на народа...

да се правим на самаряни, когато се опитваме да се отървем от грешките си, без да си признаваме за тях... ама така е, някой вика подарявам горещ картоф и група гладни кучета, никога през живота си недържали горещ картоф в ръцете си му ръкоплякат и ще си строшат пръстите да бичат плюсове...

Браво.... чак не мога да повярвам, че това се случва в България

Няма лошо щом автомобила е поддържан да се подари на човек в нужда. Замислям се дали да не сторя същото с един от четирите ми автомобила. Случи се така защото три от тях по стечение на обстоятелствата ремонтирах успешно като два почти бяха неспасяемо заради скъпи части но намерих начин и ги ремонтирах.

И защо са ти били 4 автомобила?

Ако е БМВ какви пари искаш? Ще ти го платя и ще мине това през интернет като дарение. Трябва да се правят добринки за публиката.

И защо на самотен? Има многодетни родители с 7-8 деца, които ще се зарадват на колата. Ромите са най-нуждаещи се, защото са постоянно дискриминирани.

Добра идея. Дори и вие ще се изненадате колко алуминии,мед и желязо са вкарани в тази кола. Джантите на тази кола са с размер 15. Непродаваеми са като джанти. Тегло около 9 кг едната. Общо са 36 кг. Цялата ходова част е от алуминий. И т н Така че от тази разглобена кола хората ще си помогнат.

Този "благотворител", ако иска да свърши нещо добро, може да предаде тоя кош за скрап и да дари парите на някоя благотворителна огранизация. Или човек/семейство в нужда.

Да подаряваш 20 годишна кола определено е мечешка услуга. Авторът да се позамисли и да изтрие цялата тъпотия, която е написал.

Ако искаш да бъдеш добър, не е нужно да търсиш причина,за да бъдеш такъв, Но ако искаш, да си лош,, винаги ще намериш повод за това. Но, докато за добрия причината е повод да бъде добър, то за лошия, поводът е причината за да бъде лош. Ако не ме разбирате, това не е повод за са бъдете лоши

никога не притежавали и не поддържали стар автомобил, не изкарали 5лв. с ръцете си, нямащи никаква представа за разходите по него, могат да се възхищават, прехласват и да цъкат с език по такъв мил ... "жест". Да заробиш някой с финансови затруднения с такава скъпоструваща скрап...

Подкрепям изцяло. И се потвърждава следното. Само в интернет мога да видя хора и да им чета мненията които в реалния живот просто няма къде да ги видяяяяяа. В автосервиза ли, в магазина за части ли, при смяна на маслата, при гумаджията ли или къде. Изумява ме настървението което слагат минуси. Моля ви. Намалете агресията . Приемете и различното мнение. Аз или подкрепям мнение и толкоз но не отричам другите мнения. Радвам се че има хора запознати с подръжка на коли и вземете и научете нещо от тях. Човешката добрина е едно а безумието и евтините номера да се направиш на интересен е друго.

Ами никой не е длъжен да я вземе, а в същото време има хора, които са готови и пари да дадат за нея. Един който така или иначе иска такава кола що да не я вземе? Ако па толкова зор види винаги може да се отърве от нея.

викаш може и пари някой глупак да извади за нея... не е важно да питаш патѝло, важното е да се набуташ, сам да си строшиш главатав в стената, пък... като си я строшиш, ще се намерят още по-големи глупаци да ти я лекуват после...

Да подариш стар автомобил на беден човек е равносилно да дадеш пистолет на сляп . Бедния като няма пари за автомобил, как ще го поддържа технически изправен ? ПИТАМ АВТОРА НА ГЛУПАВАТА СТАТИЯ ? АВТОРЕ ТОЗИ НОВ БЕМВИСТ УТРЕ ЩЕ ТЕ СРЕЩНЕ И ТЕБ НА ПЪТЯ И ТИ СИ СЪУЧАСТНИК В БЪДЕЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . Страшна глупост за глупаци.

Подкрепям мнението ви изцяло.

Абе момче, ти говориш така, сякаш тоя, който получи колата, ще бъде длъжен да я ползва вечно. Нищо подобно, получава си колата-подарък, ползва я няколко месеца и ако не и смогва с разходите, я продава за 1000 лева. И в крайна сметка пак е получил подарък 1000 лева. Какъв ти е проблема.

Притежаването на личен автомобил си е расход за семейния бюджет а и подхаранва Автомобилната, Застраховаетлната и Държавна мафия под формата на: НЕпосилно Каско, Гражданска, Пътен данък\ВИнетка, Лоши пътища и и непредвидени и части ремонти Скъпо неудобно Паркиране, Смяна на Зимни/Летни гуми Скъпи за стандарта ни бензин\масло... и тн...после нотариуси про переподажда местен данак и т н...тоест добавяме мафията от натариата и месните бесделници от общините

така е, но е необходимост, а това, че е направена схемата по този начин от кого зависи?!

И Притежанието на личен апартамент подхранва пиявките: в началото са : лукави Брокери строители мошеета строителни баш предприемачи баш майсттори в сивия скектор Тлъсти нотариуси Ипотечни консултанти Тлъсти лихвари ненаситни алчни Банкери после данъци ремонти скъпа кабелна с Тъпи телевизии и чалгаски програми Абе с две думи да живей кумунизма..))

Но апартамента е абсолютна необходимост, докато колата не. Можеш да ползваш градски транспорт, колело, такси или да ходиш пеша. За дълги дестинации има самолети. През 1994 година апартаментите в София бяха по 600 долара, сега искам да си намериш 100 квадрата апартамент за 600 долара. Ако тогава си купил кола за 600 долара, то тя сега ще струва 100, ако си купил апартамент, сега може да струва от 60 хиляди евро до 120 хиляди евро. Сега разбираш ли логиката на това да притежаваш недвижимо имущество и кола, чиято цена пада с всеки изминал ден и е нищо друго освен разход.

Повечето захласнати или залупени от топ новината са на принципа" шамар да е , далавера да е " .

Имам три такива кенефа, подарявам ги и трите. Чакам всички телевизии да ме потърсят най добре в сутрешния блок и после във вечерния .

Браво на момчето. А на всичките му критици, които и 20 ст. не са дали на някой нуждаещ....знаете си.

За 530 зная, че само застраховката и данъците са 3000 на година. Смяна на маслото е 600 лева. Ако е автоматик и трябва да сменяш кутия, още по-зле. Всяка развалена част си е голяма бройка. Затова и си взех чисто нова, чиято застраховка ми е 1100 на година, а гаранцията е 7 години. Бмв серия 5 въобще не е за самотен родител или закъсали с парите.

Колега грешиш с тези 3000 лв. Това все пак е е39! Смяна на масло и филтри без автоматик е 200 лв.

За 530 модела тези суми ми бяха казали. За този може да е по-малко, не споря......

смешник пълен халхабер си не се излагай повече!

Няма ненаказано добро, древна поговорка. И коментарите Ви я доказват. Няма нищо по лесно от това да си лош, много по трудно е да искаш да си добър. Моя сентенция, но и тя вече е доказана. И почти невъзможно е лошия да стане добър, както и добрия да стане лош. Това не е модерна благотворителност, това са останки от почти изчезнал морал

коментарите, мисля че на българина генерално нещо много му е сбъркано... ама много!

Българина е реалист здраво стъпил на земята и винаги е готов да прецака някого. Няма лошо обаче.

След 2 седмици и пари ще дава , за да се оттъве.

Има автомобилни марки, които и да ти ги подаряват, да не ги взимаш- факт! Иначе жеста си е благороден - факт Ако на някой му трябва да го взима!!!

Абе да ти кажа, не си много оригинален с това -факт!

Това не е кола за социално слаби. Карам такава кола доста време и не са малки цифрите. Не бих дал такава кола която е в топ състояние а ако е за ремонти също. Преди месеци наследих 3 коли Рено и една фиеста. И всичко отиде за скраб . Не искам. Да ми тежи на съвестта че някой може да катастрофира и да се убие. Жеста е на някой социално интересен и нищо повече. Ми като всичко е точно нека да плати гражданската, пътния данък и да и направи и каско,пълен резервоар и бутилка и всичко да е екстра.

Много мил жест! Хейтърите дето обясняват ,колко била скъпа за поддръжка да си гледат работата. Ми то коя кола не е скъпа? Като се почне от гражданската, масла, гуми и т.н. като се счупи нещо ,няма такава дето да не иска пари! Важното ,в че човекът,който ще я вземе ще спести едни пари за покупката поне и нека си я ползва със здраве! Мечо Пух и той да е жив и здрав!

Не съм какво беше а хейтър а съм човек който знае колко струва гражданската, пътния данък на тази кола и казвам категорично че соц слаб не може да плати нито гуми нито нищо. Лаф да става и нищо друго.

Има хора, които имат нужда от този "к*неф", но нямат възможност да си го купят. Дано никога не Ви се налага да го разберете. От страни се поставят оценки най-лесно.

И аз имам нужда от Мазерати но не не си купувам. Мога да си го позволя но не ми се дават парите за подръжка и ремонти и за това не купувам . И да ми го подаряват засега няма да го взема. Кое не е ясно? За хиляда лева коментираме все едно кой знае какво. Ми вдигайте мизата. Подарявайте имоти ,апартаменти. Започвайте.

жестът е благороден, но тази кола и да ти я подаряват не я вземай. Тоя скрап ще те съблече.

е ламя, на гориво, части... скоро няма да може и да се кара всеки ден, заради екостикерите на зелените изнудвачи, внедрени със дейното съдействие на гроб... човекът е решил да се отърве от нея и вместо да я засили към моргата, е решил да го играе самарянин... това може линда е новина? Някой подарява 25 годишен кенеф.