17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В своята книга "Строго Секретно" съветският посланик Добринин описва създаването на такава директна линия, идея на Робърт Кенеди, разбира никъде не пише е че телефон. Но да кажете, че е мит?

Сега на Клутин не му знаят името в САЩ та камоли телефонен номер. Джуджето е никой- индиански вожд в Сибир.ха.ха

Или пък Джо се губи винаги, жена му го подкрепя като върви за да не падне или си забравя думите. Може би и за това не дава пресконференции с участие на руски журналисти.? А дава пресконференции които са напълно режисирани.

знаят името защо твоите велики сащисани талибани са вечно насрани и в партер.Искап все преговори затягяне на редиции прочие аман нико не им се вързва.

Аз не виждам само "Х"

Обсъждат големите сили ,? Сащ и Русия са били съюзници в две световни войни, а ние техни врагове Какво си говорят или подписват те, ние не знаем и няма да знаем Знаем само да се подмазваме в момента на Щатите. Щатите ще ни цепят басма за да влошават отношенията с Русия. Прост робски народ сме с адекватни политици.

Вот и молодец. Кога ще научите български?

Вован и Лексус държат телефона!?... днес...

„Бързата кафява лисица прескача мързеливото куче“ е англоезична панграма - изречение, което съдържа всички букви от английската азбука. Благодарение на своята краткост и последователност, тя стана широко известна. Фразата обикновено се използва за писане на докосване, тестване на пишещи машини и компютърни клавиатури, показване на примери за шрифтове и други приложения, включващи текст, където е желателно използването на всички букви в азбуката.

Когато София и Скопие инсталират такива комуникации, ще им изпратим нашата панграма " За миг бях в чужд скърцащ плюшен фотьойл"" . какво биха ни изпратили братовчедите не знам , но сигурно ще може да се пее :)

Не виждам буквата Я :)

Опа, видях я :D

_stankow

Много еснафска е тази панграма. Мирише на чехли. Аз предпочитам да използвам при тестве Ах чудна българска земьо, полюшквай цъфтящи жита Малко е по-дълга, само с 6 букви повече, ама нека четат там чужденците ! :) Една от най-хубавите панграми. На другите езици също има, но все едни такива кичозни и изкуствени. Нашата е най-хубава ! :)