Коментари - Капон: Танов прикрива далавери. Шефът на митниците: Претоплена манджа | Днес.dir.bg

Капон: Танов прикрива далавери. Шефът на митниците: Претоплена манджа

Заради далавери в митниците се подбива цената на българските зеленчуци, а държавата губи по 300 милиона лева годишно. Шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов разпъва чадър на тази дейност. Това заяви бившата депутатка Мария Капон. Танов отговори, че това е "вкисната манджа от 90-те".

Обратно в новината

Коментари - Капон: Танов прикрива далавери. Шефът на митниците: Претоплена манджа | Днес.dir.bg

Коментари

Българските зеленчуко производители да не би да са обложени с мито и акциз?!?! Обложени или необложени с мито, вносните зеленчуци имат и по-високи транспортни разходи. Явно чуждите производители са по-ефективни , а вероятно и по-качествени, за да се наложат на пазара

от къде на къде таз мома ще кадрува?!

Това може за някой да са стари вицове защото не им е удобно !Капон браво на теб! Сега извади и какво прави НАП и Стоянов в НАП . И ще ти сваля шапка ! Много хора ги знаят тези неща но не ги казват, а трябва да се крещят, не да се говорят . Стига само се е говорило и какво само приказки и плюнки .Браво на теб !

Права е г-жа Капон.Някои от "кухнята "и е дал информацията.Не си я измисля.навремето японски ТВ се пишеха на 12 долара/брой, при внос,китайското карго и до днес е най-ванижено.Държавата губи милиони от това всеки месец.Как да не може да се направят цени по цените в Китай или нашите.Не може палто да струва 5-6 лв или дузини бельо за о.50 до 1 лв.За това слагат едни и същи митничари с години на отделите"Обмитяване","МРР",акцизни стоки и др.възлови места.Винаги се е събирало пари за партии,директори и т.н.през изминалите 22 години.сега нямам информация,но за да ги държат същите служители,и същите цени при внос,е съмнително.навремето имахме определени цени и по тях се обмитяваха стоките.Всеки митничар имаше книшка с определените цени от Държавата и не можеше да прави с това далавери.Може с бройките,с вида,но не ис цените.Така,че ако искат и сега може да се приложи това.Едни митничари и техните началници станаха милионери,а други живеят от подаяния.......Това ли е справедливостта в РБ?Нали гласувахме за промяна.

Верно е стара манджата! От 20г. всеки гледа да е на далавера! Вкл., правителството и депутатите! Само Танов ли да е на червено? :))

Нека Танов да отговори на два въпроса: 1.Може ли всеки , който има ценз да започне работа във митниците без яки връзки? 2.Има ли поне един митничар да е напуснал работата си доброволно защото му е "спряно кранчето" откакто Танов е шеф?

Ами нали трябва да ни занимава с нещо, за да не забравим напълно, въпреки, че няма с какво да я запомним тази политическа акробатка.

Капон защо ни занимава със стари вицове? И децата знаят, че на митницата мамят, и че си плащат нагоре по веригата, та чак до партийните каси, за да може да си опазят "хлебеца". И това, което Капон разказва е само върхът на сладоледа. Да не говорим за това, че и Лукойл и Винпромите Пещера и Карнобат и Мишо-Бирената фабрика са за затваряне, но все се разминават само с "предупреждения" за системните нарушения на акцизния режим ... А баба Пена ако не си плати парното и взимат веднага апартамента

Обществото, "мършата" пръста си няма да мръдне срещу Държавата на мафията. "Стани, стани, юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа БАНКЕРСКИ ти българите поведи!" няма да събуди душите наши. Спасение има ли? Един от възможните изходи са терминалите на летище София. Другият е летален, към "Орландовци". Третият ИЗХОД в е борба не за оцеляване само, ами и с АТЕИЗМЪТ СОБСТВЕН. Така, "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.", се превръща от скоропоговорка в реално продължаване на дните "на белия свят". Това което се иска от нас е да знаем какво искаме и да си направим труда да го изразим материално с бюлетина на 23 октомври и с молитва към Духовната Йерархия, за Правда и Справедливост. "Jedem das seine!", ВСЕКИМУ НЕГОВОТО.

Бай Ганьо отдавна е разбрал, че големия келепир идва от митницата. На това стратегическо място се слагат най-доверените хора, та да се гарантира паричния поток към партийната касичка. Ако не е този овен Танов, друг далавераджия ще си намерят управляващите, но този "кокъл" няма да изпуснат.

В една страна за управление на митници и в управление на държавата се слагат Тановци и прочее( за да ги коментират Капоновци), само ако не е правова държава,.т.е. в нея не са заложени и не действат правилата( обвити в закони) на правовите държави.

ББ - лидер ?! Ласкаете го !! Една самовлюбена мутра - комплексар, докаран на власт от неудовлетворената женска част в тази държава заради личния си чар :)) Леле - мале - управляват ни !!

Поръчай една бира и за мен. Идвам с медузата и другите рапани!

ами тази госпожа май не е в час как ще отделиш 8000 лева когато един тир стока на реални цени 20 т по 30 ст /говорим за зеленчук/ а пък и голямото търсене и голямата печалба вие не може да разберете че зеледелието се субсидира навсякъде а при нас субсидията минава през 9 препятствия и за този който заслужава отива една десета част голяма наглост голям контрол много сложно а колко лесно става произвел 10 т като пример картофи проверяваш и плащаш по 10 ст на кг или там колко трябва одирате им кожата на тези който искат да се трудят и сега пак пупулизъм гонете промишлените стоки със земеделието е излишно да се затруднявате мозъците а там само може да измеслите по лесен начин да достигат субсидийте до измъчените хорица не виждате ли земята пустее поне 60 %

Да тази госпожица не е в час, но за сметка на това е в някогашното ДС! И то отдавна, когато играеше на демократка и беше депутат от СДС. Тя има толкова общо с демокрацеята, колкото вие с марсианците. Дадоха й пари и партия да си направи с купени цигански гласове и членска маса от един файтон хора. Будали от всички краища на България, събудете се!

Отивам да си поръчам нещо за обяд.

Поръчай нещо и за хората на М. Тампон, те са една шепа само и карат на постно.

То бива бива безхаберие,но този път Г-жа Капон надмина себе си.Незнам само как може БТВ да пускат тема без да си направят труда да проверят цифрите поне ,а в същото време да дават така лесно трибуна за манипулиране на общественото мнение,че на видите ли се ощетявал бюджета.Пълна пародия.

15 години се занимавах с внос и износ. Сблъсквал съм се с проблема на представени фактури и на по-ниски цени, и на по-високи цени от нормалните. Тая материя е много трудна.Тоя, Танов, е единствения шеф на митниците последните 22 години, който като говори, му се разбира какво казва. А жалките подобия, които се мъчат да наподобяват разследващи журналисти, да вземат да се скрият! Когато си абсолютно некомпетентен по един въпрос, а се видя и доста тъп, по-добре да си траеш! Щото и по въпросите се познава глупака. Тоя рапон водещия, така и не разбра какво му обяснява Танов. Ало, редакторите на Нова ТВ, подбирайте си за темите компетентни журналисти(а дали има такива?). То и редакторите, сигурно са като водещите...:о)))

Не е нужно да ни го казва Капон.Това е истината за митниците и далаверите в тях. Нещата не са от сега , но винаги са били прикривани от управляващите , защото това са чисти пари,за които не се дължат и данъци.А ако си спомняте преди време, как му беше "набито канчето" на Танов , то неговото овчо поведение в момента е съвсем обяснимо. И още нещо: МВР , Правосъдие , Митници - всичко е "тяхно" , така че в една държава,която вече е частна собственост , какво да очакваме... Жалко!

"Добро утро" това става от години в БГ митниците и беше попрестанало по едно време докато в БГ работеха Агентите на Короната, но тях ги изгониха и нещата си тръгнаха по старому. В момента цените на които се обмитяват стоките са на нива от преди 2000г., събираемостта на вземанията не може дори и да достигне нивата от 2002-2007 и всичко това въпреки факта, че акцизите се събират от митниците и са включени в същата тази събираемост. А после защо нямало пари - ами ето за това! И картинката в НАП е същата.

А стартовата заплата в митниците е 240 лв, след което стига до около 600 лв и кандидат - митничарите се натискат и търсят връзки за там ... Някой да е чул митничар или съдия да емигрира от БГ, за разлика от лекари и инженери ?

Наското тарифата беше 200 лв, ако не греша. С пазарлъци слиза повече.

Чадъри, обръчи, кръгове... Понеже няма нищо ново в корупционните схеми, опонентите на ГЕРБ са в много смешна позиция. Който и за каквото и да се обади, получава се самокритика, защото вадят на показ, освен далаверите на ГЕРБ, но и собствените си похвати в управлението на държавата.

Подготвя се нова баница и много бивши ще изплуват на повърхността - не беше ли нечия публично известна любовница ?

Че към кой да подеш сигнал, нали Танов е човек на Борисов, то е ясно кой кого прикрива и защо ... коментара е излишен, въпросът е докога това общество ще спи и докога в България намя да има лидери с поне елементарна етика и морал ????

Че към кой да подеш сигнал, нали Танов е човек на Борисов, то е ясно кой кого прикрива и защо ... коментара е излишен, въпросът е докога това общество ще спи и докога в България намя да има лидери с поне елементарна етика и морал ????

СИГУРНО СИ ПРАВА ,ГОСПОЖО, НО НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧУЕ. ДОКАТО ГЕРБ УПРАВЛЯВА,ТАКА щЕ БЪДЕ. ДАНО ИМА ПРАВОСЪДИЕ СЛЕД ТЯХ, ЗАщОТО ИМАТ МНОГО ПРЕГРЕШЕНИЯ,КОИТО ВЛАСТНИЧЕСКИ УКРИВАТ.

Бреее, не знаехме, че медиите така усърдно дават думата и на Капон- "Крупен реституционен герой на бат Костов и стар герой на Илф и П етров от 12- те стола" Сигурно има и плаща яки мангизи на проституиращите ни медии.

не беше Костов, друг я докара! Ама хайде за по-лесно: "Костов е виновен!"

Много ни омекнаха п* е на вас- СДсаристите в последно време. А "реституция в реални граници" кой го измисли и приложи и от което се възползва другарката Капон- не беше ли СДС? А може би са извънземни?

До кога ще ни заблуждава Танов? Голямата далавера е в митниците. Още Алеко е писал за Солунските митници и мерака на Бай Ганьо. Никоя партия не иска да затваря кранчетата там, още повече в годината на изборите !

само който не е кандидатствал за митницата може да му повярва на Танов. След като знам как се влиза там как да му вярвам и за това което говори

Коментари - Капон: Танов прикрива далавери. Шефът на митниците: Претоплена манджа | Днес.dir.bg

Капон: Танов прикрива далавери. Шефът на митниците: Претоплена манджа

Заради далавери в митниците се подбива цената на българските зеленчуци, а държавата губи по 300 милиона лева годишно. Шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов разпъва чадър на тази дейност. Това заяви бившата депутатка Мария Капон. Танов отговори, че това е "вкисната манджа от 90-те".

Обратно в новината

Коментари - Капон: Танов прикрива далавери. Шефът на митниците: Претоплена манджа | Днес.dir.bg

Коментари

Българските зеленчуко производители да не би да са обложени с мито и акциз?!?! Обложени или необложени с мито, вносните зеленчуци имат и по-високи транспортни разходи. Явно чуждите производители са по-ефективни , а вероятно и по-качествени, за да се наложат на пазара

от къде на къде таз мома ще кадрува?!

Това може за някой да са стари вицове защото не им е удобно !Капон браво на теб! Сега извади и какво прави НАП и Стоянов в НАП . И ще ти сваля шапка ! Много хора ги знаят тези неща но не ги казват, а трябва да се крещят, не да се говорят . Стига само се е говорило и какво само приказки и плюнки .Браво на теб !

Права е г-жа Капон.Някои от "кухнята "и е дал информацията.Не си я измисля.навремето японски ТВ се пишеха на 12 долара/брой, при внос,китайското карго и до днес е най-ванижено.Държавата губи милиони от това всеки месец.Как да не може да се направят цени по цените в Китай или нашите.Не може палто да струва 5-6 лв или дузини бельо за о.50 до 1 лв.За това слагат едни и същи митничари с години на отделите"Обмитяване","МРР",акцизни стоки и др.възлови места.Винаги се е събирало пари за партии,директори и т.н.през изминалите 22 години.сега нямам информация,но за да ги държат същите служители,и същите цени при внос,е съмнително.навремето имахме определени цени и по тях се обмитяваха стоките.Всеки митничар имаше книшка с определените цени от Държавата и не можеше да прави с това далавери.Може с бройките,с вида,но не ис цените.Така,че ако искат и сега може да се приложи това.Едни митничари и техните началници станаха милионери,а други живеят от подаяния.......Това ли е справедливостта в РБ?Нали гласувахме за промяна.

Верно е стара манджата! От 20г. всеки гледа да е на далавера! Вкл., правителството и депутатите! Само Танов ли да е на червено? :))

Нека Танов да отговори на два въпроса: 1.Може ли всеки , който има ценз да започне работа във митниците без яки връзки? 2.Има ли поне един митничар да е напуснал работата си доброволно защото му е "спряно кранчето" откакто Танов е шеф?

Ами нали трябва да ни занимава с нещо, за да не забравим напълно, въпреки, че няма с какво да я запомним тази политическа акробатка.

Капон защо ни занимава със стари вицове? И децата знаят, че на митницата мамят, и че си плащат нагоре по веригата, та чак до партийните каси, за да може да си опазят "хлебеца". И това, което Капон разказва е само върхът на сладоледа. Да не говорим за това, че и Лукойл и Винпромите Пещера и Карнобат и Мишо-Бирената фабрика са за затваряне, но все се разминават само с "предупреждения" за системните нарушения на акцизния режим ... А баба Пена ако не си плати парното и взимат веднага апартамента

Обществото, "мършата" пръста си няма да мръдне срещу Държавата на мафията. "Стани, стани, юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа БАНКЕРСКИ ти българите поведи!" няма да събуди душите наши. Спасение има ли? Един от възможните изходи са терминалите на летище София. Другият е летален, към "Орландовци". Третият ИЗХОД в е борба не за оцеляване само, ами и с АТЕИЗМЪТ СОБСТВЕН. Така, "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.", се превръща от скоропоговорка в реално продължаване на дните "на белия свят". Това което се иска от нас е да знаем какво искаме и да си направим труда да го изразим материално с бюлетина на 23 октомври и с молитва към Духовната Йерархия, за Правда и Справедливост. "Jedem das seine!", ВСЕКИМУ НЕГОВОТО.

Бай Ганьо отдавна е разбрал, че големия келепир идва от митницата. На това стратегическо място се слагат най-доверените хора, та да се гарантира паричния поток към партийната касичка. Ако не е този овен Танов, друг далавераджия ще си намерят управляващите, но този "кокъл" няма да изпуснат.

В една страна за управление на митници и в управление на държавата се слагат Тановци и прочее( за да ги коментират Капоновци), само ако не е правова държава,.т.е. в нея не са заложени и не действат правилата( обвити в закони) на правовите държави.

ББ - лидер ?! Ласкаете го !! Една самовлюбена мутра - комплексар, докаран на власт от неудовлетворената женска част в тази държава заради личния си чар :)) Леле - мале - управляват ни !!

Поръчай една бира и за мен. Идвам с медузата и другите рапани!

ами тази госпожа май не е в час как ще отделиш 8000 лева когато един тир стока на реални цени 20 т по 30 ст /говорим за зеленчук/ а пък и голямото търсене и голямата печалба вие не може да разберете че зеледелието се субсидира навсякъде а при нас субсидията минава през 9 препятствия и за този който заслужава отива една десета част голяма наглост голям контрол много сложно а колко лесно става произвел 10 т като пример картофи проверяваш и плащаш по 10 ст на кг или там колко трябва одирате им кожата на тези който искат да се трудят и сега пак пупулизъм гонете промишлените стоки със земеделието е излишно да се затруднявате мозъците а там само може да измеслите по лесен начин да достигат субсидийте до измъчените хорица не виждате ли земята пустее поне 60 %

Да тази госпожица не е в час, но за сметка на това е в някогашното ДС! И то отдавна, когато играеше на демократка и беше депутат от СДС. Тя има толкова общо с демокрацеята, колкото вие с марсианците. Дадоха й пари и партия да си направи с купени цигански гласове и членска маса от един файтон хора. Будали от всички краища на България, събудете се!

Отивам да си поръчам нещо за обяд.

Поръчай нещо и за хората на М. Тампон, те са една шепа само и карат на постно.

То бива бива безхаберие,но този път Г-жа Капон надмина себе си.Незнам само как може БТВ да пускат тема без да си направят труда да проверят цифрите поне ,а в същото време да дават така лесно трибуна за манипулиране на общественото мнение,че на видите ли се ощетявал бюджета.Пълна пародия.

15 години се занимавах с внос и износ. Сблъсквал съм се с проблема на представени фактури и на по-ниски цени, и на по-високи цени от нормалните. Тая материя е много трудна.Тоя, Танов, е единствения шеф на митниците последните 22 години, който като говори, му се разбира какво казва. А жалките подобия, които се мъчат да наподобяват разследващи журналисти, да вземат да се скрият! Когато си абсолютно некомпетентен по един въпрос, а се видя и доста тъп, по-добре да си траеш! Щото и по въпросите се познава глупака. Тоя рапон водещия, така и не разбра какво му обяснява Танов. Ало, редакторите на Нова ТВ, подбирайте си за темите компетентни журналисти(а дали има такива?). То и редакторите, сигурно са като водещите...:о)))

Не е нужно да ни го казва Капон.Това е истината за митниците и далаверите в тях. Нещата не са от сега , но винаги са били прикривани от управляващите , защото това са чисти пари,за които не се дължат и данъци.А ако си спомняте преди време, как му беше "набито канчето" на Танов , то неговото овчо поведение в момента е съвсем обяснимо. И още нещо: МВР , Правосъдие , Митници - всичко е "тяхно" , така че в една държава,която вече е частна собственост , какво да очакваме... Жалко!

"Добро утро" това става от години в БГ митниците и беше попрестанало по едно време докато в БГ работеха Агентите на Короната, но тях ги изгониха и нещата си тръгнаха по старому. В момента цените на които се обмитяват стоките са на нива от преди 2000г., събираемостта на вземанията не може дори и да достигне нивата от 2002-2007 и всичко това въпреки факта, че акцизите се събират от митниците и са включени в същата тази събираемост. А после защо нямало пари - ами ето за това! И картинката в НАП е същата.

А стартовата заплата в митниците е 240 лв, след което стига до около 600 лв и кандидат - митничарите се натискат и търсят връзки за там ... Някой да е чул митничар или съдия да емигрира от БГ, за разлика от лекари и инженери ?

Наското тарифата беше 200 лв, ако не греша. С пазарлъци слиза повече.

Чадъри, обръчи, кръгове... Понеже няма нищо ново в корупционните схеми, опонентите на ГЕРБ са в много смешна позиция. Който и за каквото и да се обади, получава се самокритика, защото вадят на показ, освен далаверите на ГЕРБ, но и собствените си похвати в управлението на държавата.

Подготвя се нова баница и много бивши ще изплуват на повърхността - не беше ли нечия публично известна любовница ?

Че към кой да подеш сигнал, нали Танов е човек на Борисов, то е ясно кой кого прикрива и защо ... коментара е излишен, въпросът е докога това общество ще спи и докога в България намя да има лидери с поне елементарна етика и морал ????

Че към кой да подеш сигнал, нали Танов е човек на Борисов, то е ясно кой кого прикрива и защо ... коментара е излишен, въпросът е докога това общество ще спи и докога в България намя да има лидери с поне елементарна етика и морал ????

СИГУРНО СИ ПРАВА ,ГОСПОЖО, НО НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧУЕ. ДОКАТО ГЕРБ УПРАВЛЯВА,ТАКА щЕ БЪДЕ. ДАНО ИМА ПРАВОСЪДИЕ СЛЕД ТЯХ, ЗАщОТО ИМАТ МНОГО ПРЕГРЕШЕНИЯ,КОИТО ВЛАСТНИЧЕСКИ УКРИВАТ.

Бреее, не знаехме, че медиите така усърдно дават думата и на Капон- "Крупен реституционен герой на бат Костов и стар герой на Илф и П етров от 12- те стола" Сигурно има и плаща яки мангизи на проституиращите ни медии.

не беше Костов, друг я докара! Ама хайде за по-лесно: "Костов е виновен!"

Много ни омекнаха п* е на вас- СДсаристите в последно време. А "реституция в реални граници" кой го измисли и приложи и от което се възползва другарката Капон- не беше ли СДС? А може би са извънземни?

До кога ще ни заблуждава Танов? Голямата далавера е в митниците. Още Алеко е писал за Солунските митници и мерака на Бай Ганьо. Никоя партия не иска да затваря кранчетата там, още повече в годината на изборите !

само който не е кандидатствал за митницата може да му повярва на Танов. След като знам как се влиза там как да му вярвам и за това което говори