Мистерия около кървавата драма във Враца, още не е ясно какво се е случило с майката и детето

"Към жена си, към децата си, беше абсолютно истински баща. Ако е замесен, щеше да е казал, че има проблеми в семейството", разказа един от братята на мъжа, с когото мъртвата жена живеела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй хубаво момче да ней някой нов министър, чадо? Божкеей, как му приляга......Колкози да му хвърля отгоре и платя, и той човек, завалията, що деца храни.

Тоя на снимката не е ли оня рапър Устата?

...........малко преди смъртта си жената да подаде в полицията сигнал за семеен скандал. Когато униформени отишли в жилището, не установили такова нещо.......... Това, че се е обадила, че уж има семеен скандал и това не е доказателство, че мъжът и е виновен.Защото, ако някой друг е извършил престъплението и под натиск може да я е накарал , да се обади, за да натопи съпугът и.

този ром ео наестина щъ е невинна!

Словашка гражданка омъжена за български мангал ? Не разбирам. Или и тя е циганка

Какво съм написал против етноса - да работят, нищо друго. Значи мен ме насилват, като работя, така ли? А наистина е жалко за жената.

Жалко за жената. Не е добре с насилие спрямо етноса,както коментирате.

Това да не е на 100кила брат му, на снимката?

Според мен никой не може да ги принуди да работят. Освен това имаше преди години един чешки евродепутат, който искаше България да станела ромска държава и да се успокоели нещата. Тук и без това били много. Даже мисля, че се казваше Свобода. Затова - всички правителства на съд за развъждане на тези.

Наистина като си помисля, дошли тук и какво - започнали с разплод - природени, заварени , спирка няма. Според мен първо са виновни управляващите, и то всички, тъй като те създават съответните условия, а не само приспособимостта им.

Тези примитиви са изключително приспособими. Могат само с едното парче хляб и след това развъждане до дупка. Помислете само от многобройните печенеги, кумани и други номади от миналото са останали май единствено те. Особено тук, в България намериха благоприятна почва за развъждане. Защо във Франция са само 400 хил. по официални данни? Да, не трябва да сме расисти, но някои неща просто излизат извън контрол. Трябва да се принудят да работят, защото тогава няма време за лиготии. Но кой ще го направи?

До наричащия ни ганювци - никой не е казал, че няма такива българи. Само да напомним,че поне 80% от всички престъпления са от известния ви етнос, а те по брой все пак не ни надвишават. Така, че достатъчно с манипулациите.

Детето ще разкаже като се свести.

Според женските организации, пак е виновен бащата, нали?

Престанете да говорите групости..жал ми е за бащата

тъмна Индия.

Не знам какъв цирк се е развил там, но вариантът майка коли бебе, не успява да го заколи, но успешно заколва себе си.... Едва ли има нещо по-тъпо от полицай. Всъщност има - български полицай.

Bai Mangal e tova

Ей опасни тия жени, даже децата си колят за нищо. Няма ли да се приеме конвенция за защита от женска агресия?

Тоя пич се оказа, не се и съмнявах, марсианец :)

словенка????????

Колкото и той е българин.

''...разказа един от братята на мъжа, с когото мъртвата жена живеела'' Тука има някаква некрофилия, според писанията на журналистите. Помилуй, не знаех, че мъртвите живеят????

Риалити с убийства първият заподозрян е този който е открил жертвите. Тук - май не....

Цигания сър !Проява на ревност и ето какво се случи!Както казах цигания сър!

Тая словачка до тоя циганин ли остана ?

В Словакия, особено източна Словакия е фрашкано с манговци. Селата до украинската и унгарската граница са нещо като Столипиново и Факултето взети заедно

Чехите затова си отрязаха опашката. Сега настигат Германия по качество на живот.

ВАЖНОТО е да НЕ се вдида ШУМ с аларми и кучета.. А ако някопй почне да вдига шум с аларми, да ИЗНЕРВЯ целия квартал или цялото село, трябва да или да го утрепят ИЛИ да му запалят колата... Не може заради някакъв ТЪП олигофрен, който вместо музика , с слуша алармата на колата да се изнервя целия квартал, село.

е свързана?

Контингента на78тв . Е нема такива селяци ,дано се изтрепете всичките .

Контингента на герб. Е няма такива неграмотници. Да сте живи и здрави!

По цвета е ясно ...

A за онази, която си закла двете деца, пак ли ти беше ясно по цвета? Онзи, който си хвърли детето от моста? Тогава какво разправяше за цвета бе, ганювец?

Банго Васильовец. Алахсъз! Китабсъз!