Миню Стайков и негови приближени се опитали да приберат 18,5 млн. лева

И държавни служители ще бъдат обвинени, ако се установи, че са осъществили престъпления по програмата за къщи за гости

Обратно в новината

Коментари - Миню Стайков и негови приближени се опитали да приберат 18,5 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сега. Не сте ли закъснял, макар че не ме вълнува и учудва нищо вече.

Тия се договориха със съда как да защитават властта и въведоха ''поискан откуп или опит да приберът милиони'' все термини които професионалист юрист ще ви каже че в правото реално не се стига и до съд... Ама нали боковата цацаратура трябва да го защитава и нови ''юридически'' терминологии ще вкара и Темида ще я навре в кучи гъз като неадекватна....

Няма Господ да прибере тая паплач, която ни доведе до това жалко съществуване. Дано поне в гроба да не се скарат да си броят откраднатите пари.

Долу Офшоркова и Импексова и Банева и Иванчева. Долу Червената шайка разбойници.

Проверяват се и служители на ДФ "Земеделие" участвали в процедурите по отпускане на средства Хайде още един министър подаде оставка за да носи политическа отговорност а не съдебна

ДОЛУ ТИКВАТА И ГУМЕНКАТА!

Тия задминаха и скрипаловия сериал с техния долнопробен ежедневен как ''гонят и хващат'' всички ама е пък вземат та се клонират и стават повече от хванатите и така пречат на властващите да си вършат далаверите..

Всъщност, няма пречка по Закон, но по спреведливст има. Какво ще направят?Нищо. Защото народът има поговрки за "петле у кълчища". Фонд "Земеделие" на Стайков ли е или на сегашните властвуващи, щото е бил на предествуващите? Ако не е негов- чий е ? За огромно съжаление ще ве споделя- не е мой. Ще Ви призная и нещо с огромно прискърбие- даже и 1 бр. къща за гости си нямам. Като дойдат от разни места, спят кой къде завари. Сега една кратка анкета. Не кликайте-няма обратна връзка. Имате ли къща за гости, финансирана, както се следва или сте си най-обикновен селяндур, който няма такава, като мен? 1. ДА 2. НЕ. Отговорите не се броят освен наум и то от Вас лично и са само за Ваше сведение.

Щом като вярвате на броячите на дира значи сте по зле отколкото изглежа....

От самолет се вижда, че има нещо гнило в тая прокуратура - някакъв ПиАР е, пушилка. Ако има нарушения - да обвиняват и съдят, ама така избирателно и политически си е направо терор. Като обикновен гражданин не ме интересува Миньо Стайков какво е откраднал, поне не ме засяга пряко. Но ме засяга, когато гледам как прецакват улиците и площадите на София с некачественои ремонти. Та нима там всичко е мед и масло? И няма кражби? Само от некадърност ли правят такива простотии по Графа и пред Кристал ??

Прибирам се от време на време в тая кочина! Пълна трагедия Идиот до идиота, мутра до мутра, тарикат до тариката, мързел до мързела и пълно с оплаквачки... Бахти, това не е държава, не е и дори територия, това е филм на ужасите!

Тия с Къщите са ми ясни , апартаментите как ще оправдаете ! Цецка Цачева с нейния апартамент плаче за Затвора ,от къде е взела пари за такъв луксозен апартамент на пъпа в София !

Да ама цецка и цецко в ареста ги не вкарват нали???нищо че казваха как били нормални условита там според тях... Няма да има обвинение, защото приказват само за апартаменти ама за парите от къде са ги извадили, за данъчните престъпление с лъжата за стойността от там и ДДС по малко, такси по малко даже и не продумват ама ако аз не издам касова за левче ще ме глобят 1000 лева и павилиончето ще ми затворят за месец...

Ха добро утро мили ми прокурори!!!! Идва ми една дума дебили, ама не сте такива със сигурност. Вие мълви не слушате, защото се занимавате с документи, ама и документи не може да видите, защото всичко е законно, защото така са написани законите в милата ни родина. Сигурно на ръщете на пръстите се броят истинските дребни производители, добрали се по незнайни причини до евнросредства.

Миню и този до него приличат на малоумни орки. България пък е като Мордор - пълна е с орки.

и тиквеници, а всички заедно са селски цървули.

18 милиона за Миню са джобни пари.

Какъв вид има този Гешев, Боже.

ТОЯ защо го снимат винаги с ОТВОРЕНА УСТА ????? Сигурно се е НЕНАЯЛ ????

Вишинси поне не е иглеждал като смрадлива мутра!:))

Нещастни ченгета! От 2008ма се знае, че Винпрома Карнобат е в сивата зона

И как се осъществява такава мащабна схема за крадене на еврофондове без вътрешни хора в Държавен Фонд Земеделие ??!!! там има проверки поне на 4 нива, и ако нямаш чадърче ще изгориш поне на едното от тях .... ама тук н чадъри, а с цял навес са се подвизавали!!!

Този месец изкупуваме обратно ВЕЦ - по 5000 лв за 75% от дяловете. От другия месец започваме да изкупуваме обратно и соларни паркове - по 100 лв на киловат. Идвайте вие, че да не дойдат Дебел-ян, Дребната риба и Гологлавеца.

Борислав Иванов Шопов работи в министерството на земеделието през последните години и през 2014-2015.сега е в Брюксел с връзки без конкурс.Проверете го. Внукът на директора на МВР Пловдив през комунизма...

Даже и няма да си мръднат пръста.

?

Ако обвинителният акт е като този срещу Иванчева, язък за парата. Пак отиде в свирката.

Аз да попитам кой управляваше 2015-2018г. За един прЕател питам .

Между прибрали и опитали да приберат има много голяма разлика. Всеки се опитва да прибере нещо.

Едва ли някой си мисли , че в България съществува съдебна система , за правосъдие не говорим защото щеше да е гавра.

Няма как да съществува след като 90% от народа все търси нещо да прибере, да свие, далаверка да направи. Че тия съдии, прокурори и прочие артисти от къде мислите се взимат- от народа.

НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ НИКОЙ НИЩО ДА ИМ НАПРАВИ . . . .

Гешев - презедент!

Зърнарите от Октопода и ТИМ всяка година прибират евро милиони от земите на дядовците ни! Направигте ли нещо или да?!

нашата родина ще дръпне напред само ако престъпниците ги съдят в щатите по тамошните закони, а присъдите си ги изтърпяват в турски затвори по тамошния тертип!

Отвратителна помийна яма за крадене на милиони са тия програми. Сутринта слушах един "консултант" по проекти - доц . Ненчо Димитров от УНСС. Кой му беше дал думата на тоя - наговори толкова лъжи за къщите, начина на печелене на проекти и т.н.Къщите били, за да могат бедните!!!! българи, в годината, когато не им се роди боб или картофи, да си осигурят прехраната. А пък после се оказа, че напред се бутат "млади момичета" - думите са на доцента, защото така проектът печеле повече точки и шанс за успех. Безумие пълно! Същото и с новоизлюпения кой знае как "проф ТАДАРЪКОВ' - да нре повтарям идиотизмите му. Приличат на " гузен негонен бяга" , но все едно - тях няма да накажат.

Глупако - знаехте го преди няколко месеца!!! Защо сега - или ще избират но тон-балък, затова надигаш врат! Иначе за далаверите на ДПС във фонда се знае от 10 години! Или и ти си поредната Алиса в страната на чудесата?!

Борислав Иванов Шопов работи в министерството на земеделието през последните години и през 2014-2015.сега е в Брюксел

Отвратителна държава, ще измрем и ще ви оставим на циганите да ви съсипят за наше отмъщение

те като видят зор, ще си идат в къщите в чужбина. Като свършат гратис парите ще ви оставят на индийците да ви изядат и ще се измъкнат. Вече продали и цяла България на интересуващите се.

Душички :)

То да е само Миньо Стайков - няма защо и да говорим. Но това е повсЕмвстна практика. Има "млади фермери", които дори не живеят в България, а печелят в чужбина. ЗЕмите се " обработват" дори не от бащите им, а от дядовЦите. И това се знае от цялото село, знае се от кмета- но всички мълчат. Често това са и децата на кмета - международни шофьори, сезонни работници. ЕТО ТОВА Е НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНО В ТЕЗИ 'РАЗОБЛИЧЕНИЯЮ - ВДИГАТ ШУМ, ПРАВЯТ ПУШИЛКА И В НЕЯ НЕЩАТА ЗА ТЯХ И ТЕХНИТЕ ХОРА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ. Доколкото знам към 7-8 МИЛИАРДА СА ПАРИТЕ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ. Кой ги папка? Та на Миньо няколко милиончета , при това опит Хубаво - ама като сте почнали - направете го със всеички, А НЕ ЗАМАЗВАЙТЕ ОЧИТЕ НА ГЛУПЦИТЕ.

....престанете с тези циркове ….-въпросът е да или не ….стига локуми ...

Иванчева се опитала да прибере 150 000 - дадоха й 20 години. Тези за 18,5 милиона - колко ще им дадете? 199 години затвор ?! А,да видим!

Ще му дадат оправдателна. Не за друго, а щото е взел парите. Осъждат само тия, дето са поискали, ама не са взели.

Да и ще му дръпнат една финансова корекция да види той.