17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ми направо да не се връщат, щом ключовите служби могат и без тях по 4 месеца. Оня с менискуса и той така го скъса и повече не се появи, хи хи хи!

тия, когато трябва да излизат в отпуск - не излизат. когато трябва да работят бичат неплатен отпуск. след като отмине метлата се връщат на работа и продължават да трупат отпуск (не излизат официално) и чакат да дойде деня, в който освен чувала с парите при пренсиониране за вземат и още за неизползван отпуск. знам за хора в полицията с по 200+ дни неизползван отпуск

Изглежда не са достатъчно натоварени тези служби и вземат заплати за нищоправене. Началниците им също го доказват с тези дълги отпуски, което означава, че няма нужда от тях. Закривай службите и да връщат заплатите си - не са ги заслужили!

Егати отпуската 4 месеца....???? Алоуу кви са тези отпуски бе....

Когато котките са далеч, мишките танцуват свободно. Спомняте ли си закона, когато са в отпуск, немогат да ги уволнява. В такива ситуации стават най големите престъпления и никой не е за уволнение. Стари БКП-арск игрички.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

В договори на международни фирми има клауза, че ако по някаква причина служителят не може да изпълнява задълженията си договорът се счита за прекратен от следващия ден на примесечния период. Крайно време е това да се въведе и за всички мениджърски позиции в държавната администрация. А сега те не си пускат платена отпуска, когато не ходят на работа, излизат в безкраен болничен и неплатен, когато се смени вятъра. И когато го уволнят трябва да му платят месеци неизползван платен отпуск, освен 20-те заплати, при пенсиониране. А като премине вятъра на промяната пенсионирания веднага го назначават на същата позиция, за да взима и пенсия към предишната си заплата.

Мутренски номера! Това са отпуските! Ама ние понеже сме от село доматите с коловете ги ядем! За нищо не се сещаме.Тия тарикати докога ще ги търпите?!

Безсрамници, без достойнство избягаха първи от потъващия Кораб.... много се страхуват за да бягат и доказват че има защо... Гнус ме е от такива мъже

Чудех се кво ли правят служителите им,като началниците им ги е хванала липсата на 4 месеца, щото идеята ми е, ако всичко е както по рано --- просто да съкратят тези техни длъжности и да се спастри някой лев за млечице на децата в детските градини

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Дираджиии и вие сте едни боклуци

ТКато вехто пенсионирано заптие мога да определя,че ако не е по бременност такава неплатено, то си е чисто дезертьорство по време на полувоенна медицинска епидимиологична ситуация За тези, които не са в час- това са държавни агенции с ранг на министерства и председателите им са с ранг на министри..Кво ли правят подчинените им!

Тулупа повлече крак с отпуск и болнични и разбира се шайката около него не остана по-назад, Що се отнася до затихващото вече квичене от герберската кочина, то това ми напомня много за Коледа- предсмъртното квичене на прасето и миризмата на опърлена четина. Може би е време да се изкара горелката!? ГЕРБ е история. Плъховете бързо ще се преорентират. Боко- при Маргините Край на приказката.

Би трябвало всички шефове на отдели във всички министерства да подадат оставки. За жалост епидемията им дава завеса. - Мон оправдава дебилните си учебни програми в основното образование с дистанционното обучение - Здравната система не обяснява защо хората късно се обръщат за болнична помощ - ами заради тестовете и другите изследвания, които се плащат лично докато още можеш да стоиш прав - -

Кой ти дава отпуск за 4 месеца, на тия служби, по време на епидемиологична и политическа криза? Когато отношенията със Русия са обтегнати заради шпионски скандали, в Израел има проблеми, а по-границата - засилен имигрантски натиск!? Това означава, че тия хорица НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА работата, а само службицата. Такива хора НЕ ТРЯБВАТ на България. Да ги махат по най-бързия възможен начин.

Хората са видели, че е безсмислено да седят и да търпят унижения и са взели неплатен отпуск. И се оказва, че са били предвидливи. Уволненията на неудобните започнаха още в първите часове на министрите. Не се разбра, кога тези министри успяха да прегледат и анализират всичко свършено или несвършено, за да започнат направо да уволняват. Чистка като ленински съботници Реваншизмът бързо се настанява във всички структури. Социалистическо комунистически методи. А мислехме, че това вече е минало-свършено време.

...до-виж-да-не!

Мда, само така. Никъв гьовеч за льотчика фатмак. Ама нищо - нашите пак ще си го изберат.

льотчик, фатмак... такива изрази използват в пивницата до нас кварталните пияници на възраст 70+ по-младите нямат и на идея какво значат и двете....

ако не отстрани овреме бойко пРашкофф и съклетарицата му "черепахова" го очаква дълъг и позотворен курорт в кубинския курорт Гуантанамо.

Какъв е Проблема шефове на държавни агенции да излязат за 4 месеца в неплатен отпуск? Това важи и за ДАНС и разузнаването. Хората са решили да се махнат за малко

Ми да се махнат за много тогава.

а завинаги да се махнат, и то с 200

Някой в частния сектор да отиде при шефа си да поиска 4-5 месеца неплатен отпуск на общо основание и да каже какво е станало.

аБЕ защо уволнявате калинките бе, тва е планетарно бедствие- чудоо

старите кучета в централния софийски питали кога ще въдворяват боко, щели да го порят с 200

От това правителство професионалисти са само Рашков и бобъра с големите очи дето е министър на финансите

Точно! На нас ни трябват палачи.

Ба, тия много време ще ходят за риба?

С твърда ръка трябва да се борави! Подкрепям напълно. Евтините трикове на някой, няма да минат. Браво на г-н Рашков!

То Рашков да види кои дирекции са в МВР. Това са агенции и не са му подчинени .

Има си министър за тая работа.

Бойко Рашков - заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи. Така че, ДАНС, ДАР, ДАТО, респективно техните ръководители, са му подчинени!!!

Явно доста неща не са ви ясни! Бойко Рашков е зам.министър-председател с ресор "Обществен ред и сигурност", а не само МВР.

И какво ще правят комунистическите боклуци сега? Преврата им няма да успее като не сложат марионетките си из службите. Въй та това си е за рев, сълзи и сополи.

Длъжностите са свободни. Ние ще поработим пък ...доброволно.

Очаквах поне 50-60 човека а те цели трима, на единия от които обучението сигурно е планирано от преди половин година.

Schilo

Само на Китов е обяснимо. А другите сега са в канализацията.

Служебните недоразумения си заслужават бойкота. Правителството на Радев вече сгази закона с освобождаването на главсека на МВР. Аре.

организиран бойкот в спец службата? Саботаж, предателство, измяна, дезертьорство? Имаш ли представа какви са наказаниятя за това?

LeGrandTulup

В по добри времена: 7,62.

Пий си хапчетата.

си ги ти.

а не трябва ли първо да арестуват Банкянския МАФИОТ точно както те срестувафа 3-4 олихарха да го подържат в ареста 1-2 години и бай Ставри да му отпори дупарата

Ами да ги арестуват и под стража да ги заведат в МВР.

Наистина са много, двама.

Офицери на честта, а? Страхливи мишоци, като тартора на мафията дето ги организира.

Масовото и организирано напускане и излизане уж на висшите офицери в отпуска от по 3 месеца е вид саботаж, измяна и дезертьорство.

За това е лесно - прекратяват им отпуска .... да си довършат ,,работата " и съкращаване на щата . Явно може и без тях .

И тримата не са в МВР , тоя безхаберник да научи дирекциите в МВР. Имат право иначе да излязат до 6 месеца неплатен веднъж за цялата си служба или да го разделят на части , но е до 6 месеца.

Schilo

Ба си мишоците са ни управлявали и са било начело на службите! Изпокрили са се , като хлебарки!

не са мишоци а МАФИОТИ

Schilo

Не знам... Мафиотите са май с повече чест и достойнство!

те са от българските мафиоти като ги арестуват всички стават с патерици инвалидни колички подагра и ишиас, ревящи

Schilo

Прав си... То и нашите мафиоти не са като другите... И те мишкуват!

Никой не е разбрал че са в отпуск значи няма смисъл от тях, да им съкращават щата. А боку тиквата къде е че не се е вясвал дни вече? Да не е забегнал вече?

Значи - може и без тях . Съкращавай щата .

Баце също се покри при избирателите му в Столипиново.

А защо искате да махате тези хора и да слагате свои червени подлоги, които да крадат? След 2 месеца и нещо ще ви разкараме завинаги, червени предатели и крадци!

Голям залък лапни, ГОЛЯМА ДУМА не казвай!

Schilo

Само ти ли не разбра, че сте аут? ГЕРБ приключи!

Ако ГЕРБ са аут с 25%, то комунистите къде сте с вашите 15? Какво ще правите, като ГЕРБ пак са първи, а Мунчо го изритаме и изберем достоен президент? А? Кажи, червен троле!

Schilo

Кви комунисти те гонят бе,мишок? Де еине правителството , "победители"?

Отваряме закона за ДАНС, вероятно и този за разузнаването е подобен: Чл. 113. Държавните служители в агенцията не могат да бъдат освобождавани от служба по време на отпуск Та, директорът Е НА СЛУЖБА, т.е. длъжен е да изпълнява заповедите на началника. А началник на Директора на Министерски съвет. Същия ако му ЗАПОВЯДА да си прекрати отпуска, той е ДЛЪЖЕН да изпълни заповедта. Та министъра да не плаче като вдовица, да са си влиза в правомощията .... да изчегърта гнилото.

"А началник на Директора на Министерски съвет" да се чете А началник на Директора Е Министерски съвет - министър председател, заместници или ресорен министър.

Хахаха, уникален дебил си! Безмозъчен! Не може да бъде освободен от длъжността си по време на отпуск! Олигофрен!

Там , при военните , пожарникарите - може .

ДАНС, МВР, МО са военнизирани структури и субординация. Прекият началник може да издаде заповед за прекратяване на отпуск във връзка с изпълнение на службата. Питай познати полицаи и военни.

Я виж кога, при какви случаи и кой може да разрешава и да прекратява неплатения отпуск на всеки в тази държава!

Schilo

ДАНС не са към МВР и министъра нищо не може да направи. За съжаление

Тези са за военен съд и тъмничен затвор, както и който им е разписал отпуските! Може ли да оставиш вътрешното и външното разузнаване без началник половин година.

Може! Кака Херо бди!

Ти вземи се образовай малко , а кой е за затвор казва съда и то на последна инстанция.

Schilo

Тия не са никакви ръководители на служби, а най-обилновени мишки! А бре, плъхове, достойнство нямате ли, че се изпокрихте? Жалки сте, много жалки! То, бившата шефка на НАП и бившия шеф на митниците се оказаха по-големи мъжкари от вас, бе! Нищожества!

Имат право по закон , другото са бръщолевения на разни хора дето не са чели законите и правилниците на съответните агенции.

То 19 май наближава! Да вземем да му дръпнем още едно ,,мероприятие,,!? А?

Крият се като плъхове, досущ като т.лупа. От какво се страхуват?

Саботират!!

Само за протокола - използвания отпуск не се заплаща при прекратяване на трудовото взаимоотношение. Така че бюджета може да е на плюс. Не виждам някой да е почувствал, че ключови фигури в БГ са в отпуск.

Сигурен ли си ? За една предишна шефка на нап питам - дето гушна 200 000 от неползвани отпуски .

Вече не съм. Сега видях, че става дума за неплатен годишен отпуск. НО впредвид това, че той по принцип се пуска след като е използван другия(платен), все още надежда има. Как е в случаите нямам идея...

Тоя на ,,Разузнаване,,.. Айде за кога , щото Петров и Боширов вече влязоха пеша по Дунав мост и... напредват към Хитрино!

питали са нещо и за Гебрата в Русе.

Това може ли да се брои за ОПГ, личи си че е организирано :)

Това им е стила. Мъжкарят Ваньо Танов се скри в Токуда, за да не го уволни Орешарски. Е, после неговите все пак му скроиха шапката.

менискуси ли?

този път е ахилеса:)