Министър Павлова: Партньорите ни смятат, че сме се справили с председателството

Павлова обясни, че оценката за европредседателстването ни е висока, защото страната ни е била динамична и гъвкава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОПУлизъмммм. Кат нас други няма.., така ли???? ВИСОКА оценка..... друг път висока...хората вече се радват на това , че българското "председателство" изтече и дойде време Австрия да работи сериозно по въпросите. Ако трябва да сме обективни ,трябва да кажем, че тук там имаше проблясъци, но като ЦЯЛО председателството беше повече от посредствено - т.е. Среден 3.

Свинетка се движеше с чанти по няколко бона и костюми от по 10 хилядарки. Това не са успехи, но кой да им каже. Народът мизерства, а вие се заливате с лукс!

Тая я лъжат, че се е справила и тя горката им вярва...... Я ходи хапни нещо сладко та да не олабиш овала !

Тази явно е красива вътрешно, щом външно...

Значи за теб не е важно,какво,ще каже народа ти,а ПАРТНЬОРИТЕ ТИ?Ами на следващите избори,отиди да те избират партньорите ти от Е.С.На слука!!!

Тая не става и да я свариш за лой! )))))

ще има някаква файда от нея, макар и еднократна, и със съмнително качество...

Кой каквото ще да говори. Българското правителство се държа професионално и отговорно въпреки педерастките изпълнения на комунистите. Към момента ГЕРБ и националистите се справят повече от добре.

Полза от ЕС няма.Високи цени и отровна храна.Стотици хиляди избягаха за 10 години.Малцина се върнаха.От хубаво не са тръгнали.Ако няма фондове ще настане глад .

Хората гладуват в България , а тия от Брюскел се тъпчеха на корем с пари от народа.Големи софри слагаха , тук умират от глад и болести

Аз не гладувам. Ако говорим, че има 5% гладуващи, ми то ги има навсякъде по света. Ако говорим за циганското население, което е 15% от " българския" народ-ми те така са си избрали, но и те не гладуват. А, къде по света няма глад? В русуя ли? Хахаха.

Справилисте се били,а това каквопроменя статуса на българите ма.На кой му пука за рутинното така наречено председателство.Народа тъне в мизерия,България в разруха.Оглозганият народ дори не разбира по нищо,нито че е вЕвропа,нито за някакво нищо,за което потрошихте толкова пара за гурме папкане и спинкане на богатите европейци на наш гръб.А ти си като слоница от гурмета.Смешници

Кой народ? Аз съм на море в Гърция. Тук всеки втори е българин. На мен ми излиза около 2500 лв тази почивка за 7 дни. Предполагам и на другите. Аз не съм ли от народа. Нито съм политик, нито съм с "връзки" някъде. Не ти изнася, защото си некадърен и не си се реализирал и сега ревеш. Ревльовците като теб в България са много и затова и България е на това положение. Работете мързеливци прости.

И ти си тръгни с края на ,,УСПЕШНОТО'' председателство. Докато беше заета с председателството, маса българи се споминаха от болести, глад, наркотици, душевен срив и наркотици.

Важното е, че е имало наркотици!

Е щото мрат хора да не живеем другите, така ли? Или по време на комунизма хората не умираха от същите неща? Я си измии очите малко закостенял тъпанар.

Нагла лоена топка

За особено високите резултати говори дори и ББ 3 изтъквайки, че нито една кола от кортежите не се е развила или спряла поради авария. Ето това е висока оценка на евро председателството, казана от специалист с особено висок ранг и познания - хахахаха

Фалете ме Уста, оти ке ви пОсерем!

Тук автора е постъпил на обратно първо е гледал мъпетс шоу и после е копирал образа на Пиги в реалния живот....

Балканите, Европа и света са в шок! България сдава председателството! Бай хой суджуков вече няма да сдобрява световните сили! УЖАС, УЖАС, УЖАС! И природата плаче за СВЕТОВНИЯ ЛИДЕР бай хой! Да дойде Мишо бирата!

АЗ смятам че не сте направили нищо за мен, смятам че не ми плащате сметкити, и смятам че можете да вървите на майка си в ....

не пиша, защото мислите ми са нецензурни, но са по темата. В стил Христо Стоичков

Али Баба, ти си най-добрият, викнали вкупом 40-те разбойници...

за десерт и по едно билетче за Щатите за по 8000 лв. си вземете, да отидете и на Тръмпи да му се похвалите ... И той, завалията, да ви потупа по рамото!

Надявам се ,че българският народ съвсем скоро ще се справи с вас много качествено

Как? Ще заблее по-силно и ще намали градусите на ракията? Българският народ не знае колко уши има на главата си, камо ли да намери начин да си подобри живота. Ще мишкувате до седмата тръба.

Отива ти!

Събира всички отрепки на обществото.

Ма ти общество ли си ?

Да! При това - Отворено, не какво да е!

Няма дума Комуноиден в българския език,учи граматика

Резултатите от анкетата говори сама за себе си ,че хората не са съгласни с безумните разходи по Евро председателството ,поскъпването на цените и явен ефект черно на бяло няма . Тук не става въпрос за политика .

Хапнаха, пийнаха, как няма да са доволни!

Благодарим ти, другарке Павлова, за нулевите резултати от председателството.

Справихме се с председателството, трайно останахме на всички възможни последни места в Европа, и това е оценката на нашите партньори. Ухили се доволно другарката Павлова.

защото не съм политик, но обсъждам съдържанието на думите. Едно е справям се, а друго е постигнах, едното е ОК, а другуто е УРА , успях - "открих Америка" или "моят 100м спринт е под 10 сек", а не минах през финала.

добре се справихте с ПРЕДАТЕЛСТВОТО

Погледни се в огледалото! Скоро ще гръмнеш. Колко гушна лично ти от това председателство?.....От него,народът и България нищо не спечелиха,но вие яко изгладихте бръчките........ЧУДНО МИ Е,СЕГА КАКВО ИЗМИСЛЕНО МИНИСТЕРСТВО ТИ Е ПОДГОТВИЛ БОРИСОВ?....ТРЯБВА ДА СИ ПОДДЪРЖАШ СТАНДАРТА И ТЕЛОСЛОЖЕНИЕТО. ТОЛКОВА " ТРУД ПОЛОЖИ" ЗА ТЯХ,ЗА НАША СМЕТКА.

Явно не знаеш ,че още 6 месеца ще е на щат в ЕС,за да предадяла на следващите важните неща.Те австрийците са толкова тъпи ,че ще разчитат нашата да ги обучава.Просто я харесна дъртия Юнкер и ще си я отглежда още дълго време.

може да знае някоя хватка по Кегел...

До сега не съм чул някоя страна да са и казали, че не се е справила. От кумова срама, ама все едно и също казват: Браво , добре се справихте! А що се отнася до въпроса: А сега на къде? То е ясно , пак министър на МРРБ, а сегашния- заместник и готово. Ще видим.

И с какво се справиха?

Според българския народ обаче не сте се справили , българина не усети ползи , а дори напротив , цените скачат на всичко -горива , храна , здраве и т.н.!Лиле чети коментарите и анкетите !Всички сте въздух под налягане , начело с балканския бабаит Бойко!

тя очевидно е под особено високо налягане. Пък Баце е под високо кръвно налягане, понеже не яде суджук...

По обед в новините съобщаваме - посетиха ни над 36 000 делегати.. Във вечерните новини вече са над 50 000.. В същото време отчитаме 300 мероприятия.. В заличките на НДК, дет са с под хиляда места..

Председателството беше САМО безсмислено трошене на пари, самохвалство и самовлюбеност! От ядене и пиене не можете да се събирате на снимките! Целта е постигната - тиквата е най-великия миротворец! Господ вижда - всичко се връща заради простотията и лакомията! Най-доброто на европредседателството е, че СВЪРШИ!

А как се справяте с председателството на България?! Смеете ли без охрана да се разходите нощ по тъмните софийски улички или пък денем сред своите избиратели, които Ви изкарваме заплатите и рушветите???!!!

КО?Нееееееее....

от цялата дандания беше посещението на Виктор Орбан, от което, за съжаление, тикви и плондерки, не успехте да се възполвате по никакъв начин. Сигурен съм, че и на него сте му обяснявали "как трябва да се правят нещата"...

Тези наши въздухари не могат да стъпят на малкия пръст на Орбан,който доказа по най категоричен начин ,че за него първи по важност са унгарците,а после тези бюрократи и паразити от ЕС.Но за нашите е поважно да ги тупат по рамото ,отколкото да повишим стандарта на хората.

"Но за нашите е поважно да ги тупат по рамото" - типична черта на селския комплексар.

Успешно ПреЦедателство-със сигурност.Покрай цялото харчене на пари,някои"наши"момчета пак забогатяха,пък и отчислиха дял за по-нагоре по веригата. Доволен съм,че Хаджи Бойко ще си отдъхне най-после.И ще изпълни заканата си-"Само да свърши,че да се разправя с гадовете...."Значи,иде време разделно и жив гад няма да остане в Републиката.

Зялото преЦедателство си беше Money for Nothing. Даяр Стрейтс да ме прощават, ама е така. Над 200 милиона на вятъра, само Тиквата да си начеше егото, а вие да се нагушите яко. А за народа даже и дудук няма. Е, поне видяхме пияния на цепеница Юнкер...

Е на това му казвам КОМЕНТАР!Браво!

туй за успех ли си го тургат двамцата с Баце - "Германското правителство съобщи, че е сключило споразумения с Гърция и Испания да връщането в тях на мигрантите, регистрирани в тези страни, предадоха световните агенции." Нашио ред ша е утре.. Кат си дадем европреЦедателството на Курца.. А от оня ден - Чавушоглу: "Ако не отпаднат визите, няма споразумение с мигрантите..

цена нямате , безценни професионалисти до един, няма проблем захванат и нерешен, всичко е ШЕСТ!

Смятали, били! Всъщност и да считат, все едно. Файдата от казването е като от ланския сняг. Щото думите са без пари. Друго щеше да е, ако имаше нещо написано. Например споразумение за влизане в Шенген или нещо конкретно, ама в полза на България. Не имагенерни ала-бали като "Западните Балкани". Защото френският президент, холандският и датският премиери в сряда единодушно отсякоха, че Македония и Албания ще гледат поканата за членство в ЕС през крив ман'рон.

Дайте на жената някой лев,че много се е трудила.

Не е проблем да се справиш ако нищо не правиш. Освен едно безумно харчене на пари за да покрият комплекса на неграмотника и некадърника. Е, Мирослав Боршош се справи, ще му останат пари за харчене...

Тази ако я окачим ще скъса въжето ! Менте Министър !

Одобрението на "Партньорите" ви ще ви спаси ли от народната секира!? Хубаво е да почнете да мислите с оглед на кипящото под похлупака в България, което напътствия на изригне....колкото и да го запишете по медиите, които никой не гледа и не чете вече

партньорите ви са доволни от доброти ви изпълнение, но ползата за българите е нула. Цените с вдигат , народа мре, средата е фронтова,мизерията е масова,престъпността и деградацията убивит, а вие сте за съд и затвор. Сега чакаме вертолетите да се превърнат в линейки,а България да се превърне в газов разпределител за луната .Чакаме и магистрали до Албания до Косово и до Бандеровците в Киев.

Ами, ако и на мен някой ми спретне в продължение на 6 месеца безплатен купон и аз ще съм доволен, що да не съм?

Трябва да си сменя резолюцията на монитора.....

Тази заяви,че до края на годината,остава Министър по ПреЦедателството. Само не разбрах,в Австрия ли я назначават?Защото нашето свърши.Как си Министър на нещо,което го няма? Някъде за Чужбина май я гласяли....че е много заслужила,за да представя България! Иначе-както до сега.Проблемите на Родината са единствено и само за Запбалканите и бившето ПреЦедателство.Ако са останали някакви грижи,те са наследство-от БСП мандат и Орешарски.

От мистър на европреЦедателство става министър на краденето на еврофондове , викат му за заблудените оФцете "усвояване" ( с дебело намигване на дебело око)