17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аллах нещо не е доволен от талибаните

Хайде милиардите в Афганистан, а не за войната на САЩ, ЕС И НАТО. За нещо градивно а не за разрушения!!! Малоумници!!!

Разшуренията ги прави твоя кумир Путлер фашист Или нещо не е така, а говедо ?

И той също прави земетресения в Афганистан

Ох, милите хора!! Те и без това така трудно живеят - сега и това чудо!!

Горките афганистанци, нямат и минутка въздух да си поемат. Първо талибани, после руснаци, после американци, после цял свяст дефакто се изсипа там да ги спасява и така ги спаси, че постла червен килим отново за талибаните, и не стига тва ами и между другото опиумни войни, междуплеменни вражди, суша, глад, земетресения--

За това я се отделят десетина секунди в новините , я не! Що не пратят там някой репортер да снима и да се опитва да прави фалшиви новини?! ...ако разберат ще го накажат с камъни!

На сиромаха все нещо лошо ще се случи.

Означава стабилен. Вижте старите къщи по възрожденските квартали. Ако нещо не ви е ясно - питайте кофражистите. Те единствени от днешните строители знаят за каво се използва терминът.

В нормативната ни уредба в ЗУТ дървените къщи се водят паянтови, а дори понякога банките отказват кредити за подобен тип инвестиции. Разбирането на термина паянта е доста погрешно, а то само по себе си означава укрепващ елемент, стабилност. Ако търсите "паянтов" в нета - ще видите погрешните, сега възприети за лошо качесто. Потърсете "паянта" и ще ви стане ясно.

Чичо Сам и ЕС ще дадат ли някой долар на хорицата или по-важно е да изпращаме милиарди на Украйна ?

жалко за хората, но това е една седмица американски бомбардировки.

жалко за хората!