17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И всичките крайно нуждаещи се от спасение млади мъже в разцвета на силите си, а не болни старци, жени или деца.

под гръмкото название НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ печелят луди пари . НПО извършващи трафик на хора, следва да бъдат забранени. Какво търси неправителствена организация в международни води?! Какъв е легалния предмет на пребиваването й?! По същия начин и в БГ

в южна Испания почина жена от листериоза - много опасно бактериално заболяване, силно заразно с възможен смъртен изход. Има отчетени общо 80 случая на заразяване, основно в Севиля. Освен това усилено се размножават тигровите комари, които пренасят страшни инфекциозни болести. Политкоректно не казват, че това идва от емигрантите, но хората не са идиоти и го разбират. Какво ли още ще ни донесат от Африка?

Глупости на търкалета. Тигрови комари откриха в Бургас още преди 10 години.

Логично. Испанско НПО, испански кораб, испанско пристанище. Все едно турско НПО да наеме турски кораб и да транспортира мигранти в Бургас или Варна.

Ама нали италиаците са го конфискували какви испански военни щели да го прибират??? И защо като е техен испанците не пратиха много преди това военните си кораби да го приберът??? Те така си правят навлеците ''круизно'' безплатно пътуване и след това обгрижване ама все сметката им някой друг да плаща..

Кадафи накрая затова беше станал толкова самонадеян - осъзнавал е какво прави той и Либия за Европа. За съжаление европейските политици не са си и представяли сегашната картинка.

Кадафи им казваше истината и те за това го махнаха защото не им отърваше.. Сега обаче неговите думи станаха реалност и те пак се чудят на кой да прехвърлят вината си.. Помогнаха на краварите да разбуни тези райони и сега европейците ще ядът попарата на краварите..

Предполагам,че италианското правителство е решило да евакуира мигрантите ОТ ОСТРОВ ЛАМПЕДУЗА НА ОСТРОВ СИЦИЛИЯ. Къде е грешката -при превода или при печатането? ДИР, моля да поместите извинение за допуснатата грешна-иначе ще си помисля,че преводача е или слаб или не е виждал през живота си картата на средиземноморието.

Статията е елементарна за схващане, но явно не от теб. Написано си е ясно. Испански НПО кораб качил мигранти и се запътил и опитал да ги закара към Лампедиза (Италия), но италианските власти му отказали и той чакал в международни води и т.н.

Гледам снимката на италиянския прокурор и неволно се сещам за нашият главен такъв! Италиянеца слаб, небрежно елегантен ... и нашият селски тюфлек. Като тюфлек е най-мекото което мога да използвам.

Трябва на всички гласували за Меркел да им натресат по няколко мигранти в къщи, хем да се осъзнаят, а и другите да са наясно какво ги чака.

Колко хубаво беше при комунизЪма, когато нелегално припълзял нашата граница биваше отстрелян като диво прасе от граничарите ни и те дори бяха награждавани за зорко пазене на държавната граница!!! На Запад пък, просто не пускаха никой без виза... А сега, ега ти слободията! Всеки маймун, ислямски термит, не само че си прави разходка по границите на Европа, ами и го обгрижват, храна, лекарства, легло, дрехи, че и пари му дават. Но, бомбата тик-така, драги еврогейски организации и скоро ще се проклинате за огромната геополитическа грешка...

Всички застреляни се опитваха да се измъкнат от България, а не да влезат.

....и нямаше птичи грип, луда крава, нилска треска .....и чума по свинете.....

Потапяйте коритото на 50 мили от брега заедно с орките, за урок на следващите мангусти.

Барабар с капитана и екипажа, така че следващите трафиканти да се замислят.

И защо не ги върнат по родни места?

Браво на Салвини! Най-после един истински мъж, че аман от п.тьовци. Навляците следва да се връщат принудително от където са дошли, корабите - потопявани, а екипажа съден за трафик на хора. Аман от тъпата крава Меркел и бабо..а Макрон.

Орките в Африка, нпо-рките в затвора, кораба - конфискация.

Сорос за международно издирване. За престъпления срещу човечеството.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

САЩ излъгаха еврогейските държави като Италия, Германия, Великобритания и Франция да нападнат Либия. Те разбиха стената спираща африканците. От Либия идват 97 процента от африканските мигранти. Либия е хъб за мигрантите. Жените и децата задоволяват военните групировки в Либия Мъжете трябва да плащат откуп с пари от помощите

Проблемът не е в това че те идват, пробелмът е , че ние ги пускаме

Цитат от по- долу "Такава греда ни поднесе Меркел преди няколко години-просто не е истина. " Както казва жена ми ,като ги иска ,да им изпрати кораби и самолети Що ще умират хорицата , що ще ловим трафиканти Др.Меркел ги покани "Елате , хиляди младежи" .Искаме ви.

"Като ги иска", да отива при тях. В Африка.

Немците и италианците се усетиха,че арабите и африканците идват ,за да смучат помощи и да изнасилват децата им.

Къде е Кадафи? Къде е Либийската държава да се намеси? Къде са краварите да пазят Европа от нашественици?

Мигрантите идват с кредитни карти и модерни смартфони. Хубави дрехи и маратонки. Идват ,за да превземат Европа.

15000000000000000000000000000000000000+

Тук важният въпрос е - за какво са им на европейците африкански негри?

Великата и неповторима наша евродепутатка и банкерка, как и беше името, ти го каза директно ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА РАСАТА.

Хайде Кьовеши, вкарай в затвора всички НПО-та за трафик на хора!

Потопете кораба с всичките маймуни на него

Колкото и да претопляте манджата няма да ни накарате да съчувстваме на тези. Това са нащественици и е крайно време да бъдат връщани там, от където са тръгнали. Корабите да се потапят, а капитаните им да бъдат хвърлени в затвора за трафик на хора! И заспалите шведи и германци разбраха каква сган са тези т.нар.мигранти.

Абсолютно вярно! Трябва да се засилят наказанията срещу трафикантите. Би трябвало да е нещо като национално и даже интернационално предателство. Плюс конфискация на имоти и ще прекратят. Няма начин да се интегрират, а и няма нужда.

Уви,"КРАЙ"няма и скоро не се задава.Ще се наложи,да разпределим Африка в Европа. Каквото и да ни коства това.Такава греда ни поднесе Меркел преди няколко години-просто не е истина.

А НПОтата в панделата за трафик на хора.

няма да спрем да вкарваме ислямисти в Европа на Меркел ,докато не смените църквите с джамий

Браво! Слава на Путлера!

Психар. Можеш само да мучиш и да издаваш нечленоразделни звуци, комплексар нещастен.

Абе не напразно е имало колонии. Тия мамунаzu не напразно са били роби, как да го накараш иначе да се държи като човек, че и да се труди

Еийййй най накрая една добра новина - конфискува им коритот на тованасрано НПО. Сега да ги подведат и под съдебна отговорност. Браво на италия!

Чете ли статията за циганите в Германоя? Български цигани, български граждани, български ценности и отношение към труда и общественния ред. Ами да си ги прибирате вие и да ви глобим че не можете да си оправите държавате та дори циганите ви бягат.

Държавата ни я разбихте вие89г, вие ни давахте съвети как да се интегрират циганите( до 89г бяха интегрирани), а сега покажете как ще ги интегрирате.

Абе кви са тия сапунени драми, дето ги забърквате днес, а дир? Да хващат и да го потапят тоя кораб без никаква евакуация!

Но кой назначил това прокурорче добре, но да понесе отговорността.За сега лигата пада понеже три звезди се съюзи със социалистите и няма да има избори, а после народа да решава кой да го представлява и кой прокурорчета да назначава.

поне сменихте смешното загалавие, че пропкурорът бил "разпоредил", ама в статията това си стои. :-) Единственото, което прокурор може да разпореди в случая е КОНФИСКУВАНЕТО на кораба, която и вероятно е направил, т. е. направил точно това, която либерастията не искаше да се случва. Но сте го написали така, все едно пркурора е позволил на мигрантите да влязат. Мне, конфискувал е кораба, защото има извършено претъпление с него!!

Дано да си прав но какво става с тях ....

Стига си ми използвал ника дано господ да те накаже за това е кражба.

те не са с асини а трафисшрани и трябва капитава да бъде с ден цатрафик

Bokvalno sam putresena.no apiliram za homanost i filandtropia. Migrantite sa ma4enizi i sa nozhdaiat ot putslon.

кога стигна в Измир?

Не е Мелиха. Друга луда е.

МНОГО! Ясно е, че български незнаеш. Ясно е и че не искаш да го знаеш. Ясно е, че очевидно нямаш физическа клавиатура с кирилица, но все пак можеш и виртуална да си направиш за 5 секунди, като опция от оперативните системи по света..... Хич не ми дреме, че си в Berlin- там съм бил преди да се родиш. Много ме мъчи друго- твоята дума " stodentka"! На крилица се пише "студентка". Поне я напиши -"studentka" , което е неиздържано, неправилно и нередно, но е по-добро от твоето, защото пък то ми говори че си студена, фригидна курва и не си никаква "стодентка" Правя ти такава забележка 3- 4 години..... Вие госпожо/госпожице/ стодентке, не завършхте ли този Факултет на пиацата в Берлин, за това време? Или трябва да зубкате още?

Значи така- испански трафиканти, испански кораб, но вместо да ги складират в Испания, дремят 19 дена, за да стоварят паплачта в Италия. И що така, сне в родината на трафикантите илиГермания, Норвегия- другите известни трафиканти? За 19 дена не могат да стигнат Испания или Германия??

Луди хора. Като им свършат парите за издръжка на тарикатите, друга песен ще запеят и ще искат останалите страни да "поемат отговорност".

вие сте изверги. затова мизерсвате в кенефа на европа. преставете си да сте на техно място. 19 дни у средизебно море гладни ръсни фмирисани упикани, каде ходят тези хорица 19 дни до кенефа. вие сте дущевни уроди, тези хорица не бягат от убаво. молете са да не сти на техно място. 10 булгаристнаци не струват колкото един честен миграм

Пий си хапчетата и ходи по кочините им да ги оправяш, нещастнико продажен. Никой не ви вярва на сълзливата либерастия, лицемерната хуманност и избирателната милосърдност. Около теб европейци се самоубиват, умират от глад и студ, но той се загрижил за поредните изнасилвачи и убийци. Дано следващите им жертви са напористи либерасти и техните близки, че ми писна да страдат невинни хора !!!

Само да отбележа, че европейските страни са приели достатъчно мигранти, още колко според теб са в състояние да посрещнат и обгрижват?

Ти ди де поставяй на тяхно мядто- кой ти пречи? Пет пари не давам от какво бягат- НЕ ГИ ИСКАМЕ. Да си седят на черния континент с гнуснста ди религия, обичаи и цвят.

ве Мангасар?

Брей, сега сън няма да спиме за този скочилият пръв в морето, безценен примат. 17 членният екипаж не можел да овладее положението на кораба, биели се, ами те същото ще правят и на сушата, затова и никой нормален не ги иска, но самоотверженият екипаж ще продължава да ги натриса на Европа. Правилно Салвини е казал, че НПО-то е испанско, корабът е испански, да си ги карат в Испания, какво висят пред Италия и чакат Салвини да ги приема, при все, че той много ясно и категорично заяви, че няма да ги пусне на територията на Италия. Че и чак със съд го заплашнаха, обиждаха, наци го наричаха ...Нагли, продажни, гнусни либерастки свине !!! Европейци умират от глад и студ, бездомни и пред кофите за боклук, но ни занимават с измислените им "бежанци", които са милиарди и не знам как ще ги поберат всичките в клетата вече Европа. Либерастията е злото за Европа !!!

Ми щом е скочил от борда защо са го върнали на кораба? И представете си, че тези политици които ни ги натрапиха, непрекъснато за сметка на данъкоплатците търчат по срещи и говорат врели некипели. А всичко си продължава по старому. Избори се фалшифицират и тъй наречените политици продължават спокойно да мачкат народите си.

А за самоубийствата на европейците никой не го е грижа, при все, че същите тези европейци са им делегирали властта на палачите !

Соросите и либерасите ще победат, черншлките ще поробят Европа без война, аз не зная защо е това въоръжение след като врага ни е в тила...

Въоръжават се срещу въображаемият си враг, Русия, докато нашествениците вече са в Европа. Почнали да пристигат и от Конго, най-опасната държава в света. Направо светло бъдеще за децата на Европа. Блазе ни !

Брей, мислех си че съдът разпорежда. От кога прокурорите са в съдебната власт?!? Обикновено са в изпълнителната власт. Малко трудно могат да разпореждат, освен за събиране на доказатества!! ама важното е

Интересно на какви основания прокурорът иска конфискация на кораба... и дали тези основания са приложими за всички кораби използвани за трафик на хора;)

На основание законът, който Салвини успя да прокара и наскоро влезе в сила.

" Испанското правителство съобщи, че изпраща свой военен кораб до италианския остров Лампедуза, за да ескортира хуманитарния кораб на испанската НПО "Оупън армс" до Испания" Ааа, можело значи. И защо чакате 3 седмици? Ако мине.

Чакай да дойде първо. Те обещаха, докато корсбът е във вода. Сега да видим дали ше се скатаят, след като прокурорът евакуира орките.,

tonk11

Правилно. Кораба се конфискува, мигрантите на палатки 3 дни и като дойде испанския кораб му ги товарят и кой от къде е.

Ми браво! След като го конфискуват, и да го потопят. А пътниците - в Испания....Да си ги чуват, щом са си ги викнали.

корабчетата на евреиската глобална-толерастка гадина Сорос всеки месец превозват по 35 000 човекоподобни в Европа докато не обесим юдо-масонкия елит ислямизирането и геноцида срещу бялата раса няма да престанат

юдо-масоснкия лихварски заговор напълни Европа с човекоподобни евреите трябва и ще бъдат изтребени без никаква милост - жеди деца - под ножа твари гнусни !!!!!

Прокурора е вреден!!!