Меркел и Макрон настояха за яснота какво се е случило с Навални

Двамата държавни ръководители предложиха медицинска помощ за руския опозиционер. Макрон дори каза, че Франция може да предостави убежище на Навални

Обратно в новината

Коментари - Меркел и Макрон настояха за яснота какво се е случило с Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и двамата нямат деца и двамата са обратни

Тъпи сте вие коментиращите излезте на вън на протест кво чакате на някого

И аз питах за жълтите жилетки ,но тогажа мълчахте като П...И

Този бабоеб дали и обръща хастара на дъртата ?

Това ли им е най-големия проблем на западните марионетки, назначени за... лидери?!?

Направил се е на интересен. Казал си, "забравиха ме моите шефове, не пращат пари, ще хапна малко тебешир, да им напомня за себе си".

По скоро е казал:Ще шмръкна една тебеширена линия, пък да става каквото ще!

Всичко е пиеса с този мухльо, за да се отвлече вниманието на хората. 100% всичко е една измама инсцинирана от нахални по заповед на западните му благодетели. Досега не оправдал и цент от вложенията в него. В Русия всички го осмиват. Единствено печели, че ходи на почивки скъпи и тъпата му дъщеря му учи в Сащ

Тия не се вълнуват от протестите срещу мутрата в България и в техните страни от българите там ама много са се загрижили за навални дето се чуди какво да сътвори за да не се забравя името му....Отдавна трябваше да си го приемете при вас след като си сътрудничите с краварите обаче не смеете че ще им развалите играта..

Тези от Европа не се интересуват от България по две причини: 1.В територията са се прицелили САЩ 2.За тях вече няма нищо в опоскана България

Историята е доказала какво се е случило, каквото всеки друг път в тази варварска държава.

Тези какво се правят на луди, все едно не знаят от край време как се решават нещата в комунистическата кочина Русия?

Повишена кръвна захар, ацетон в урината

Тъп запад???? Досега ги тровеше в чужбина и то неграмотно. Сега започна на руска територия. Не им ли стига засега Беларус /след източна Европа/ и Украйна???

Меркел искам да я питам с чие разрешение "покани" в ЕС мигрантите, а Микрон ми е интересно с какъв рейтинг управлява, справил ли се е достатъчно добре вкъщи, та да дава акъл на други страни?

Появи се информация, че предната нощ до два сутринта преди полета, НаХални яко е запивал в някакво село до Томск със сподвижници...Шехеразадата му отрече, но ние шехеразадите ги знаем, те винаги отричат, дори да ги гепят на калъп,,,

Както ние се наричаме бай Ганьовци,в Русия казват: "Рашка говняшка!"

Ти не си ганьовец, ти си едно жалко ебано чиракминетчииче.мбуухахаха

ако всички проституиращи за рубли бяха като теб порното в Русия щеше да е безплатно..ха.ха

Е какво му се е случило - COVID19.

а стана ли ясно къде скриха Борис Трети?

а има ли ясното дали Тодор Живкофф и Бойко Борисофф са роднини на Царят?

а няма ли някой да изясни кой: уби 2 милиона българи осакати 2 милиона българи отвлече 2 милиона българи открадна над 500 милиарда .... за последните 31 години ? или европата не се интересува от съдбата на туземците, а само от своите агенти и зомбита?

Който не слуша в Русия пие чай.

очаквам справедливост от ЕС за отровения Навални. - санкции -всички с руски паспорти вън от ЕС-куфар,гара,сибир.

Тикво, а ти ли ще им работиш на западните гавази:)))??? Питам само, защото амуджите, които домъкнаха като... бежанци от цяла Африка и половин Азия... нямат такива намерения:)))!

Къде си бе сладур ? Ще те чукам бавно.

Меркел и Макрон да си гледат ТАЛИБАНИТЕ , и да не се бъркат там където НЕ ИМ е работа !

Ние сме организация на обратните ,на снимката -прдеруга и лезбйка

Путин така се стресна че не можа да спи две нощи

Комунисти убийци! Отрявят опозицията си и пускат ваксина за масово потребление без никаква предварителна фаза!!! Убийци, Убийци, Убийци, Убийци!

Те ако са искали да са го убили. Малко помисли ще ти е от полза

ЕС доста успешно се превърна в най-гнусната и двулична организация. За България в момента мълчат като бити педераси, но за бежанците и това какво производство храни да продаваме в магазините нямаха проблем да се бъркат. За Ливан, Украйна, Беларус и Русия нямат проблем да си кажат "мнението" и това кой трябва да управлява, но за издевателствата на Ердоган и на Китай мълчат пак като бити педераси. Много са се загрижили за горките бежанци, но странно защо нямаха проблем да им хвърлят бомби заедно с американците. Ако това не е олицетворение на тотална липса на морален център, не знам кое е...

политика...какво искаш... съвсем различно ще бъде ако го извадиш от кавичките или от политиката...т.е. 'европейския съюз"

Да е отровен?

само от отрова ли се изпада в кома...малко профански въпрос...

Един Навални има опозиция и като го отрови остава само Жириновски

Тъй като гладам тези хора по на запад от нас,в Европата си слагат маски на лицето,а нашичкият лидер не прави това.Х есъм видял една негова снимка с маска.Това се нарича дебелокожо отхвърляне на реалността!Е как да не ти се иска да напуснеш БГ и да отидеш по-далече,за да видиш как се спазват правилата,па дори и да миеш чиний,е па защо не!!!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Че и секса забраниха вече каква жена какви 50 лева?

Тези корпоративни подлоги изобщо не ги интересува Европа да е добре, тяхната задача е да плашат идиотите с комунизъм и да предоставят на корпорациите контрол върху ресурси, политици и държави.

Тоя Макрончо много смел бре? Нали дадоха политическо убежище на " Прикованите генитали" и той им запали банката. Сега да дадат политическо убежище на НаСрални и той ще запали Франция. Щото плащат САЩ.

не разбрах...

Нито едното нито другото

Империя на злото, най-доброто определение за тия диваци

Ей, европейски лидери мърши, гледайте си Европата, че сте я превърнали в кочина, Русия я оставете да се оправя сама.

Новинарски сайтове, които предоставят IP адреси на потребителите си на не когото трябва, ще бъдат сигнализирани незабавно : https://www.cpdp.bg/?p=pages&aid=56 - Комисия за защита на личните данни; https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu/eu-countries-gdpr-specific-notifications_en - Европейската комисия; https://www.europol.europa.eu/activities-services/intelligence-notifications-early-warning-notifications - Европол

Какво става с Либия.

Бабо Меркел пише ти едно 10 годишно момче от България. Много те моля, като изпратите самолета да вземе отровения чичко от Русия на връщане да кацне в София и си приберете тиквата с каскета. Поне това дължите на народа ни.

Като го приберат в Германистан със сигурност ще го отровят

Всички руски чиновници се лекуват в Германия. В Русия НЯМА средства, апаратура и СПЕЦИАЛИСТИ. Днес в Омската болница имаше повече чекисти отколкото лекари и болни. Въпреки че в Русия бе приет от Жужи ЗАКОН за право на достъп та близките, Юлия Навальная с часове не бе допускана до мъжът си. До Навални никой от близки и приятели не бе допуснат. ЗА ДА НЕ СЕ ВЗЕМЕ БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ С КАКВО ВЕЩЕСТВО ФСБ са го ОТРОВИЛИ. С това вещество, със същите симптоми ДВА ПЪТИ е ТРОВЕН друг руски противник на Жужи. В ГЕРМАНИЯ е СПАСЯВАН от токсиколози. Украинския президент Ющенко по същият начин бе отровен на вечеря с "украински" политик. Русия веднага изтегли отровителя и му ДЕДЕ РУСКО ГРАЖДАНСТВО. Ющенко също бе спасен в Германия. Но обезобразен от отровата на ФСБ. Първата реакция на бърза помощ екипа взел Навални от самолета, преди още ФСБ да поеме контрола над ИНФОРМАЦИЯТА е: ТОКСИКОЛОГИЧНО ТЕЖКО ОТРАВЯНЕ. Навални е още жив единственно бързата реакция на пилотите на самолета и презимяване веднага в Омск, след излитането от Томск.

Меркел и Макрон настояха за яснота.... ми то е ясно, нальохал се е с водка като прасе

С Е Р С Е М. За теб иде реч, не за Навални.

Знаем го дневалния, кат види водка и му светват очичките. Дай му само водка да се налива

Навални сай намуал с три вида дрога и за капак,черен чай

БКП БСП ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА НЯКОЛКО ПЪТИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ЗАДНО С ВИЦЕТО ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА!!!

97-ма е демокрацията бе, при демокрацията фалитите са нормално нещо!

Като му мине махмурлука, Навални ще се оправи. Сега страда от обилна диария и непрекъснат дрисък. И друг път му се е случвало ...

Ти не страдаш от - ти СИ диария.

кето е трябвало да се случи с един гнусен предател!

Кремъл отрича - значи Кремъл ЛЪЖЕ ? Не смее да си признае??

Ай стига с този дневален ,дето сърбал чаю... А тия двамамката сбърканяци , вместо да дават акъл нека се вземат бре... И без това са яловаци... Няма да създадат тъппаци като тях

Навални е пълен провал и само харчи грешни пари на Сорос и други подобни спонсори. Меркел напразно се е загрижила за него.

Поне името се е набило в ушите. Като нарицателно.

Нищо особено, поредните циркови изпълнения на Навални. Понеже бяха забравили за него. Първоначалната версия беше, че е отровен с чай в самолета. После се оказа, че в самолета не е консумирал нищо. Оказа се, че е пил нещо в барче преди полета. Сега разследват барчето. Да де, ама и от това няма да излезе конспирация, защото камерите на барчето са заснели всичко. Пожелаха му бързо оздравяване и нека следващият път да си подготви по-добре театрото!

На Навални ще му направят клизма в Омск и ще му мине. Трябва да пие по-малко твърд алкохол преди да се качи в самолет

Мирни протести в Минск....изведнъж, след като повече от година Навални е в забвение очевидно бива отровен( кажи го, пожетрван), как мислите, дали в този момент Пути хей така по най ахмашки начин, точно сега ше отрови Навални? Хайде бе!....Политиката риятели, е един тотален гнус, от как свят светува.

Навални ще го пецкат .нално ...

Да започне да действа като литне самолета, за да няма шанс за медицинска помощ? Странно.

Нека да се интересуват. Путин няма да им каже. Всичко е повече от ясно и то е , че Навални е бил отровен. Но защо Бабата и Геронтофила си пъхат носовете там където не им е работа? Да гледат в собствените си паници и да се замислят, дали след 50 години бялата раса ще е мнозинство все още в Германия и Франция.