Коментари - Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна | Днес.dir.bg

Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна

Президентската кандидатура трябва да бъде надпартийна, заяви гражданският кандидат за президент Меглена Кунева в Силистра.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна | Днес.dir.bg

Коментари

kgb777kgb

Когато подобен говори , ми идва да счупя нещо , я телевизор , я монитор !!! Наглоста на такива няма граници ! Дано не събере и 500 гласа !!!

Правилно. Самата Кунева е многопартийна. От БКП отиде в НДСВ, работи със сини, червени и гербери - тоест ксъс всички цветове на политическата мафия. Идеална е за президент и да смени Гоце...

Новата президентска двойка ще промени всичко в съдилищата. Точно от това се страхува доган -серго този път затвора не му мърда...затова се моли за предсрочни избори

Президенската кампания на Меглена Кунева ще се направлява от-сценаристите на Слави.

Не знам дали е надпартийна, но тази женица не е български кандидат. Тя предаде интересите на България и се подписваше като миска пред дискотека в присъединителните документи. Да си ходи в самолета на Барозо стюардеса, за там става!

Амиго, наистина ли си вярваш, като ги казваш тези неща! - Я не се издавай...

Тази захаросана женичка е събирателен образ на Стефчо Софиянски и Сюлейманчо Паси!...

Много добре казано!

Мазна, мазна, че чак блажна! Ох, гади ми се от тая! Толкова много лъже, ама толкова безсрамно, че направо е гадно да се слуша и да се коментира! Нима има още наивници след последната й опашата лъжа и измама на изборите за евродупетати, когато вкара с измама и подмяна на вота на хората двама кибици и навлеци в ЕП, да плюят държавата си ката ден - Тонка Фармата и оня баща на престъпник, който е в затвора!? Има ли още глупаци, които слушат захаросаните и сиропираните й приказчици за "надпартиен", едва ли не извънземен кандидат, като знаем, че има кръвни връзки с БСПто, с БКПто, работи за Костофф в администрацията му акто великата експертка, сложи се на дядовия, фръцка се и на Бойко по едно време, ама той е мъж и на такива не налита ... Човекът е пич и лидер по натурата си и не може да се бута в тълпите на нейните "покровители" /само за да не ме забанят се изразявам литературно, иначе съвсем друга думичка си мисля в момента!/... Само едно мазно петно ще остане от тая след 23 окт., и ще е гранясало от злоупотреби!

победа миглена,вярвме в теб!разчитаи на ехперти и личности да извадят страната от блатото на милиционерите и корупцята!! само с общи усиля ще успеем да вкараме булгаря в обществото на проспериращите дъряви!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Със сигурност Кунева е по добрия кандидат от Плевнелиев. По този въпрос спор няма.

Свали си цветните очила и си вземи транквилантчето!

Алексчо, ще избираме президент на БЪЛГАРИЯ в края на октомври, не куриерка на Станишевата квазибулка, на дедовата щерка и турско-циганската мафия между София и Брюксел! Съвземи се и си дай сметка, че държавният ни бюджет няма да издържи на командировките на тази мазнотия постоянно в Париж и Брюксел, както си е свикнала! Разтягането на локуми с евро-терминологии и сиропираните приказки за бабите по селата не са никакво доказателство за интелигентност, а са просто груба демагогия! А за върховен главнокомандващ или духовен лидер не става поради очевидните причини - жена е, твърде е превзета и лигава, католичка е от н'ам коя си агарянска секта ... какъв духовен обединител на българите - православни, мюсулмани, цигани?! Мислете малко преди да пишете, моля ви се, омръзна ми вече да обяснявам очевадни неща ...

Няма такива работи като над-, под-, извън-, вътре- партийна! Кунева е назад с понятията. В държавата има фирмено управление, което за лицеприятие се нарича партийно. Президента и кмета се "избират" според склонността и възможностите им да настъпват финансовите интереси на конкуренцията.

Абе, жена, кого заблуждаваш? Разбира се, че ще допуснеш всякакви закони, които крепят статуквото и предприемчивостта на олигархията. Иначе, нямаше да обикаляш страната като кандидат-президент.

Какво договори с ЕС тази жена за селското ни стопанство, че не мога сега да се сетя?

Пръмова по мъж смята, че орел, рак и щука, могат да направят план срещу безработицата. Да напомним, че вече имахме социален резидент, който не се справи с този проблем. нямала да допуска незнам какво си. Нищо. Ще си ги прегласуват и пак ще приемат това, каквото искат. Искала да поеме отговорност. Ей това не ми е ясно. Като каже, че иска, за какво ще бъде отговорна и кой ще и търси отговорност? Желанието й за отговорност ще промени ли нещо в житейски план?Пенсии, заплати, здравеопазване? Тези неща не зависят от президента.

Спокойно товарищ, да не те удари дамлата. Не се вълнувай. Това, че ти не виждаш, не означава, че всички не виждат. Всички видяхме, как талантливо имаме най-гадните условия за влизане и членство в ЕС, как нямаме реакторите 1-4, как не се случи възмездието което обеща ГЕРБ, а се случи повторение на краденето от предишните. Но ако някой се дърпа от това да му оперират езика и да го махнат от там където е, никой не може да му попречи. Това си е твоя лична работа, товарищ.

е леко глуповата жената, щом толкова си повярва. И каква загриженост проявява за 120 000 души, които нямало да гласуват, защото нямали пари да си подновят документите за самоличност? Точно такива не трябва никога да гласуват. Стана тя и от тях да зависи - те нямат 2 лева, на избори ще ходят!

Ти ли ма? Ти ли ще говориш за партии?

Уважаенми ДИР, скъпи приятели! Ограничавате размера на постингите, които са от нерегистрирани потребители. Декларирате 2000 символа като ограничение. Напрактика обаче ограничението сработва на около 1100 символа с включени спейсовете (MS Word брои успешно символите, които се съдържат в текст и, повярвайте, не лъже). Молим ви да коригирате едно от двете: или да споменете ограничението, което наистина работи, а именно 1100 символа, или да оправите функцията, която брои сиволите в постингите към сайта ви. Пожелателно е второто действие, доколкото е по-либерално. Предварително благодарим! Поздрав, ваш посетител

След преговорите за ЕС Кунева тр. да получи пожизнена пеенсия, изроде! Защото никак не бяхме за ЕС, което е първо, и второ, именно заради ЕС в моента не рочиш из кофите за боклук, а в най-дълбока криза имаш какво да ядеш. И заради Бойко и Дянков, от чиито талант и смелост всчики болшевишки кратуни им треперят партенките. Кунева (освен че има собствено име) има становище и визия, които определено биха довели до много дългоочаквани пормени за страната ни. Тя вижда нещата по същество (мутрите и пазара - цените високи; политиката и обществпто - как неформалните организации да коригират политиката; говори не само английски, но и езика на политиците от Европа, което Станише доказа няколко пъти, че не може, въпреки отличното техническо владеене на езика - не е достатъчно). Такива като Кунева, Борисов, Дянков, Бакърджиев - са хората, които се оказаха първите патриоти, които виждам в управлението. Правят държава! И започва да работи все по-добре!!

И какво те кара да мислиш, че точно пък Кунева е допринесла затова да сме в ЕС?!? Много наивно ИЗРОДЕ!

Товарищ,преди всичко, Кунева смени фамилията на лежалия в Белене баща, с фамилията на мъчителите му. Достатъчно красноречив факт. След това помогна на Москва и Париж да се затворят реакторите 1-4 в Козлодуй. Парите за това даде френската банка в която услужливо я приютиха за благодарност. Москва пък ще строи Белене и ще си сътрудничи с Уестингхаус.

Товарищ, нещо си се пообръкл бре. Хем "Бойко и Дянков" таланти, хем Кунева ще коригира политиката, чрез- "неформалните организации".Тази работа как става, товарищ? А "неформалните организации", товарищ, сигурно са онези организации от миналото, които хем бяха казионни и акуширано от Партията ти, хем уж не бяха. Това което ни върши работа не са те. Това е организираното и осъзнато гражданско общество, с което Кунева няма как да има нещо общо поради естеството на нещата които е сторила за българския народ.

Кога българите ще бъдат благодарни на някого, който им е помогнал?! Кунева беше адекватната личност, която изкомуникира влизането на страната в ЕС. Това не става лесно, пак повтарям, че Станишев се опита да си говори с ЕС и никога не успя да с еполучи диалог - неспособен е. И почти всички са неспособни на това. Кунева го прави и е успешна. Когато една жена обича, може да се жени и да е шастлива. Политическите окраски са посредствено виждане за живота и щастието. Ядрените централи в България не са били никога особен интерес на французите. Това са преувеличения, типични за балканите. Както навремето в Лондон хората не обръщаха внимание на антракса, уж пуснат в метрото, но българите се преазпасиха с медицински средства против антракс. Звучи тъпо, а?

Не виждам защо да не са талантливи едновременно Бойко, Дянков и Кунева... Мирише ми на едноканално и черно-бяло виждане и мироглед у теб. Което озанчава ограниченост, иначе казано простотия, ... товарищ (така грозно звучи тази дума днес). Занчи трябва да сме от онези животни, които лижат една паритв и, каквото и да става, да не уважават таланта на друг от друга партия. Толкова тъпо и толкова типично за българксия тъпанарин, че по-типично няма! Мнго, много ограничено! Самопогубващо! Принадлежно към времена, десетки векове назад в тъмната история на човечеството. Назадничаво и регресивно. Низко! Отвращаващо и неуважително кум човешкия род изобщо, в частност към правото на индивидуалност и преценката на индивидуалността. Като градация и най-накрая - болшевишко. Повече не можеш да го калсифицираш назад и надолу.

Разбира се, че е права Кунева. Президентската кандидатура трябва да бъде трябва да бъде удобна на Москва преди всичко, но трябва да се нрави и на Вашингтон и дори да е търпима от Брюксел. Имаме най - малко 3 такива кандидатури до тук.Самата Кунева, Калфин и аутсайдерът Плевнелиев.

Цялата тази дандания около Президентската институция носи само загуба на време, пари и обществена енергия. В резултат получаваме една ялова институция и камара чиновници, които внасят допълнителна бъркотия в обществото! Променете Конституцията и ако толкова е нужен Президент, нека да го избира Народното събрание!

Другарката Пръмова-Кунева се омъжила САМО по любов за сина на члена на ЦК на БКП. Тя просто не знаела за краха на комунизма като идеология. Била е тъпа.

ГРАЖДАНСКИЯТ МИ СЪВЕТ Е, ДА СИ РЕГУЛИРАМЕ НАСТРОЙКИТЕ, ПАРТИЙНИ, НАДПАРТИЙНИ, МУТРЕНСКИ И РУАЗМНИ, И ДА СЕ ПРОЧЕТЕ МНОГОКРАТНО ТОВА, КОЕТО КАЗВА Г-ЖА КУНЕВА. СЛЕД КАТО СЕ АНАЛИЗИРА И УЛЕГНЕ ТОВА, ЩЕ СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТЯ Е НАПЪЛНО И УБЕДИТЕЛНО ПРАВА. ЩЕ СЕ УБЕДИМ, ЧЕ ТОЧНО ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА И БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

Ами,Жоро,значи да слушаме какво говори,а не да гледаме какво върши....Много ни смяташ за наивници!!!!

Достатъчно е Кунева да каже от кои острови са и дошли наркопарите и от кого....Това също е обществена тайна...

Другарко Кунева, вие сте партийна от деня в който сте станали Пръмова. Много лекомислено смятате българския народ за глупав - вие и всички, които стоят зад вас. България я е имало и ще я има, въпреки усилията да бъде унищожавана многократно срещу 30 сребърника.

Ами твоята кандидатура каква е, дундо? Ти кого целуваше преди четири години? Не беше ли дъртия от Мадрид, благодарение на когото и сега пак излизаш като въшка на чело. Че в твоя инициативен комитет не са ли все бивши твои съпартийци? Такива независими като тебе са толкова много в България. един мандат кандидати на една партия, в следващия "независими", после пак от друга партия и така до пенсиониране.

Браво подкрепям Ви.!!!!!!......Безсрамници още се пробват да ни правят на маймуни ,а нейсе

Ми тя щото Кунева никога не е членувала в партии, освен в измислето от ченгетата НДСВ! Права е!

За Разпутин и всички мои приятели и неприятели казвам следното.Опитвам се да променя себе си и успявам.Накарах семейството ми да ми повярва.Приятелите ми повярваха.Сега трябва да намеря още милиони приятели,които да ми повярват.И ако работим качествено и с морал,ще стане.Но задължително с надпартиен президент.Останалите са в модела на управление,който е погрешен.

какъвто си ти, такова ти е семейството и приятелите, ако имаш, разбира се?

angel gadjev

Да така е.А твоето семейство и приятели,ако имаш, са такива като теб,пандишпан.И не знаеш,че между пандимон и пандишпан разликата е от рая до ада.Аз съм в ада,добре дошъл.

В скромния-ми житейски път не видях лица които да се променят наистина, пандимон (било самоволно, било насила) ; Хора -- виж-имах честа да видя доста, и с всички-тях се разбираме и взаимно си вярваме, отчитайки откровено допуснатите грешки . ... А промени у нас -- с кон да вършееш, ама-ааа ... все по методиката "Дайте да дадете" към мен . ... А хора трудно се водят, много трудно ; И извинения за несправяне не употребявам .

Очевидно камбаните бият, и-иии ... Another One Bites the Dust . ------ Да се надяваме, че "инженерчетата" (на мама и/или на Grand Illusion ) най-накрая ще покажат че могат и да мислят !

Е, такова животно няма в цял свят.Но все пак вие сте резервния вариант на г-н Първанов.

След толкова унизително и престъпно за интересите на България поведение на Кунева в ЕС е повече от безсрамно и нетърпимо презрително към българите тя да има наглостта да се кандидатира за президент! Да, при личности като нея предателството и слугинството пред чуждите може да бъде безкрайно и дори престижно в извратените им представи за достойнство, но МНОЗИНСТВОТО българи все още сме нормални и презираме подобни личности.

Заради това "престъпно поведение" г-жа Кунева получи не една европейска награда, нещо което Боко макар и да се мазне напред назад никога няма да постигне. Кое му беше престъпното? Що не говорите с факти а?

Престъпно е че съдейства за затварянето на блоковете и мн. неща в ущърб на БГ. Подмазваше се в ЕС и НЕ защитаваше БГ, то и затова и даваха награди ... Народа помни обаче .. и 1 % няма да вземе!

Нека Кунева каже,като пеперудка,на колколко "цветчета"кацна за да се уреди за Брюксел?Доста хора знаят за поведението и в България...

Ей, човече жалко, наречено Холис, точно твоята реплика за предимството на европейските награди на Кунева пред съсипията на България, за която и тя активно допринесе, показва НАГЛЕДНО колко увредено и зомбирано е веществото в главата ти дето би трябвало да е човешки мозък! Нормалният човек не хвали за всичко ЕС, дори когато реално ни нанася вреди, само защото е ЕС и има статут на божество. Важна е България и интересите на българите, а не ЕС, МЕС и всякакви други олигархии и техните слуги!

Това е най-добрия Президент за България. Толкова са смешни тези измислени постове тук срещу нея. Няма нито една съществена критика срещу нея. Смотаняците от Атака я наричат госпожа Йес, а г-жа Надя Михайлова, г-жа Кристалина Георгиева да не би да са госпожи "НОУУУ" ааа? ББ и Цв Цв да не би да са НОУУУ пред Лукойл, който уж затворихме,ама всъщност никога не е спирал или пред Американско посолство. За разлика от тях тази жена е интелигентна, знае езици, познавят я и не и се смеят, както на ББ по срещите в Европа, където само дреме без да разбере и дума.

Ами да вземем от околовръстното една труженичка за кандидат президент-същата ще е стойността и!

Президентската кандидатура трябва да бъде надпартийна, заяви гражданският кандидат за президент Меглена Кунева в Силистра - и, ако може, много моля, Президент да бъда АЗ!

Ако се беше кандидатирал,имаш програма и бе събрал 7000 подписа,след регистрация в ЦИК можеше да те изберем.Със сигурност щеше да си по добър от някои партийни кандидати.

Село наше, родно мило. Чувал ли си, че понякога се чете и това, което е написано между редовете. Распутин ти цитира изказване на въпросната "надпартийна" кандидатка. Та така е драги ми смехурко. Мисли преди да спамиш.

Тая що не е в затвора?

Ами ти защо не си?

Надпартийната фаворитка на царя (Кунева - Пръмова), Барозо и т.н стигна до просешка тояга. Нейни хора чакат на улиците за подаяния.

Кунева е права.Само надпартиен кандидат може да бъде обединител на разединената от партиите българска нация.Разединена и нагло ограбена от различни партийни другари за 22 годишния модел на управление.Но дали народът е узрял за тази констатация?Предстои да разберем в края на октомври.

Виждам, че напоследък го даваш голям стратег, да те чуя, колко % ще получи Кунева на изборите? Дали ще мине 10% от избирателите? Приемам облози от всякакъв характер!

angel gadjev

В грешка си,стратег съм, но не на Кунева.Тя също е партийна кандидатура,защото няма програма за гражданското общество и знаем на кого е кандидат.Прочети Харта за гражданско управление и ще разбереш ,че действително съм стратег и имам право.С уважение.

Ако Кунева вземе над 10 % приемаш ли НИКОГА повече да не се обаждаш по форумите?

Леле каква "кандидатка"-госпожа "йес". На нейно място не бих се показал по телевизията след "преговорите" и за присъединяването ни към ЕС. И интересно защо Кунева а не Пръмова?

Кунева е права.Само непартиен кандидат може да бъде обединител на разединената от партиите българска нация.Разединена и нагло ограбена от партийните другари за 22 годишния партиен модел на управление.Но дали народа е узрял за тази констатация?Предстои да разберем в края на октомври.

За тази гадинка, която се гнуси от сънародниците си, не сме узрели, ама хич даже!

angel gadjev

В грешка си,стратег съм, но не на Кунева.Тя също е партийна кандидатура,защото няма програма за гражданското общество и знаем на кого е кандидат.Прочети Харта за гражданско управление и ще разбереш ,че действително съм стратег и имам право.С уважение.

Коментари - Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна | Днес.dir.bg

Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна

Президентската кандидатура трябва да бъде надпартийна, заяви гражданският кандидат за президент Меглена Кунева в Силистра.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна | Днес.dir.bg

Коментари

kgb777kgb

Когато подобен говори , ми идва да счупя нещо , я телевизор , я монитор !!! Наглоста на такива няма граници ! Дано не събере и 500 гласа !!!

Правилно. Самата Кунева е многопартийна. От БКП отиде в НДСВ, работи със сини, червени и гербери - тоест ксъс всички цветове на политическата мафия. Идеална е за президент и да смени Гоце...

Новата президентска двойка ще промени всичко в съдилищата. Точно от това се страхува доган -серго този път затвора не му мърда...затова се моли за предсрочни избори

Президенската кампания на Меглена Кунева ще се направлява от-сценаристите на Слави.

Не знам дали е надпартийна, но тази женица не е български кандидат. Тя предаде интересите на България и се подписваше като миска пред дискотека в присъединителните документи. Да си ходи в самолета на Барозо стюардеса, за там става!

Амиго, наистина ли си вярваш, като ги казваш тези неща! - Я не се издавай...

Тази захаросана женичка е събирателен образ на Стефчо Софиянски и Сюлейманчо Паси!...

Много добре казано!

Мазна, мазна, че чак блажна! Ох, гади ми се от тая! Толкова много лъже, ама толкова безсрамно, че направо е гадно да се слуша и да се коментира! Нима има още наивници след последната й опашата лъжа и измама на изборите за евродупетати, когато вкара с измама и подмяна на вота на хората двама кибици и навлеци в ЕП, да плюят държавата си ката ден - Тонка Фармата и оня баща на престъпник, който е в затвора!? Има ли още глупаци, които слушат захаросаните и сиропираните й приказчици за "надпартиен", едва ли не извънземен кандидат, като знаем, че има кръвни връзки с БСПто, с БКПто, работи за Костофф в администрацията му акто великата експертка, сложи се на дядовия, фръцка се и на Бойко по едно време, ама той е мъж и на такива не налита ... Човекът е пич и лидер по натурата си и не може да се бута в тълпите на нейните "покровители" /само за да не ме забанят се изразявам литературно, иначе съвсем друга думичка си мисля в момента!/... Само едно мазно петно ще остане от тая след 23 окт., и ще е гранясало от злоупотреби!

победа миглена,вярвме в теб!разчитаи на ехперти и личности да извадят страната от блатото на милиционерите и корупцята!! само с общи усиля ще успеем да вкараме булгаря в обществото на проспериращите дъряви!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Със сигурност Кунева е по добрия кандидат от Плевнелиев. По този въпрос спор няма.

Свали си цветните очила и си вземи транквилантчето!

Алексчо, ще избираме президент на БЪЛГАРИЯ в края на октомври, не куриерка на Станишевата квазибулка, на дедовата щерка и турско-циганската мафия между София и Брюксел! Съвземи се и си дай сметка, че държавният ни бюджет няма да издържи на командировките на тази мазнотия постоянно в Париж и Брюксел, както си е свикнала! Разтягането на локуми с евро-терминологии и сиропираните приказки за бабите по селата не са никакво доказателство за интелигентност, а са просто груба демагогия! А за върховен главнокомандващ или духовен лидер не става поради очевидните причини - жена е, твърде е превзета и лигава, католичка е от н'ам коя си агарянска секта ... какъв духовен обединител на българите - православни, мюсулмани, цигани?! Мислете малко преди да пишете, моля ви се, омръзна ми вече да обяснявам очевадни неща ...

Няма такива работи като над-, под-, извън-, вътре- партийна! Кунева е назад с понятията. В държавата има фирмено управление, което за лицеприятие се нарича партийно. Президента и кмета се "избират" според склонността и възможностите им да настъпват финансовите интереси на конкуренцията.

Абе, жена, кого заблуждаваш? Разбира се, че ще допуснеш всякакви закони, които крепят статуквото и предприемчивостта на олигархията. Иначе, нямаше да обикаляш страната като кандидат-президент.

Какво договори с ЕС тази жена за селското ни стопанство, че не мога сега да се сетя?

Пръмова по мъж смята, че орел, рак и щука, могат да направят план срещу безработицата. Да напомним, че вече имахме социален резидент, който не се справи с този проблем. нямала да допуска незнам какво си. Нищо. Ще си ги прегласуват и пак ще приемат това, каквото искат. Искала да поеме отговорност. Ей това не ми е ясно. Като каже, че иска, за какво ще бъде отговорна и кой ще и търси отговорност? Желанието й за отговорност ще промени ли нещо в житейски план?Пенсии, заплати, здравеопазване? Тези неща не зависят от президента.

Спокойно товарищ, да не те удари дамлата. Не се вълнувай. Това, че ти не виждаш, не означава, че всички не виждат. Всички видяхме, как талантливо имаме най-гадните условия за влизане и членство в ЕС, как нямаме реакторите 1-4, как не се случи възмездието което обеща ГЕРБ, а се случи повторение на краденето от предишните. Но ако някой се дърпа от това да му оперират езика и да го махнат от там където е, никой не може да му попречи. Това си е твоя лична работа, товарищ.

е леко глуповата жената, щом толкова си повярва. И каква загриженост проявява за 120 000 души, които нямало да гласуват, защото нямали пари да си подновят документите за самоличност? Точно такива не трябва никога да гласуват. Стана тя и от тях да зависи - те нямат 2 лева, на избори ще ходят!

Ти ли ма? Ти ли ще говориш за партии?

Уважаенми ДИР, скъпи приятели! Ограничавате размера на постингите, които са от нерегистрирани потребители. Декларирате 2000 символа като ограничение. Напрактика обаче ограничението сработва на около 1100 символа с включени спейсовете (MS Word брои успешно символите, които се съдържат в текст и, повярвайте, не лъже). Молим ви да коригирате едно от двете: или да споменете ограничението, което наистина работи, а именно 1100 символа, или да оправите функцията, която брои сиволите в постингите към сайта ви. Пожелателно е второто действие, доколкото е по-либерално. Предварително благодарим! Поздрав, ваш посетител

След преговорите за ЕС Кунева тр. да получи пожизнена пеенсия, изроде! Защото никак не бяхме за ЕС, което е първо, и второ, именно заради ЕС в моента не рочиш из кофите за боклук, а в най-дълбока криза имаш какво да ядеш. И заради Бойко и Дянков, от чиито талант и смелост всчики болшевишки кратуни им треперят партенките. Кунева (освен че има собствено име) има становище и визия, които определено биха довели до много дългоочаквани пормени за страната ни. Тя вижда нещата по същество (мутрите и пазара - цените високи; политиката и обществпто - как неформалните организации да коригират политиката; говори не само английски, но и езика на политиците от Европа, което Станише доказа няколко пъти, че не може, въпреки отличното техническо владеене на езика - не е достатъчно). Такива като Кунева, Борисов, Дянков, Бакърджиев - са хората, които се оказаха първите патриоти, които виждам в управлението. Правят държава! И започва да работи все по-добре!!

И какво те кара да мислиш, че точно пък Кунева е допринесла затова да сме в ЕС?!? Много наивно ИЗРОДЕ!

Товарищ,преди всичко, Кунева смени фамилията на лежалия в Белене баща, с фамилията на мъчителите му. Достатъчно красноречив факт. След това помогна на Москва и Париж да се затворят реакторите 1-4 в Козлодуй. Парите за това даде френската банка в която услужливо я приютиха за благодарност. Москва пък ще строи Белене и ще си сътрудничи с Уестингхаус.

Товарищ, нещо си се пообръкл бре. Хем "Бойко и Дянков" таланти, хем Кунева ще коригира политиката, чрез- "неформалните организации".Тази работа как става, товарищ? А "неформалните организации", товарищ, сигурно са онези организации от миналото, които хем бяха казионни и акуширано от Партията ти, хем уж не бяха. Това което ни върши работа не са те. Това е организираното и осъзнато гражданско общество, с което Кунева няма как да има нещо общо поради естеството на нещата които е сторила за българския народ.

Кога българите ще бъдат благодарни на някого, който им е помогнал?! Кунева беше адекватната личност, която изкомуникира влизането на страната в ЕС. Това не става лесно, пак повтарям, че Станишев се опита да си говори с ЕС и никога не успя да с еполучи диалог - неспособен е. И почти всички са неспособни на това. Кунева го прави и е успешна. Когато една жена обича, може да се жени и да е шастлива. Политическите окраски са посредствено виждане за живота и щастието. Ядрените централи в България не са били никога особен интерес на французите. Това са преувеличения, типични за балканите. Както навремето в Лондон хората не обръщаха внимание на антракса, уж пуснат в метрото, но българите се преазпасиха с медицински средства против антракс. Звучи тъпо, а?

Не виждам защо да не са талантливи едновременно Бойко, Дянков и Кунева... Мирише ми на едноканално и черно-бяло виждане и мироглед у теб. Което озанчава ограниченост, иначе казано простотия, ... товарищ (така грозно звучи тази дума днес). Занчи трябва да сме от онези животни, които лижат една паритв и, каквото и да става, да не уважават таланта на друг от друга партия. Толкова тъпо и толкова типично за българксия тъпанарин, че по-типично няма! Мнго, много ограничено! Самопогубващо! Принадлежно към времена, десетки векове назад в тъмната история на човечеството. Назадничаво и регресивно. Низко! Отвращаващо и неуважително кум човешкия род изобщо, в частност към правото на индивидуалност и преценката на индивидуалността. Като градация и най-накрая - болшевишко. Повече не можеш да го калсифицираш назад и надолу.

Разбира се, че е права Кунева. Президентската кандидатура трябва да бъде трябва да бъде удобна на Москва преди всичко, но трябва да се нрави и на Вашингтон и дори да е търпима от Брюксел. Имаме най - малко 3 такива кандидатури до тук.Самата Кунева, Калфин и аутсайдерът Плевнелиев.

Цялата тази дандания около Президентската институция носи само загуба на време, пари и обществена енергия. В резултат получаваме една ялова институция и камара чиновници, които внасят допълнителна бъркотия в обществото! Променете Конституцията и ако толкова е нужен Президент, нека да го избира Народното събрание!

Другарката Пръмова-Кунева се омъжила САМО по любов за сина на члена на ЦК на БКП. Тя просто не знаела за краха на комунизма като идеология. Била е тъпа.

ГРАЖДАНСКИЯТ МИ СЪВЕТ Е, ДА СИ РЕГУЛИРАМЕ НАСТРОЙКИТЕ, ПАРТИЙНИ, НАДПАРТИЙНИ, МУТРЕНСКИ И РУАЗМНИ, И ДА СЕ ПРОЧЕТЕ МНОГОКРАТНО ТОВА, КОЕТО КАЗВА Г-ЖА КУНЕВА. СЛЕД КАТО СЕ АНАЛИЗИРА И УЛЕГНЕ ТОВА, ЩЕ СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТЯ Е НАПЪЛНО И УБЕДИТЕЛНО ПРАВА. ЩЕ СЕ УБЕДИМ, ЧЕ ТОЧНО ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА И БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

Ами,Жоро,значи да слушаме какво говори,а не да гледаме какво върши....Много ни смяташ за наивници!!!!

Достатъчно е Кунева да каже от кои острови са и дошли наркопарите и от кого....Това също е обществена тайна...

Другарко Кунева, вие сте партийна от деня в който сте станали Пръмова. Много лекомислено смятате българския народ за глупав - вие и всички, които стоят зад вас. България я е имало и ще я има, въпреки усилията да бъде унищожавана многократно срещу 30 сребърника.

Ами твоята кандидатура каква е, дундо? Ти кого целуваше преди четири години? Не беше ли дъртия от Мадрид, благодарение на когото и сега пак излизаш като въшка на чело. Че в твоя инициативен комитет не са ли все бивши твои съпартийци? Такива независими като тебе са толкова много в България. един мандат кандидати на една партия, в следващия "независими", после пак от друга партия и така до пенсиониране.

Браво подкрепям Ви.!!!!!!......Безсрамници още се пробват да ни правят на маймуни ,а нейсе

Ми тя щото Кунева никога не е членувала в партии, освен в измислето от ченгетата НДСВ! Права е!

За Разпутин и всички мои приятели и неприятели казвам следното.Опитвам се да променя себе си и успявам.Накарах семейството ми да ми повярва.Приятелите ми повярваха.Сега трябва да намеря още милиони приятели,които да ми повярват.И ако работим качествено и с морал,ще стане.Но задължително с надпартиен президент.Останалите са в модела на управление,който е погрешен.

какъвто си ти, такова ти е семейството и приятелите, ако имаш, разбира се?

angel gadjev

Да така е.А твоето семейство и приятели,ако имаш, са такива като теб,пандишпан.И не знаеш,че между пандимон и пандишпан разликата е от рая до ада.Аз съм в ада,добре дошъл.

В скромния-ми житейски път не видях лица които да се променят наистина, пандимон (било самоволно, било насила) ; Хора -- виж-имах честа да видя доста, и с всички-тях се разбираме и взаимно си вярваме, отчитайки откровено допуснатите грешки . ... А промени у нас -- с кон да вършееш, ама-ааа ... все по методиката "Дайте да дадете" към мен . ... А хора трудно се водят, много трудно ; И извинения за несправяне не употребявам .

Очевидно камбаните бият, и-иии ... Another One Bites the Dust . ------ Да се надяваме, че "инженерчетата" (на мама и/или на Grand Illusion ) най-накрая ще покажат че могат и да мислят !

Е, такова животно няма в цял свят.Но все пак вие сте резервния вариант на г-н Първанов.

След толкова унизително и престъпно за интересите на България поведение на Кунева в ЕС е повече от безсрамно и нетърпимо презрително към българите тя да има наглостта да се кандидатира за президент! Да, при личности като нея предателството и слугинството пред чуждите може да бъде безкрайно и дори престижно в извратените им представи за достойнство, но МНОЗИНСТВОТО българи все още сме нормални и презираме подобни личности.

Заради това "престъпно поведение" г-жа Кунева получи не една европейска награда, нещо което Боко макар и да се мазне напред назад никога няма да постигне. Кое му беше престъпното? Що не говорите с факти а?

Престъпно е че съдейства за затварянето на блоковете и мн. неща в ущърб на БГ. Подмазваше се в ЕС и НЕ защитаваше БГ, то и затова и даваха награди ... Народа помни обаче .. и 1 % няма да вземе!

Нека Кунева каже,като пеперудка,на колколко "цветчета"кацна за да се уреди за Брюксел?Доста хора знаят за поведението и в България...

Ей, човече жалко, наречено Холис, точно твоята реплика за предимството на европейските награди на Кунева пред съсипията на България, за която и тя активно допринесе, показва НАГЛЕДНО колко увредено и зомбирано е веществото в главата ти дето би трябвало да е човешки мозък! Нормалният човек не хвали за всичко ЕС, дори когато реално ни нанася вреди, само защото е ЕС и има статут на божество. Важна е България и интересите на българите, а не ЕС, МЕС и всякакви други олигархии и техните слуги!

Това е най-добрия Президент за България. Толкова са смешни тези измислени постове тук срещу нея. Няма нито една съществена критика срещу нея. Смотаняците от Атака я наричат госпожа Йес, а г-жа Надя Михайлова, г-жа Кристалина Георгиева да не би да са госпожи "НОУУУ" ааа? ББ и Цв Цв да не би да са НОУУУ пред Лукойл, който уж затворихме,ама всъщност никога не е спирал или пред Американско посолство. За разлика от тях тази жена е интелигентна, знае езици, познавят я и не и се смеят, както на ББ по срещите в Европа, където само дреме без да разбере и дума.

Ами да вземем от околовръстното една труженичка за кандидат президент-същата ще е стойността и!

Президентската кандидатура трябва да бъде надпартийна, заяви гражданският кандидат за президент Меглена Кунева в Силистра - и, ако може, много моля, Президент да бъда АЗ!

Ако се беше кандидатирал,имаш програма и бе събрал 7000 подписа,след регистрация в ЦИК можеше да те изберем.Със сигурност щеше да си по добър от някои партийни кандидати.

Село наше, родно мило. Чувал ли си, че понякога се чете и това, което е написано между редовете. Распутин ти цитира изказване на въпросната "надпартийна" кандидатка. Та така е драги ми смехурко. Мисли преди да спамиш.

Тая що не е в затвора?

Ами ти защо не си?

Надпартийната фаворитка на царя (Кунева - Пръмова), Барозо и т.н стигна до просешка тояга. Нейни хора чакат на улиците за подаяния.

Кунева е права.Само надпартиен кандидат може да бъде обединител на разединената от партиите българска нация.Разединена и нагло ограбена от различни партийни другари за 22 годишния модел на управление.Но дали народът е узрял за тази констатация?Предстои да разберем в края на октомври.

Виждам, че напоследък го даваш голям стратег, да те чуя, колко % ще получи Кунева на изборите? Дали ще мине 10% от избирателите? Приемам облози от всякакъв характер!

angel gadjev

В грешка си,стратег съм, но не на Кунева.Тя също е партийна кандидатура,защото няма програма за гражданското общество и знаем на кого е кандидат.Прочети Харта за гражданско управление и ще разбереш ,че действително съм стратег и имам право.С уважение.

Ако Кунева вземе над 10 % приемаш ли НИКОГА повече да не се обаждаш по форумите?

Леле каква "кандидатка"-госпожа "йес". На нейно място не бих се показал по телевизията след "преговорите" и за присъединяването ни към ЕС. И интересно защо Кунева а не Пръмова?

Кунева е права.Само непартиен кандидат може да бъде обединител на разединената от партиите българска нация.Разединена и нагло ограбена от партийните другари за 22 годишния партиен модел на управление.Но дали народа е узрял за тази констатация?Предстои да разберем в края на октомври.

За тази гадинка, която се гнуси от сънародниците си, не сме узрели, ама хич даже!

angel gadjev

В грешка си,стратег съм, но не на Кунева.Тя също е партийна кандидатура,защото няма програма за гражданското общество и знаем на кого е кандидат.Прочети Харта за гражданско управление и ще разбереш ,че действително съм стратег и имам право.С уважение.