17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има ли в една държава преобладаващо цигани и комунисти - отпиши я!

и в затвора - поне за година ефективно. Моята е лесна - живея в София - чупих ръка и крак - взимам си такси и в Пирогов, но да ги видим тези по селата. Ама имала циганката много деца, да ги гледа родата - иначе по сигнал се събират на тумби и бият дори полицаи. НЯМА ДЪРЖАВНОСТ - на полицаи, медицинско лице и учител не се вдига ръка - дори и не се замахва иначе куршум. Как мислите загина племеника на Гала - надрусал се, станал непредсказуем, опънал се на полицаи и - няма го вече в САЩ и на земята.

фелшерката сама се е ударила в ръката на цганката.

Циганите ще ликвидират българите в България. По един или друг начин. Защото ДЪРЖАВА НЯМА!!!

Брате, не са циганите ... само. Моля те, запознай се с " ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския ционистки конгрес 1988 г.. От както аз я предпочетох, предпочитам "Zyklon B" "ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД" на "програмката" за печене на бавен огън. ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТ КОЛКОТО УЖАС БЕЗ КРАЙ.

Напълно логично действие на фона на отказа на държавата да защити служителите си.

Браво! Най-накрая хора които не говорят а действат. Сега като видят хората какво е чувствово при липса на лекари, ще ходят на колене да им се молят за помощ. Или пък вместо да ги нападат с юмруци, ще ги колят.

Не разбирам какво още трябва да стане за да се реши проблема..?Колко време трябва да чакаме още?

Нормална реакция, това ще се случва все по-често. Липсата на реформа само до такива оставки води... Ниски заплати и липса на ред и справедливост - това, кой е луд да го търпи дългосрочно?!

Линейката трябва да се плаща от пациента и неговото семейство, поне 50-100 лв на идване. Въведете това и ще намалеят рязко нападнията. А в спешното да има полиция винаги, не гардове, а полиция, която да пуска роднините само до най-външната врата. Ако е дете-един възрастен само да го придружава. Да не говорим, че в мнозинството си циганите не заслужават никаква безплатна помощ. Добре са направили лекарите, Във всяка страна на Европа са добре дошли.

Медиците трябва да отказват прегледи на цигани и да се виждат с тях само колкото да ги кастрират.При обиди и агресия - бой и стрелба на месо. Наглите мангали другояче не разбират.

Така е. Липсва управление във държавата. Докато не се реши циганския въпрос ще сме без лекари. До там я докараха управляващите. Те просто хитреят. Не плащат осигуровки, а викат бърза помощ да им лекува болестите. И когато на края циганина закъса бият лекарите от бърза помощ. Този който не се осигурява да си плаща и бързата помощ. Защо трябва цял народ да плаща заради лошо управление.

Проблемът с циганите е само един - че съществуват. С премахването им ще изчезнат всички проблеми, свързани с тях.

Ши са върнат... Плашат гаргите

Ми не се плаши а ходи там да работиш Га'го рошава

Предлагам всички медици да започнат протести...да се обслужват само спешните случаи...депутати да не се обслужват.....1 месец без медицинско обслужване...който има пари да ходи в частни клиники...

спомняте ли си случая с "бебето във фризера", когато Цветонв набеди трима лекари от Горна Оряховица за убиици - 2010 година? А спомняте ли си, че един от тях осъди прокуратурата за 40 хил. лв, за накърняване на името му, които се платиха от данъкоплатците, а не от великия ЦвЦв? Рузрушаването на болницата в Горна Оряховица и напускането на персонал започна още тогава...не са виновни само циганите, а и любимия ви герб...

лекарите бяха 4

Цветанов, и да слагаш минуси, и да не слагаш, не сме забравили как се пенявеше от трибуната на Народното събрание, и ти си като циганите

Циганите че са лоши лоши са ама чак па като Цветанов

Само така, сега очаквам българските данъкоплатци, да наложат веднъж за винаги, данъците им да се харчат за добро, не за загубени каузи, като интеграция или майчинство на времето баба не получавала такова, а има три деца, мама по соц. време е имала 6 м майчинство, ако искаш поколение намираш начин, но бизнес с такова е гнусно и не ни прави чест че го допускаме

Само така! Сега общината да намери персонал, който да работи за орките!

Ам така е..Много цигания в тоз Булгаристан и това е. Медиците в Грозна Оряховица да ги обучават на сомоотбрана и да им дигнат заплатите ..иначе няма оправия

Сомоотбрана какво ще рече, отбрана от сомове ли?

Сомоотбрана е самоотбрана с размахване на сомове насам - натам

Но иначе Грозна Оряховица е топ

Частните линейки по курортите идват за отрицателно време. И там идват с охранител, защото не е ясно кой турист колко се е нафиркал и колко е агресивен. Разбира се, това си има цена. Последно в бургаско такова повикване беше към 300лв. Да осигури държавата по 300лв на повикване и ще има денонощно лекар, шофьор и двама бабаити за охрана. И нема да има бити лекари. Най-много да има няколко отстреляни носърчета...

BajMihal

А откъде да ги вземе "държавата" тези 300 лв на повикване? Не се ли сещаш, че това са пари от нашите осигуровки и данъци? Да не говорим за това, че никъде не се следи за фалшиви повиквания, при които екипа се разкарва напразно а глобите са някакви смешни. Трябва си цялостна реорганизация на здравеопазването.

Фалшиво повикване А?

Ще си намалят заплатите и разходите. За лошо управление- финансова отговорност. Ще спазват законността и ще конфискуват имотите на нарушителите. Пример Алепо. Имат пари за закононарушения а нямат пари за лекари. Ще се намалят депутатите. и т.н.

Линейките трябва да ги сменят с БТР-и, а фелдшерите - с картечари! И така, докато жив сапун не остане...

тея цигани - покрай мокрото гори и сухото, така ли беше...и вече, когато се обаждат по телефона с цигански акцент ще чакат Филанкишията. Как ли трябва човек да реагира, когато вече повече не може да търпи?

Ми то и държавата ни има много засилен цигански акцент от 89г насамам. Кучето скача според тоягата. Ако няма ясни правила и контрол никога нищо няма да ни бъде у ред!

това не може да бъде - в страна, където преди години имаше лекар във всяко село. Това са политически трупове - всичките тези същества, които разрушават държавата 30 години - ПОЗОР !

било каквото било! Хубаво, слънчево, топло...сега е студено, замразено, гадно...и трябва да се оцелява...а да ме карат да работя и да обслужвам тоя, който ме пребива ...за жълти стотинки /дори стотинките в случая нямат значение/ - няма да стане. Въпрос на оцеляване, зщото ние - тея, които си мечтаят за миналото...искаме да живеем!

Българите попитали радио Ереван : Кога и ние ще живеем добре? Отговор: Ами вие живяхте добре?

Докато не почнете да им чупите ръчичките на такива, нема оправяне.... и принудителен труд.

колкото и да съжалявам, наистина, трябва да се съглася с теб - ВРЕМЕТО е лошо, прогнозата е лоша, и тея с правата от научния броудкаст да си го....прочетат отново - пррогнозата де. Дали Крум ще ни оправи или не - въпросът е, че не се връщаме в миналото, а в бъдещето.

и краченцата и главичките

Циганорите трябва да се кастрират или изселват принудително като условие да получат лекарска помощ. Иначе не!

Имаме спешна нужда от политически хирург, който да отстрани този социален тумор, наречен цигани !!!

дълбоко почистване ли се нуждаем? - не мисля...някои индивиди, колкото и да ги/се лекуват си остават ИНДИВИДИ - това е в кръвтта им...сори, ако на някой му се стори, че мисля като един политически хирург от висок ранг....не е Чирков бе :-)

План за справяне с проблем: 1. Да се хвърлят по 100 оки бой на всички родни "политици" - без значение на цвят, етнос и прочие 2. Изгонване на всички НПО-та, "комитети" и прочие вън от България 3. Мобилизиране на цялата налична тежка верижна техника и личен състав на силовите структури и към "маалите"/свърталищата на теа примати/паразити - бутане на всички "постройки" без изключение. Ако пречат - под веригите. 4. Дезинфекция на местата "посетени" по т.3 и поставянето им под карантина за 5-10 години, а след това заселването им наново с български граждани притежаващи поне минимален образователен ценз. 5. Ако некой "демократ" или "посланник" започне да ни "упреква" - куфара и там отдето е дошъл.

5. Ако некой "демократ" или "посланник" започне да ни "упреква" виж пак т.1

Начина е много лесен и нещата ще влязат в релси за няколко месеца - при хващане на крадец, без значение етноса, спиране на социалните помощи на секундата. Както за цялото семейство при нужда. Крайно време е полицаите да имат право на защита - едни камери не са толкова скъпи - при неподчинение да имат право да използват нелетателна сила - палки, тейзъри, гумени куршуми, и ай някой е казал "Сега с братята ще те направим на туршия", полицайчето да вземе патлака и да го думне с гумен куршум я в гърдите, я в коляното по възможност. Да се погърчи няколко минути, да се напиша и наака, и това да го дадат по късните новини. 100% ще има и такива, които ще продължат да го правят, но съм абсолютно сигурен, че за два-три месеца подобни изпълнения ще намалеят на половина. ... а, и разбира се - след посягане на длъжностно лице, два месеца трудова повинност от следващия ден. Малко ли градинки има за чистене!

Колега, само не съм съгласен с градинките. Отварят се тухларни и там от 8 сутринта до 8 вечерта. Иска се яко гърчене за приматите, за да станат хора!

Няма желание у политиците да вземат мерки - това е електоратът, на който разчитат, защото само този се множи като хлебарки и е евтин!

Точно както намерихме начин да си повишим доходите без да им качваме на тях социалните, така ще намерим начин да се преглеждаме и лекуваме. Закривайте болниците, отрежете ги. Да ходят, да се церят при врачки и шамани. Да видим тогава ще мислят ли за бой. Иначе няма да се научат.

Ще търсите народната милиция и ДС на Тодор Живков 100 години

Ей, тъпак, дс не са си тръгвали. Смотани българета.

Добре, но ББ оставка не подава

Защо така грубо се изказвате за министъра слънце?

Вчера даваха една циганка станала лекар.Значи интеграция може да има.Не съм против всички цигани ама тези гнусните простите необразованите които извършват престъпления и са само кърлежи за системата да умират не ме интерсува.Кастация и затвор за тази свиня посегнала да бие жената.

Много добре! Ето, момичето може да започне работа в Горна Оряховица веднага - нея няма да я бият, защото е от техните.

Предлагам за циганите цигански ликейки. Ако нема доктор циганин да им пращата чистачка или метачка

най ме интересува, какво наказание понесла свиня от ромски произход. Тази гнусна твар сега как ще лекува детето? Взимат детето, и на трудова повинност. Мръсно мангалско изчадие

Районна прокуратура – Горна Оряховица повдигна обвинение срещу жена с инициали З.И. за причиняване на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на службата му. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 3 години. Предвид чистото съдебно минало на обвиняемото лице е задължително приложението на чл. 78А от НК, който изисква замяна на наказанието лишаване от свобода с административно наказание - глоба от 1 000 до 5 000 лв.

Цигангата. Седващия път ще пребие до смърт , ама глоба никога

Държавата и града да се стегнат. Да назначат денонощна полицейска охранана в спешно отделение и линейките за спешни случаи да се приружават от патрулна кола на полицията. Друг начин не виждам.

Ами ние и по селата можем да отворим полицейски участъци, и армията можем да разквартируваме. И ще се спасят повече животи отколкото с тези изтребители за десет живота напред! Начини за справяне с проблема има, но държавата няма желание. И никой журналист не иска да попита политиците защо това не се прави.

И как така - глоба за глупачката, която от мързел докарала детето си до състояние на спешност

Напълно ги разбирам медиците! Но не е ли време за една "малка" промяна в законодателството на РБ - на таквиз туморни образувания кат "братчедите" да се забрани да се оказва медицинска помощ - единственно да им се помага при кастрация и евтаназия! За останалите медицински проблеми - да си се оправят сами с техните родово-общинни "методи" ;)

Покрай сухото /не осиГОрените/ , ще патят всички 80 хиляди (80%-ви дебили).

Циганите не искат ли да са лекари? Хаха браво на спешна помощ! Бойко ще ги лекува!

Нали обучиха цигани за парамедици. Защо не ги бият тях?

Айде сега кажете на жителите на Горна Оряховица, че остават без спешна помощ заради индивидите от Калтинец.

Двама цигани убили жестоко пенсионер на 80 години във град Белослав и отмъкнали 10 000 лева ! ... По 1 българин на ден!

Стига вече набези. Да започват ппотести заради циганите. Убиват ни, пребинат ни за щяло и нещяло. Пак убит дядо има. А ние ще ги лекуваме и ще ни бият. Айде сиктер. Като няма интеграция да си ходят в Индия или Египет ама не искат, били българи. Хахахаха

На циганите, някой трябва да им дава постоянно пари, да им намира жилище, да им плаща сметките, да ги спасява от смърт (когато от безхаберие са догодили себе си или децата си до това дередже!). Та в тоя ред на мисли... липсата на лекари, много здраво ще удари, най-вече циганската колония там... да му мислят.

Какво? Мислят???? Не, те просто ще изнесат катуна на следващото място и пак така...отново по старият начин, щото им се позволяваааааааа!

Тяхната е лесна - вдигат катуна и се местят някъде, където има лекари!

Масовата оставка е едиствения начин за работиците в Бг да поискат по-добро заплашане.

Ха представете си какво ще се случи на мургавия паразит когато посегне на медицинско лице, и не само, ако това се случеше преди 1989 година.

Поредното доказателство, че последните 30+ години ни управляват политически ПРОСТИТУТКИ!!!

Явно управниците се надяват, че повечето им мургави избиратели ще оцелеят и без медицинска помощ до новите избори. А останалите без медицинска помощ българи и особено пенсионерите, кучета ги яли! И да умрат пак управниците ще са на кяр. ще си спестят пенсии. На 8мо място в целия свят сме по брой на полицаи на глава от населението!!! А на кое място сме по брой на лекари и особено медицински сестри??? Ако някой е виждал какво стълпотворение от полицаи и полиция става в София, когато се посреща някой висшестоящ, бого помазан чужд господар, направо няма да повярва! В същото време няма кой да охранява медицинските екипи на спешната помощ. На управляващите циганите са им по-скъпи и важни от медиците. Ако можеше бих направил така, че за всеки болен или закъсал управник да се грижат само цигани!

Много жалко, заради циганите ... и българите да нямат достъп до медицинска помощ!!! Бах му майката ...

Плащаме заплатите на 60 000 полиция,които не могат да защитят шепа доктори подържащи здравето на 80 000 население? Защо не давате дежурства в болницата бе катили? Какво са виновни болните пенсионери българи и тези ,които си плащат здравните осигуровки ,поради това,че няма денонощни дежурства на полицаи в болницата ,които да пазят медицинският персонал от издевателства?

Абсолютно вярно. В най-полицейската държава в Европа, няма полицаи да осигурят безопаснотта на лекарите.

За това пък Бойко строи вила в Барселона!

И си купува острови по Гърция...

Демокрацията работи в някои страни сравнително добре.. но в други води до анархия, неуправляемост и разруха!

Не само демокрацията. В Япония и комунизъм да направиш и демокрация да направиш, все ще работи. А за нас си трябва диктатура, инак тъпо изчезваме (което може и да е добро за планетата де).

Толкова народ остава без медицинска помощ, защото в управлението на държавата няма нито един, който да се справи с циганската агресия и престъпност.

Мдааааа, така се получава на практика.... Ама рано или късно тоя цирей ще избие на някъде...