Коментари - Пеевски чисти медии, банки и футбол от офшорки | Днес.dir.bg

Пеевски чисти медии, банки и футбол от офшорки

Законопроект на Делян Пеевски и Йордан Цонев от ДПС забранява на офшорни фирми да притежават банки, застрахователи, пенсионни фондове, медии и футболни клубове. Той трябва да влезе в сила от 30 юни 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски чисти медии, банки и футбол от офшорки | Днес.dir.bg

Коментари

А не трябва ли не просто да изпъдим , а да осъдим мутрите като Пеевски и Василев, които не оставят общество , медиите, съдът и политиката да се развиват свободно? Те задушават цялата икономика с пипалата си и далавераджийските си схеми за източване на обществени средства, а не чужденците, които и без това бягат оттук през глава.

Тъпашки популизъм , враждебен към всяка форма на цивилизация, която пречи на местния башибозук. Интересно каква боза ще сътвори този възпитаник на факултет, който снабди с дипломи всяка втора мутра. Как ще определят кое е офшорна компания, например фирма регистирина в щата Делауеър или Люксембург , които предлагат данъчни облекчения офшорки ли са ? Там са регистрирани някои от най-големите световни корпорации. Пъденето на чужди инвеститори е прекият път към сгромолясване на държавата поделена между бокови и цветан василеви мутри. Инвеститорите и без това бягат от нас и по-точно от работа с мътни субекти като Пеевски и Василев, въпреки офшорния данък от 10 процента в България.

Е, до 30 юни 2014г. - я камилата, я камиларят...

АБЕ,тоя боклук не стъпва в ,,народното събрание,,а пише закони.ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА.

Каква по дяволите е логиката ДПС да са толкова силно вкопчени в Пеевски. Единственото което може да обясни действията им е той да е незаконен син на Доган.

Сега остава Цв.Цв.да напише нов закон за МВР ,Р.Овч.за енергетиката,Доган за вероизповеданията..и т.н.

Чиста демагогия. Той милият няма имущество, всичко се води на не знам си кого. Данъци не плаща. Сега седнал да ни убеждава че мисли за прозрачността и в синхрон с исканията на обществото. ОК. Тогава покажи си СКРИТИТЕ дялове и акции в медии, фирми и институции??? Хайде направи го. Има обществени очаквания за това???

ЕВАЛА!!!

Защо всички гербери скачат срещу теб Знаеш нещо повече ли?

Наистина ли мислиш, че ако всички гербери знаят защо скачат това може да е тайна? Просто му прочети биографията замисли се ако няистина не виждаш причина тоя да е шеф на ДАНС си идиот.

Боже, какво съкровище сме изпуснали, какъв "честен", "добър" и "справедлив" човек! Вярно е, че ДПС много си държи на хората, особено, когато тези хора са "проекти", лично създадени от онзи, който "разпределя" порцийте! Това НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ, МАХАЙТЕ СЕ!

Аха! С този законопроект искат да узаконят сегашните офшорки и да не позволят навлизането на нова конкуренция. във всички области, в които блажат депутати от БСП и ДПС. Колко практично, нали Пеевски?

Туй що значи ооо юродеее. Дебелия сам главата да си отреже.......хихихих....и верващ ще онзи , на който акъла му е колкото на едно гладно пиле.

Първо трябва да "очисти" себе си, което не знам дали е възможно! Уж има закони в България, пък все не работят! Повече закони с "дупки" не ни трябват! Здравата си изпатихме от такива закони с "дупки" и затова сме на този хал! Законите по света се правят само от умни и мъдри хора!

Един поет написа за българина "Българина е пача корава ,натиснеш ли го здраво дупе дава, отпуснеш ли го дупе иска "

Не разбрах за Пеевски - дава или иска ? И в двата случая трудно ще намери мераклия.

Ало модераторите кое в поста ми беше спам или извън темата.Това че телевизията на Пеевски е закупена и оплетена в осем офшорни фирми или че сайта Биволъ е спам.

Пеевски не може да чисти, той може само да цапа.

Чета и си мисля че пак няма угода на българина.Българина когато го мачкат с краката си му е хубаво.

Сигурно не си дочел статията до края,или не си обърнал внимание на факта,че се говори за бъдещи такива институции ли,проституции ли.Аз го разбирам така.До сега нагушилите се и продължаващите се да се гушат чрез офшорки да не се пипат и да си ни кюскат както им душа сака,а ако случайно на някого му се прииска да се овшорчи,нанай.Дето има един лаф-Кой е.ал.е.ал,Пена вече си обу гащите.

...гузната съвест на Бойко Борисов не можела да спи по цели нощи ?!? А кой ще ни изчисти от тиквите? Кой? Кой? Само ние, сами!!!

А от прасетата кой?!

Да не би, да си спал с "гузната съвест" на Бойко?

Докопа се мошеник до властта, и сега гледа да си разчисти конкуренцията със закони. Ех, ако беше взел и ДАНС, направо щеше да ги вкарва в затвора.

..това беше целта. Само дето не им мина номера, затова сега "коват закони". Нагли хора. Гониш през вратата, минават през прозореца. Същия по кръстовищата в София винаги си мисли, че е с предимство. Но не му завиждам на пеевски, не му завиждайте и вие. :)

популизъм+лобизъм+разчистване на сметки+почистване на терена+преразпределение на капитали+достатъчно дълъг срок за замитане на следи

Трябва да ни обявят за резерват и защитена зона от "българските", "европейските, турските и световните боклуци"! Само, че си имаме "политически боклуци", и "български", и "турски", и "европесове", които са "предатели" на България и "замърсяват" страната "по-лошо" и политическия климат е нездравословен! Като се изчистим от тях, всичко друго ще се оправи! Но, на първо място, трябва да си оправим съдебната система, за да си дойде всичко на мястото!

КОЙ сложи минус на този кометар? п.с Даже не питам ЗАЩО?

Аз.

БОЖЕ БОЖЕ да се кръстя ли какво ли .Той ще прави закони срещу мафията -Крадецът вика дръжте крадеца ------- те отдавна правят хората на глупави, НО СЕГА НИ КАЗВАТ ЧЕ СМЕ И МАЛОУМНИ

Както е казал апостола "Дела са нужни на народа, не думи", а тия всичките само плямпат и нищо не правят.

Браво Пеевски,само така ако като шеф на ДАНС то поне като депутат срещу Боку Тиквата и Цецууууууу.

КОЙ РОДИ ПЕЕВСКИ КОЙ КОЙ КОЙ???

Пази Боже от зъболекар зъби, от доктор здраве и от Пеевски закони;о)

Двамата малоумника Пеевски и Цонев не могат с този умствен багаж да напешат този законопроект.Кой ли е автора? доган

"Почина писателят и депутат Николай Петев" Една гад повлече крак, хайде и другите след него!

Внимавай какво пожелаваш на децата си

А дано.

Цял живот не спазваш законите сега си тръгнал да ги правиш.Къде бе бандит?

Не им вярвам,пак ще ни излъжат завоалирано и хитро.

Сигурно то е ясно като бял ден за кого става въпрос като се споменават офшорките. И сега само дигат джабала, за да сплашат конкуренцията. Истината е, че никога няма да осъдят Цв. Цв. и няма да го приемат този закон. не за друго, а защото: "гарван, гарвану око не вади". Утре те ще са на пангара и ако сега са много лоши утре и с тях може да са лоши. Та за това е всичко цирк и простотия.

Тоя път няма да им се дадем на олигарсите и бандитите Доган и Пеевски.

Тези за идиоти ли ни мислят? Сега няма да има офшорки, а фирми с капитал 1000лв. и контрагент офшорна фирма. И нищо няма да се промени разбира се...

Народе напред срещу Доган и Пеевски.

Егати критиките, егати чудото! Да не би да искате отново офшорки да придобиват собствеността и да владеят, медиите, концесиите и душите ви?

Tова не се отнася за вече същестуващите такива. Tе ще продължават да си перат парите. Oбаче ако ти искаш да си отвориш офшорка - късно е чадо, мандалото хлопна.

По-сериозно е Държавата да се очисти от Пеевски... Иначе пак сме в кочината заедно с него.

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? ЗБОГОМ!

Законопроектът обхваща обаче само бъдещо учредяване, придобиване или участие в конкурси Кой награбил награбил,ега ти логиката мутренска.

ТОЯ НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГА ГРЪМНЕ ??

нема, он ги гърми, ;-)

АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ И ПОПУЛИЗЪМ!!! Няколко фирми могат да направят в сдружение нова фирма. Ако две фирми (едната офшорна) направят фирма (АД, ООД), то как ще забранят на офшорката, чрез новата фирма да придобива изброеното?

Просто ако фирмата ти има 100 000лв печалба сключваш договор за консултантски услуги с офшорна фирма за 100 000 лв и не дължиш никъкъв данък. И разбира се всичко е законно.

разбира се че ще си държим парите в офшорни зони! държавата продължава да се отнася с бизнеса като мащеха! малко да вдигнеш оборотите - ревизия малко повече ДДС да имаш да възстановиш - ревизия а за Пеевски ревизия няма ... така ще е докато не се оправи бизнес климата в държавата

Ще се борят с олигарсите и корупцията ама в бъдеще време както ще увеличат пенсии и заплати пак в бъдещето. Много са силни на обещания.Това правителство е фабрика за илюзии.

Това е като да тичаш за да достигнеш хоризонта... С други думи това Правителство " ни обещава блестящо бъдеще", но нокога не ще може да да ни предложи "нормално настояще"!

Днес с изказването си за банките Данчо ментата загуби 250 000 гласа на това правитевлство! "ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ИЗИСКВАНИЯТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА БАНКИТЕ"

И защо днес, когато индивиди като споменатия, би трябвало с физиономията си, биографията си, излъчването си, веднага, на момента да лишават всяка партия, към която са се присъединили, със шест милиона гласа..

Трагедия е да си оплюваш кадърните хора и в същото време да избираш очевидно крадливи балкански субекти да те управляват и пак да мърмориш. Всеки народ си заслужава съдбата. България в момента има умен и кадърен премиер. За жалост недолюбван от бившия субект и българи, които още му се водят по акъла! Е, хайде да поумнеем, поне малко!!!. Малка държава ама голяма простотия. Поне има кой да чисти----

А този "умен" няма ли да каже КОЙ му предложи Пеевски?

Защо ли не се бърза както със закона за ДАНС, заварените са наши, да му мислят следващите в сила от 06.2014 - защо така бе хора до тогава значи може, затова ли така сте се вкопчил във властта !!!!!

!!! Законопроектът обхваща обаче само бъдещо учредяване, придобиване или участие в конкурси. !!!

Коментари - Пеевски чисти медии, банки и футбол от офшорки | Днес.dir.bg

Пеевски чисти медии, банки и футбол от офшорки

Законопроект на Делян Пеевски и Йордан Цонев от ДПС забранява на офшорни фирми да притежават банки, застрахователи, пенсионни фондове, медии и футболни клубове. Той трябва да влезе в сила от 30 юни 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски чисти медии, банки и футбол от офшорки | Днес.dir.bg

Коментари

А не трябва ли не просто да изпъдим , а да осъдим мутрите като Пеевски и Василев, които не оставят общество , медиите, съдът и политиката да се развиват свободно? Те задушават цялата икономика с пипалата си и далавераджийските си схеми за източване на обществени средства, а не чужденците, които и без това бягат оттук през глава.

Тъпашки популизъм , враждебен към всяка форма на цивилизация, която пречи на местния башибозук. Интересно каква боза ще сътвори този възпитаник на факултет, който снабди с дипломи всяка втора мутра. Как ще определят кое е офшорна компания, например фирма регистирина в щата Делауеър или Люксембург , които предлагат данъчни облекчения офшорки ли са ? Там са регистрирани някои от най-големите световни корпорации. Пъденето на чужди инвеститори е прекият път към сгромолясване на държавата поделена между бокови и цветан василеви мутри. Инвеститорите и без това бягат от нас и по-точно от работа с мътни субекти като Пеевски и Василев, въпреки офшорния данък от 10 процента в България.

Е, до 30 юни 2014г. - я камилата, я камиларят...

АБЕ,тоя боклук не стъпва в ,,народното събрание,,а пише закони.ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА.

Каква по дяволите е логиката ДПС да са толкова силно вкопчени в Пеевски. Единственото което може да обясни действията им е той да е незаконен син на Доган.

Сега остава Цв.Цв.да напише нов закон за МВР ,Р.Овч.за енергетиката,Доган за вероизповеданията..и т.н.

Чиста демагогия. Той милият няма имущество, всичко се води на не знам си кого. Данъци не плаща. Сега седнал да ни убеждава че мисли за прозрачността и в синхрон с исканията на обществото. ОК. Тогава покажи си СКРИТИТЕ дялове и акции в медии, фирми и институции??? Хайде направи го. Има обществени очаквания за това???

ЕВАЛА!!!

Защо всички гербери скачат срещу теб Знаеш нещо повече ли?

Наистина ли мислиш, че ако всички гербери знаят защо скачат това може да е тайна? Просто му прочети биографията замисли се ако няистина не виждаш причина тоя да е шеф на ДАНС си идиот.

Боже, какво съкровище сме изпуснали, какъв "честен", "добър" и "справедлив" човек! Вярно е, че ДПС много си държи на хората, особено, когато тези хора са "проекти", лично създадени от онзи, който "разпределя" порцийте! Това НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ, МАХАЙТЕ СЕ!

Аха! С този законопроект искат да узаконят сегашните офшорки и да не позволят навлизането на нова конкуренция. във всички области, в които блажат депутати от БСП и ДПС. Колко практично, нали Пеевски?

Туй що значи ооо юродеее. Дебелия сам главата да си отреже.......хихихих....и верващ ще онзи , на който акъла му е колкото на едно гладно пиле.

Първо трябва да "очисти" себе си, което не знам дали е възможно! Уж има закони в България, пък все не работят! Повече закони с "дупки" не ни трябват! Здравата си изпатихме от такива закони с "дупки" и затова сме на този хал! Законите по света се правят само от умни и мъдри хора!

Един поет написа за българина "Българина е пача корава ,натиснеш ли го здраво дупе дава, отпуснеш ли го дупе иска "

Не разбрах за Пеевски - дава или иска ? И в двата случая трудно ще намери мераклия.

Ало модераторите кое в поста ми беше спам или извън темата.Това че телевизията на Пеевски е закупена и оплетена в осем офшорни фирми или че сайта Биволъ е спам.

Пеевски не може да чисти, той може само да цапа.

Чета и си мисля че пак няма угода на българина.Българина когато го мачкат с краката си му е хубаво.

Сигурно не си дочел статията до края,или не си обърнал внимание на факта,че се говори за бъдещи такива институции ли,проституции ли.Аз го разбирам така.До сега нагушилите се и продължаващите се да се гушат чрез офшорки да не се пипат и да си ни кюскат както им душа сака,а ако случайно на някого му се прииска да се овшорчи,нанай.Дето има един лаф-Кой е.ал.е.ал,Пена вече си обу гащите.

...гузната съвест на Бойко Борисов не можела да спи по цели нощи ?!? А кой ще ни изчисти от тиквите? Кой? Кой? Само ние, сами!!!

А от прасетата кой?!

Да не би, да си спал с "гузната съвест" на Бойко?

Докопа се мошеник до властта, и сега гледа да си разчисти конкуренцията със закони. Ех, ако беше взел и ДАНС, направо щеше да ги вкарва в затвора.

..това беше целта. Само дето не им мина номера, затова сега "коват закони". Нагли хора. Гониш през вратата, минават през прозореца. Същия по кръстовищата в София винаги си мисли, че е с предимство. Но не му завиждам на пеевски, не му завиждайте и вие. :)

популизъм+лобизъм+разчистване на сметки+почистване на терена+преразпределение на капитали+достатъчно дълъг срок за замитане на следи

Трябва да ни обявят за резерват и защитена зона от "българските", "европейските, турските и световните боклуци"! Само, че си имаме "политически боклуци", и "български", и "турски", и "европесове", които са "предатели" на България и "замърсяват" страната "по-лошо" и политическия климат е нездравословен! Като се изчистим от тях, всичко друго ще се оправи! Но, на първо място, трябва да си оправим съдебната система, за да си дойде всичко на мястото!

КОЙ сложи минус на този кометар? п.с Даже не питам ЗАЩО?

Аз.

БОЖЕ БОЖЕ да се кръстя ли какво ли .Той ще прави закони срещу мафията -Крадецът вика дръжте крадеца ------- те отдавна правят хората на глупави, НО СЕГА НИ КАЗВАТ ЧЕ СМЕ И МАЛОУМНИ

Както е казал апостола "Дела са нужни на народа, не думи", а тия всичките само плямпат и нищо не правят.

Браво Пеевски,само така ако като шеф на ДАНС то поне като депутат срещу Боку Тиквата и Цецууууууу.

КОЙ РОДИ ПЕЕВСКИ КОЙ КОЙ КОЙ???

Пази Боже от зъболекар зъби, от доктор здраве и от Пеевски закони;о)

Двамата малоумника Пеевски и Цонев не могат с този умствен багаж да напешат този законопроект.Кой ли е автора? доган

"Почина писателят и депутат Николай Петев" Една гад повлече крак, хайде и другите след него!

Внимавай какво пожелаваш на децата си

А дано.

Цял живот не спазваш законите сега си тръгнал да ги правиш.Къде бе бандит?

Не им вярвам,пак ще ни излъжат завоалирано и хитро.

Сигурно то е ясно като бял ден за кого става въпрос като се споменават офшорките. И сега само дигат джабала, за да сплашат конкуренцията. Истината е, че никога няма да осъдят Цв. Цв. и няма да го приемат този закон. не за друго, а защото: "гарван, гарвану око не вади". Утре те ще са на пангара и ако сега са много лоши утре и с тях може да са лоши. Та за това е всичко цирк и простотия.

Тоя път няма да им се дадем на олигарсите и бандитите Доган и Пеевски.

Тези за идиоти ли ни мислят? Сега няма да има офшорки, а фирми с капитал 1000лв. и контрагент офшорна фирма. И нищо няма да се промени разбира се...

Народе напред срещу Доган и Пеевски.

Егати критиките, егати чудото! Да не би да искате отново офшорки да придобиват собствеността и да владеят, медиите, концесиите и душите ви?

Tова не се отнася за вече същестуващите такива. Tе ще продължават да си перат парите. Oбаче ако ти искаш да си отвориш офшорка - късно е чадо, мандалото хлопна.

По-сериозно е Държавата да се очисти от Пеевски... Иначе пак сме в кочината заедно с него.

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? ЗБОГОМ!

Законопроектът обхваща обаче само бъдещо учредяване, придобиване или участие в конкурси Кой награбил награбил,ега ти логиката мутренска.

ТОЯ НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГА ГРЪМНЕ ??

нема, он ги гърми, ;-)

АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ И ПОПУЛИЗЪМ!!! Няколко фирми могат да направят в сдружение нова фирма. Ако две фирми (едната офшорна) направят фирма (АД, ООД), то как ще забранят на офшорката, чрез новата фирма да придобива изброеното?

Просто ако фирмата ти има 100 000лв печалба сключваш договор за консултантски услуги с офшорна фирма за 100 000 лв и не дължиш никъкъв данък. И разбира се всичко е законно.

разбира се че ще си държим парите в офшорни зони! държавата продължава да се отнася с бизнеса като мащеха! малко да вдигнеш оборотите - ревизия малко повече ДДС да имаш да възстановиш - ревизия а за Пеевски ревизия няма ... така ще е докато не се оправи бизнес климата в държавата

Ще се борят с олигарсите и корупцията ама в бъдеще време както ще увеличат пенсии и заплати пак в бъдещето. Много са силни на обещания.Това правителство е фабрика за илюзии.

Това е като да тичаш за да достигнеш хоризонта... С други думи това Правителство " ни обещава блестящо бъдеще", но нокога не ще може да да ни предложи "нормално настояще"!

Днес с изказването си за банките Данчо ментата загуби 250 000 гласа на това правитевлство! "ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ИЗИСКВАНИЯТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА БАНКИТЕ"

И защо днес, когато индивиди като споменатия, би трябвало с физиономията си, биографията си, излъчването си, веднага, на момента да лишават всяка партия, към която са се присъединили, със шест милиона гласа..

Трагедия е да си оплюваш кадърните хора и в същото време да избираш очевидно крадливи балкански субекти да те управляват и пак да мърмориш. Всеки народ си заслужава съдбата. България в момента има умен и кадърен премиер. За жалост недолюбван от бившия субект и българи, които още му се водят по акъла! Е, хайде да поумнеем, поне малко!!!. Малка държава ама голяма простотия. Поне има кой да чисти----

А този "умен" няма ли да каже КОЙ му предложи Пеевски?

Защо ли не се бърза както със закона за ДАНС, заварените са наши, да му мислят следващите в сила от 06.2014 - защо така бе хора до тогава значи може, затова ли така сте се вкопчил във властта !!!!!

!!! Законопроектът обхваща обаче само бъдещо учредяване, придобиване или участие в конкурси. !!!