Мая Манолова готви нов ляв проект, критикува управляващите

Бившият омбудсман заяви, че се водят разговори с различни организации, но тя самата няма да е лице на новата платформа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майчето пак има силно разтройство във корема и затова пак партия ще прави. Мая и стига си лягала и изсравела със мутри ами виж някое друго име на партията например Девствени сте във ушите само

Как не и омръзна на другарката Мая,все друг виновен, все друг не свършил….но тя винаги обещава, че следващият път ….Имаше достатъчно време в парламента и показа, че е кръгла нула, но иска пак внимание! Е,…. не става! Толкова ентусиазъм, че вратните жили са и винаги набъбнали от злоба !

Крайно време е Мая народната да се изправи щото вече българи, роми анадолци се наситихме на нейната щедрост

Не е изрод като ПКП, орел с ориз като Цачева или тъпа Дуловска джадия Десислава

Неминуемо по-зле е, глупако!

Ти явно си от онези педерасти дето осраха центъра на София

Вече започна да ми липсва. Но колко е скромна. Какво ти лице, нали пак ще уплаши хората, а здравната пътечка не го признава за платена болест и всеки сам трябва да се пази.

Тая не миряса

Един опит на изпадналите да се качат на борда и да натопят ръце в благините.Нищо повече освен приказки за грижите за народа.

Хаха, с голямата си грозна уста остана извън сметките, заедно с оня грозния нещастник бабикян и онзи дето се прави на адвокат хаджигенов. Сега като я оставиха извън борда и започна с йритиките, а тя докато беше и всичко бе наред. Истината е че всички искат да се докопат до кокала и изобщо не ги е еня за оравилното управление на държавата. Най-скапания народ и съответно и държава.

да включи телевизора в момента и да види кака и Курнелия как ги прави тия работи , тихо и кротко като яре от стара коза :)))

Обещаха ми палати ах палат, а само кревати ех кревати

Майче, повече парламент няма да видиш, купи си къща на село и завъди някоя живинка, ще видиш че хич не е лошо

Мая, Общата с НОВ проект ??;) С кой ма Майо , с ония Педал Яне Янев дето Уволняваше Толупа , а после му стана съветник ,...или с Волен Сидеров дето е заврян в миша дупка или с Боко Тиквата които те "НАЗНАЧИ" за Омбусман ?? Та ти само в партията на Талибаните в Афганистан не си участвала !!;) Мноу си ПРОСТА ма Майо !!;)

Вземи се образовай малко

иб..те му мамата и сега на стара куртизанка нов гердан! Беше то кат СДС-то! Калпави вождове без достойнство и кат стане Вожд - вижте ма!

Нови локуми, стари дъвки, претоплени манджи за наивните лапни шарани. Тази не може да диша, ако не е под прожекторите на общественото внимание. Майче, Майче - нов бардак със старите курви не се прави, защото си остава същия бардак - стара поговорка.

тамън е бяхме позабравили пак започна да умирисва държавата заедно с двата мишока чупещи чадъри .

След тоталния провал на ОФ-то и Кирче мекерето,ще се търси нова мантра за простаците!!!

Манолова е сериен производител на мини партийки ! Те имат една цел-Манолова да е по телевизията ! Тотално изхабен актьор е,който псвен да вика силно,не е способна да създаде нищо ценно за обществото. Може да бъде заплаха само за малките дечица случайно гледащи телевизия с нейно участие..

го направи тоя нов проект , прости ара да ги ринеш хора в България колко искаш с лопата да ги ринеш .

Майчето и дрисливото трио много огладняха.А за работа не стават,освен за софрата.

мъка, мъка...

ще участват едни зърнепроизводители дето бият лошо с бейзболни тояги.

на магистралната проститутка с десно тласкане в задника.

Системата пак ли те убива? Трябва да работиш, а? По-лесно е да кудкудякаш!

Айде, нема нужда!

Такива, като Мая Манолова не трябва да влизат повечер в политиката на България.

Оттук-нататк Манолова може единствено да навреди на всякакъв нов проект, та ако ще да е алтруистичен. Прекалено много разочерования е натрупала Манолова и може да бъде единствено негатив и никога позитив за нови политически проекти.

Мая Манолова, проект ще прави... Къде са майките на децата с увреждания? Всичко наред ли е с тях и децата? Имам чуство, че тази женица до каквото се е докостнала е опропастила!

системата им е добре. Продажни кресли!

то е ясно и на малките деца, че Мунчо и компания се опитват пак да се подсигуряват! Но от тук натам съдбата на България зависи от онези 70% негласуващи гъбари, дето гледат сеира отстрани и после драскат по форумите и люто псуват. Щото следващ път може и да няма...

Рано или късно в България ще има истински ляв проект но Манолова няма да бъде част от него. Сега каквото и да стартира ще е обречено на провал.

да не би да мислиш че сандърс са леви, ако това ви е "лявото" по-добре изчезни завинаги, лицемери долни, станишевци, в пъкъла да ви взимат дяволите още сега.

Ляв проект е цялото Глобално правителство с БайДон, Меркел, Лагард, Сталинка, Бокова и педерасите от Брюксел. Ляв проект ни трябва колкото и куршум в главите. Куршум в главите ни трябва, но само в левите глави. Левите глави са на раменете на леваци.

А тримата глупака на кого оставаш?

не я ли пенсионираха вече комунягите още като омбудсман... изтърка се съвсем...

Луд умора няма, и като не и откликнаха на любовта, дай сега да търсим под вола теле!!! А оня, мъжа и какво я търпи, или и вече и той е дигнал ръце!

Износена чанта. Бла бла.

Шило в торба не стои. Тази кака няма спирачки.

Тотален балък смехотворен.

Проект, който да прибере станишевци под шапката на Радев, нали и той се пише станишевец и около него са само хора на серГЕЯ. Ама Радев се провали с тия американски подлоги дето ни докара, така, че мерси. А мъж и на тая е най-големия станишевец и противник на Корнелия. За цялото десетилетие се оказа, че най-най- свястна сред цялото продажно котило си остава Корнелия.

Бейби ,кой ще ти се върже......!?!? "Нов бардак със стари курви"..... Курвите докарахте БСП -то до упадък.......... От днес "лява формация", е.......заради вас помия ...!!! Вдяваш ли (........) !?!? Отново казвам:"със стари курви ,нов бардак ........е пред ......е вие кажете ,мамка му..... !?

Аз съм волна пеперуда ...

Няма спасение от тази жена. Нищо не е в състояние да просветли съзнанието и. Лидерът трябва не само да е на преден план, а и да има качества и да бъде модел за подражание. Истинските лидери също знаят кога да се откажат от „авангарда“ и да направят крачка назад. Но не и тя. М.м. не може да се примири, че вече е „г-жа никой“ за „хората и гражданите“.

То нормално. На три пъти избори се видя, че хората гласуват за нова партия независимо, че това е партия без никаква идея и възможност да управлява държавата. Така, че на следващите избори си е нормално да има нови партии и то няколко, все пак 2-3 от партиите сега няма да видят повече НС от вътре.

тая става само и ЕДИНСТВЕННО да прави кафета в селсъвета на село ПИПЕРКОВ ЧИФЛИК

Абе хора, вие полудяхте ли? Как може лицемери и нищожества като Мая Манолова отново да са в политиката, че и да има балъци да им вярват? Ама верно 80% от българите са дебили. В такъв случай, ако обичате престанете веднъж завинаги да се оплаквате, че сте ней-бедни и корумпирани в Европа. Явно толкова си можете...

Мая ,която преди две години я уважавах днес ми изглежда на овехтял политик.Тя ще прави нов ляв Мани проект,ако е вярно? Гоце прави с ,,АБВ” нов проект и сега си ходи до хотелите в Кюстендил и Белчин баня.Никой вече не си спомня за Камов и компания напуснали БСП и техния проект.Определено всеки измислен ,,ляв” проект на напуснали БСП ренегатчета е ялов и само съсипват партията която им даде път в политиката ,а на някои в бизнеса.Те са неудовлетворени ,че не са депутати или в управата на партията и това ги озлобява т.е. те са били псевдо леви за власт.Трябва да се отчете и грешките на Корнелия ,властлюбието и мимикрията с оставката.Все ОАК без лява партия не може както и човек не може без ляв и десен крак.

Нов проект на олигарсите,ако случайно падне ПП и БСП да има ,кой да ги замести,за да не падне статуквото...

Ми те нещата бяха ясни от лятото. Просто Киро има мандат до Март, за да обере всички негативи (не че няма да си ги заслужи) и след това безсрочно служебно правителство (щот' пътя на Копринката се ослади много на зеления чорап) и референдум за президентска република и за излизане от НАТО спечелени със 120% с "любезното" съдействие на машините на Мадуро.

загрижена за хората да беше си останала омбудсман . Ама пуста жажда за власт и пари.....

Цялата идея е разочарованите от ПП(пълен провал) да не гласуват отново за ГЕРБ. Проектът е на радеФ, играе си на политически инженер. В личната си омраза към старото управление е готов да жертва страната. Сам знае, че протежетата му са некадърни, удължава агонията...

Майче, върни се на село, и си почивай душата остави хората на мира

К'ва снимка сте сложили на тая Пача в ПараЛаМента? Снимайте я на улицата, нали вече не е в Събранието?

Шут в гъза! Тая срам няма ли? В кои гащи ще влезе сега?

Да играят по-автентично ролите. Голем срам е в българската политика.