Мария Габриел пред Dir.bg: Европа може само да спечели от повече инвестиране в потенциала на жените

Само за 2 години с Европейския иновационен съвет променяме реалността за водените от жени компании с една много проста мярка, целта ни за тази година е 40% от компаниите да са на жени, обяви българският еврокомисар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре герберодепесарката у лево и после на Хой !

Защо българския еврокомисар пътува по света служебно с френския си паспорт, а не с българския?

Бей от там бе крокодил

Само инвестиране ви е в главата на вас жените!!!

Ще попитам отново - какво е общото между жените-предприемачи и иновации ?! между жените-учени и иновации е ясно каква е връзката !!!

Защо Българдката държава позволява изобщо двоймо гражданство

са като тебе язък за потенциала

Мястото на Бялата жена е в Кухнята и в Дома, да си Отглежда Децата като Добра Домакиня!

Изроди ще затрият България и Европа

Пак ли тая, дето не й спира устата.

Тази дебилната как се добра до този пост идея нямам...

Тая калинка е толкова зле! В България жените са си с права и сигурно заемат на 60-70% по високи позиции. Но толкова надскочила нивото си, че не знае къде е.

Но Европа само губи от калинки като Мария Габриел назначени на постове благодарение на добрите си всмукателни способности по време на Боко Тиквата.

Тая па е толкова откъсната от реалността .

Специално България много СПЕЧЕЛИ от Урсулката, Нюландката, Габриелката, Кристалина, Партизанската внучка и компания...

А ти, "моме", какво точно си работила? Какъв практически опит имаш изобщо? Същата калинка каквато е и Сталинка Георгиева, която след 89-та стана Кристалинка.

На тази не и вярвам и буква произнесена от нея !

Глиги, стига списва от дивана, че уж си в Украйна.

Мария Габриел е трябвало да стане шпакловчик, защото правеше много шпакли на Боко Тиквата.

То ти си Глиги бездетни хедонистични отпадъци на природата.

Ох , мамо ...!

Петко, Петко... И ти си една диванна Отрепка. Такива като теб трябва да ги кастрират да не вземат да направят поколение.

Тази крадлива и лъжлива маймуна ще си намери майстора един ден!Г

а твоето място е в Сибир. или Чечения

На такива като теб им обръщам хастара по три пъти на ден докато са в затвора.

- ВСИЧКИ МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ ! ДА ОСТАНАТ САМО МЪЖЕ -МАСОНИ - ДРУГИТЕ - ПОД НОЖА - ЧРЕЗ "ВАКСИНА", ЧРЕЗ НАГЛАСЕНА "ВОЙНА", ЧРЕЗ БОЛЕСТИ ... ЧИСТЕНЕТО НА МЪЖЕТЕ ВЕЧЕ ТЕЧЕ! СВЯТ БЕЗ МЪЖЕ ...ТУК-ТАМЕ НЯКОЙ МАСОН-ДЖЕНДЪР! НАЛИ ТАКА - НОВАТА РЕАЛНОСТ Е ... "ЖЕНСКОТО НАЧАЛО" (ОКОТО НА ХОР)- ФУНДАМЕНТА НА ЮДЕО-МАСОНСКАТА СЕКТА ! ВСИЧКИ МЪЖЕ - НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, ДАЖЕ ПОД МИНИМАЛНАТА - ЖЕНИТЕ - НА МАКС!

Мястото му е при резаците в Анадола, или при мен да го превъзпитам в Централния.

FFF

Да де, белите жени ще са мениджърки и иноваторки, които я на 45 години родят едно дете с донорска яйцеклетка от някоя ромка, я не. Следващото поколение ще е тъмно зелено. Щото сме модерни, жените не са за разплод и т.н. Ама всички общества, които вярват в това изчезват, щото биологията не може да я победим. Но в днещния свят не само не се вижда причината за половия диморфизъм, отрича се въобще идеята за такъв при хората. И пътят на белия човек е ясен -като на всяка умираща империя.

Колко е хубаво да си родоотстъпник и да говориш евро коректни заучени фрази, празни от съдържание.

Аман от тези селски кифли, коиот от всичко разбират, най-вече как да изч.кат чичко-паричко и да направят кариерка!

Какви дълбоки мисли, какви "дълбоки" технологии, в захласт съм как са се загрижила за нас, жените ! А хич не ми зор за жениците в Европата - тези учредителките , те са си ОК. А вие по-добре си седнете на задните части и започнете да работите за жените ТУК- не казвам в родината ви, защото вие нямате такава !

Ти си лоша инвестиция на родителите си.

посредствен евро бюрократ си никакъв принос и заслуги имайки впредвид заплатата, която взима.

Мария клишето. Тая една мисъл не съм чул. Като якакъв папагал е. Направиха я евро милионерка с капацитет за продавачка в баничарница.

Тая освен бла бла какво друго прави в Брюксел?

"Когато мъжествените републики се заменят с женствени демокрации, женствените демокрации проправят пътя към тиранията." - Аристотел

Ох, на мама героя.

Проклет да е Бойко, който изпрати в Брюксел тая пача и Ева мендел, и ергенът Ковачев и всички подлоги да продават България

Много тъпа гъзка е тая. Рядко глупава, нито една смислена дума не е казала или написала самостоятелно. Напълно некомпетентна за постовете на които е поставена. Втори мандат европейски комисар, в две различни области, като и за двете няма никаква подготовка. Идеален пример за "висша номенклатура" от вида в който имахме по времето на комунизма, само че сега гербава. Единствената заслуга която има за заеманите постове е че е станала обвивка в правилния момент на правилната мека пишка.

Имало е няколко феминистки цивилизации. И всички да се проваляли именно поради феминистките "ценности". Преди всичко "ценността" да се придават права на природата, животните, специални права на жените и прочее глупости, винаги водещи към изграждане и запад.

Аман от празноговорещата ентусиастка.

Отговорът е ...НЯМА ТАКАВА ВРЪЗКА. Нито при жени предприемачи, а още по малко и съвсем не при жени учени.

напоследък европа инвестира в украинките, за да задминат рускините

с празните и приказки.... а след малко и шефа и , къде е обикалял по села и паланки .

Защото се срами, че е българка тази кобила

Много се прекалява с тази, поне да правеше нещо полезно...

При Харков руската армия търпи тежки удари и отстъпва. Това се случва на още три важни направления, които доскоро Москва считаше за непробиваеми. Ударите от украинска страна срещу щабовете на руските подразделения правят силно впечатление на военните наблюдатели, които следят бойнитe действия от 24 февруари

Тая жена е за съжаление.

Винаги като се обади изтърсва по някоя простотия. На гледах се през 70те години на миналия век на жени инженери, които се мъчеха да бъдат и майки и специалисти и в крайна сметка нито едно от двете.

Свинята