Коментари - Сорос дари $1 млн. за легална марихуана | Днес.dir.bg

Сорос дари $1 млн. за легална марихуана

Милиардерът Джордж Сорос дари 1 милион долара в подкрепа на легализирането на марихуаната в Калифорния, седмица преди въпросът да бъде подложен на референдум в американския щат.

Обратно в новината

Коментари - Сорос дари $1 млн. за легална марихуана | Днес.dir.bg

Коментари

Аз съм ЗА легализирането на марихуаната по няколко причини: Първата е, че не съм съгласен да третират напушен тийнейджър като престъпник да му слагат законен белег на досието, друга причина е наистина парите. И аз ще отделя няколко реда на тази тема. Какво му е лошото ми кажете? И да е разрешено и да е забранено все толкова хора ще пушат. Ще пушат тези, които искат да пушат.(Дори го има момента, че забраненото е по-интересно...). Около тревата се въртят много пари. Един грам хубава трева струва 30лв. Не съм запознат, но според мен поне 20лв отиват за "мутрите". Защо вместо да наблюдаваме цигани и бръснати глави да карат коли дето струват колкото апартаментите ни държавата да не печели от този бизнес? Това си е бизнес, защото има ли търсене има и предлагане. Друга причина за това мое мнение е, че аз знам кои хора са негативни към пушенето на марихуана. Те са два типа и аз не съм нито един от тях. Една част просто не знаят за какво става въпрос, не са опитвали и развиват техни си теории, а другата част са застаряващото население на родината възпитано по време на комунизма. То не е нормално пия две големи и не знам къде съм, пуша малко марихуана и ми е просто смешно. Е кажете що някой да има право да ме наказва за това, че ми е смешно? Някои от вас професори чувал ли е двама напушени да се сбият? Абстрахирайте се от това, че тревата доста често се поставя под общ знаменател с наркотиците и помислете реално. Имайте в предвид, че моето мнение се отнася само и единствено за тревата. За прахчета и спринцовки бих гласувал с две ръце за строги законови мерки. Благодаря за вниманието и дано поне малко съм накарал някои да се замисли. От едно, от второ, от трето държавата олекна съвсем, а частни лица построиха палати, станаха мултимилионери и само заради смотаните ни закони и недъгава съдебна система.

Tози дядо скоро ще се "катурне". Dали вече не е склеротичен ? Dано пожъне и в рода си плодовете на дрогата!!!A и най официално става и убиец! Eдно е ясно - има за него запазено място в ада! Oтдавна си го е платил!!?

Фройд облъчваше човешкия род със психоанализата си, съплеменникът му Сорос също насърчава идеократични претексти в уж "духовната" сфера. Но сега се сеща за биологическата уязвимост на човеците, обезпечава превръщането ни в РАЯ чрез психотропно въздействие. Аргументът да се спестели средства от разследване на престъпниците е направо циничен.

От Гръцко-Български речник. СОРОС = катафалка, надгробна могила.

Към палячото Jonaleth: Ми като не искаш престъпниците да правят пари от забрани, тогава да разрешим и хероина, така ти и роднините ти спокойно ще можете да се боцкате и проституирате, пък и както ти казваш това ще удари и по джоба на престъпниците. Също така ще се пълни и бюджета, за който си така загрижен, тъпа кратуно. И не ми се обяснявай с измислените си терминчета "агресивни" или "пасивни" наркотици. Има си класификация и алкохола си е алкохол, а наркотиците - наркотици. А относно определението за Сорос като "известният финансист и филантроп" ми звучи като: "известният честен измамник" :)

Палячо си ти - как може да сравняваш тревата с хероина ? Едното с доказано негативно влияние и пристрастяване а другото без пристрастяване и полезно? Дори и с лекарствени свойства е тревата. Ма такива като теб чули-недочули нещо или с промити от комунистическа пропаганда мозъци. И да КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО на тревата СТИМУЛИРА престъпността. И това е доказано. Само малоумни червени комуноиди не могат да го разберат. И никои няма да те насилва да пушиш. Нито ще ти казва как да възпитаваш децата си. Просто един ден като хванат поколението ти с една цигара няма да ходиш 5 години на свиждане в затвора.

Абе докога ще пляскате тези определения свързани с комунизма. Отдавна не са актуални вече. Не може всичко да се оправдава с лошите комунисти до края на света. А на тебе като ти е толкова плитък акъла, че да предпочиташ децата ти спокойно да си размътват мозъка с наркотици както явно ти правиш, по-добре не създавай поколение. Аман вече от разкрепостени идиоти. И без това идвате в повече на нормалните хора. Поне недейте да се множите.

не се ядосваи. тези които те нападат нямат никаква представа за какво става въпрос. напълно те подкрепям

Още един порок на улицата. Колко ли ще се увеличат жертвите от катастрофи причинени от напушени "безопасни и с акъла си" водачи на автомобили?

Всяко едно от отклоненията на здравния статус на водача може да причини влошаване на рефлексите му и катастрофа!Препълнен стомах от преяждане,вторични реакции на лекарствени препарати,отвличане на вниманието при пушене на цигари,разговор по телефона или с някой от пътуващите,неразумно навеждане за вдигане на паднал предмет от пода на автомобила,алкохолно опиянения ,каране в силно раздразнено състояние и т.н.Превантивната мярка се нарича самоконтрол и спазване на законите.

Тоше, Зевзек, Масса, КоСе и аз сме за ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА КОНОПА/МАРИХУАНАТА И ПРОСТИТУЦИЯТА!!!

очаквайте скоро да дават екзекуцийте на живо по държавната телевизия, падат луди пари от рекламите. народа като закъса достатъчно му писва от морал..

Какъв морал бе лолю ? Морално ли е престъпниците да трупат огромни пачки щото някой е забранил нещо си ? Утре като ти забранят свинското щото ДПС не ги кефи , да не мислиш ,че няма да се яде свинско ? Само цената му ще е петорна и мафията ще пере едни пари по черноморието.

Тъпчо, забараната е за да не измират народите, а не за да имат тема за изява екземпляри като теб. Като ти се родят деца някой ден да не забравиш още от 10 годишни да ги "храниш" с трева, че да имат добро настроение. Насърчавай ги, няма нищо вредно.

Подкрепям идеята, че такива мерки се вземат чрез референдум. Това е демократичното решение. Аз съм за да се легализира, въпреки че не ми харесва пушенето на марихуана, както не ми харесва и тютюнопушенето. Лобито на производители и вносители на алкохол и цигари никога няма да позволи това да се случи в България!

Кой убеждава някой, че пушенето е обществено полезно? Въпроса е в личния избор, пушенето на марихуана не вреди на НИКОЙ ДРУГ освен на пушещия! И не ми изскачайте с тая глупост за стартовата дрога - първата стартова дрога на всеки наркоман са цигарите и алкохола. Около мен почти всички пушат трева и са хора на по над 30г., никой не е минал на хероин.

Напротив! Вреди и то много - например на пасивните пушачи.

Абе льольо, колко цигари изпушва една КОМПАНИЯ на вечер? 3-4 макс? Това ли ти е много вредното? Това не е тютюн да пушиш по две кутии на човек, а и в дима няма никотин, вреден е само катрана, който познай дали е много в стаята. Доживях да се оплакват от пасивно пушене на марихуана, друго не остана явно.

Освен това , никой не говори да се разреши примерно пушенето в заведенията. Въпроса е да не ловят деца на по 20 години, да се занимава съдебната система с тях, да им провалят животите и да ги направят насила престъпници, както става сега, заради два джойнта които са искали да изпушат с приятели. Тая простотия между другото никъде в Европа я няма. Също така да се секне едно от големите пера с приходи на престъпниците. Толкова ли е сложно да се разбере това?

То не е само пушенето. Хартията произведена от коноп има 2-пъти по-дълъг живот от дървесната. Една книга се прави от средно 3 10-15 годишни дървета. Същата растителна маса коноп израства за 3 месеца и като я окосиш след 3 месеца пак е там ...

По-резонно е част от гражданите да бъдът убедени, че не трябва да нарушават законите, отколкото другата част от гражданите да бъдат убеждавани, че пушенето на марихуана е в обществено-полезно занимание.

Представителите на неговото племе /няма да го назовавам - досещате се/, мразят всички останали и ги наричат "гои". Така е от хилядолетия - и с действията продължават да подкопават основите особено на европейските и северно американските държави също и техния начин на живот. Отвратително племе изобщо!

Публична тайна е употребата на марихуана (говоря само за марихуана), както и проституцията! При условие, че не можеш/нямаш желание да осъществяваш строг контрол върху тях, реално е по-добре да се легализира с оглед фискални приходи. От там нататък е въпрос на личен избор дали ще употребяваш марихуана или ще ползваш платена любов. Само не ми казвайте, че в момента нямате ни най-малка представа къде да си купите и едното и другото ;-)

Eто така се продават душите на хората - за повече пари... В Сингапур преди 50 години и бил търговски хъб за разпространение на наркотиците. Днес на летището те предупреждават на регистрационните карти, че който е пласьор получава смъртно наказание! Там не видях някой да си позволи да пуши трева! В същото време икономиката им има 15 % годишен ръст за тази година. Сами си направете изводите!

Еми ти ако мериш личното щастие с ръста на БВП най-добре да идеш в Китай. Иначе в Холандия 10 години вече е легална марихуаната и хората са бедни и гладуват - живи да ги оплачеш ...

Да ама в Холандия холандците не пушат тревата - тя е за ТУРИСТИТЕ! Бях там достатъчно дълго за да го разбера! И в момента самите холандци се опитват да спрат с марихуаната и проституцията, защото ги е срам че само с това ги свързват в Европа. Това че има силни лобита на трафикантите на момичета и наркотици е друга тема...

Тоше, само в един град в Холандия марихуаната е легализирана и хората там са пропищели от "туристите" които се стичат и от съседните страни и вероятно ще се откажат от легализирането. По логиката на Сорос може да се разрешат и кражбите до 100000 $, допълнително ще се разтовари съдевната система. Но надявам се това да не стане защота ще се засегнат интересите на адвокатите, а техните позиции не са по-слаби от позициите на нашите адвокати тук.

Коментари - Сорос дари $1 млн. за легална марихуана | Днес.dir.bg

Сорос дари $1 млн. за легална марихуана

Милиардерът Джордж Сорос дари 1 милион долара в подкрепа на легализирането на марихуаната в Калифорния, седмица преди въпросът да бъде подложен на референдум в американския щат.

Обратно в новината

Коментари - Сорос дари $1 млн. за легална марихуана | Днес.dir.bg

Коментари

Аз съм ЗА легализирането на марихуаната по няколко причини: Първата е, че не съм съгласен да третират напушен тийнейджър като престъпник да му слагат законен белег на досието, друга причина е наистина парите. И аз ще отделя няколко реда на тази тема. Какво му е лошото ми кажете? И да е разрешено и да е забранено все толкова хора ще пушат. Ще пушат тези, които искат да пушат.(Дори го има момента, че забраненото е по-интересно...). Около тревата се въртят много пари. Един грам хубава трева струва 30лв. Не съм запознат, но според мен поне 20лв отиват за "мутрите". Защо вместо да наблюдаваме цигани и бръснати глави да карат коли дето струват колкото апартаментите ни държавата да не печели от този бизнес? Това си е бизнес, защото има ли търсене има и предлагане. Друга причина за това мое мнение е, че аз знам кои хора са негативни към пушенето на марихуана. Те са два типа и аз не съм нито един от тях. Една част просто не знаят за какво става въпрос, не са опитвали и развиват техни си теории, а другата част са застаряващото население на родината възпитано по време на комунизма. То не е нормално пия две големи и не знам къде съм, пуша малко марихуана и ми е просто смешно. Е кажете що някой да има право да ме наказва за това, че ми е смешно? Някои от вас професори чувал ли е двама напушени да се сбият? Абстрахирайте се от това, че тревата доста често се поставя под общ знаменател с наркотиците и помислете реално. Имайте в предвид, че моето мнение се отнася само и единствено за тревата. За прахчета и спринцовки бих гласувал с две ръце за строги законови мерки. Благодаря за вниманието и дано поне малко съм накарал някои да се замисли. От едно, от второ, от трето държавата олекна съвсем, а частни лица построиха палати, станаха мултимилионери и само заради смотаните ни закони и недъгава съдебна система.

Tози дядо скоро ще се "катурне". Dали вече не е склеротичен ? Dано пожъне и в рода си плодовете на дрогата!!!A и най официално става и убиец! Eдно е ясно - има за него запазено място в ада! Oтдавна си го е платил!!?

Фройд облъчваше човешкия род със психоанализата си, съплеменникът му Сорос също насърчава идеократични претексти в уж "духовната" сфера. Но сега се сеща за биологическата уязвимост на човеците, обезпечава превръщането ни в РАЯ чрез психотропно въздействие. Аргументът да се спестели средства от разследване на престъпниците е направо циничен.

От Гръцко-Български речник. СОРОС = катафалка, надгробна могила.

Към палячото Jonaleth: Ми като не искаш престъпниците да правят пари от забрани, тогава да разрешим и хероина, така ти и роднините ти спокойно ще можете да се боцкате и проституирате, пък и както ти казваш това ще удари и по джоба на престъпниците. Също така ще се пълни и бюджета, за който си така загрижен, тъпа кратуно. И не ми се обяснявай с измислените си терминчета "агресивни" или "пасивни" наркотици. Има си класификация и алкохола си е алкохол, а наркотиците - наркотици. А относно определението за Сорос като "известният финансист и филантроп" ми звучи като: "известният честен измамник" :)

Палячо си ти - как може да сравняваш тревата с хероина ? Едното с доказано негативно влияние и пристрастяване а другото без пристрастяване и полезно? Дори и с лекарствени свойства е тревата. Ма такива като теб чули-недочули нещо или с промити от комунистическа пропаганда мозъци. И да КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО на тревата СТИМУЛИРА престъпността. И това е доказано. Само малоумни червени комуноиди не могат да го разберат. И никои няма да те насилва да пушиш. Нито ще ти казва как да възпитаваш децата си. Просто един ден като хванат поколението ти с една цигара няма да ходиш 5 години на свиждане в затвора.

Абе докога ще пляскате тези определения свързани с комунизма. Отдавна не са актуални вече. Не може всичко да се оправдава с лошите комунисти до края на света. А на тебе като ти е толкова плитък акъла, че да предпочиташ децата ти спокойно да си размътват мозъка с наркотици както явно ти правиш, по-добре не създавай поколение. Аман вече от разкрепостени идиоти. И без това идвате в повече на нормалните хора. Поне недейте да се множите.

не се ядосваи. тези които те нападат нямат никаква представа за какво става въпрос. напълно те подкрепям

Още един порок на улицата. Колко ли ще се увеличат жертвите от катастрофи причинени от напушени "безопасни и с акъла си" водачи на автомобили?

Всяко едно от отклоненията на здравния статус на водача може да причини влошаване на рефлексите му и катастрофа!Препълнен стомах от преяждане,вторични реакции на лекарствени препарати,отвличане на вниманието при пушене на цигари,разговор по телефона или с някой от пътуващите,неразумно навеждане за вдигане на паднал предмет от пода на автомобила,алкохолно опиянения ,каране в силно раздразнено състояние и т.н.Превантивната мярка се нарича самоконтрол и спазване на законите.

Тоше, Зевзек, Масса, КоСе и аз сме за ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА КОНОПА/МАРИХУАНАТА И ПРОСТИТУЦИЯТА!!!

очаквайте скоро да дават екзекуцийте на живо по държавната телевизия, падат луди пари от рекламите. народа като закъса достатъчно му писва от морал..

Какъв морал бе лолю ? Морално ли е престъпниците да трупат огромни пачки щото някой е забранил нещо си ? Утре като ти забранят свинското щото ДПС не ги кефи , да не мислиш ,че няма да се яде свинско ? Само цената му ще е петорна и мафията ще пере едни пари по черноморието.

Тъпчо, забараната е за да не измират народите, а не за да имат тема за изява екземпляри като теб. Като ти се родят деца някой ден да не забравиш още от 10 годишни да ги "храниш" с трева, че да имат добро настроение. Насърчавай ги, няма нищо вредно.

Подкрепям идеята, че такива мерки се вземат чрез референдум. Това е демократичното решение. Аз съм за да се легализира, въпреки че не ми харесва пушенето на марихуана, както не ми харесва и тютюнопушенето. Лобито на производители и вносители на алкохол и цигари никога няма да позволи това да се случи в България!

Кой убеждава някой, че пушенето е обществено полезно? Въпроса е в личния избор, пушенето на марихуана не вреди на НИКОЙ ДРУГ освен на пушещия! И не ми изскачайте с тая глупост за стартовата дрога - първата стартова дрога на всеки наркоман са цигарите и алкохола. Около мен почти всички пушат трева и са хора на по над 30г., никой не е минал на хероин.

Напротив! Вреди и то много - например на пасивните пушачи.

Абе льольо, колко цигари изпушва една КОМПАНИЯ на вечер? 3-4 макс? Това ли ти е много вредното? Това не е тютюн да пушиш по две кутии на човек, а и в дима няма никотин, вреден е само катрана, който познай дали е много в стаята. Доживях да се оплакват от пасивно пушене на марихуана, друго не остана явно.

Освен това , никой не говори да се разреши примерно пушенето в заведенията. Въпроса е да не ловят деца на по 20 години, да се занимава съдебната система с тях, да им провалят животите и да ги направят насила престъпници, както става сега, заради два джойнта които са искали да изпушат с приятели. Тая простотия между другото никъде в Европа я няма. Също така да се секне едно от големите пера с приходи на престъпниците. Толкова ли е сложно да се разбере това?

То не е само пушенето. Хартията произведена от коноп има 2-пъти по-дълъг живот от дървесната. Една книга се прави от средно 3 10-15 годишни дървета. Същата растителна маса коноп израства за 3 месеца и като я окосиш след 3 месеца пак е там ...

По-резонно е част от гражданите да бъдът убедени, че не трябва да нарушават законите, отколкото другата част от гражданите да бъдат убеждавани, че пушенето на марихуана е в обществено-полезно занимание.

Представителите на неговото племе /няма да го назовавам - досещате се/, мразят всички останали и ги наричат "гои". Така е от хилядолетия - и с действията продължават да подкопават основите особено на европейските и северно американските държави също и техния начин на живот. Отвратително племе изобщо!

Публична тайна е употребата на марихуана (говоря само за марихуана), както и проституцията! При условие, че не можеш/нямаш желание да осъществяваш строг контрол върху тях, реално е по-добре да се легализира с оглед фискални приходи. От там нататък е въпрос на личен избор дали ще употребяваш марихуана или ще ползваш платена любов. Само не ми казвайте, че в момента нямате ни най-малка представа къде да си купите и едното и другото ;-)

Eто така се продават душите на хората - за повече пари... В Сингапур преди 50 години и бил търговски хъб за разпространение на наркотиците. Днес на летището те предупреждават на регистрационните карти, че който е пласьор получава смъртно наказание! Там не видях някой да си позволи да пуши трева! В същото време икономиката им има 15 % годишен ръст за тази година. Сами си направете изводите!

Еми ти ако мериш личното щастие с ръста на БВП най-добре да идеш в Китай. Иначе в Холандия 10 години вече е легална марихуаната и хората са бедни и гладуват - живи да ги оплачеш ...

Да ама в Холандия холандците не пушат тревата - тя е за ТУРИСТИТЕ! Бях там достатъчно дълго за да го разбера! И в момента самите холандци се опитват да спрат с марихуаната и проституцията, защото ги е срам че само с това ги свързват в Европа. Това че има силни лобита на трафикантите на момичета и наркотици е друга тема...

Тоше, само в един град в Холандия марихуаната е легализирана и хората там са пропищели от "туристите" които се стичат и от съседните страни и вероятно ще се откажат от легализирането. По логиката на Сорос може да се разрешат и кражбите до 100000 $, допълнително ще се разтовари съдевната система. Но надявам се това да не стане защота ще се засегнат интересите на адвокатите, а техните позиции не са по-слаби от позициите на нашите адвокати тук.