Плевнелиев и Попова се разминаха за контрола върху службите

На пресконференцията в отговор на въпрос президентът и вицепрезидентът се разминаха в позицията си по отношение на специалните служби.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Попова се разминаха за контрола върху службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това,което видях и чух,от"На Прощаване",терминът"РАЗМИНАХА",звучи доста мекичко.Направо се изпокараха в ефир.Това,за което Беновска се опита да попита,го изрече Маргарита Попова.

патка сее омраза пет години в президентството в качеството на контрапрезидентка.

Пеевски шеф на ДАНС . Това означава ,че Путин е шеф на ДАНС . Ако не е Пеевски който и да е от ДПС,БСП,Атака и др. да го сложат на това место значи ,че Кремъл управлява ДАНС.Още дърпат конците в съдебната система.

най-скандалното назначение несъмнено е товаР.П. за президент. А кой е виновен за това - всички знаят

Дето ги търпя тия двамата цели 5 години.

Ако не беше по-главния от двамата, сега мамин делянчо щеше да чете сводките за теб и мен как сме говорили срещу властта. А за мен госпожата от снимката си остана като контрапрезидента. А и да не забряваме на кои специални хора направи помилване.

на Плевнелиев бяха пълно разминаване с конституцията и законите на държавата. Мръсник и престъпник.

Попова някога ни я представиха като човек на когото ЕС бил имал голямо доверие. Вместо това тя демонстрира вярност към мафията. Направи една камара предателства и е редно да си събира парцалите и да се пръждосва там от където изпълзя. Жалко, че има такива нищожества, готови да слугуват на боклуците. Дано БОГ им прости мръсотиите, които са направили.

Тая противна леличка за каква се мисли? Поредната червена подводница тръгнала да дрънка опорни точки!

БАБА ЯГА ПОПОВА - ПЕЕВСКА

Самият факт, че съветските тролове се счупиха да драскат в отчаяни опити да се сдобият с някоя и друга рубла е показателен, че това бе единственият президент, неудобен за Масква. Но спокойно, сроко путлин ще ритне камбанката и путлерасите ще останат на сухо.. и на тЕсно.

се очакваше, иначе господин Борисов трябваше да напусне страната, за да не лъска наровете в панделата.

Не му беше лесно на Президента. С тая змия в пазвата Попова, на Деблото дуо сол та/ак.

Като гледах и слушах, затвърдих впечатлението си, че Плевнелиев се е разминал с доста неща: интелект, благоприличие, възпитание, достойнство, характер, мярка....

Явно си бил пред огледалото.

На такъв като Роско би трябвало да му дават възможност само да стои и да мълчи, да гледа и нищо друго да не прави, за да не ни излага пред света и за да не ни ядосва.

Щом Гоце не ни ли излагаше, след като се занимаваше основно с празнословие, интриги, сервилност, лов и лично обогатяване. Не го поканиха никъде на изток от Москва. Отлежа си 10 години на държавна издръжка, дори му се усладиха още.

България има бъдеще само като президентска република ,тогава нещата ще си дойдат на мястото , а политиците ,кокошкари ще се кротнат ,но овчия народ май спи !

При президенстката република е достатъчно най-долните и гнусни гадовете да си купят само един човек и край с България! Купувайки Президента, мафията може да си прави каквото си иска щом сме президентска република!

ББ си играе с огъня. Мисли си че ще спечели, но да погледна какво стана с Берлускони. Обградил се е с клакьори и служебни ръкопляскащи и си мисли че цела България е така. Даже агенциите за проучване на общественото мнение ги промени за да бъдат по-политически коректни, също като Обама и те му плюят само лицеприятни комюникета. Е сега на изборите ще си изпати жестоко. Концентрираната власт ще иде в други ръце.

"не е честно" - и аз като ида до магазина така викам, ама те все ми се смеят.

Мутренския тоталитаризъмм не прощава и не търпи демокрации.

глупости.. КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

С нагласения референдум?

Шило

Попова трябваше да е Президент, ама нищо. Вече всичко свърши. Трябва да се гледа напред.

Това подкупно кречетало?!

Че болния Бочко нали трябва да се изявява като милиционер.Тоя загубеняк съсипа държавата.

Е, посмали малко, нали президента няма почти никаква власт.

Марго, Плюнката няма спасяване, грешката ти е, че тръгна с предател!

Само като гледам как медиите на Дебелян от години и сега плюят Плевнелиев и хвалят Попова ми става ясно последната на кои господари се кланя!!

На САЩ се кланя И НА МЕН МИЕ ЯСНО Поклоннико

БОКУ командваше МАГАРЕТО СИ. Това е положението

С кое? Дайте пример Митко, много ви моля!

С кое? Дайте пример Митко, много ви моля!

С кое НЕ? Дайте пример

че той пък не ти отне контрола върху работата му. Така можеше като зла кукумявка да го кълвеш непрестанно. щото те боли за народа. лицемерка долна, нагодила се пак на народна служба. сакън, да не умре от глад. пък и умна - ще е много, ама много полезна. Демогия до спукване! Такива селянки не бива да бъдат допускани и до чистачки в учреждение - само ще слухтят и доносничат. Противна женица, нервачка и изтъкана от зло.

Чест прави и на двамата, че съхраниха президентската институция непокътната въпреки разногласията по много въпроси. Работеха като екип, въпреки че не са се виждали една година. Това е изключително трудно, да не прехвърлиш междуличностните напрежения вътре в институцията.

междуличностни отношения има личностите , а тези толкова са безлични , че едва ли някога са има ли такива отношения !

далеч от очите, но близо до властта ..

Проблема с разделението на обществото, демек хората. Това е главната ос около която се върти краварската политика. Разделението между: подкрепящи СаЩ и Русия, българи и небългари, бедни и богати, образовани и необразовани, партийни и безпартийни, крадци и потърпевши. Колкото по-голяма е бездната между тях, по-лесни се управляват, едните със страх, другите с пари. Целта е масова неграмотност, зависимост от монополи / енерго, мобилни оператори, вериги магазини, обезличени партии, банки / и тълпата е готова за обработка. Който все още си е запазил самочувствието на българин, пише на български, говори на български, милее за българското - дригото е кукуруз - внос .

Ох, отдъхнах си! Явно бездна няма, аз съм се объркал.

мъж, който при команда - 'КРЪГОМ", изпълнява - залитайки, не може нито да ми е Президент, нито да има права върху службите!Ясно ли е?!

"Той знае как се възпротивих и в момента, в който беше променен законът за ДАНС и на него му бе отнето правото да назначава председателя на разузнавателната служба." По времето когато искаха да назначат Делян Пеевски за председател на ДАНС - 2013-та!

Да, изказване за наивни идиоти. Вземи покажи статия някъде в интернет къде Попова се е възпротивила за нещо против интересите на Пеевски!!

Долна и корумпирана женица. До последно ще си остане такава!!!

Абсолютно вярно.Това кречетало

И с пълно право защото като нищо щеше да обяви война на Русия защото службите ''му казали'' че ще ни напада:))))))

Стига сте се тревожили за матушката ви, бе, малоумни подлоги такива. ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Доколкото чета коментирания от вас коментар именно за БЖългария се мисли....или сте толкова заблуден че смятате че Русия трябва да се плаши от България????

Отнеха правата на Президента, защото не беше излъчен от БСП и ДПС. За да няма преяждане с власт. В следващия Парламент БСП и ДПС ще ги върнат на Радев, защото на него може да се разчита за следващия Пеевски.

И слава богу, че са му отнели контрола върху службите, защото това лице доказва ежедневно, че не е със всичкия си!