Попова: Има намеци за корупция при помилването

Не споделям становището, че не е трябвал втори указ на Георги Първанов за делегиране на пълномощия за помилванията на Ангел Марин, заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в предаването на Дарик "Седмицата".

Обратно в новината

Коментари - Попова: Има намеци за корупция при помилването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И предишните вицета са осъществявали помилвания, само че не е известна бройката. Новото вице се направи на интересна, като хвърли в пространството "новинката", а сега дава заден ход. Изказа се неподготвена. Но имам едно питане - при започване на втория мандат на ГП и АМ, те полагаха ли наново клетва в НС?

А АЗ ПЪК със скромните си разбирания бих казал , че ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДИ МВР И НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НЕ СА НА НЕОБХОДИМОТО НИВО-ПОНЕЖЕ В МВР СА С МНОГО НИСКА КУЛТУРА,НИСКИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ИНТЕЛЕКТ,ТАМ КОМАНДВАТ НАХАЛНИТЕ БРУТАЛНИТЕ И АРОГАНТНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ-А ПОДМАЗВАНЕТО И ЛИЦЕМЕРИЕТО КЪМ ШЕФОВЕТЕ Е ОБИКНОВЕНО ЕЖЕДНЕВИЕ... И МИСЛЯ ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА Е ТАКА-ТОВА Е НАЙ-НЕРЕФОРМИРАНОТО МИНИСТЕРСТВО ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ НАСАМ... А И СЕГА ПРОСТО НЯМА КОЙ ДА ПРОМЕНИ НЕЩО- ИНТЕЛЕКТА НА ШЕФА ИМ ОТГОВАРЯ НА ТОВА НА САМОТО МИНИСТЕРСТВО....

jingiby

Атаката е поръчкова. Тя е резултат на изявлението на Марин, че Борисов е позор за България. В резултат дойде и този напън на неговите питомци.

Ludiamaus

Адвокатски хватки. Много добре знаят постановката със заповедта за упълномощаване на подчинените за извършване на определени актове. Имало е случай в БРС, адвокатче да обжалва документ на зам. кмет с твърдението, че не е от негова компетентност да подписва документа, после искане за уточняване на момента в който кмета е вменил правото на зъм. кмета и така 4 отлагания. То и Гоце и Марин са знаели, че би трябвало да има указ, но и двамата са били на принципа: "нали минава"

1chovek

Не ми харесва тази Попова. Явно някакво лоби е надделяло, за да я направят вице, но определено контрастира на фона на цялостната сегашна политика. По-скоро се явява защитник на старото, на статуквото и на продължаването на определени безхаберия в държавата. За мен тези помилвания на Марин са скандални възможно най-меко казано. Дано тази не изяде главата на Пневнелиев, според мен човека наистина желае да работи за България.

По въпросът за бежанците у нас действа закон който е почти пълен препис на конвенцията за бежанците на ООН с малки допълнения за да е съзвучен със шенгенските правила и тъй като за момента България не граничи със страна от която могат да дойдат бежанци по смисъла на действащите закони не виждам какъв и е дерта на госпожа Попова.

Имало НАМЕЦИ за корупция?!Ако подобно съждение излезе от устата на юрист,и то вице-президент,става много тъжно!Изглежда,че тази хубава дама още жадува за намеци.