Манолова: Институциите вършат работа под натиск

Факт е, че протестът на майките събуди гражданското общество, каза омбудсманът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е живият пример; оставена сама на себе си нищо не прави. Затова механизма по сътрудничество и проверка да работи до дупка!

на Иванчева един нар без одеяло и едно гърне да се изхожда .Толкова за престъпници като нея която си помисли че за 1 година кмет ще настигне Баневи по богатство

мая манолова явно е забравила че беше законодател в 40 то, 41 во, 42 ро, 43 то нс, докато омръзна на всички и я направиха омбудсман!

Лицемерие

Ако не си вършат работата, защо вземат тези огромни заплати? Защо ползват всякакви екстри, като отпуски, слети празници, бонуси, почивни станции, престижни командировки, неплащане на осигуровки и много други. Защо Вождът Тиква непрекъснато им вдига заплатите?

Демек да ги натискаме за да си вършат работата С тояга или нещо по съществено да ползваме ?

Мисля,че тази другарка писа предизборен закон с преференциите.Резултата помните ли?Сега отново изключителна изява.Седем месеца с пот на челото.Сега чакам да видя коя от майките ще е несъгласна след време.Една народна приказка:Оставиш ли друг да ти върже гащите или ще ти паднат,или ще свършиш нещо в тях.

М. М.: "Няма обяснения защо трябваше 7 месеца да минем през това и накрая да се случи това, което трябваше." По 2 причини: Глупакът се надценява; Глупакът подценява другите. Втората изяжда главите на глупаците.

Има клитерии за общо-човешките норми за цивилизованост на Социума. На първо място,отношението на хората и Държавата към възрастните хора,както и към тези в неравностойно положение,каквито са и децата с трайни,инвалидизарищи увреждания. За едно е прав ББ-наистина,системата се източва от страшно много фалшиви ТЕЛК решения. Хапката не е малка-месечно по една МРБ + двойни детски надбавки. Институции на практика у нас няма.Работи се на чисто финансов и партиен принцип.Бюрокрация до шия.Пълна калинковщина,поради безбройни роднински и партийни назначения.Корупция.Няма как да се убедя,че в една ромлянска махала,всяко второ дете е с астма или епилепсия. Сбъркани критерии,кофти модел.

Хич не си правете илюзии, че Баневи ще лежат в затвор! Нали знаете, че лично Вождът Тиква им беше церемониалмайстор на сватбата? Всичко което се прави са миши тупурдии.

От кога Сашка Васева и Слави Трифонов станаха хора, аз например докато не разбрах какво е бездомно куче, не знаех какво е добра котка.

Има толкова затвори и затворниди. Защо се фиксира върху тия двете. С какво са по-дпециални. Или са си платили?

Хммм би трябвало да правиш разлика между осъдени затворници и обвиняеми. Ако не правиш, може да те назначат директно в съдебната система, идеален си.

Пледоарията за килията на Баневи. Преди това на Галеви. на Галеви

Още от чешмата не си изтекла Не се прави на Робин Худ, имаш друга цел

първо си кривогледа. второ си костинбродска. какво искаш ?

един върви и слага минуси

От известно време стана ясно че Банев ще трябва да лежи в българгарски затвор. Ако г-жа Манолова иде да снима килията на Банев и да я качи в интернет и на най-глупавия ще му стане ясно че го прави за ПАРИ. Или по точно за МНОГО пари. Затова реши да подхване задачата откъм Иванчева

под натиск сме хората които не споделяме твоето абсолютно вредно мнение и поведение, но ние също сме тук и ще дойде ден в който може да разбереш това

се изложи с защитата на двете корумпирани чиновнички. Доказа че никога не е късно да станеш за резил

А Боко с неговият кадър Горанов ?! Дали се изложи достатъчно за да си тръгне ?!

Аре осъдете ги първо, пък после лайте... До сега като гледам прокуратурата единствено показа, че е некадърна. Над половин година не може да спретне едно дело, пусна единствено 200% сигурния участник - посредника, свидетели се отказват от думите си, доказателства йок... Ще ме извиняваш, но такава постановка само пълен идиот може да повярва. Допълнително цялата показност, условия при които дори престъпници от ОПГ не са получили.... Нищо не говори в подкрепа на прокуратурата, особено неистовия им вой срещу проверки, все едно са някакви богове и никой нямал право да ги проверява...

Цялата безбройна държавна администрация работи само под натиск! За това хората се стремят да се покажа по телевизара по многобройните такива предавания и новини.

тази вече и за арестантите и затворниците почна да се грижи. Малко са останалите хора в нужда. Манолова започваш да се самозабравяш...

Тази госпожа защо не каже какви бяха килиите по тяхно време? Все още има хора, които помнят,защото са им яли попарата. Тоалетна, ама друг път-имаше кофа и толкова,а сега голям защитник се извъди.Идват избори и явно е решила като Корнелия точки да събира от тъпаците

Като искаш да си в ЕС, ще спазваш изискванията. То не може само каквото ти отърва. Не може само да се "усвоява", трябва и да се "инвестира", още повече, че всеки български политик има за какво да влезе там, та не е лошо да се погрижи за по-прилични килии, може и да му/ѝ потрябва.

Единствения който работи в интерес на народа...е за някой гадняри не е така !!!

Което е вярно е вярно С Ванко 1 сме твърди по въпроса Също и други сутенъори са много признателни

Все пак е добре да се проследи, дали картините на Владимир Димитров Майстора - изчезнали от имението на Банев, няма да се окажат в хола на Манолова, като разменна монета за съпорта и за осигуряване на 5 звезден хотелски лукс на Банев и Стайков в килиите им

Тук съм напълно съгласен с Мая Манолова, наистина "Институциите вършат работа под натиск". Независимо коя политическа сила управлява България е полезно от време на време да излизаме на протести, защото се самозабравят и ни мачкат безмилостно.

малко си се увлякал в увличането на масите комунде си

Забрави да пишеш, че съм лумпен и анархист.:))

Като станеш част от институции виждаш как работят ;) Защо не го каза това преди , а сега ?!

Както всички знаем ВЕРСИЯ ПЕЛИКАН описва превантивните убииства на съдии при които би попаднало дело за замърсяване Действията на Манолова и Панов поразително приличат на бестселъра на Гришъм Въпросът им плаща? Банев или Миню Стайков ?

не се трае вече,на всяка манджа мерудия,не разбрахте ли,че комунягите не сте хора бе!