Малина Крумова е новият шеф на мега пътната агенция

Доскорошният зам.-регионален министър бе назначена от правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малинке, очевидно не си в час. Направи статистическо проучване за причинителите на ПТП!!! Ще установиш, че най- тежки ПТП допускат, младу водачи с купени книжки, роми с купени книжки и без необходимия обр.ценз, жени с купени книжки и т.н., ама какво да де прави кат си такъв матрял.Много, ама много се чудя Кой те направи шеф на ази агенция??? Съвет от мен: не си за там и премини на психо тест!!!

дира, дирааа, отървавате соросоидката от коментарите,ама после вие ще плащате дето я прикривате,а тя ще се отърве, ваш си проблем де, ще има сметка за всички.

ей яко триене, за никой друг не сте се старали толко бр дир, явно соросоидката ви е подгонила.откога благоевградския го имат за образование ти да видиш.

Много злобни коментари, писани без никаква представа за дамата или нейната работа. Това е един от малкото хора в МРРБ, които действително знаят, могат и вършат нещо полезно. Успех с агенцията.

Назначават верни на партията ГЕРБ, а после се чудят, че резултатите от работата им са като от тъпаци!

Поредната дива селянка, яхнала правилната ракета носител. Доказано некадърна на всеки един пост, който е заемала досега. Хора, алтернатива има, но няма да я видите по никоя телевизия и в никой вестник. Още по малко в дир.бг. Ровете, четете и проучте щателно всички кандидати за изборите. Намерете свой кандидат и гласувайте за него, а не за пост-комунистическото статукво, детайлно проектирано и поддържано от тогавашната ДС, която е все още е всесилна, макар и невидима. Друг шанс за нормалните българи (в България) няма. Спасилите се по чужбина си имат съвсем други грижи...

Така де, имаме си калина, калинка, султанка, защо да нямаме и маликна и къпинка! Ура!

Дялан камък. На всичко пасва. Калинка Малинка.

Тази ако знае за какво служи пешеходната пътека и светофара ще е направи мегаексперт !

Тази калинка е прелитала от цвят на цвят. Кацала е на много места с вкусна и питателна храна. Дойде време да кацне на мега място

Борисов предпочита калинките. Тогава неговият ум и талант са неоспорими. Пък и лесно може да ги сменя

Тогава най-вероятно ще закриват КАТ и ДАИ че много станаха .

НОВАТА МЕГААГЕНЦИЯ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА САМО С УЧЕБНИ!! ПРОГРАМИ , ТАЗИ КАЛИНКА СИ Е ПАДНАЛА НА ПЛОНДИРЧЕТАТА !!!! КОШМАР ДАНЪКОПЛАТЕЦО !!!!

Брееее, за 6 години от експерт ставаш зам.-министър. Шеметна кариера. Моля, да се спомене ракетата-носител на поредната калинка. Благодаря.

В съседната новина един колега каза - а кораб влачи.

Цензурираха ми звездичките, исках да кажа мутка кораб влачи.

https://news.bg/politics/zlopoluchna-shefka-na-opos-e-savetnik-na-vitsepremiera-tsanova.html

GP group

Калинка, Малинка, Калинка, Малинка..... еееееееех

Калинките сме голяма работа.Може да сричаме новините,но летим високо.Да видим малинките

Доскорошният зам.-регионален министър бе назначена от правителството. Моля, съгласувайте по род и число. Доскорошният зам.-министър бе назначен от правителството или Доскорошната зам.-министърка бе назначена ....

Министър, учител, ръководител и т.н. нямат женски род в книжовния български език. Аз това помня от училище, но може да се е променило, напоследък много промени за улеснение на грамотността.

Еми, не са калинките толкова нагли идиоти - ние сме идиотите, че ги търпим, такива, начело с цецо, цецка, боце...

Благодаря ви дираджии че с триене се справяте много добре:))))))))

Дялан камък. Колкото е цъфнала околната среда, толкова и регионалното развитие, та сега и пътищата. Особено има опит в пътищата - много е пътувала по тях по проекти с чужди пари и служебни лимузини. като гледам храни се добре, сега в новото мега-ведомство вече съвсем ще стигне Лили Валяка и ще почне пътищата и тя да ги трамбова като мине.

КГБ

Недей така, Малинка сигурно е голям специалист. Цяла живот се е занимавала с различни проекти и пасва навсякъде като дялан камък.

Сега тя ще строи магистрали и мостове ,голям специалист била в тази област....

Дойде време за промяна! Вместо Калинки назначават Малинки.

като няма читави мъже в тази територия, е така

КГБ

Що, момата читава ли е? Или май само измислят разни агенции да назначават наши нищоправещи държавни служители.

Какви са тези Агенции, чудесии, хрантутници! Нали трябваше да има съкращение на държавната администрация?! А то какво стана - цялата рода на политиците - в държавната администрация! СРАМ!

''Преди три години Екогласност поиска оставката на тази скандална личност Малина Крумова заради огромни нарушения в ръководената от нея Оперативна програма „Околна среда”''

В България има повече агенции и герберски Калинки от данъкопатците.Всеки гербераст-специалист по всичко. Да ги изметем на следващите избори!

И кой ще дойде да... такова на метеното.

Свят да ти се завие от служби и агенции за крадене..

От всичко написано не разбрах какво е работила, след като е завършила правилните университети. Така че очаквайте светлото бъдеще на оставките.

Калинка Малинкова е шеф на поредната нова агенцийка. Да е хаирлия.

РАЗБИРАЩИ ОТ ВСИЧКО , НО НАЙ ВЕЧЕ ОТ НИЩО.

Дали ще изкара и 6 месеца, преди да се насладим на "експертността" и върлите й компетенции? Едва ли. Поредната яма, в която ще потъват милиони. И това ще е единственият резултат, който тази агенция не само ще изпълни, а ще преизпълни.

"Завършва политология и международния отношения в Американския университет в Благоевград. Завършва магистратура по „Демокрация и човешки права в Югоизточна Европа“ - другарката е захранена по правилния начин с неолибералната идеология. А що се отнася до пътно техническа експертиза, какво тук значат някакви си пътища, голяма работа.

Браво! Прекрасен човек и великолепен експерт! Поздравление за Бойко и за всички от ГЕРБ за подходящия кадър

оти си толко издънен бе

калинка малинка калинка мая

е сега вече я втасахме с тая мега агенция

Не е Калинка, ами Малинка. Не е тикви, ами кратуни.

Имаме и кауни