Коментари - Юнкер: Западните Балкани не са готови за ЕС | Днес.dir.bg

Юнкер: Западните Балкани не са готови за ЕС

Не искам да ги обидя, но на този етап нито една държава от Западните Балкани не отговаря на всички условия за членство в ЕС, въпреки че имат огромен напредък.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Западните Балкани не са готови за ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Най-после малко разум в Юнкер.Добре,че мина да види иначе ако слуша Бойко знаете къде води мухата.Помогна и сделката с ЧЕЗ те от ЕС може да са балъци като дават пари ама не ядът доматите с колците.

ги беше вкарал всичките "Западни Балкани" в Европейския съюз, срещу 30 милиарда кеш!?И още 10-12 милиарда за АЕЦ "Белене"!? И дъртия смукач Юнкер събори всичко!?Сега, на кого да залагаш в политическите му умения!?Юнкер ли!?Или на очертаващия се вече "водещ политик", но на цялата Европа, бай ти Борискович!?

не са ли в Западните Балкани, да те е.а и тъп.та тиква ???

Усети на дъртата лисися че сме руски кавали и за((изнеси

Аман от промити мозъци. Всяка държава си гледа нейният интерес. Русия - руските интереси, ЕС в момента е пълна шезофрения, а ние се пънем да излезе по-големи п-----си от тях.

Започнах вече леко да се дразня... пее ни се все тази песен за корупцията (не че я няма!). Дали пък причината дето не можем да им угодим не се крие в православието или пък в неприемането на гейската култура или че пишем на кирилица (който не е виждал ужаса на западняк, който гледа как пишеш на кирилица, само той ще си помисли това за майтап!)...

От 25 години го гледам този ужас, много са смешни. Следващият път като пак изпадне някой такъв в ужас му отговорете спокойно, че никой не му е виновен, че може да чете само на една азбука. И да вземе да научи поне още една, няма да е лошо.

А.....голяма изненада падна.Да се правим ли на изненадани, баце. Ами да беше питал Коритаров, дори и той знае , че сегашните приказки са както имаше един лаф -ден да мине ,самун да загине

И България не е готова за Шенген. Нали?

Бойо Пушилката само дето претрепа сума народна пара, от софра на софра и на края този му тури пръста.

маи ,,юнкер,, опраска ,,боцето,, ...!!! ,,момчето,, си отива...!!!

Този е по-зле и от батбойко, затова се сприятелиха,единият хвали другият и обратно. "Евентуално" през 2025,може би през 2030, най-сигурно през 2035г ако ЕС още го има. Вижте как трудно се излиза от ЕС дори и голямата Британия,които дори никога не са искали за тях Шенген или еврозона.Най-много ББ да докара албанците до нашата граница и Турция от другата страна и Б-я ще стане Източни Балкани.Абе за нато нищо не говорят- първо там и после- евентуално.

Юнкер, сега иди и пак плесни наш Боко по темето.Ама този път с дърво.

Е що да не са готови? - и там мафия, грабежи, социална мизерия, ограбване на трудещите се с цел все по-големи печалби на бизнесмените, ..., точно както във всички други държави от ЕС. Къде е проблемът на Западните Балкани?

А, бе, бай Юнкер! Ти поиска ли разрешение от Бойко Борисов да го изтърсиш това, баш сега.

Нали?! Май иска да провали председателството Му...

Въпрос - Юнкер, откъде се е научил така добре да се целува?! Отговор: Учил се е от Брежнев и Живков.

Ама онези като се целуваха ние намазвахме. А сега като се целуват ни доят!

Боко ,виде ли сега ,че за нищо не ставаш,че си едно чучело и само се еб...т с теб ,подритват те, подиграват ти се и ти гледат сеира...то къде ли са виждали такова чудо на чудесата ...то тиква като тиква ли е?

Браво Юнкер ,сутринта и аз си помислих Балканите за какво им е в ЕС ? Точно го каза а ББ не припадна ли ,защото предполагам е обещал и пари е получил ! Има утешение ББ , купи си ЧЕЗ с помощта на една със зелена жилетка !

ооо даааа нямат реактори и индустрия за затваряне ... ха ха ха

Юнкер , нещо да кажеш за наша гинка и Боко? А?

Каквито и други критики да заслужава, правителството на Бойко Борисов направи много за репутацията на България пред света с "пробалканска си политика" ! България се открои като единствената държава на Балканите, която стои високо над дребните Балканско-махленски дрязги и вражди и прави всичко, за да стимулира останалите Балкански народи към инегриране в Европейското семейство. Дано това да бъде оценено по достойнство и от нашите съседи !

Всеки партиен секретар от близкото и не толкова минало ще оцени творческият ти патос, но от останалите получаваш заслужена псувня!

Ние двамата с Юнкера пък сме събутилкници...хей красавецо кога ще дойдеш да ти ударя една МАСТИКА а?

Юн Кер, галиш го по тиквата, а не го слушаш. Лошо!!!

Юнкерчо, я кажи Путин ли ви научи така да се полагате по тиквите? Много е яко, ама няшата тиква трябва с обувката да я поздравяваш, иначе няма да усети че си минал покрай него. :)))

Преди няколко години Юнкер подава оставка от поста на премиер след редица скандали. И... бързичко се урежда в ЕС. Там вече оставки няма. Само седят и нареждат на такива като нашия Бойко.

Само ще ви кажем, че Путин като почнв да ви гласи, ние вазелин няма ви даваме. Нъц....

Даже за по-лесно ще прати солташака си Ердююю. Той и опит и мерак има за тез работи. Нали бе тъпчо?

Ние пък имаме безсолна мас...за филийки.

Преди две години ходих в Охрид. Наехме лодка и докато ни караше из езерото лодкарят сподели, че за македонския народ няма нищо по-страшно от ЕС. Македонците разбират, че ЕС мисли не за Западните Балкани, а за своите интереси. И единствено спасение, каза той, е Русия. Така че Юнкер да не говори глупости, че Западните Балкани на са готови. ТЕ НЕ искат В този педерастски съюз. Не желаят като ние да ядат прат от кожа и кости и ногти приправен с колаген.

Юни като се прибереш в Брюксел, кажи на измамника от Банкя, да се прибира бързо защото Гинка неможе се справи с предпазителите на ЧЕЗ. Гинка слага изгорелите предпазители а някакви гадове ги горят.

нашия,та дано се кротне и най-после се вгледа в България,да види,че са я свършили като "кучето на нивата",че беше в амок с тия Западни Балкани.

България е в пъти по зле от тях ма е вътре - прави са сърбаците да негодуват

Юнкерчо, ЕС до 2025г. няма да съществува. Някой да ти го е казвал?

Като приключи нашето председателство много ми се иска някой да направи анализ какво сме си поставили като цел и какво сме постигнали.Не слагайте минуси ако няма какво да кажете.

Цел има и тя е Измамника от Банкя да заграби колкото може повече. Изпълнението малко се бави, защото има "ГАДОВЕ". Господинчото от ЕС го разбра и бързо се издена през терминала.

Ще обикалят на воля мутромилиционерогерберастите по европата на наша сметка (на сметката на лошия мат'риал де), и ще се лиготят публично с евроджендърите... - това ще направят...!!! Дааа...!!!

Не са готови Западните Балкани БОКо, а и ти се изложи с енергодалаверата - рече Му Юнкер, и Му наби една комбалка по темето...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Камбанката е просто поздрав. Така се поздравяват в Брюксел.

Българското еропредстедателство се провали. Не можахме да присъединим западните Балкани Оставка!

Е тоя от Банкя чий го дири още при тебе?Да си идва тука нали Гина го чака?

Опа любовта между наш Бойко и дъртия целувач на мъже нещо се разсъхна. Едно Бойко говори, този му говори напреки. Семеен скандал нещо, а?

Абе Юнкер ли си, идиот ли си, ама мислиш ли че ние не знаем каква беше България преди да я съсипете и каква в сега?!?! Все едно да сравняваме Сирия преди войната и след войната. За какъв ЕС говориш? Мислиш ли че някой ти вярва? Че България е място подобно на траните от 4 тия свят бе овен шут.

Затова ли натърти мутрата по тиквата по време на събиране на фенове? Трябваше тогва да му го каажеш а не да му го покажеш. :)))) Не те е разбрал. Просто тиквоний ни каза че в последно време сте се ебавали с него по тоя ласкав начин начин, дори Путин го ритнал по носа когато се навеждал да си връзва обувката.

От всички държави, които си посетил на балканите и не са готови за ес, са далеч по-добре от "подготвената" българия.

Западно европейкски смешник!

Лесно и просто е Всичко чуждо заграбено да се върне и справедливостта ще възтържествува ама дали е възможно макар че точно сега е момента да се уредят тези въпроси с преговори и по мирен начин Както Британия върна ХонКонг на Китай например

То и ние не сме готови!Аз не виждам какво се е променило за годините в които сме в ЕС,даже напротив,ставаме все по-зле!

Сигурен съм, че Западните Балкани не са такива идиоти доброволно да ви стават колония, господин Юнкер. Така че не се хвалете.

То и ЕС не е наясно със себе си.

Язък дето Боко от 6 месеца обяснява за приемане. Най-накрая да го секнат, че се беше взел насериозно.

То не, че източните са готови, ама...

виждам че обичате педалите

Така е! Робите нямат работа на софрата с господарите ...

Дедо е прав, всички бивши югославяни имат териториални претенции и се заплашват един други с война.България не е имала към комшиите и затова имаше зелен светофар!

Глупости на търкалета. Просто трябваше да ни откъснат от руско влияние. Нито бяхме "готови", нито сега сме, нито ни смятат за хора, чиято култура и традиции са достойни за уважение.

Е тогава защо Борисов , се плюнчи цял ден пред медийте .

Коментари - Юнкер: Западните Балкани не са готови за ЕС | Днес.dir.bg

Юнкер: Западните Балкани не са готови за ЕС

Не искам да ги обидя, но на този етап нито една държава от Западните Балкани не отговаря на всички условия за членство в ЕС, въпреки че имат огромен напредък.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Западните Балкани не са готови за ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Най-после малко разум в Юнкер.Добре,че мина да види иначе ако слуша Бойко знаете къде води мухата.Помогна и сделката с ЧЕЗ те от ЕС може да са балъци като дават пари ама не ядът доматите с колците.

ги беше вкарал всичките "Западни Балкани" в Европейския съюз, срещу 30 милиарда кеш!?И още 10-12 милиарда за АЕЦ "Белене"!? И дъртия смукач Юнкер събори всичко!?Сега, на кого да залагаш в политическите му умения!?Юнкер ли!?Или на очертаващия се вече "водещ политик", но на цялата Европа, бай ти Борискович!?

не са ли в Западните Балкани, да те е.а и тъп.та тиква ???

Усети на дъртата лисися че сме руски кавали и за((изнеси

Аман от промити мозъци. Всяка държава си гледа нейният интерес. Русия - руските интереси, ЕС в момента е пълна шезофрения, а ние се пънем да излезе по-големи п-----си от тях.

Започнах вече леко да се дразня... пее ни се все тази песен за корупцията (не че я няма!). Дали пък причината дето не можем да им угодим не се крие в православието или пък в неприемането на гейската култура или че пишем на кирилица (който не е виждал ужаса на западняк, който гледа как пишеш на кирилица, само той ще си помисли това за майтап!)...

От 25 години го гледам този ужас, много са смешни. Следващият път като пак изпадне някой такъв в ужас му отговорете спокойно, че никой не му е виновен, че може да чете само на една азбука. И да вземе да научи поне още една, няма да е лошо.

А.....голяма изненада падна.Да се правим ли на изненадани, баце. Ами да беше питал Коритаров, дори и той знае , че сегашните приказки са както имаше един лаф -ден да мине ,самун да загине

И България не е готова за Шенген. Нали?

Бойо Пушилката само дето претрепа сума народна пара, от софра на софра и на края този му тури пръста.

маи ,,юнкер,, опраска ,,боцето,, ...!!! ,,момчето,, си отива...!!!

Този е по-зле и от батбойко, затова се сприятелиха,единият хвали другият и обратно. "Евентуално" през 2025,може би през 2030, най-сигурно през 2035г ако ЕС още го има. Вижте как трудно се излиза от ЕС дори и голямата Британия,които дори никога не са искали за тях Шенген или еврозона.Най-много ББ да докара албанците до нашата граница и Турция от другата страна и Б-я ще стане Източни Балкани.Абе за нато нищо не говорят- първо там и после- евентуално.

Юнкер, сега иди и пак плесни наш Боко по темето.Ама този път с дърво.

Е що да не са готови? - и там мафия, грабежи, социална мизерия, ограбване на трудещите се с цел все по-големи печалби на бизнесмените, ..., точно както във всички други държави от ЕС. Къде е проблемът на Западните Балкани?

А, бе, бай Юнкер! Ти поиска ли разрешение от Бойко Борисов да го изтърсиш това, баш сега.

Нали?! Май иска да провали председателството Му...

Въпрос - Юнкер, откъде се е научил така добре да се целува?! Отговор: Учил се е от Брежнев и Живков.

Ама онези като се целуваха ние намазвахме. А сега като се целуват ни доят!

Боко ,виде ли сега ,че за нищо не ставаш,че си едно чучело и само се еб...т с теб ,подритват те, подиграват ти се и ти гледат сеира...то къде ли са виждали такова чудо на чудесата ...то тиква като тиква ли е?

Браво Юнкер ,сутринта и аз си помислих Балканите за какво им е в ЕС ? Точно го каза а ББ не припадна ли ,защото предполагам е обещал и пари е получил ! Има утешение ББ , купи си ЧЕЗ с помощта на една със зелена жилетка !

ооо даааа нямат реактори и индустрия за затваряне ... ха ха ха

Юнкер , нещо да кажеш за наша гинка и Боко? А?

Каквито и други критики да заслужава, правителството на Бойко Борисов направи много за репутацията на България пред света с "пробалканска си политика" ! България се открои като единствената държава на Балканите, която стои високо над дребните Балканско-махленски дрязги и вражди и прави всичко, за да стимулира останалите Балкански народи към инегриране в Европейското семейство. Дано това да бъде оценено по достойнство и от нашите съседи !

Всеки партиен секретар от близкото и не толкова минало ще оцени творческият ти патос, но от останалите получаваш заслужена псувня!

Ние двамата с Юнкера пък сме събутилкници...хей красавецо кога ще дойдеш да ти ударя една МАСТИКА а?

Юн Кер, галиш го по тиквата, а не го слушаш. Лошо!!!

Юнкерчо, я кажи Путин ли ви научи така да се полагате по тиквите? Много е яко, ама няшата тиква трябва с обувката да я поздравяваш, иначе няма да усети че си минал покрай него. :)))

Преди няколко години Юнкер подава оставка от поста на премиер след редица скандали. И... бързичко се урежда в ЕС. Там вече оставки няма. Само седят и нареждат на такива като нашия Бойко.

Само ще ви кажем, че Путин като почнв да ви гласи, ние вазелин няма ви даваме. Нъц....

Даже за по-лесно ще прати солташака си Ердююю. Той и опит и мерак има за тез работи. Нали бе тъпчо?

Ние пък имаме безсолна мас...за филийки.

Преди две години ходих в Охрид. Наехме лодка и докато ни караше из езерото лодкарят сподели, че за македонския народ няма нищо по-страшно от ЕС. Македонците разбират, че ЕС мисли не за Западните Балкани, а за своите интереси. И единствено спасение, каза той, е Русия. Така че Юнкер да не говори глупости, че Западните Балкани на са готови. ТЕ НЕ искат В този педерастски съюз. Не желаят като ние да ядат прат от кожа и кости и ногти приправен с колаген.

Юни като се прибереш в Брюксел, кажи на измамника от Банкя, да се прибира бързо защото Гинка неможе се справи с предпазителите на ЧЕЗ. Гинка слага изгорелите предпазители а някакви гадове ги горят.

нашия,та дано се кротне и най-после се вгледа в България,да види,че са я свършили като "кучето на нивата",че беше в амок с тия Западни Балкани.

България е в пъти по зле от тях ма е вътре - прави са сърбаците да негодуват

Юнкерчо, ЕС до 2025г. няма да съществува. Някой да ти го е казвал?

Като приключи нашето председателство много ми се иска някой да направи анализ какво сме си поставили като цел и какво сме постигнали.Не слагайте минуси ако няма какво да кажете.

Цел има и тя е Измамника от Банкя да заграби колкото може повече. Изпълнението малко се бави, защото има "ГАДОВЕ". Господинчото от ЕС го разбра и бързо се издена през терминала.

Ще обикалят на воля мутромилиционерогерберастите по европата на наша сметка (на сметката на лошия мат'риал де), и ще се лиготят публично с евроджендърите... - това ще направят...!!! Дааа...!!!

Не са готови Западните Балкани БОКо, а и ти се изложи с енергодалаверата - рече Му Юнкер, и Му наби една комбалка по темето...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Камбанката е просто поздрав. Така се поздравяват в Брюксел.

Българското еропредстедателство се провали. Не можахме да присъединим западните Балкани Оставка!

Е тоя от Банкя чий го дири още при тебе?Да си идва тука нали Гина го чака?

Опа любовта между наш Бойко и дъртия целувач на мъже нещо се разсъхна. Едно Бойко говори, този му говори напреки. Семеен скандал нещо, а?

Абе Юнкер ли си, идиот ли си, ама мислиш ли че ние не знаем каква беше България преди да я съсипете и каква в сега?!?! Все едно да сравняваме Сирия преди войната и след войната. За какъв ЕС говориш? Мислиш ли че някой ти вярва? Че България е място подобно на траните от 4 тия свят бе овен шут.

Затова ли натърти мутрата по тиквата по време на събиране на фенове? Трябваше тогва да му го каажеш а не да му го покажеш. :)))) Не те е разбрал. Просто тиквоний ни каза че в последно време сте се ебавали с него по тоя ласкав начин начин, дори Путин го ритнал по носа когато се навеждал да си връзва обувката.

От всички държави, които си посетил на балканите и не са готови за ес, са далеч по-добре от "подготвената" българия.

Западно европейкски смешник!

Лесно и просто е Всичко чуждо заграбено да се върне и справедливостта ще възтържествува ама дали е възможно макар че точно сега е момента да се уредят тези въпроси с преговори и по мирен начин Както Британия върна ХонКонг на Китай например

То и ние не сме готови!Аз не виждам какво се е променило за годините в които сме в ЕС,даже напротив,ставаме все по-зле!

Сигурен съм, че Западните Балкани не са такива идиоти доброволно да ви стават колония, господин Юнкер. Така че не се хвалете.

То и ЕС не е наясно със себе си.

Язък дето Боко от 6 месеца обяснява за приемане. Най-накрая да го секнат, че се беше взел насериозно.

То не, че източните са готови, ама...

виждам че обичате педалите

Така е! Робите нямат работа на софрата с господарите ...

Дедо е прав, всички бивши югославяни имат териториални претенции и се заплашват един други с война.България не е имала към комшиите и затова имаше зелен светофар!

Глупости на търкалета. Просто трябваше да ни откъснат от руско влияние. Нито бяхме "готови", нито сега сме, нито ни смятат за хора, чиято култура и традиции са достойни за уважение.

Е тогава защо Борисов , се плюнчи цял ден пред медийте .