Коментари - Борисов постави условия на Македония | Днес.dir.bg

Борисов постави условия на Македония

България ще подкрепи евроинтеграционните процеси и желанието на Македония да влезе в НАТО и Европейския съюз при изпълнение на условията и критериите за членство.

Обратно в новината

Коментари - Борисов постави условия на Македония | Днес.dir.bg

Коментари

ООООООО неразумний юруде поради що се срамуваш да се наречеш БЪЛГАРИН? Много се радвам че пишете на БЪЛГАРСКИ защото абсолютно всичко ви разбираме. Вие не сте македонци а Македони (ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ), обитаващо една ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА наречена македония ГЕТОТО на Европа.

Първото и единствено условие е....да се извинят и покаят за анти българщината и простотията си! Второто - в необозримото бъдеще, някога, когато чутурите им узреят, да се завърнат под крилото и в лоното на майката - родина!

Еи rmax тои не само битоля е прост дебил те всичките мекерета нещастни са такива смешни и недъгави. ПОЗДРАВИ ДО ЦЕЛИОТ македонски НАРОД.

Тва мекере дето е написало Б.БОРИСОВ с малки букви сигурно е завършило македонскиот ХАРВАРД!!! ХАХАХА!!!

Много просто същество си!!!Дебил ...прост

Някой може ли да ми каже къде се намира тази държава македония или това е фантастично пътуване във времето назад?

македонскиот сокол лети най високо,македонскиот мечок е най-голем македонскиот ПОР НАЙ - МИРИШЕ!!!!!!!!!!!!!!

Браво Бате Бойко! Ако не со кротце со благо - со кьотек!!!!!!!!!!

Не си никакъв македонец, а най-обикновено комуне, на което плащат от Позитано да плюва обилно. Приличаш на дедо Йоцо храчката, ама си по-тъп.Не, че е много трудно да си такъв!

Маке, по тона ти се вижда, че си точно като нас - тоя сертлик и егоцентризъм са много български. Казваш, че не ви трябваме. Е, нещата могат да се променят и да потрябваме. Не бързай да плюеш срещу вятъра, защото плюнката ще се лепне на брадата ти. И никога не казвай никога.

ТОЯ ВАШИЯ ПОЖАРНИКАР б.борисов И ДА МИ СЕ МОЛИ И ДА НЕ МИ СЕ МОЛИ...НИЕ И БЕЗ НЕГО ЩЕ ВЛЕЗНЕМЕ В ЕВРОСЪЮЗА.той Е СВИКНАЛ ДА СЕ МОЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА ТАМ МОЖЕ АМА НА МАКЕДОНИЯ НИКОГА! НЕ НИ ПУКА ЗА вас НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ????

Той хубаво им е поставил условие, ама като ги знам какви са, няма да хване дикиш ... Те вече луната ще делят ... не им до България.

До Bitola: А ти защо не пишеш на тази азбука, която спред теб е дадена на света от Македония? :) Всички знаем защо. Защото не я знаеш. Ти се сръбско мекере и естествено не познаваш кирилицата. Вече си ясен на всички :) Не пиши глупости, а опитай да посетиш древната столица на Филип и Александър. Казвала се е Пела. Опитай, защото това мяско не е в пределите на БЮРМ, а в държавата където е разположено сърбомани като теб не са добре дошли. :) Не ти желая успех. Поздрави

Ей, комуне смотано, пак се изказваш неподготвен! Колко пъти ти се повтори да не се месиш в неща, от които не разбираш? Това да не ти е партийно събрание? Избирател.

Драги ми приятелю, много грешиш,когато си мислиш,че съм гербер,син ,червен.... Мога спокойно да кажа ,че не съм бил И НЯМА ДА БЪДА член на която и да било партия,коалиция или каквато и да било политическа партия или нещо подобно!Именно за това винаги мога да кажа браво или да бръкна с пръст в окото на който и да било! Имам право на собствено мнение, и чиста съвест за да го изкажа. Никога не съм се чупил в кръста.Никога не съм ял хляб от чужда ръка.Много пъти са се опитвали да ме газят и мачкат,но уви...не става!В рода ми има хора дали живота си за БЪЛГАРИЯ ,и аз се гордея с тях! Не е важно това, че комунистите пишат за някои хора от рода ми ,че са били комунисти. Те много често се опитват да правят помен с чужда пита. Аз много добре знам ,че има голяма разлика между комунист от една страна ,и антифашист ,родолюбец, ..от друга. А ако неправилно съм застанал на страната с неправилна позиция-мога да се извиня или да си понеса наказанието! Пази ме боже от такава грешка! Никога не бих тръгнал съзнателно срещу народа си и най- вече срещу БЪЛГАРИЯ ,за разлика от доста от тези които ни управляват! Бъди здрав!

Ф. Димитров призна Македония и Русия ни последва. БГ е единствения гарант от 1878 г. до сега за правата на Мекедонците. Ако не бяхме водили войни нямаше да я има Македония. Да ни целуват краката. Сърби и гърци отдавна да са ги смляли без нас. Нас ядат, както детето се дърли пред майка си в магазина за бонбонки, няма да се дърлят със сърбите я. Македония е последната оглозгана, малка и измъчена брънка на нашето национално възраждане. Обаче я има е им такова майката на Ньойския и Берлинския и Букурещкия и т.н. договори. Това е голям успех за нас. Но отстипки не за история и култура. Македония е път, който ние трябва да извървим, а не земя, която да завладеем - Ст. Стамболов. И НИЕ ГО ИЗВЪРВЯХМЕ 95 процента. Малко остана - нека С ДОСТОЙНСТВО ДА ИЗВЪРВИМ ПОСЛЕДНИТЕ КРАЧКИ КЪМ НАШИЯ НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ. Един вятър духа от софия и 130 години вече им пречи на сърбите да им приседне дано , както им приседна на гърците та от години рипат да се сдобрят с Македония. А македонците много добре знаят, че България е единствения гарант за националния им - северномакедонски суверинитет поне докато ЕС ги приеме. О неразумни северен македонецо , поради що се нахвърляш над своята майка родина - без нея ще те изядат за 3 часа вълците.

Е що не пишуваш на тая азбука, бре, помочко, а на тая мамуница, а?

Отдавна трябваше. Казали са го старите хора - кучето скача според тоягата.

Какви македонци бе!?В Македония 60% от населението вече имат БГ паспорти -направете си извода...А и като гледам как се плюеме едни други по форумите ,не ни трябва някой чужд да го прави....Ние сме най-добри в омразата помежду си.Докато сме такива не очаквайте промяна,защото сме едно кълбо ръфащи се мегаломани и умници...

За НАТО и ЕС е нужно съгласието на всички членове. Така че ако кажем не (а и гърците ако кажат), тъпите македонски задници само ще подсмюрчат и ще си готвят вазелина за албанския, който ще им влезе... )))) Макетата трябва да разберат, че ако искат България да ги подкрепи, трябва да прекратят веднага всякакви нападки. Абе що не им поставим направо условие - или се признавате веднага за българи, или майната ви?! Без нас няма да ги приемат ако речем... )))

Алоо, макетата, Филип II-ри Македонски във всички енциклопедии го определят като древен ГРЪЦКИ владетел, баща на Александър Велики и Филип III-ти. Какъв македонец, к'ви 5 лева?!

Най-после някой да каже на макетата, че или ще се държат прилично или ще ядат дебелия (най-вероятно албански)... )))

Не е важно кога някой ви е създал,а дали сте се съхранили във времето...Защото май доста пердах сте отнесли за толкоз години..

Az pak si mislja che tova AMAN trjabve da e za vsichki ashladisani sled 10.10.89 PSEVDODEMOKRATI, koito sa bili na opashka za partijno chlenstvo predi tova, a sega si smenjat partijnata prinadlezhnost kato nosni karpichki, samo i samo da dokopat kokala. A pri komunistite v BG njamashe prosjatsi i sasedite ni ot juga umiraha ot zavist, kato idvaha u nas i prashtaha studenti da se uchat v Sofia. Sega ne vizhdam nashite detsa da sa se jurnali da se uchat tam, nali? A dokato v BG ima tsvetove, koito iskat da podtiskat drugite, njama da ima opravjane...osven tova otzad.

Президентската институция защо не ви подсети по-рано да го заявите и искате доказателствата, дела, преди да се отворят границите им за Европа. И в противен случай да бяхте наложили вето!? Сега пред кого замазмате пейзажа?! Гони Михаля, както се казва! Ей, Бойко, късно порасна. Незная кои са ти съветниците, но са гола вода, или българските интереси не са им първа грижа. Някой стар кумуняга, интернационалист Сталинист, Титовист.

Severna Republika Makedonijasmeshni carvuli Bulgariada v EU

Ще си останеш май един драскач от антоража на същите тия предатели дето караха българите в пиринска македония да се пишат македонци.На всичко отгоре ти липсват и знания по история и трябва още да почетеш кое и как се е случило, защото любимия на малоумници като тебе Георги Димитров има основна заслуга за това предателство, при това е доказан исторически факт.Вземи се скрии най сетни и се наври в някой пенсионерски клуб да си разнасяш теориите , там ще те слушат с интерес и ще ти се възхищават.Мръсна червена сган.

Ti ne si make, a si srbsko meke re. Celata mi roda e ot Bitolya, dedovcite i babite mi sa izbiyagali prez 20te godini na minalia vek, kogato se e praknala izmislenata darzava Jugoslavia i sarbite sa zapochnali da maltretirali balgarite v Makedonia za da se otkazat ot balgarskia si proizhod.Tova, koeto e ostanalo v izmislenata vi darzava BJRM sa srabski enichari i podlogi. Patriotite balgari sa ot 100 godini v rodinata-maika Balgaria. Vie ste posrabcheni MEKEreta. Vashite priateli v Balgaria sa balgarskite prodaznici-kamanisti koito sashto kato vas sa podlogi na Srbia i Moskva i predateli na balgarshtinata.

Няма такава държава (Македония), има Западна България. Не се прави така, момче. При създадените обстоятелства трябва сближаване с Македония, а не претенции към нея. Македонците са наши хора, това е така. Но не можем насила да ги караме да се чувстват българи. Това, което в момента може да се направи, е да се извовюва свобода за хората с българско съзнание в тази страна. Да се търси и поощрява всяка проява на доброжелателност на македонци към българи (което значи не да им угаждаме, а просто да знаем как да искаме). Трябва да спечелим тези хора, не да постъпваме с тях както са постъпвали сърби, турци, западна Европа. Македонците трябва да почувстват, че са наши хора. И когато става дума за това, едно е настойчивост от наша страна, друго е високомерие и принуда. В случая Бойко проявява настойчивост. И не е вярно, че рита умряло куче. Условията, поставени пред Македония трябва да станат част и от по-нататъшната българска политика, защото цел се постига с постоянство. Доколко Бойко ще се справи с това и ще съумее ли да накара и ЕС да приеме българската политика по отношение на Македония, дай да видим, че тогава да съдим. (Колкото до Гърция, и с нея имаме сметки - ограбените земи край Бяло море, наричано от гърците Егейско и българските фамилии, разделени при тоя грабеж...) Дори и да не си върнем ограбеното, пак се нуждаем от волеви политици, които да не дават чуждите страни да си правят гаргара с нас. Колкото и незначително малка да ви се вижда Бойковата постъпка, тя трябва да бъде насърчена. И да се изисква от него продължаване на същата линия на поведение. Само фанатик би мразил Бойко, защото е Бойко. За мен всеки български политик е добър, щом се бори за България. Идеалният случай е да има различно мислещи, да няма политическа омраза и преследване, парламент и президентство да работят на 100% за нас.

Koi e Borisov che da postavia uslovia?????

Драги ми КАЛИТКО, много те сърби по оная работа нашето финансиране. За твое сведение до сега ние сме се финансирали САМИ, защото сме емигранти и имаме по дълбоки джобове от твоите дрипави гащи с ББ- марка. Пък и ЕС ни симпатизира и ни е отпускал нещо за илач. От сега Движението ни става ОБОЩНАРОДНО и ще го финансира целия БГ народ- нищо, че джобовете му са празни, капка по капак вир става, нали знаеш таз приказка? За да престанеш да бъдеш балама, прочети коментара на Анджи- ББ само развява на приказки, без никакви намерения да се започне нещо реално от българска страна. Таквиз приказки бооол, сме ги чували вече мнооого пъти . Защото бат ти ББ знае много добре, че побългаряването на Македония зависи преди всичко от БЪЛГАРИЯ, от нейната икономика и нейното лице пред македонците- да бъде тя за тих ПЪРВООБРАЗ, страна образец, с силна икономика, даваща хляб и труд на всеки, с висок жизнен стандарт и истинска демокрация- достоен европейски народ в семейството на европейските народи. Сегашна дрипава България, със съшити гащи, без икономика, без държавност, с най-ниския жизнен стандарт в Европа, по нисък от този на македонците, с крадлива управляваща мафия, бълваща престъпност, няма да привлече един македонец да се нарече с гордост и желание БЪЛГАРИН. А той ще продължава да ни гледа с насмешка и да си прави с майтап с нас. За това ББ, ако иска да спре да бълва популизъм, нека направи нещо реално за отношенията Македония- България , трябва да ИМА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА за възстановяване на икономиката на страната, да вложи парите на българките данъкоплатци преди всичко за развитието на икономиката, а не да ги слага за съхранение в частни банки, което носи дивиденти само на него и неговия олигархичен кръг, а на редовия данъкоплатец и неговите пари се показва по един голям среден пръст! дедо Йоцо гледа на ideyazabulgaria.org

ПРОПАГАНДА! ВИЖТЕ МЕ! НАЛИ УСАТА И ЕВРОПАТА ВЕЧЕ КАЗАХА ДА СИ ПОДВИВА ОПАШКАТА.МАЛКО ПОПУЛИЗАМ НЕ Е ИЗЛИШЕН.ТОЯ ОБАЧЕ СЕ Е ЗАРЕДИЛ С ПЕТОРНА ДОЗА.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВО НАРЕДИХА ГОСПОДАРИТЕ БЕ ФОРУМНИ ЛЪВОВЕ?

А преди още 3000 години прадедите на Филип Македонски са били примати. Ти обаче си доказателство, че понякога еволюцията може да е обратима. И се пази отзад ако България (заедно с Гърция) ви каже не за ЕС, че албанците много ще се радват на личности с потекло.

В тоя форум повече КОмунисти, отколкото Българи! УЖАС.

Много си зле бе, Ого! Ръководителите на българските комунисти бяха най-големите национални предатели! Заради действията им до 10.10.89 трябваше да ги разстрелят до един! Ама те и след това, па и до днес са си на власт, та няма как! Става само, ако у нас влязат чужди войски както след 09.09.44, или сега в Ирак! Но и в този случай - полза никаква! Историята го доказа!

Феликиют Филип Македонски е грък, смотан, комплексиран, пъпчив, неграмотен родоотстъпник. Имаш късмет, че паднаха визите иначе още щеше да се редиш на опашка и да си хапеш гъза пред Консулството, пумияр долен!

muhlio, koga da go kaje be. Nali sega vze vlastta. A i v EU ne vijdam kak shte vlqzat dokato ne se razberat s gurcite. Taka che navreme si beshe. Stoi si tam, da ti eba maikata.

Аз мисля ,че е крайно време да се заяви, че подкрепата ни е валидна при ясни действия на правителството на Македония в тази насока,а не на воля за това.Те воля показват,ама действия няма.Всички македонци от Егея до Пирина,казва македонския премиер и Б.Б. чува воля за загърбване на проблемите.Дуки.Кого лъже?Себе си? Нас? Умряха будалите.Така си мисля,ама като гледам форума се вижда,че не са.Това браво ,бат бойко,за какво е? Че Б.Б. е поставил ребром въпроса?Кога и къде?В декларацията го няма.Вижте гръцките декларации по въпроса и се учете как се ззащитава национален интерес във всичко- история,култура,наст и бъдеще.Бъдеще без история няма!

и македонци , и ние сме на един и същий комуноидно- мафиотски кур .

Polititsite na Bulgaria otcepiha makedonia i ni razdeliha. Tochno nie trqbva da im pomagame i da si gi vurnem obratno.

Ако не се лъжа за да се приеме нов член на евро съюза трябва ВСИЧКИ държави да са съгласни!!!

Плямпалото ББ си чеше езика, този път за Македония. А каруцата България продължава да е заседнала по всички възможни последни места в Европа и, дори след 120 дни гербаво управление, надежда нийде взорът не види.

може би първата умна приказка и постъпка от Бойко.Само дано да не е късно вече или отново да се окаже,че е искал друго да каже!

Господине, припомням само решението на твоята БКП българите от пиринския край да се запишат в регистрите за населението на България като македонци защото така поиска Тито. Москва нареди и София изпълни нареждането. По-точно - заповедта. Освен това позицията на БКП по македонския въпрос отпреди войната, която отхвърляше българския характер на Македония в името на пролтераския интернационализъм. И още цяла поредица от факти, свидетелствуващи точно за онова, което казвам. Но какво да ти обяснявам, неграмотни огО. После на тъпак, колкото и да му обясняваш файда няма. Тъпакът си е тъпак. Както още един писач тук, който си ха-хика, че и сегашното правителство служи на други, на американците. Но това не влиза в темата, иначе допълвам хи-хикащия всички правителства след 10 ноември 1989 г. служеха безропотно на САЩ, по-безропотно дори от правителствата на БКП към Русия преди тази дата. Но повтарям, това е друга тема. И е много по всеобхватна от тази, която обсъждаме тук. Накрая повтарям, че тук става дума за обсъждане, а това изисква познания, опит и т.н., каквито за съжаление, на много от опитващите се да пишат тук, липсват. Особено на такива като Ого...

Тези сентименти са продукт на глупостта на двата ни народа. Но и няма за чудене след като в сосбствения си народ не можем да се заобичаме.

Плюващото маке не е маке. Примерно Битола е някакъв кретен-сърбин, който се мисли за голям тарикат. В България плюващите комунисти се пишат за бивши седесари, демократи и много симпатични. Един и същ тъп номер, те само това могат.

Докато българи са в правителството на България макетата ще гледат Европата през крив и скашкан от варене макарон.

Ти си долна мижитурка. Няма министър-председател на който да не са му изготвяни такива доклади. И то от теиз отдели - нали са за това!!!??? Ако ти си работел там .... явно си освободената БСП-арска мижитурика. Крадлива и гнуслива. Нахална, криеща се под масата, хихикаща, интригантстваща....в не си заслужава да работиш за държавата. Стои сега по дпрозореца на Станишко и чакай да ти даде някой откраднат лева, евро или влак...Може и при Масларова да отидеш... С отвращение - ДОДО

Makedonija drzava na 3000 god ,sozdana ot velikiot Filip Makedonski. Bugarij drzava na 60 g ,sozdana ot tatarskiot han Todor Zivkov.

Коментари - Борисов постави условия на Македония | Днес.dir.bg

Борисов постави условия на Македония

България ще подкрепи евроинтеграционните процеси и желанието на Македония да влезе в НАТО и Европейския съюз при изпълнение на условията и критериите за членство.

Обратно в новината

Коментари - Борисов постави условия на Македония | Днес.dir.bg

Коментари

ООООООО неразумний юруде поради що се срамуваш да се наречеш БЪЛГАРИН? Много се радвам че пишете на БЪЛГАРСКИ защото абсолютно всичко ви разбираме. Вие не сте македонци а Македони (ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ), обитаващо една ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА наречена македония ГЕТОТО на Европа.

Първото и единствено условие е....да се извинят и покаят за анти българщината и простотията си! Второто - в необозримото бъдеще, някога, когато чутурите им узреят, да се завърнат под крилото и в лоното на майката - родина!

Еи rmax тои не само битоля е прост дебил те всичките мекерета нещастни са такива смешни и недъгави. ПОЗДРАВИ ДО ЦЕЛИОТ македонски НАРОД.

Тва мекере дето е написало Б.БОРИСОВ с малки букви сигурно е завършило македонскиот ХАРВАРД!!! ХАХАХА!!!

Много просто същество си!!!Дебил ...прост

Някой може ли да ми каже къде се намира тази държава македония или това е фантастично пътуване във времето назад?

македонскиот сокол лети най високо,македонскиот мечок е най-голем македонскиот ПОР НАЙ - МИРИШЕ!!!!!!!!!!!!!!

Браво Бате Бойко! Ако не со кротце со благо - со кьотек!!!!!!!!!!

Не си никакъв македонец, а най-обикновено комуне, на което плащат от Позитано да плюва обилно. Приличаш на дедо Йоцо храчката, ама си по-тъп.Не, че е много трудно да си такъв!

Маке, по тона ти се вижда, че си точно като нас - тоя сертлик и егоцентризъм са много български. Казваш, че не ви трябваме. Е, нещата могат да се променят и да потрябваме. Не бързай да плюеш срещу вятъра, защото плюнката ще се лепне на брадата ти. И никога не казвай никога.

ТОЯ ВАШИЯ ПОЖАРНИКАР б.борисов И ДА МИ СЕ МОЛИ И ДА НЕ МИ СЕ МОЛИ...НИЕ И БЕЗ НЕГО ЩЕ ВЛЕЗНЕМЕ В ЕВРОСЪЮЗА.той Е СВИКНАЛ ДА СЕ МОЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА ТАМ МОЖЕ АМА НА МАКЕДОНИЯ НИКОГА! НЕ НИ ПУКА ЗА вас НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ????

Той хубаво им е поставил условие, ама като ги знам какви са, няма да хване дикиш ... Те вече луната ще делят ... не им до България.

До Bitola: А ти защо не пишеш на тази азбука, която спред теб е дадена на света от Македония? :) Всички знаем защо. Защото не я знаеш. Ти се сръбско мекере и естествено не познаваш кирилицата. Вече си ясен на всички :) Не пиши глупости, а опитай да посетиш древната столица на Филип и Александър. Казвала се е Пела. Опитай, защото това мяско не е в пределите на БЮРМ, а в държавата където е разположено сърбомани като теб не са добре дошли. :) Не ти желая успех. Поздрави

Ей, комуне смотано, пак се изказваш неподготвен! Колко пъти ти се повтори да не се месиш в неща, от които не разбираш? Това да не ти е партийно събрание? Избирател.

Драги ми приятелю, много грешиш,когато си мислиш,че съм гербер,син ,червен.... Мога спокойно да кажа ,че не съм бил И НЯМА ДА БЪДА член на която и да било партия,коалиция или каквато и да било политическа партия или нещо подобно!Именно за това винаги мога да кажа браво или да бръкна с пръст в окото на който и да било! Имам право на собствено мнение, и чиста съвест за да го изкажа. Никога не съм се чупил в кръста.Никога не съм ял хляб от чужда ръка.Много пъти са се опитвали да ме газят и мачкат,но уви...не става!В рода ми има хора дали живота си за БЪЛГАРИЯ ,и аз се гордея с тях! Не е важно това, че комунистите пишат за някои хора от рода ми ,че са били комунисти. Те много често се опитват да правят помен с чужда пита. Аз много добре знам ,че има голяма разлика между комунист от една страна ,и антифашист ,родолюбец, ..от друга. А ако неправилно съм застанал на страната с неправилна позиция-мога да се извиня или да си понеса наказанието! Пази ме боже от такава грешка! Никога не бих тръгнал съзнателно срещу народа си и най- вече срещу БЪЛГАРИЯ ,за разлика от доста от тези които ни управляват! Бъди здрав!

Ф. Димитров призна Македония и Русия ни последва. БГ е единствения гарант от 1878 г. до сега за правата на Мекедонците. Ако не бяхме водили войни нямаше да я има Македония. Да ни целуват краката. Сърби и гърци отдавна да са ги смляли без нас. Нас ядат, както детето се дърли пред майка си в магазина за бонбонки, няма да се дърлят със сърбите я. Македония е последната оглозгана, малка и измъчена брънка на нашето национално възраждане. Обаче я има е им такова майката на Ньойския и Берлинския и Букурещкия и т.н. договори. Това е голям успех за нас. Но отстипки не за история и култура. Македония е път, който ние трябва да извървим, а не земя, която да завладеем - Ст. Стамболов. И НИЕ ГО ИЗВЪРВЯХМЕ 95 процента. Малко остана - нека С ДОСТОЙНСТВО ДА ИЗВЪРВИМ ПОСЛЕДНИТЕ КРАЧКИ КЪМ НАШИЯ НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ. Един вятър духа от софия и 130 години вече им пречи на сърбите да им приседне дано , както им приседна на гърците та от години рипат да се сдобрят с Македония. А македонците много добре знаят, че България е единствения гарант за националния им - северномакедонски суверинитет поне докато ЕС ги приеме. О неразумни северен македонецо , поради що се нахвърляш над своята майка родина - без нея ще те изядат за 3 часа вълците.

Е що не пишуваш на тая азбука, бре, помочко, а на тая мамуница, а?

Отдавна трябваше. Казали са го старите хора - кучето скача според тоягата.

Какви македонци бе!?В Македония 60% от населението вече имат БГ паспорти -направете си извода...А и като гледам как се плюеме едни други по форумите ,не ни трябва някой чужд да го прави....Ние сме най-добри в омразата помежду си.Докато сме такива не очаквайте промяна,защото сме едно кълбо ръфащи се мегаломани и умници...

За НАТО и ЕС е нужно съгласието на всички членове. Така че ако кажем не (а и гърците ако кажат), тъпите македонски задници само ще подсмюрчат и ще си готвят вазелина за албанския, който ще им влезе... )))) Макетата трябва да разберат, че ако искат България да ги подкрепи, трябва да прекратят веднага всякакви нападки. Абе що не им поставим направо условие - или се признавате веднага за българи, или майната ви?! Без нас няма да ги приемат ако речем... )))

Алоо, макетата, Филип II-ри Македонски във всички енциклопедии го определят като древен ГРЪЦКИ владетел, баща на Александър Велики и Филип III-ти. Какъв македонец, к'ви 5 лева?!

Най-после някой да каже на макетата, че или ще се държат прилично или ще ядат дебелия (най-вероятно албански)... )))

Не е важно кога някой ви е създал,а дали сте се съхранили във времето...Защото май доста пердах сте отнесли за толкоз години..

Az pak si mislja che tova AMAN trjabve da e za vsichki ashladisani sled 10.10.89 PSEVDODEMOKRATI, koito sa bili na opashka za partijno chlenstvo predi tova, a sega si smenjat partijnata prinadlezhnost kato nosni karpichki, samo i samo da dokopat kokala. A pri komunistite v BG njamashe prosjatsi i sasedite ni ot juga umiraha ot zavist, kato idvaha u nas i prashtaha studenti da se uchat v Sofia. Sega ne vizhdam nashite detsa da sa se jurnali da se uchat tam, nali? A dokato v BG ima tsvetove, koito iskat da podtiskat drugite, njama da ima opravjane...osven tova otzad.

Президентската институция защо не ви подсети по-рано да го заявите и искате доказателствата, дела, преди да се отворят границите им за Европа. И в противен случай да бяхте наложили вето!? Сега пред кого замазмате пейзажа?! Гони Михаля, както се казва! Ей, Бойко, късно порасна. Незная кои са ти съветниците, но са гола вода, или българските интереси не са им първа грижа. Някой стар кумуняга, интернационалист Сталинист, Титовист.

Severna Republika Makedonijasmeshni carvuli Bulgariada v EU

Ще си останеш май един драскач от антоража на същите тия предатели дето караха българите в пиринска македония да се пишат македонци.На всичко отгоре ти липсват и знания по история и трябва още да почетеш кое и как се е случило, защото любимия на малоумници като тебе Георги Димитров има основна заслуга за това предателство, при това е доказан исторически факт.Вземи се скрии най сетни и се наври в някой пенсионерски клуб да си разнасяш теориите , там ще те слушат с интерес и ще ти се възхищават.Мръсна червена сган.

Ti ne si make, a si srbsko meke re. Celata mi roda e ot Bitolya, dedovcite i babite mi sa izbiyagali prez 20te godini na minalia vek, kogato se e praknala izmislenata darzava Jugoslavia i sarbite sa zapochnali da maltretirali balgarite v Makedonia za da se otkazat ot balgarskia si proizhod.Tova, koeto e ostanalo v izmislenata vi darzava BJRM sa srabski enichari i podlogi. Patriotite balgari sa ot 100 godini v rodinata-maika Balgaria. Vie ste posrabcheni MEKEreta. Vashite priateli v Balgaria sa balgarskite prodaznici-kamanisti koito sashto kato vas sa podlogi na Srbia i Moskva i predateli na balgarshtinata.

Няма такава държава (Македония), има Западна България. Не се прави така, момче. При създадените обстоятелства трябва сближаване с Македония, а не претенции към нея. Македонците са наши хора, това е така. Но не можем насила да ги караме да се чувстват българи. Това, което в момента може да се направи, е да се извовюва свобода за хората с българско съзнание в тази страна. Да се търси и поощрява всяка проява на доброжелателност на македонци към българи (което значи не да им угаждаме, а просто да знаем как да искаме). Трябва да спечелим тези хора, не да постъпваме с тях както са постъпвали сърби, турци, западна Европа. Македонците трябва да почувстват, че са наши хора. И когато става дума за това, едно е настойчивост от наша страна, друго е високомерие и принуда. В случая Бойко проявява настойчивост. И не е вярно, че рита умряло куче. Условията, поставени пред Македония трябва да станат част и от по-нататъшната българска политика, защото цел се постига с постоянство. Доколко Бойко ще се справи с това и ще съумее ли да накара и ЕС да приеме българската политика по отношение на Македония, дай да видим, че тогава да съдим. (Колкото до Гърция, и с нея имаме сметки - ограбените земи край Бяло море, наричано от гърците Егейско и българските фамилии, разделени при тоя грабеж...) Дори и да не си върнем ограбеното, пак се нуждаем от волеви политици, които да не дават чуждите страни да си правят гаргара с нас. Колкото и незначително малка да ви се вижда Бойковата постъпка, тя трябва да бъде насърчена. И да се изисква от него продължаване на същата линия на поведение. Само фанатик би мразил Бойко, защото е Бойко. За мен всеки български политик е добър, щом се бори за България. Идеалният случай е да има различно мислещи, да няма политическа омраза и преследване, парламент и президентство да работят на 100% за нас.

Koi e Borisov che da postavia uslovia?????

Драги ми КАЛИТКО, много те сърби по оная работа нашето финансиране. За твое сведение до сега ние сме се финансирали САМИ, защото сме емигранти и имаме по дълбоки джобове от твоите дрипави гащи с ББ- марка. Пък и ЕС ни симпатизира и ни е отпускал нещо за илач. От сега Движението ни става ОБОЩНАРОДНО и ще го финансира целия БГ народ- нищо, че джобовете му са празни, капка по капак вир става, нали знаеш таз приказка? За да престанеш да бъдеш балама, прочети коментара на Анджи- ББ само развява на приказки, без никакви намерения да се започне нещо реално от българска страна. Таквиз приказки бооол, сме ги чували вече мнооого пъти . Защото бат ти ББ знае много добре, че побългаряването на Македония зависи преди всичко от БЪЛГАРИЯ, от нейната икономика и нейното лице пред македонците- да бъде тя за тих ПЪРВООБРАЗ, страна образец, с силна икономика, даваща хляб и труд на всеки, с висок жизнен стандарт и истинска демокрация- достоен европейски народ в семейството на европейските народи. Сегашна дрипава България, със съшити гащи, без икономика, без държавност, с най-ниския жизнен стандарт в Европа, по нисък от този на македонците, с крадлива управляваща мафия, бълваща престъпност, няма да привлече един македонец да се нарече с гордост и желание БЪЛГАРИН. А той ще продължава да ни гледа с насмешка и да си прави с майтап с нас. За това ББ, ако иска да спре да бълва популизъм, нека направи нещо реално за отношенията Македония- България , трябва да ИМА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА за възстановяване на икономиката на страната, да вложи парите на българките данъкоплатци преди всичко за развитието на икономиката, а не да ги слага за съхранение в частни банки, което носи дивиденти само на него и неговия олигархичен кръг, а на редовия данъкоплатец и неговите пари се показва по един голям среден пръст! дедо Йоцо гледа на ideyazabulgaria.org

ПРОПАГАНДА! ВИЖТЕ МЕ! НАЛИ УСАТА И ЕВРОПАТА ВЕЧЕ КАЗАХА ДА СИ ПОДВИВА ОПАШКАТА.МАЛКО ПОПУЛИЗАМ НЕ Е ИЗЛИШЕН.ТОЯ ОБАЧЕ СЕ Е ЗАРЕДИЛ С ПЕТОРНА ДОЗА.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВО НАРЕДИХА ГОСПОДАРИТЕ БЕ ФОРУМНИ ЛЪВОВЕ?

А преди още 3000 години прадедите на Филип Македонски са били примати. Ти обаче си доказателство, че понякога еволюцията може да е обратима. И се пази отзад ако България (заедно с Гърция) ви каже не за ЕС, че албанците много ще се радват на личности с потекло.

В тоя форум повече КОмунисти, отколкото Българи! УЖАС.

Много си зле бе, Ого! Ръководителите на българските комунисти бяха най-големите национални предатели! Заради действията им до 10.10.89 трябваше да ги разстрелят до един! Ама те и след това, па и до днес са си на власт, та няма как! Става само, ако у нас влязат чужди войски както след 09.09.44, или сега в Ирак! Но и в този случай - полза никаква! Историята го доказа!

Феликиют Филип Македонски е грък, смотан, комплексиран, пъпчив, неграмотен родоотстъпник. Имаш късмет, че паднаха визите иначе още щеше да се редиш на опашка и да си хапеш гъза пред Консулството, пумияр долен!

muhlio, koga da go kaje be. Nali sega vze vlastta. A i v EU ne vijdam kak shte vlqzat dokato ne se razberat s gurcite. Taka che navreme si beshe. Stoi si tam, da ti eba maikata.

Аз мисля ,че е крайно време да се заяви, че подкрепата ни е валидна при ясни действия на правителството на Македония в тази насока,а не на воля за това.Те воля показват,ама действия няма.Всички македонци от Егея до Пирина,казва македонския премиер и Б.Б. чува воля за загърбване на проблемите.Дуки.Кого лъже?Себе си? Нас? Умряха будалите.Така си мисля,ама като гледам форума се вижда,че не са.Това браво ,бат бойко,за какво е? Че Б.Б. е поставил ребром въпроса?Кога и къде?В декларацията го няма.Вижте гръцките декларации по въпроса и се учете как се ззащитава национален интерес във всичко- история,култура,наст и бъдеще.Бъдеще без история няма!

и македонци , и ние сме на един и същий комуноидно- мафиотски кур .

Polititsite na Bulgaria otcepiha makedonia i ni razdeliha. Tochno nie trqbva da im pomagame i da si gi vurnem obratno.

Ако не се лъжа за да се приеме нов член на евро съюза трябва ВСИЧКИ държави да са съгласни!!!

Плямпалото ББ си чеше езика, този път за Македония. А каруцата България продължава да е заседнала по всички възможни последни места в Европа и, дори след 120 дни гербаво управление, надежда нийде взорът не види.

може би първата умна приказка и постъпка от Бойко.Само дано да не е късно вече или отново да се окаже,че е искал друго да каже!

Господине, припомням само решението на твоята БКП българите от пиринския край да се запишат в регистрите за населението на България като македонци защото така поиска Тито. Москва нареди и София изпълни нареждането. По-точно - заповедта. Освен това позицията на БКП по македонския въпрос отпреди войната, която отхвърляше българския характер на Македония в името на пролтераския интернационализъм. И още цяла поредица от факти, свидетелствуващи точно за онова, което казвам. Но какво да ти обяснявам, неграмотни огО. После на тъпак, колкото и да му обясняваш файда няма. Тъпакът си е тъпак. Както още един писач тук, който си ха-хика, че и сегашното правителство служи на други, на американците. Но това не влиза в темата, иначе допълвам хи-хикащия всички правителства след 10 ноември 1989 г. служеха безропотно на САЩ, по-безропотно дори от правителствата на БКП към Русия преди тази дата. Но повтарям, това е друга тема. И е много по всеобхватна от тази, която обсъждаме тук. Накрая повтарям, че тук става дума за обсъждане, а това изисква познания, опит и т.н., каквито за съжаление, на много от опитващите се да пишат тук, липсват. Особено на такива като Ого...

Тези сентименти са продукт на глупостта на двата ни народа. Но и няма за чудене след като в сосбствения си народ не можем да се заобичаме.

Плюващото маке не е маке. Примерно Битола е някакъв кретен-сърбин, който се мисли за голям тарикат. В България плюващите комунисти се пишат за бивши седесари, демократи и много симпатични. Един и същ тъп номер, те само това могат.

Докато българи са в правителството на България макетата ще гледат Европата през крив и скашкан от варене макарон.

Ти си долна мижитурка. Няма министър-председател на който да не са му изготвяни такива доклади. И то от теиз отдели - нали са за това!!!??? Ако ти си работел там .... явно си освободената БСП-арска мижитурика. Крадлива и гнуслива. Нахална, криеща се под масата, хихикаща, интригантстваща....в не си заслужава да работиш за държавата. Стои сега по дпрозореца на Станишко и чакай да ти даде някой откраднат лева, евро или влак...Може и при Масларова да отидеш... С отвращение - ДОДО

Makedonija drzava na 3000 god ,sozdana ot velikiot Filip Makedonski. Bugarij drzava na 60 g ,sozdana ot tatarskiot han Todor Zivkov.