Местан: Как Цветанов разбра за Бисеров? Цветанов: Досетих се

Лидерът на ДПС Лютви Местан заподозря Цветан Цветанов от ГЕРБ, че се е сдобил предварително с класифицирана информация за разследването срещу Христо Бисеров.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Как Цветанов разбра за Бисеров? Цветанов: Досетих се | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези хора във властта или са идиоти или приемат нас на такива ! Заместник председател на Българския действаш Парламент , заместник председател на управляваща(та) партия е явно замесен в пране на пари и шашми които явно не се от вчера за нес да се стигне до чуждите служби и нашите тук , както и ние все едно че нищо особено не станало . и всички опозиция , управляващи н народ дискутира всичко друго (кой какво рекъл казал , изнесъл и кой какъв е бил ) . Във всяка държава без северна Корея, Китай и няколко африкански страни всички ще искат моментално да се поема политическа отровност а не дреболии за да се забрави

Посран Местане,вместо да размахваш цял ден,този пръст,по добре си го сложи отзад.Хем,ще е на топло,хем-ще ти е по приятно,може би?!

Е как от къде? Откъдето и Вие разбрахте.

КАКВА Е ВРЪЗКАТА НА НА БОЧКО И ЦВЪКИО С ЦРУ????? КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ С ФИНАНСИИТЕ НА НАШАТА ДЪРЖАВА И НЯМА ЛИ ВРЪЗКА С БОЕВСКИ И ГЕРБ???-ОТМЪЩЕНИЕ! А БИСЕРОВ ДА СИ ГО ПОЛУЧИ - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА! А ВЪВ ЕВРОПАРЛАМЕНТА - ТАМ СЪЩО ИМА ОЛИГАРХИЯ И КРАДЛЬОВЦИ -ТАКА ЧЕ СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСЪТ - КАКВО ПЕЧЕЛИМ БЪЛГАРИТЕ ОТ ТОЗИ СЪЮЗ ИЛИ САМО СМЕ УНИЖАВАНИ ИЛИ ПЪК ТАКИВА - ЧЛЕНОВЕ НА ЕНП КОИТО РЕДОВНО БЪЛВАТ МЪРСОТИИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НИ И НАРОДА НИ! НО ПРЕДПОЧИТАМ ЕВРОПА - ПРЕД - САЩ - А КОЛКОТО ДО ГЕРБ - ЗАЩО РЕДОВНО ТЪРСЯТ ПОДКРЕПАТА НА АМЕРИКА И ЦРУ И КАКВА ИМ Е ВРЪЗКАТА!?

Играйте си вие на ченгета играйте си ще дойде и вашия ред нищожества такива... народа се рови по кофите за смет а вие си играйте на стражари и апаши...

Те затънали до ушите в л-на , а Цветанов му на устата

Местан: Как Цветанов разбра за Бисеров? --- Една жена хванала мъжа си в изневяра. Отишла в полунощ на мястото, където мъжа и и любовницата му се гушкали. Видяла и си тръгнала. На сутринта, когато мъжът и вече се бил прибрал, тя започнала да му пили на главата: "Видях те! В полунощ, ти беше с любовницата си..." и т.н. Мъжът контраатакува: "Я да те питам аз тебе, ти какво си правила в полунощ там? А?".

е няма толкова нагъл турчин като местан, това ли го притеснява от къде се е разбрало че бисеров е долен престъпник? гадна гадна партия ДПС трябва да бъде забранена със закон

гледам го, бая е лъснал темето от притеснение. може би има защо да се притеснява и той. кога ли и за неговата оставка ще научим и някой пак ще бъде изненадан.

Мазния турчин агент Павел да си затвори смръдливата уста и да не я отваря никога вече.Има наглостта да търси сметка на Цветанов откъде разполага с информация вместо да признае че са усрани от главата до петите .Веднага да бъдат спрени субсидиите на незаконната криминална групировка ДПС докато се извърши дерегистрация.Марш в Анадола да крадете разбойници ако ви позволят разбирасе.Проклети да сте и бял ден да не видите до 10 коляно.

Ше му търси, как няма да му търси ..... Та ако на Бисеров са засекли 500 000 $ , то на тоя нещастник само 2 от апартаментите са му толкова ..... Цървули сте си били и такива ще си умрете ....

ти бисеров ли си седнал да зачтитаваш. не ни будалкаи с апартаментите на зветанов, които са в 3-та глуха и са безинтересни, таи като подобни имоти /та и по-хубави/ притежават сумати обикновени булгари. а защо тои да няма право? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аман вече! То бива алчност, ама чак пък толкова.......Бял ден да не видят всички, които крадат от нас, родителите и децата ни!!!

На твое място нагъл лъжец бих се скрила и никога, ама никога не бих се появила пред хората. Да, Вие твърде подценихте Цветанов. Тук Ви е грешката и понеже сте преяли с власт, едва сега се усетихте. Шубе Ви е, че следващият може да си ти, или ментата или някой друг от Вашата свита. Дано Бог Ви накаже с най-голямото и тежко наказание, за всичко което причинихте на народа ни.

Мръсен етно-комунист!!! Докога крадеца ще вика дръжте крадеца?!!! Да знаета че БГ ще стане Катуница и ще висите по стълбовете около НС!!!

Ето защо е трябвало Пеевски да е в ДАНС !!!

Всички във властта имат подобни парички на сметка на близки и роднини. Крадат от бюджета - тоест крадат от всички нас и накрая ни казват колко сме зле, защото нямало пари. И така е от 30 години и така ще бъде още много дълго време и ще става все по-зле, тъй като младите бягат масово в чужбина. Моите деца няма да работят за синковците на тия измекяри! Както се казва в една песен на Ъпсурт - да им се*а на главите на всичките.

А бе на Доган/Местан все Цветанов му е крив. Кой направи Пеевски народен представител от ДПС - сигурно Цветанов. Ккой го направи председател на ДАНС-сигурно Цветанов, Кой направи Бисеров народен представител - сигурно Цветаноя, кой от ДАНС съобщи на доган и Местан - Цветанов. Доган/Местан са : "чисти" хора, те се поддържат от Пеевски, Бисеров, "чистия" като сълза Данчо Ментата, "чистия" Станишев (нито той, нито Моника имат нещо с Хохегер), от "принципния" Цацаеов и куп други хора с "чисти" след кражби ръце. Аналогия: Кой сменя политически партии и търси най-добро място за далавери /не само Бисеров и Орешарски/.

Стига си повтарял за този пеевски като някоя мантра бе гербав боклук.

Днес пак стана ясно че Боко Боклука заедно с Цеца Секса е прал пари в кипърски офшорки. Само гербавите капути още си мислят че Боко Боклука мачко лошите комунисти.

Тоя за малоумници ли ни взема? Не дочака документите за преводите на Бисеров и да се увери в истината, ами по-важно за него е да пита откъде пък Цветанов научил!!! Нерде Ямбол нерде Стамбул бе айол....

В момента съм на Сейшелите ,врето е хубаво и всичко с парите ми е наред,поздрави в Бъгария.Дерзайте Българи за вашият Христо Бисеров.

Предполагам, че всички от народното събрание имат подобни сметчици някъде си... но иначе мислятза България...

я го вижте колко е нахален местан тази ходжа долна и мазна,и цар на термини,употребявани ,непонятни на неговия електорат та дори заучени фрази които и тои неразбира.. от каде изтекла информация ,а той и доган откаде разбраха един ден по рано ,и това нее толкова важно,жайное ,че трябва да си ходят .та само те ли са най най умните глави да управлявят,през всичките години на управление ,народа е в мизерия . абе нямали кои да ги хване и тях като бисеров

доган получи информация от цру.

по интересно е как местан е разбрал?че да има време да скръцне с зъби на бисеров="изчезваи че вече не можем да те крием!не зависи от данс а от европа!"то и затова цацаров толкова смело се хвърля в огъня!и човек не се решава толкова лесно да напусне страната освен ако не се е накрал яко!ама сега я кажете местан ага-за вас ли переше парите или за себе си бисеров?

доган получи информация от цру.

Добре бе хора що за Задръстен ли прост ли зомбиран ли трябва да си за да вярваш че група Комунисти-мафиоти,Банда-Турци Мафиоти и Банда Националисти-мафиоти ти мислят доброто и работят за народа Има една многооооо хубава Българска поговорка НЕ Е ГЛУПАВ ТОЯ КЪДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЯ ДЕТО МУ Я ДАВА.......

Кухи манерки има ли значение от къде е изтекла информацията че сега това да умуваме.Вижда се че ни ограбват хора от които сме страдали страдаме и сега.Има ли значение за вас съществуването на тази страна в този си вид? Видно е тройната коалиция играе за мега бонуса за най-кратко време да открадне отново крупни суми които ние ще плащаме ще страдат нашите деца. Нищо против турци и помаци но те са маринките на мафията жадна за власт.Същите са и тези които подкрепят това не скупосано правителство осквернило всичко с необяснимите си действия и гаф след гаф.Какво остава освен трохата за нас виждащи и разбиращи ситуацията.Всички са безучастни питам се Вие малоумни ли сте бе хора?

На кого размахва пръст тоя мазен фес на снимката. Хора, замислете се!

еми кои да ги знае тъ ли местан тои да знаел парви хора замислете се над това исказване на местан

Цв. Цв. президент!

След Бисеров следват и Доган Местан.........

А дано, ама надали.

значи ЦЦ пак е направил "обосновано предположение", само че е закъснял селския хитрец със сензацията

Не е закъснял, а избързал. Обявил преди Цацаров. "Генерал доносник" Мутра Боко, и сержант Цветанов са толкова тъпи, че сами се издават.

а така истината боли, страшно е .... пъпаци

Ти тъп ли си или така си се родил моето момче - Тия Комунисти,Турци и националисти ти искарват парите дето всеки ден плащаш а той руча ли руча Боико му бил виновен Цецко му бил виновен..... заради такива като теб 45 и след това още 24 години България тъне в мизерия ......

Pesh0

Гузен негонен бяга . Айде прокуратурата , да се мята пак да брои апартаментите на Цветанов.

идиот смотан туп *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Местан и той е пенсионер, не е веч наш пенкилер: Кой?? се вее в Парламента Кой?? ли лее мъдрост-мента. Чао Христо Еничарю! Път към екзотичен остров, сигурно ти предстои...?!?! Мемоари (...от кой ли свят...) ни ти прати!

Броеницата, която върти г-н Доган в ръцете си, се скъса. Едно кехлибарче - изпадна! Кое ли е, следващото?

Даже малките деца знаят, че Доган и неговите агентури знаят всичко за всички. Супер смешно е, другарю Местанов, да обяснявате как никой не знаел, за личните причини, а пък Бисеров напуснал страната, а пък прокуратурата му дала 2-3 дни време да се изнесе, преди да каже за мазаляците. Е, не сме толкова тъпи де...

И тези и другите са един дол дренки съсипаха ни от всякъде. Те си въртят далаверите а народа кой ли ти мисли за него?!

Ей,нагльо Местан-Бостан.Всичко ти се пище на сметката.Не наглей толкова.Първо да разберм защо се изпари Бисеров,и ти като председател на противоконституционна крадлива и гнусна партия си длъжен официално да каеш истината за заместника си.Ако е престъпник по смисъла на закона,да си получи заслуженото по наказателно процесуалния кодекс и законите в РБ,пък ПОСЛЕ.ще търсим кое е канарчето дето пее в ДАНС.Не дай си боже да стане някоя бъркотия в държавата,лично ще те търся и докопам ли те,ще те сгъна като дърводелски метър,затова,че се гавриш с мен,семейството ми и народа ми.Такива като теб заслужават само едно за мръсотиите си-бавна унизителна публична и мъчителна смърт.

БИСЕРОВ ОФЕЙКАЛ В ЧУЖБИНА.

А откога е в неплатен отпуск? И дали нарочно не е? Много въпроси станаха, а някои хора имат отговори на всички тях.

такава е съдбата на всеки които дръзне да краде от циганина доган - хвърлят го на псетата ! виж торбата делянчо що не го барат , щото има само един стар опел и живее в ш0 квадрата апартамент а милиярдите са на догито ...

pobelial

цецо хубавецо си има коли които му докладват

8901

Отворен си като куфар на митница другарю Сталин.Твоите господари са ти обогатили мозъка като лайно с витамини.Какво педалче нещастно бе до вчера,а днес Сталин.Че и 05.Това 05 бройката на обогатителите ти ли е?Завалията.Сигурно маясъл си хванал от обогатяването.Не се коси то между другари не се брои.Важното е да не отдаваш значение.На стари години ще си като самосвал ''Краз''.Айде със здраве другарю Сталин 05.

Абе,що не се скриеш някъде с тъпите си подмятания.Колкото и да се пънеш да оригиналничиш си кухавел,то и от ника ти е видно...

Избрали сме си управници екстра! Когото и от тях да посочат, все има за какво да го съдят!

Сам се досетих, никой не ми е докладвал, кълна се в децата си!

pobelial

знаем ние знаем ти си досетлив , я кажи с какво държиш бойче та бившият не те уволнява

Треперете фесове ... Местан и Доган ,,идат като тигри, бягат като овци ..."

това нямаше да се случи,ако беше направена чистка на възловите места, това е нормално и такива служители би трябвало да си подадат оставките със смяната на министъра, а Цвъко или блъфира или метастазите му се роят като мухи.....

8901

Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?Кой?

8901

Кой бе ефенди?

pobelial

кой ти счупи прозорчето ли

Агент Павел се прави на много хитър,но ми се струва,че скоро агент Сава и на него ще му духне под опашката.

криминален заместник председател на парламента допълва и разширява и РАЗКРАСЯВА образа на мандата КАРИКАТУРИИИИИИИИИ като чаушеско трябваааа

' коя е къртицата на доган в ДАНС ? или колега от ДС е предупредил агент павел ? чудим се .....

ЪЪЪ, Цввтанов не беше ли вътрешен министър до скоро? Можеби е знаел кого разследват подчинените му, Местане? Я вземи и ти си каже откъде си знаел, щото за това вече не се сещам....

Ами от къде биха могли да знаят Местан и Доган за далаверите, които е вършил Бисеров? Та Бисеров е с дългогодишна репутация на високопринципен, високоморален и изключително честен човек. Цялата нация е в шок от тези нелепи обвинения. Убеден съм, че съдът ще го оправдае.

Според Местан, случилото се няма да се отрази на партията, защото засяга "една персона". Хубава персона Лютви -Зам-глав.на Партията ви и Зам-глав.на Парламента.Какъв Парламент,майко мила Българйо.Крадци,фашизоиди,лумпени,гейове и т.н.....

Разбира се, че няма да се отрази на партията им. Те са толкова в Ла...ната, че няма накъде повече.

ДРУГАРЮЮ МЕСТАН, АЗ МУ КАЗАХ НА ЦЕЦО.АМИ ТИ, КОГА ЩЕ КАЖЕШ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ?КОЙ?